flecker1
|
Dobro jutro! Imamo že 3 noči neprespano. Zmeraj se zbuja, pije, pa nazaj ne gre spat, in lepo zaspi le ko leži na mojem trebuhu. Sicer je drugače bolje, včeraj je bila igriva. Praska večkrat, a ko vidim ji rečem ne čohat, pa rokice spusti dol. Sedaj ima že temnejše izpuščaje-krastice. Vam bom kasneje pripopala sliko, ko je včeraj skopala, samo moram pomanjšat. Danes je pa dobila v drugem očesu piko in otečeno veko skoz reče papa, ko pa rečem, ne moremo it ven, začne cmeriti...ful rada je zunaj,saj bo ta tedn še doma mogla potem bova nadoknadila. ta vikend bo verjetno sestrica dobila štručko, kar šla bi pogledat in ujčkat, a dokler ne bo melissa kužna, se jima ne bom približala ah saj bo. Eya čestitke žigatu za prve korake. Moja ko je shodila ni imela roke gor, ampak ob trupu si je držala in ujela ravnotežje. Mojčika in Nenya, kje sta kupili te kapice, so mi ful všeč. Ah, mi iščemo in iščemo, kam naj bi šli na morje ker imam kolektivni dopust od 4.8 dalje 2 tedna. Pišem emaile, dobim odgovore da so zasedeni...blabla Bolj bi šli v apartmaje....mordakdo ve kje kaj je ponudba?? Sedaj grem hop v šoping za hrano, možek bo pazil na otroka, dela ta teden popoldansko izmeno Se beremo
|