|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
28.6.2007 6:59:08   
miaxxx
Rok, uf takle padec lahko res povzroči velike skrbi. Ampak zgodi se lahko pa vsakemu. Tudi naš dan včeraj ni bil ravno briljanten... jaz seveda cel dan v službi malček pa popoldne z atijem. No tudi onadva sta doživela manjši padec - in to s kavča. Pa mali zna gor in dol s kavča, ampak včasih ga kar neki prime in se začne razmetavat po njem, no in včeraj se je končalo njegovo razgrajanje na tleh. Ati je mel slabo vest, da ni dovolj pazil in seveda ga je bilo strah da si ni kaj naredil... ampak kavč le ni tako visoko, tako da...
No povrh vsega, pa se je po ne vem kolikem času malo pokakal v plenico... že ko sem domov prišla je mali govoril A-A, pa je ati komentiral, da najbrž kar tako govori, da je itak šel že dvakrat kakat... no, ko sem ga odvila, pa je bil že čisto malo pokakan... sem ga dala še na kahlo in fant se je končno lahko olajšal user posted image . Ati pa je komentiral "ojej, sploh nisem vedel,  da misli resno..." 

No, v glavnem Rok, jaz menim, da si Mina ni nič nardila. Najbrž pa je bila v šoku in zato bolj umirjena. Bi pa jaz isto ravnala kot ti in peljala otroka k zdravniku, če bi se to pripetilo. Mi se tudi še previjamo na previjalni in moramo tud kar pazit. Pa ritko tud še mažemo pri vsakem previjanju, ampak zelo malo namažem. Uporabljam pa že ves čas hladilno mazilo iz lekarne, ki nam super odgovarja. Za vneto rito pa Bepanthen.

Flecker - misli kar se tvoje službe in sedaj še sodelavke tiče sploh nimam besed. Upam, da se stvari poštimajo in, da se ti kažejo boljši časi kar se službe tiče. To s prevozom... mislim, kar ne morem verjet, kako se nekateri nesramni.

Alička - ta vaša punca se mi zdi res ful "napredna". Joj sem se kar nasmejala, ko si napisala, da že skoraj 6 mesecev hodi... mi pa komaj da znamo na nogah postat za par sekund user posted image  Prav zanima me res kdaj bo naš shodil. Ker meni se zdi, da še dolgo ne bo, ker nima nobenga ravnotežja... drugi mi pravijo, da pol pa kar naenkrat shodijo... v "letih" user posted image  je tudi že takih, da bi počasi moral shoditi. Bomo vidli no. Se pa strinjam z Eyo, da hodeči zgledajo starejši od nehodečih. Včasih kar ne morem verjet, ko vidim kakšnega 10 mesečnika pa hodi kot velik po svetu... res mi delujejo starejši. No meni je načeloma vseeno kdaj shodi... bo že, ko bo zato sposoben, samo ne vem kako bo potem na morju... bo tudi tam kar po 4 user posted image  Ampak itak bo najbrž skoz v vodi, pa pol ne bo panike.

Ja Rok res je fino, če otrok takole spi in spi... ampak danes ponoči pa je enkrat jokal in sem mogla mal posedet pri njemu (nikoli si nisem mislila, da mi bo stol za likanje prišel prav za nočno sedenje pri otroški posteljici). Zgleda, da so ga spet zobki mučili. Pa ne vem ali se spet kaj novega dogaja, ali ga mučijo še zgornje štirice, ki še niso dokončno zunaj. Bomo vidli. Pustimo se presenetit.

Vsem želim en lep dan. Malo se je ohladilo in trenutno mi to kar odgovarja.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
28.6.2007 7:55:25   
mojčika
Dobro jutro...

Rok upam, da ste ok, mi zaradi višine previjalne mize, vrtenja in nestabilnosti, saj je bila previjalna površina večja od omare, previjamo na postelji, že kak dober mesec, edino kar je, da po postelji lovim nago rito, ki se skriva za vglavnike... S postelje lepo zlezemo, padla pa mi je s postelje 160-200 sredi noči, potem lahko veste, kako spi, če ji uspe pasti s take površine...

