|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
26.6.2007 20:37:37   
eya
Vau, Alička, Živa je pa prava kaskaderka. Kako se mi tisti otroci, ki že tako stabilno hodijo, zdijo starejši. Vsaj dve leti bi ji dala. Upam, da ne stakne kake buške...pa za ostale seveda tudi to velja.

Pokora, Žiga tudi nič ne grize, edino ščipa rad. Ponavadi še preden uščipne, reče sam "avaaaa"...Očitni je, da rad ščipa zato, ker mi zraven zatulimo. Tako, da poskušam ostajat hladnokrvna, ampak včasih tako uščipne, da bi najrajši zarjula.

Mareliva, pri nas začne Žiga hrano ven pljuvat, ko noče več jest. Včasih se ga še da zamotit s preusmeritvijo na akko igračo, Telebajske,... večinoma pa takrat zaključimo s hranjenjem.

V službi je bilo pa kar fajn, vsi so zelo prijazni, dela pa zaenkrat tudi še nimam preveč. Zvezdica, kako je šlo tebi? A je Marcel dobor prenesel tvojo odsotnost?

Lahko noč!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
26.6.2007 21:20:58   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Pokora, Žiga tudi nič ne grize, edino ščipa rad. Ponavadi še preden uščipne, reče sam "avaaaa"...Očitni je, da rad ščipa zato, ker mi zraven zatulimo. Tako, da poskušam ostajat hladnokrvna, ampak včasih tako uščipne, da bi najrajši zarjula.

Mareliva, pri nas začne Žiga hrano ven pljuvat, ko noče več jest. Včasih se ga še da zamotit s preusmeritvijo na akko igračo, Telebajske,... večinoma pa takrat zaključimo s hranjenjem.

Isto pri naši, prav od srca se nasmeji, ko me uščipne in kriči avvvvv, ali pa mi vzame prst, prav previdno ugrizne, ne boli, in obe govoriva avvvv, pa mama joka, no MM se na ves glas smeji.... Bo treba nehat s tem, ji je ta igra preveč všeč postala...

Mi še ne spimo, če greva v posteljo, kriči kot zmešana, prav popenila bom, če bo  v četrtek, ko greva na koncert, pri tašči spala...

Mi pa danes po dolgem času ni pustila očistiti zob in piti noče, flaše tud videti ne moreuser posted image , pa ne vem, če smo spili danes 2 dcluser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
26.6.2007 22:47:56   
Marelica
Evo, končno tamala spet spi. Prava groza, kako pozno hodimo zadnje čase spat. Ampak tile dolgi dnevi so taka varka in ure enostavno ne nosim s sabo. Se kar zgrozim, ko pridem noter in je že devet, tamalo je pa treba še skopat.user posted image

Flecker, luštni slikici od Melisse! Sem pa jaz tudi mislila, da ste ji dali sardelico v roke.user posted image  Jaz sem zadnjič čistila brancine in sem Katarini pokazala ribo čisto od blizu. Ona je pa kar usta odprla in hotela ugriznit v glavo.user posted image

Rok, upam, da ste pozdravili rdečo rito! Katere plenice pa uporabljaš? Lahko, da so v tej vročini premalo zračne... Tiste, ki kupujete Hoferjeve plenice, a ste opazile, da je ta nova serija (hkrati tudi večja pakunga) kar malo manj kvalitetna. Al se meni samo zdi???user posted image

Mojčika, tvoj možek je pa res pravi, da si na Triglav naprti še orjaški klekelj. Je pa izvirno, moram priznat.user posted image  MM ima pa res čisto pravi čopek. Ji pa res paše čisto vsaka frizurca.user posted image

Uuu, zvezdica, Marcel je pa pridelal zobkov! A da bi mu zdaj že meljaki ven rinili? To baje boli bolj od sekalcev...

