Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, skratka bil si pa zelo priden s tem urejanjem stanovanja, naš še čaka, moj pravi, da bi bilo fajn spet zanosit, ko pa se spomni, kaj bo to pomenilo pri selitvi, ga pa kar malo mine
Kaj več pa nimam za povedat, tudi jaz bom počakala, če bo kaj za pokomentirat

, da se čimprej pozdraviš.
Ima pa res hudo obliko, pa po obrazku, pa ubogi oček!
Pojma nimam, kako jo prepričaš, naj se ne spraska. Verjetno srbi ko 100
. En
zanjo in
. Pa od sedaj dalje pazi na noska!
ja prav prednjačiš v tem, kaj vse se ti dogaja. Kakci te imajo očitno radi!
Pa so potem prišli še kratki obiski. Možek je pa Katarinco tako lepo zmučil, da je zvečer še komaj dočakala kopel in flaško mleka, pri zobkih je bil pa že pravi vik in krik. Zaspala pa v momentu.
Poleg vsega je bil možek še tako priden, da je v parih dnevih nasekal in zložil celo skladovnico drv, tudi če je kdaj krepko čez polnoč potegnil. Imam kar slabo vest, ko ga gledam tak pridnega in ustrežljivega.
Pri nas danes sploh ni bilo vreme primerno za nagce, je vsake toliko sever potegnil.
Mina in MM z očkom, lepo da ste spet malo popestrili popisane strani s svojimi fotkami. Mi imamo tudi nekaj svežih ampak se mi jih ne da gor nalagat.