No vedno pozabim napisat, da se je naše cartanje s praskanjem hrbta stopnjevalo do te mere, da MM mami ponudi grebljico, bom prilepila kako slikcouser posted image , potem pa se da na vse štiri in praskava 5min hrbet, ko neham, se na vse usta krega, potem se vleža na blazino in 5 min praskava trebuh, ko končam, kriči, potem praskava še lasišče... skratka 15-20min praskanja, vmes pa mmmmmmm, aaaaaaa, eeeeeee.... Kaj takegauser posted image  prej sem jo z roko, ko pa je videla atija z grebljico, pa je hotela s temuser posted image

No bom naložila kako fotko

< Sporočilo je popravil mojčika -- 28.6.2007 7:56:57 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
28.6.2007 8:05:38   
mojčika
user posted image

Eh no, zdaj vidim, da je znak moj album ravno čez grebljico...skratka tako me je včeraj klicala na posteljo, na večerno seanso, med katero je skoraj zaspalauser posted image

Flecker tvojih sodelavk pa ne razumem, mi tako da vozi en mesec mož, drug mesec sodelavec, prišparamo precej denarja, en mesec imamo v celoti + pri potnih stroških, ti pa bi itak dala njim denar, res so čudneuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
28.6.2007 8:31:35   
mojčika
user posted image

user posted image

Tako je se trudi sama, kasneje pa sfehtala atijauser posted image

Zaslužila pa si je, ker mu je prej tako plesalauser posted image
user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
28.6.2007 8:55:28   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Dons mam čas mal pokomentirat ker moje "mentorce" še ni, sama pa še ne znam tolk da bi kar harala tukej.

Tud mi smo imel včeraj (še pred službo) nezgodo. Sva si z malim zobe umivala in je tako padel, da si je prebil ustnico. Kri je bila v trenutku povsod, mali pa jokal kot bi ga klali. Zgledalo je res grozno. Jaz pa že napravljena za v službo, tako da sem ga v brisačo zavila in tolažila, da ne bi bla cela od krvi. Potolažil se je kar hitro, čeprav na ustnici ima pa kar zatečeno in se mi zdi, da še mal zagnojeno (je ena taka velika belkasta pika oz. mehur).

Kakšna crkljivka je MMuser posted image ...pa kar z greblljicouser posted image . Bo pa rabla enga fanta, da bo obvladal razne masaže in tehnike sproščanjauser posted image .

Eya, zagovor imam v torek ob 9h. Me je strah ko norca!

Kje se KRISTA  skriva zadnje čase? Nič več se ne javi!

Rok, cunjice pa mi večinoma kupujemo v HM. So zelo ugodne in tud luštne za pogledat. Ti svetujem, da drugič še tja zaviješ, boš sigurno prišel ceneje skos kot v BC.

Alička, a lahko pridem na en šnelkurz anguser posted image , Eya za slovnico se pa pri tebi javim!

Ok grem delat...

lep dan

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
28.6.2007 9:16:31   
flecker1
Dobro jutro!
Sedaj pijem kavico in vas berem, kolk ste pisali od včeraj zvečer user posted image
Melissa je pikasta, najbolj me moti ena pikica pod očesom, joj grdo zgleda. Ponoči je super spala, sem mislila da takrat bo slabše spala, ko ima vdene koze, kolikor sem brala na forumih. No trkam že, da ne bo res dans slabše spala.
 Eya, ja sestrica Gorazdova je prisotna na forumih user posted image
Glede prevoza v službo, bi si najraje šla z avtobusom, ampak kaj iz Velenja pelje avtobus šele ob 6h, mi pa delamo ob 5.55 h.
Dohodnino ste kaj dobili? sem včeraj dobila odločbo, opazim, da mi bojo nakazali na TRR ki je zaprt, sm napisala email na davčno, in prosila za zamenjavo trr. ena mi odpiše, da sem imela čas v predizpolnjenem doh. napovedi popravit, a kaj se ne spomnim če sem res vidla, da je bila trr prava. No, nakazajo mi šele konec julija na tisti zaprt račun, in tista banka vrne in oni na davčni bodo poslali nakaznico. si mislite, kolk dela je to, pa si ne morejo samo spremenit trr, jao. ne vem, zakaj tega ne delajo, da enostavno natipkajo pravi trr, user posted image user posted image
Sedaj gremo jest zajtrk user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
28.6.2007 9:48:28   
Netman
Hej Rok,
da te še jaz malo potolažim: meni se je tamala prekucnila iz lupinice ravno na njen krst - ena hujših izkušenj v mojem življenju! Tako da vem, kako se počutiš. Samo nena se preveč sekiraj. Otroci imajo res mehke kosti. In zgodi se ti res lahko tako hitro in brezveze... Če bo pa bruhala, pa seveda takoj k zdravniku..