Aha, vidim, da eni že veselo bazenčkate zunaj. Jaz priznam, da se še kar ne morem ojunačit, da bi tamalo čisto nagico v bazenčku imela. Zdaj pa sploh, ko se še ni prav pozdravila od prehlada. Že to, da sem ji nehala bodi pod majčke oblačit je pravi podvig. Sem preveč paničar, kaj?
Eya, Žiga je pa res prava mala mamica z lulčkom.user posted image  Ti komentarji, komu je otrok podoben, pa mi niso preveč pri srcu, čeprav kar vsi opazujejo in komentirajo... Meni je čisto vseeno. Se potem tako ful spremenijo, tudi barva oči in las je lahko na koncu čisto drugačna. Jaz sem sicer vedno želela imet otroka s čokoladnimi očki in rjavimi kravželjci, zdaj sem pa najbolj srečna, da je zdrava. Aja, no, po karakterju je pa po meni zagotovo pobrala trmo in jezljivost.user posted image

Rok, zahvali se Nenyi za opozorilo vsem nosečkam. Ja, jo čisto razumem, da svojega poležavanja nikomur ne privošči. Saj ji ga jaz tudi ne. Sem pa vseeno zelooo vesela, da vam uspeva vleči dneve in tedne do poroda. user posted image  Meni se že zdaj malo vleče, pa imam še dobra dva meseca do PDP. Sploh, ker je mali živahen brcač in imam občutek, da se mi je trebuh že maksimalno razširil. Pa križ me je začel po novem bolet... Pa kaj, ko punco enostavno moram dvigat in okoli prenašat, drugače ne prideva nikamor. No, vsaj tja ne, kamor hočem jaz.user posted image

Rok, saj tudi naša ne vzdrži v peskovniku več kot 10 min. Na gugalnici isto. Je pa nad vsem ful navdušena. Ti Mini kar daj priložnosti, da preizkuša eno in drugo. Malo zoprno je edino, ker se zasedet zraven ne boš mogel, kot se tudi jaz ne. Se kar pogosto seliva od enega prizorišča k drugemu. Utrujajoče!

Alička, joj, kaj to je vaša Živa???  Ja res zgleda ful starejša, ko si takole upa...user posted image

Mirno noč vam želim vsem! Brez zbujanja, kričanja in ostalih vragolij!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
27.6.2007 7:04:37   
Nenya
Dobro jutro,

nma je včeraj zvečer crknil Internet, tako da se nisem mogel javit.

Barba, upam da se ti bo danes manj vleklo v službi. Jaz teh problemov nimam, saj mi ponavadi služba prehitro mine. Sem pa tud sam parkrat moral prebirat kake uradne dokument, npr. patente, je prav za ustrelit.

Zvezdica, kako pa kaj tebi v službi. A mali že spi po stari uri?

Pokora,tudi mene kdaj ščipa, vendar zelo redko. Največkrat me uščipne ko jo vzignem gor in jo prislonim k sebi, in sicer v ključnico...ni prijetno. Te pa čist razumem, da ste zapustili picerijo. Ne vem kaj sploh dela bolna punčka v javnem prostoru in to še norice.

Mojčika
, upam da je MM danes lepše spala. Zadnje dneve pa nespite kaj dosti, ane. Vam prav nič ne zavidam. Če bi jaz moral preživet par takih noči kot zadnjič. bi se mi zmešalo.

Eya, a ti se pa bojiš, da bo tvoj šel tole brat, hi hi....ne vem če ga to ravno zanima....Se mi zdi, da moram jaz bolj pazit.

Alička, Živa je pa pravi akrobat. Pri nas tudi zelo rada spleza na kavč ampak zato da počne kake druge neumnosti. Zelo rada je zadnje čase na postelji, kjer očiju malo pospravlja, je tako nasvinjano odkar ni mamice....

Marelica, pri nas tudi pljuva iz ust, vendar bolj redko. Ne morem povedat, kateri dnevi so to, se pač zgodi. Zdaj se je navadila, da je treba vročo hrano popihat. Ji damo na krožnik krompir in narezan zrezek in lepo pobira ter piha. Pride pa to znanje tudi prav, ko je treba očiju nagajat. Včasih ji dajem kako (pol)tekočo hrano in mi začne pihat...takrat sva oba čist umazana.
Rita ni še nič boljša, v bistvu je ista kot takrat, ko sem prišel iz kongresa. Se mi zdi, da je bila še najboljša po tisti neprespani noči, ko sem ji dal fenistil. Zato sem tudi sam začel razmišlat, če so krive plenice oziroma kaka preobčutljivost na njih. Prej sva uporabljala pri nas pamperske, moja mami pa Lumpi plenice. Zdaj sva šla na ene plenice iz Lidla, bomo videli če bo bolje. Imam doma še ene bio plenice iz Mullerja, še tiste bom poskusil. Mazal ji bom rito do jutri, če ne bo bolje greva v petek spet k pediatrinji. Kar se mene tiče sta samo dve možnosti - glivice ali preobčutljivost na plenice.

