Nenya
|
Dober večer. Danes sem se pa tolk naletal naokrog, da že dolgo ne tako. Kljub temu, da imam dopust, me ni bilo 5 minut doma pa še mi je za jutri ostalo velik dela. So nama prišli zjutraj kuhinjo montirat in kot ponavadi stvrari niso bile v redu. Mislem, jaz bom to stanovanje zasovražil še preden se bomo sploh notri vselili. Praktično ni bilo do sedaj ene zadeve, da ne bi bilo nekaj narobej. Ampak ne bom razlagal o teh težavah, ker bom pisal do jutri zjutraj. Vseeno na kratko....korito je bilo preveliko, kuhinja gleda čez rob zidu, pult je prevelik, nekateri ročaji manjkajo in potrebno bo prestavit eno vtičnico. Dodatno korito sva šla iskat z Mino v LJ, za ostale stvari je tip napisal reklamacijo, tako da se je vse uredilo. Včeraj smo imeli na obisku vodovodarje, ki so nama montirali kopalnico. Po novem nimava nobene vtičnice, ker sta obe skriti odzad za omaro - to je bila sicer naša napaka, ker nismo prej mislili na to. Je prišel včeraj tudi parket brusit...ta naju nateguje že dva meseca....sedaj je zbrusil samo dnevno sobo. Jutri moram it v M soro, ker so nama zraven oken pozabili dat zaključne letve. Sva jih klicala, vendar trdijo, da so jih poslali zraven ob montaži. Moram tudi skočit v Jelovico zatežit, kdaj bodo vrata...Sem mislil da bom tole na kratko opisal pa me je rahlo zaneslo. Minina ritka je bila danes že skoraj v redu dokler je nisem pustil v varstvu pri mami, zvečer je bila spet rdeča. Sem včeraj zamenjal plenice, tako da zgleda da so res krive plenice. Sicer sem mami dal svoje plenice ampak mene itak nobeden nikol ne posluša. Miaxxx, a tvoj ni vedel al ni hotel vedet glede na to da si potem itak prišla ti domov in uredila zadevo. Moški se včasih znamo na zelo prefrigan način izognit določenim opravilom, hi hi. Mojčika, danes sem tudi jaz Mino dvakrat previl na postelji, vendar ne vem če bom to še dolgo zdržal. Ne vem za koga je bilo bolj boleče, zanjo ali zame. Mi je ful tulila, ko ji nisem pustil da bi se mi šetala po postelji, se mi je kar smilila ko sem moral bit tako grob. Drugač bi pa MM mogoče res rabla enga fanta, da bi jo zmasiral . Sam se mi zdi, da bo morala še kakih 15 let počakat, no al pa če jo na naslednjem srečanju eden od naših fantkov mal zmasira, hi hi. Zvezdica, a pridemo poslušat v torek, to nas boš vesela, hi hi. Naša Mina se je tud enkrat pribila v ustnico, to je bilo še takrat ko je bila Nenya doma. Je blo tud zlo podobno kot pri tebi...sem mislil da si je najmanj dva zoba zbila, je tko kri tekla da je blo groza. Najhujš je blo to, da nisva sploh mogla pogledat, so zobje na pravem mestu, saj je imela povsod po ustih samo kri. Flecker1, tudi meni in Nenyi so napisali napačen račun, k sreči sem opazil. Je pa bil to račun, ki sem ga zaprl že pred petimi leti, se sploh ne spomnim, če sem takrat že oddajal dohodnino. Ne vem kje dobili to številko. Mogoče si pa delajo dodatno delo zato, ker se bojijo, da drugače ne bodo imeli kaj za delat. Tile birokrati so pa res hecni. Smo včeraj klicali na CSD zaradi urejanja očetovstva. Zahtevajo da Nenya pride osebno tja, ne velja pooblastilo ali karkoli drugega. No ampak, saj poznate tisto Ježkovo pesem o birokratu...sej človk bi skoču s kože pa ne more... Netman, tvoja je pa res žleht....no pa, saj tudi naša ni dosti boljša, hi hi. Eya, bomo začeli kupovat oblekice drugje. Sem se pa sedaj spomnil, da sva z Nenyo šla enkrat v H&M, takrat se še nisem zavedal kakšna je razlika med ponudniki otroških oblačil. Maychika, mi je jasno kako zgleda, ko so starejši preveč pametni....smo že razpravljali o tem..ampak vseeno. Pri nas je tako, da sta moja mami in moja sestra kar mal preveč pametni. Predvsem moja sestra je kar malo podobna tisti sorodnici od Barbe...je najpametnejša, stalno se meče naprej, mi nasprotuje pri vseh zadevah in mi hoče dopovedat, da ona ve boljš kako se vzgaja otroke, se je zadnje čase kar mal izogibam zaradi tega. Lepo se imejte.