Drugače je pa Marelica danes pri svojih starših in se bo proti večeru verjetno malo oglasila.

Da še pokomentiram pljuvanje hrane: to je nazadnje, ko sva jedla, izgledalo tako, da me je tamala s polnimi usti pogledala in z vso silo pljunla v obraz :) in pol seveda pokaže ti-ti in se smeje zraven... Prava žlehtnika postaja..

Akrobacije na postelji po kopanju, ko je še nagica, pa so itak že normalne :) Kar naenkrat se naga vstane in je že na drugi strani kavča.

Sicer pa zdaj vsak dan pleže čez mene. Če se vležem na tla, takoj priplazi in pol sem in tja premaguje oviro - atija hehe :)

Fajn bodite.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
28.6.2007 9:53:39   
eya
Dobro jutro!

Flecker1, pa res komplicirajo na davčni. Kaj so zoprni, si sami delajo toliko dela. Vse bi se dalo rešit na veliko bolj easy način, npr. da bi jim ti poslala en dopis, pa je.

Rok, jaz tudi kupujem v H&M, se mi zdi boljša kvaliteta. Sem pred kakim mesecem porabila bone, ki sem jih dobila za BC in nakupila par bodijev, pa so šle poslikave kar dol z nekaterih??? Včasih kupujemo tudi v Leclercu, pa zdaj sem par poletnih kompletov kupila v Sparu in so prav fajn, samo številke imajo res majhne.

Ha, MM se pa pusti razvajat. Pri nas ni šans, da bi 20minut zdržal pri isti stvari J

Žiga je spet kakal ponoči. Mi ni jasno, zakaj, ker ni kakal ponoči že odkar je bil novorojenček. Glede na to, da je bilo res smrdeče, ga je že moralo kaj zvijat. Je pa čisto po Murphyu: ko sem bila še doma, je noč lepo prespal in se zbujal že ob 6ih, zdaj pa se je že 2x zbudil ponoči in sem ga morala previt, spi pa do 7ih, tako da ga moram »na silo« zbudit.

Ksenija, uživajte na morju!

Lep dan vsem!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
28.6.2007 13:39:13   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: miaxxx

"ojej, sploh nisem vedel,  da misli resno..." 

hi hi hi za drugič, da bo vedel...otroci mislijo smrtno resno...razen, če se ti pol ne začnejo smejat na vsa usta

joj mene tud kar skrbi kako bo na morju. letos gremo skupaj z babicama (in bo meni kar pasalo malo razbremenitve), ampak obe že ves čas govorita...ja pol te bomo pa na morju naučili hodit, pa te bomo na noge postavljal...pa oh in sploh. joj mi gre res na živce. pa boolj jim govoriš, da bo otrok se postavljal na noge, ko bo njemu pasalo bolj silijo. in pol rečeš..ja pediatri pravijo da je bolje pustiti otroka naj sam pogrunta. ....je pa kuj....kaj pa oni vejo, itak si nikol niso enotni...pa tisti obvezni....nas so tudi tako, pa smo vsi normalni izpadli.... to se bomo še šli....Tia pa itak takoj tulit začne, če jo siliš na noge....mislim, kot da ni že to zadosten znak, da ji ne paše in da ni pripravljena...halooo...