Glede podobnosti se mi pa zdi smešno, ko že v prvih dnevih vsi hočejo ugibat komu je bolj podoben. Meni se otroci na začetku ne zdijo podobni nikomur. Imajo tako nespecifične poteze obraza, da so lahko podobni prav vsakomur.  Sem pa gledal enkrat eno oddajo na TV in so rekli, da so otroci v začetku bolj podobni očetom. To naj bi bilo evolucijsko pogojeno, saj je bil to včasih edini način, da je oče vedel, da je otrok res njegov. Če je posumil da ni, se je otroku lahko kaj hudega zgodilo. Ko sem bral vaše komentarje pa sem ugotovil, da tile na TV-ju nimajo pojma, saj saj so nekateri podobni tudi mamicam.

Včeraj sva bla v shopingu. Sva šla najprej v Pikapolonco, vendar ugotovila, da nimajo nič pametnega, zato sva hitro odbrzela v BTC. Ponavadi moški jamarajo da žensk ni za spustit v trgovino, ker se jim čist zrola....pri nas je ravno obratno, vsaj kar se tiče kupovanja za Mino. Nenyi raje nisem povedal koliko sem zapravil samo v BC....približno petino svoje plače. Sva kupila eno tono kratkih hlač in bodyjev s kratkimi rokavi, majic, kreme za mazanje ritke, dude, igrače....no, saj se ne sliši veliko ampak ko sem videl račun me je skoraj vrglo na rit. Sem ji hotel kupit tudi eno didaktično igračo oziroma pisalo je za izboljšanje koordinacjskih sposobnosti od 9 meseca naprej. Sem se sam malo poigral z njo pa je bila še zame pretežka. Nisem enostavno znal spravit enih figuric v prave luknjice, ne vem kje so oni dobil tehle 9 mescev. Pol smo šli pa še v halo A po čevlje. Sem imel še namen še zase kupit kake hlače, vendar je zmanjkalo časa.

Pri mamici je bila Mina pridna, je bila malo utrujena, takrat je ponavadi paradoksno bolj pridna, saj je bolj pri miru. Je šla parkrat celo k mamaici se malo pocrkljat. Sta prišla na obisk tudi dva prijatelja s Švedske, sta bila čist očarana nad Mino.

Drugače sem se pa včeraj kar malo bal da je zaprta - ni kakala cel dan. Mojih strahov je bilo konec nekje na Celovški, sva se v Vižmarjah morala ustavit, je imela tako drisko, da je plenica komaj zdržala, jaz pa tudi. Je bilo tako razmazano povsod, da sem porabil vso vato in celo zalogo vode, glih da se je izšlo. Ker sem imel zadnji del avta nabutan s kupljenimi stvarmi sem jo lahko previl samo na prednjem sedežu, je imela glavico naslonjeno na par pokončnih stvari, tako da mi je vseskozi tulila. Ko sem uspel zadevo nest v koš in jo pripet nazaj v sedežek je v momentu zaspala.

Sem se pa razpisal, upam da ne preveč

Lep dan tistim v službi in dobro jutro tistim katere ste ravno vstale.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
27.6.2007 7:04:56   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Se vam javim samo na hitrco preden grem v službo. Prvi dan sem uspešno prestala. Vsi so ful prijazni (zaenkrat), ta ki me uvaja pa sploh. Angleško sem se napisala več kot pa prej v 10 letih user posted image  in mi je blo prav super, da sem spet mal obnovila zadevo. Delavni čas imam od 8-16 kar mi je super, saj sva z malim zjutraj še ful skupaj (glede na to, da vsi vstajamo ob 6h), popoldan sem pa tud še kar zgodaj doma.
Marcel me ni pretirano pogrešal. Je pa dodobra namučil Tatija (mojega očeta)user posted image .
Eya, kako je pa pri tebi minil cel delovni dan? A je Žiga zdaj OK v varstvu?

Alička poznam takele "kavčne"podviga. Jaz samo čakam kdaj bo na tla telebnil...pa zaenkrat še ni....pravjo, da imajo otroci in pijanci posebo srečo pri padcihuser posted image .

Upam, da je MM boljša. Mogoče ji je pa kakšna hrana škodovala, če je bruhala?

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
27.6.2007 7:51:29   
eya
Dobro jutro!

