Nenya
|
Živijo, sem dal Mino spat pred pol ure pa mi še zdaj razgraja. Upam, da bo zaspala še preden bom napisal tole do konca. Je danes spala manj kot ponavadi, tako da je čudno da noče zaspat. Je bla prejle že tako tečna, da sem komaj čakal, da greva pod tuš. Čebelica 2- Tole s Q mrzlico je pa super novica. Take okužbe so lahko zelo delikatne takoj v prvih tednih nosečnosti. Marelica - upam, da imate usnjen kavč. Meni se pa zmeraj polula v banji. Ima prav pogojen refleks, takoj ko jo dam v banjo se polula. Še dobro da se mi ne ukaka. En tak primer je bila namreč ena od Nenyinih sester. Zmeraj, ko so jo dali v napihljiv bazenček, se jim je ukakala. Mojčika, tudi pri moji mami je tako, da Mina veliko bolje spi, je in je tudi bolj pridna. Mala točno ve, komu lahko nagaja. Moja mami jo zmeraj da spat ob pol dvanajstih in spi do dveh ali še več. Če jo dam jaz spat doma al ne bo hotla zaspat al bo pa spala samo eno uro kljub temu da imamo približno enake pogoje za spanje. Tudi pri hranjenju je tako. Moja mami jo ima zmeraj v naročju in Mina najprej veselo popapca juhico brez problema, nato ji nareže zrezek in krompir in Mina vesel pobira koščke iz krožnika. Na koncu za kosilo poje toliko kot pri peni v celem dnevu. Pri meni je pa tako, da brez stolčka ne gre pa še v stolčku mi nagaja. Parkrat sem jo poskusil imet v naročju....misija nemogoče. Mi je ponavadi prevrnila krožnik al se mi je uspela polit z juho, skratka hranjenje je bila zmeraj posebna vrsta zabave, vsaj zanjo. Zvezdica - tole s službo pa ni OK. Upajmo, da si bodo še premislili. Alička - Živa zgleda ravno ene tolk fantek kot Mina, zlo je luštna. Drugač sem bil pa v teh dnevih nekajkrat okaran, da Mini kupujem preveč fantovske oblekice - s strani mojih staršev. Meni barva ne pomeni veliko in mi je vseeno če ta mala nosi temno zelene hlače. Ne vem, zakaj bi morale bit vse punčke roza. Že tako sem imel problem izbrat oblekice, ki bi mi bile všeč. Tudi danes na faksu je bilo podobno. Sem nesel v računovodstvo potni nalog od kongresa in srečam našo tajnico in kadrovnico - ja kako lušten fantek...ko razložim da je punčka pa - ja zakaj je pa oblečena v fantovska oblačila?.....brez komentarja. Jutri me čaka pospravljanje bodočega stanovanja. Je treba pomit kopalnico, počistit kuhinjo ipd. Pa še doma imam vse v razsulu. Danes mi je uspelo čist zasvinjat avto od Nenyine mami. Previjalna podloga je bila čist od čokolada, ki jo je Mina dobila od med.sester. Pol te čokolade je zdaj na zadnjem sedežu avtomobila. Mino sem nazajgrede v ŠL moral nahranit. Sem ji dal jogurt, vendar ga ni v celoti pojedla, tako da sem ga dal v prtljažnik - se mi cel polil ker očitno vozim preveč divje. Očitno bom jutri imel čistilni dan. Mina se mi je danes uspela dvakrat tako pokakat, da je bila dobesedno usrana od nog do glave. K sreči imam zdaj s sabo več oblekic, drugače bi bila kriza, vse je bilo posvinjano. To se mi zadnje čase kar pogosto dogaja. Kaka sicer vedno trikrat na dan, vendar takrat tako obilno da je kriza. Grem pogledat, če že spi, vas bom še prišel brat.