MM...kaj naj rečem...FACAAAAAA!!!!

pa kok ma dobre hlačke. kje ste jih kupili super so...tele kratke jeans z oprtnikom...??

zvezdica...to pa poznam. naša se rada z glavo buta ob glavo....nekako me napada z usti. in pol ji lice nastavljam da ne bi bolelo. pa je zadnjič butnila ravno ko sem se ji nekaj smejala in mi je priletela na zobe. AUUU. se ji je tud kri iz ustnice ulila, jok, da se reče....ampak tudi kar kmalu potolažena.

oooo zvezdica...pol bomo pa ornk pesti držali. končno ane...

joj flecker....ampak ti pa res nimaš sreče. ja, jaz sem tudi odločbo že dobila....je bilo enkrat za spemembo kar veselje odpret tole zadevo. komaj čakam da nakažejo, čeprav bo ves denar šel drugam....ampak vseeno pride prav.

grem počivat. dan se je šele začel, pa sem že čisto fuč. smo bili z družbo na dolgem sprehodu, pa ne znajo nosečke kaj dosti šparat (je bla moja teta in njena vnuka...tamala bratranca od Tie). Tko da sem pol kar k bratu v službo šla in ga prosila, da mi pomaga Tio domov nest (dela par minut peš stran....k sreči).

lepo bodite

aja, barba...mi boš lahko sporočila, če boš jutri prišla ali ne, da bom vedela ali lahko kaj okrog skačeva ali rajši počakava....verjetno pa tudi če boš hodila kaj okrog po to po službi ane....

nič, lepo bodite...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
28.6.2007 13:40:26   
maychika
uauuuu evo, pa sem zgrešila...sem dobila še eno zvezdico. grem proslavljat...hi hi

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
28.6.2007 21:57:10   
Nenya

Dober večer.

Danes sem se pa tolk naletal naokrog, da že dolgo ne tako. Kljub temu, da imam dopust, me ni bilo 5 minut doma pa še mi je za jutri ostalo velik dela. So nama prišli zjutraj kuhinjo montirat in kot ponavadi stvrari niso bile v redu. Mislem, jaz bom to stanovanje zasovražil še preden se bomo sploh notri vselili. Praktično ni bilo do sedaj ene zadeve, da ne bi bilo nekaj narobej. Ampak ne bom razlagal o teh težavah, ker bom pisal do jutri zjutraj. Vseeno na kratko....korito je bilo preveliko, kuhinja gleda čez rob zidu, pult je prevelik, nekateri ročaji manjkajo in potrebno bo prestavit eno vtičnico. Dodatno korito sva šla iskat z Mino v LJ, za ostale stvari je tip napisal reklamacijo, tako da se je vse uredilo. Včeraj smo imeli na obisku vodovodarje, ki so nama montirali kopalnico. Po novem nimava nobene vtičnice, ker sta obe skriti odzad za omaro - to je bila sicer naša napaka, ker nismo prej mislili na to. Je prišel včeraj tudi parket brusit...ta naju nateguje že dva meseca....sedaj je zbrusil samo dnevno sobo. Jutri moram it v M soro, ker so nama zraven oken pozabili dat zaključne letve. Sva jih klicala, vendar trdijo, da so jih poslali zraven ob montaži. Moram tudi skočit v Jelovico zatežit, kdaj bodo vrata...Sem mislil da bom tole na kratko opisal pa me je rahlo zaneslo.

Minina ritka je bila danes že skoraj v redu dokler je nisem pustil v varstvu pri mami, zvečer je bila spet  rdeča. Sem včeraj zamenjal plenice, tako da zgleda da so res krive plenice. Sicer sem mami dal svoje plenice ampak mene itak nobeden nikol ne posluša.