Uh, danes sem komaj zbudila malega. Sem ga že vsega oblekla, preden se je zbudil. Pri varuški pa prvič ni nič jokal, ko jo je zagledal, se ji je celo smejal. Super! Sem šla z veliko lažjim srcem v službo. Je imel pa ponoči 2x drisko, upam, da se ne bo nadaljevala. V službi pa čas ful hitro mine.

Rok, v BC pa ni težko veliko zapravit, ker imajo cene precej navite. Kvaliteta pa sploh ne ustreza tej ceni. Jaz kupujem tam bolj izjemoma. Glede igrač-te imajo res pretirane oznake za starost gor, tudi pri nas se je že izkazalo tako. Verjetno zato, da jih prej kupimo.

Zdaj pa veselo na delouser posted image  Lep dan!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
27.6.2007 8:22:37   
mojčika
Dobro jutro...

No pri nas je res vsako noč drugače, pa saj bomo, imamo zlato dete čez dan, sva se popoldan tudi 3 ure naspali, danes smo sicer spali, a težko zaspaliuser posted image  Najprej zgleda vse črno, a priznam, jaz tako zelo hitro pozabim in bom že jutri govorila, da ni tako hudo, da lepo spimouser posted image

Rok sem se nasmejala tvojim nakupovanjem, verjemi, da je tudi moj mož tak, sploh ne gleda cen, samo nabira in nap. pozimi je kupil dve kapi, isti, samo eno za deklice in eno fantovsko, ko sem ga vprašala zakaj, je bil odgovor, ker bomo eno sigurno izgubiliuser posted image

Vaše vnetje pa res zna biti od plenic, menjaj!!!

*zvezdica*- Bruhamo pa mi vedno, ko jokamo, joka je res malo, ko pa se začne, se zelo napenja, takrat vedno bruha, smo že navajeni... aha pa če ne kakamo, jo tišči, jok in krčenje sproži bruhanje in ji odležeuser posted image , je popolnoma zdrava, v ustih imamo pa res polomijo, danes ima dlesen ob levi spodnji štirici čist pordelo in krvavo...
...petica bi bila zelo hitra, menda jih dobivajo po drugem letu, šestice so pa že stalni zobje, so pa tudi štirice zelooooo velike, prav smešne proti drugim rižkom...

Tako, zdaj pa malo na zrakuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 27.6.2007 8:24:31 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
27.6.2007 10:19:44   
miaxxx
Dan!

Mi pa zdej že kak teden spimo tudi po 12 ur ponoči. Brez kakšnih intervencij. Se vidi, da so bolečine ob prihajanju zgornjih štiric ponehale. Tako zaspi okrog 21.00 čez deset minut že spusti dudo in spi do jutra. Pa res veliko lepše spi ob odprtem oknu.

Ja štirice se tudi meni zdijo ogromne. Taka mala usteca pa taki veliki zobje :) Imamo pa mi spodaj še zmeraj samo enkice in se čist nič ne kaže na kakšne nove zobke.

Rok super za takle šoping. Meni se zdi super, če niso samo ženske zapravljivke. Naš tudi zelo rad kar kupuje pa kupuje, samo je pa res da ga pa v štacuno ne spraviš tako hitro. Ko pa je enkrat not pol pa.... hm, ga ni ven za dobit.

Kar se podobnosti tiče se tudi meni zdi, da so novorojenčki podoobni predvsem samemu sebi. Čeprav so pri nas vsi govorili da je izrezan ati. No zdej po dobrem letu se pa res vidi, da mu je neverjetno podoben. Sem pa nekje brala, da kar se pa značajskih lastnosti tiče, pa nikdar ne smeš pred otrokom govorit, to maš pa čist po mamici, to pa čist po atiju... kao da ga s tem že kar opredeliš tak si in pika. In mu to pride v podzavest in potem res tak je. Otrok pa naj bi se razvijal čisto po svoje saj je čisto nova oseba s svojimi posebnosti.

Zvezdica super za službo, da ti je všeč!

Nč šibam naprej delat.

Pa pa

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
27.6.2007 11:24:31   
miaxxx
Še to sem pozabila:

Rok: naš je tudi dobil kar grde izpuščaje, pa sem zamenjala plenice in je zdej ok. Prej sem imela Mullerjeve plenice, ki so nam čist odgovarjale, v tej vročini pa se nam niso izkazale za najboljše, tako da sem zamenjala s Huggies in zdej je vredu. Tako, da poskusi z drugimi plenicami. Aha, pa jaz sem ga tudi z bepantenom mazala.