Miaxxx, a tvoj ni vedel al ni hotel vedet glede na to da si potem itak prišla ti domov in uredila zadevo. Moški se včasih znamo na zelo prefrigan način izognit določenim opravilom, hi hi.user posted image user posted image

Mojčika, danes sem tudi jaz Mino dvakrat previl na postelji, vendar ne vem če bom to še dolgo zdržal. Ne vem za koga je bilo bolj boleče, zanjo ali zame. Mi je ful tulila, ko ji nisem pustil da bi se mi šetala po postelji, se mi je kar smilila ko sem moral bit tako grob.
Drugač bi pa MM mogoče res rabla enga fanta, da bi jo zmasiraluser posted image user posted image . Sam se mi zdi, da bo morala še kakih 15 let počakat, no al pa če jo na naslednjem srečanju eden od naših fantkov mal zmasira, hi hi.user posted image user posted image

Zvezdica, a pridemo poslušat v torek, to nas boš vesela, hi hi.user posted image user posted image user posted image Naša Mina se je tud enkrat pribila v ustnico, to je bilo še takrat ko je bila Nenya doma. Je blo tud zlo podobno kot pri tebi...sem mislil da si je najmanj dva zoba zbila, je tko kri tekla da je blo groza. Najhujš je blo to, da nisva sploh mogla pogledat, so zobje na pravem mestu, saj je imela povsod po ustih samo kri.

Flecker1, tudi meni in Nenyi so napisali napačen račun, k sreči sem opazil. Je pa bil to račun, ki sem ga zaprl že pred petimi leti, se sploh ne spomnim, če sem takrat že oddajal dohodnino. Ne vem kje dobili to številko. Mogoče si pa delajo dodatno delo zato, ker se bojijo, da drugače ne bodo imeli kaj za delat.user posted image user posted image Tile birokrati so pa res hecni. Smo včeraj klicali na CSD zaradi urejanja očetovstva. Zahtevajo da Nenya pride osebno tja, ne velja pooblastilo ali karkoli drugega. No ampak, saj poznate tisto Ježkovo pesem o birokratu...sej človk bi skoču s kože pa ne more...user posted image

Netman, tvoja je pa res žleht....no pa, saj tudi naša ni dosti boljša, hi hi.

Eya, bomo začeli kupovat oblekice drugje. Sem se pa sedaj spomnil, da sva z Nenyo šla enkrat v H&M, takrat se še nisem zavedal kakšna je razlika med ponudniki otroških oblačil.

Maychika, mi je jasno kako zgleda, ko so starejši preveč pametni....smo že razpravljali o tem..ampak vseeno. Pri nas je tako, da sta moja mami in moja sestra kar mal preveč pametni. Predvsem moja sestra je kar malo podobna tisti sorodnici od Barbe...je najpametnejša, stalno se meče naprej, mi nasprotuje pri vseh zadevah in mi hoče dopovedat, da ona ve boljš kako se vzgaja otroke, se je zadnje čase kar mal izogibam zaradi tega.

Lepo se imejte.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
28.6.2007 22:23:53   
barba
Ojla,
jst sem dons kljub obilici dela zaključila službo malo prej, ker je možek na izletu. Tako sva se celo popoldne nastavljali soncu in šli k prijateljici po tricikel. Zdej pa že od 8h spi, jst se pa pripravljam začet likat.user posted image

Rok – jst tud nisem dala zahvale v diplomsko, pa se mož ni nč pritoževal. Je reku, da bom mogla itak za pijačo dat in ga na kosilo peljat.user posted image  Obrtniki so pa sploh svoje poglavje. Živcežeri!user posted image

Maychika – se ti je res moja kuhinja zdela velika? user posted image Na kavo ste pa vse povabljene ko boste v bližini, samo ne vse naekrat. user posted image
Glede jutri bi men skor bolj pasal, če bi prestavili na soboto popoldne. Če vam ne bo preveč narobe hodil?
MM – se pa zna pocrkljat. user posted image Pri nas se na veliko objemamo, ko pridem iz službe, drgač pa niti ne.

Zvezdica – držim že zdaj pesti, da bo zagovor odličen. user posted image  Jst ga mam 9.7.

Joj, žlahta! user posted image  To je en sam križ! Mene je ati skoz sekiral, user posted image  od kar sem se odselila je boljš, ker najeda še sam 1-2x na mesec. Razen če ne govoriva po telefonu.user posted image Ne more iz svoje kože in hoče sam dobr. Maychika upam, da boš imela dost potrpljenja. Jst s svojimi starši nebi šla na morje, s taščo pa še manj.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
28.6.2007 22:37:31   
maychika
barba pol bi se pa raje tko zmenila, da midva skočiva v soboto do vas (kdaj boste kaj doma?), ker bomo imeli noro z nakupi in pakiranjem. imava pa namen v ta velik mercator v kranj, kar pomeni, da bi bil do vaju le majhen ovinek...če ti je prav...

zdej pa grem pojest večerjo pol pa spet par uhanov narest....boš lahko izbirala...hi hi

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
28.6.2007 23:08:20   
alička
Kaj pa je s tole uro na rr? Barba je post objavila 22.23, Maychika pa 22.37 ura je pa šele 22.07, hi, hi.
Midve sva se šli pa danes popoldan ostrič. Se mi zdi, da je ko fantek, ampak smo morali malo fru fru porihtat, pa malo frizurce narest. Slikce prilepim kasneje, če se mi bo še dalo.
Sem imela dane nor dan v službi, celo popoldne sva letali okrog (oči je pa spal, je šel v nočno), ko je zaspala sem morala pa še pospraviti posodo, pa igrače...hotla sem reči, da sem "crknjena ko pes".

MM je prava uživačka user posted image .

Tudi naša ne zdrži prav dolgo pri eni stvari.

Lepo spite!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
28.6.2007 23:10:09   
barba
Maychika - mi bomo okoli doma cel dan, tko da se kar oglasite. Sam prej kakšn sms pošlji, če bomo šli kej na sprehod.user posted image

Moža še kar ni.user posted image  Grem spat ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
28.6.2007 23:17:46   
alička
user posted image

Takale je moja mova frizurca...pa knjigice bere kar tri naenkrat...

user posted image

...pa prav nič me ne moti če je knjigica narobe obrnjena!

Aja danes je povedala, da muca dela maaaa, maaaaa user posted image  user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
29.6.2007 8:38:45   
eya
Dobro jutro!

Kako je fajn videt nove slikce vaših malčkov. Pa se mi ne zdi Živa nič fantovska, prav luštna je z novo frizurco. Žiga sem tudi peljala ostričt, moram ga malo poslikat, kar pozabim slikat, na začetku sem imela pa skoz fotoaparat v rokahuser posted image

Mojčika, kako je bilo na koncertu? Pa MM-je noč v varstvu mirno prespala?

Uh, Rok, imate pa res kaos s preurejanjem. Pa toliko reklamacij??? Groza. Upam, da se vam uspe čimmprej preselit. Nas še vse to enkrat čaka, a do takrat je še dolgauser posted image

Lep dan!

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
29.6.2007 9:08:34   
flecker1
Joj, sem mogla pogledat, če imam narobe nastavljeno uro, ker pri vas je narobe user posted image pa vidim vse ure pri nas pravilno delajo  user posted image user posted image
Danes je melisa bolj pikasta, eno ima na sredi nosu pike, večkrat si čoha ta zadaj, hvalabogu da ima rada tuširanje, kar lepo stoji in tuširam 5 minut, potem je ne srbi več. ponoči ...kasneje spet pridem napista naprej

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
29.6.2007 9:48:52   
Cebelica2
No pa se spet malo oglašam.
V sredo sem bila pri G. in smo dobili prvo slikico člana naše družine. Zdaj je velik 1.32 cm in srček mu lepo dela.
Počasi bom začela delat na tem, da bom povedala v službi, čeprav me kar malo stiska kake bodo kaj reakcije.
V ponedeljek sem bila na infekcijski kliniki. Že skoraj 2 meseca ful suho kašljam pol pa sem šla k svoji zdravnici, da mi je dala napotnico za testiranje na Q mrzlico, ker pri nas v službi jih ful veliko pozitivnih na njo, da pa študentov sploh ne štejemo. No jaz sem hvala bogu negativna na njo. Sam kašelj pa še zmeraj mam ampak baje mi ne smejo nič dat zaradi nosečnosti.
Kako pa kaj vaši sončki. Naš zdaj zjutraj ko greva da lepo papa pa lubčke po zraku pošlje in sploh ne porajta, da greva za nekaj časa. Kar z lažjim srcem pol odideva v službo.

Naš sonček Anže je začel sijati 08. 04. 2006

Vid pa nas zabava od 09.02.2008

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
29.6.2007 10:52:13   
Marelica
En dan me ni gor, pa že nisem več na tekočem.user posted image  No, saj prebrat sem vas prišla, ampak za pisanje mi pa kar časa zmanjka. Ali pa volje.

Rok, sem vesela, da se Mini ni nič hudega zgodilo, čeprav dobro vem, kakšen strah te je moral prijet. Mi Katarino tudi večinoma še previjamo na previjalni in tam je še najbolj mirna. Posteljo si je že zapomnila, da se na njej da luštno razgrajat. Je pa vsak tak padec poučen za vse nas, ostale, ki to beremo. Začneš kar malo bolj pazit potem, da se še ne bi isto zgodilo. Pa verjamem, da si tudi ti od zdaj naprej skoz na preži.

Meni se je pa včeraj punca po kopanju, nagica, prav po fantovsko (stoje) polulala po kavču. user posted image

Miaxxx, pa vaš fant je pa res pravi fenomen s to kahlico. Da že tako resno misli!!!user posted image  Ja, očitno ga bo res treba upoštevat. Kaj nam boš v kratkem zaupala v pogled kakšno slikico? Še album imaš tako zaklenjen, da se ne da vdret.user posted image user posted image

Maya Marina, prava uživačica!user posted image  Ja, mojčika, res imate srčkane hlačke. Ampak kolenčka so pa pa verjetno tudi čisto rdeča potem.

Zvezdica, fajn za diplomsko, da se je čas končno približal. Kar brez strahu, saj veš, da ti bomo pesti držale, da ti bo jezik tekel.user posted image

Flecker, vaše kozice so pa res prave nadloge. Si postala že pravi ekspert, kako omilit praskanje. Glede prevoza v službo pa sploh ne bom komentirala, ker so res prave zlobe... Pa birokracija, ejej...user posted image

Ojej, Maychika, ti kar po mizi vdari, če ti bosta babici preveč pametovali. Zdaj pa že mene jezi, da vašo pupo tako priganjajo k hoji!user posted image

Čebelica2, super, zdaj ste začeli spoznavat svojega novega bebija. Lepo nosečnost ti želim! Aja, pa da te kašelj mine.

Katarini je izrasel nov zobek. Tokrat končno v spodnji čeljusti - dvojkica.user posted image

Nič, danes bi rada malo temeljiteje pospravila. Greva zdaj s tamalo ven lovit sončka, pol pa na delo. Lepo se imejte!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Cebelica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
29.6.2007 11:31:44   
miaxxx
Se čist na hiter javljam... Marelica obljubim, da spravim nekaj fotk v album... tako sem lena za te stvari... čez vikend pa se res vsedem in to uredim. Tako, da boste še mojega lumpa mal spoznale.

Kar se pa kahlice tiče je res faca, ampak jo ima res rad. Si pa ne delam nekih utvar... čist se zna zgodit, da mu pa čez noč ne bo več všeč. Nimam nekih pričakovanj, jaz samo sledim njegovi volji in ga pri pozitivnih rečeh ful spodbujam pri lumparijah pa skušam mal zavirat.

Nč, šibam... se še kej javim!

Lp

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
29.6.2007 11:48:15   
mojčika
Dobro jutro, sem spala 2 ure, sem že iz službe, grem po našo dečvo....

Koncert super, malo prekratek, atletski stadion pol do konca, parter in tribune, moja ocena 20.000 ljudi, še enih pet meni znanih pesmi je manjkalo, a sva se kljub vsemu imela zelooooo lepo, skakala, plesala kot nastnika, zapravila preveč za original majico, pred napa so se ga fajn nakadili, midva pa zraven s pasivnim kajenjem, me je prav glava bolelauser posted image .... Bova še kaj šla, definitivno, mika naju The Police, Sting...a je september, ko jaz nimam dopusta...

MM je spala od 21.00-9.00, meni tako še nikoliuser posted image , saj sem vam rekla, edino to pa je, da imajo roleto in mala ni vedela, kdaj se je začel dan, doma imamo svetlo... No vsaj še kdaj jo bodo hoteli imeti za čez noč, ker jih ni prestrašila...

Hlače smo dobili v dar, niso tako faj, kot se vidi, jih imamo samo sem in tja, imamo predebela stegnca, po mamiuser posted image , kolena so pa tako črna, podpluta, utrjena, hrapava, da gre z golimi tudi po asfaltuuser posted image , zdaj že včasih gremo po stopalcih, a po statistiki še vedno več po kolenih, pokonci brez rok, tudi teče takouser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 29.6.2007 11:49:45 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
29.6.2007 15:21:10   
*zvezdica*
He he Mojčika, ti pa nagaja tale tvoja MM. Saj veš, da mora mal veselja babicam naredit, da mislijo, da znajo bolje kot me. To je itak klasikauser posted image .

Rok zelo dobro vem o čem govoriš glede gradnje. Smo bili lani na istem. Njaveč živcev nama je pobrala kuhinja...maja sva jo naročila, da bi ja do septembra siguro bila..jaja konec oktobra sva jo dobila, pa še to ful stvari narobeuser posted image . Izborila sva si nekja dobropisa, ker sva potem sama popravljala njihove napake in za ta denar naročila še dve omari, ki sva jih dobila prejšnji mesec (naročeni začetku januarja) in seeda spet napačni in še brez ročkuser posted image . Da znoriš! Sem prav vesela, da je to za nami!

Trenutno sem v službi in sem zvedla, da delam VSE vikende. Baje bova tako probale naredit ( s sodelavko), da bova vsaj nedelje frej. No ja ne razumem ravno te politike, glede na to da nimam neposrednega stika s strankami in da bi vse stvari lahko počakale do ponedeljkauser posted image . Možek pravi da zanj to ni sprejemljivo, jaz pa pravim, da je za počakat in da noben stvar ni tako huda kot zgleda na začetku. Logično da pa mi ne bi blo vseeno, da bi bla še vse sobote v službi, namesto da bi se razvajala z mojima dvema.

Živa je pa hudauser posted image . Res zgleda starejša, pa tako velika. Kolk pa ima cm?

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
29.6.2007 15:58:24   
eya
Zvezdica, ta je pa kar malo prehuda, no. A si potem vsaj kaj med tednom frej? Meni je to ful fajn, da imam vikende frej, čeprav ponavadi pa moj vse sobote dela, vsaj poletiuser posted image

Miaxxx, ko boš naložila slikce, sporoči, pa še geslo nam zaupaj. Jaz se drugače ful malokrat spomnim, da bi vaše albume pogledala in mi je zato fajn, če slikce kar sem prilepite.

Aja, to sem hotela še napisat; Žiga zunaj sploh ne kobaca po kolenih, je ugotovil, da je preveč boleče, "hodi" pa vseeno po vse 4ih, kot en pajek, s koleni v zraku. Je prav smešen. Notri je pa še vedno na kolenčkih.

Cebelica, upam, da bo tvoj kašelj minil sam od sebe.

Zdaj pa domov... Lep vikend!

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
29.6.2007 16:48:03   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

He he Mojčika, ti pa nagaja tale tvoja MM. Saj veš, da mora mal veselja babicam naredit, da mislijo, da znajo bolje kot me. To je itak klasikauser posted image .

Ja res je za smejat, ve da bo mama varstvo še rabilauser posted image user posted image

*zvezdica* jaz bi tudi še malo počakala, da vidiš, pa pogodbo si poglej, kaj piše....

zdaj sem pa videla, da je bilo na koncertu čez 50.000 ljudiuser posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

način poroda
bellamia

kako ste rodile svoje otroke?

naravno, brez protibolečinskih sredstev (76%)

s carskim rezom (18%)

z ultivo (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!