Lp

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
27.6.2007 11:37:58   
Anonimen
Ojla!

Se vam na hitro javim,  smo leteči, delovni na vikendu, moramo narediti ogromno stvari in izkoriščamo dopust za to user posted image . Sicer vas na hitro berem prek mobitela, ampak se mi takoooo počasi nalaga, da se prej znaveličam user posted image user posted image user posted image . Morate krajše poste pisat, da se mi stran hitreje obrne user posted image

Mojčika, boste naslednji teden kaj doma? Mogoče mi uspe priti na obisk. Poudarek je na mogoče user posted image . Aja, kako je tvoja sestrica?

Zvezdica, fajn za službo.

Rok, pozdravi Nenyo, dobra je, tako dolgo ležat user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa šibam dalje. Če ima kdo željo po betoniranju, je vljudno vabljen na obisk user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miaxxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
27.6.2007 11:42:32   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Mojčika, boste naslednji teden kaj doma? Mogoče mi uspe priti na obisk. Poudarek je na mogoče user posted image . Aja, kako je tvoja sestrica?

VELJA, sem doma, javi kak dan prej, no en dan prej...  Sestrica se drži, še mesec, pa bom tetauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
27.6.2007 12:33:36   
Pokora
Rok, prijateljev fantek je imel fuul probleme z vneto rito. Ko so bili z njim na Jesenicah v bolnici so mu jo pozdravili z eno kremo. Ko so prišli iz bolnice je bila ritka zopet rdeča - že kar vijolična. So potem za doma kupili to kremo iz bolnice in od takrat je ritka bp. Sem prejle klicala prijatelja kako se imenuje krema, pa mi ni vedel čisto točno povedati. Prijateljica je pa ravno na morju, pa je ne bi rada tja klicala. U glavnem, krema se imenuje CONVEN PROTECT oz nekaj podobnega. Povprašaj v lekarni. Imajo pa tako ki je v majhni tubici (kot praška pasta) - za rito pozdraviti, v malo večji tubi - za vsako dnevno uporabo in pa sprej za odstranitev drekca.

Ali vi še vedno po vsakem menjavanju plenic mažete ritke s kremami? Meni je zadnjič varuška rekla da zdaj ni več treba, sploh zdaj ko je vroče naj čim manj mažem, da koža bolj diha...
Ko smo že pri kremah. Mi že od začetka uporabljamo Bubchen kremo in se nam je super obnesla (ko smo sprobal lekarniško je takoj dobil izpuščaj), zadnjič sem bila pa tako razočarana, ko sem kupila novo! Je neka nova formula in je krema fuul bolj tekočauser posted image . Na morju je bilo prav zoprno, ko je bila zaradi vročine še bolj tekoča. No ampak za enkrat še vedno deluje, kar je bistveno!

Danes se me je Nik strašno razveselil ko sem prišla po njega v varstvo! Jokal še vedno ni nič, samo ko sem prišla ponj, se mu je pa hudo mudilo domov. Jutri prvič spi tam, bomo videli kaj bo.

Marelica, meni se zdijo Hoferce še vedno ok. So tanjše, ampak zdržijo pa še vedno brez problema.

Dones šibam na CSD uredit papirje v zvezi s skrajšanim delovnikom. Sej po mojem bom mogla še enkrat, ker sigurno kaj ne bo ali štimalo, ali mi bo pa manjkalouser posted image . Se mi zdi da na teh uradih vedno ful traja da kaj uštimaš.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
27.6.2007 18:06:12   
miaxxx
Joj, danes je pa res zatišje tu gor... ali pa se samo meni tako zdi... user posted image  Jaz pa še eno uro službe user posted image , pa se tako vleeečččeeeeee

Lp

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
27.6.2007 18:07:57   
miaxxx
Vas častim z eno virtualno kavico user posted image , hi hi, za mojo drugo zvezdico, ki sem jo ravnokar pridobila user posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
27.6.2007 19:21:44   
eya
Hojla!

Pokora, jaz še kar mažem rito s kremo. Smo tudi prej imeli Bubchen, zadnjič pa ga v Mullerju niso imeli, pa sem kar Penathen vzela. Je bolj mazav, tudi v redu. Samo v pregibu nogic ga nič več ne mažem. Nik pa res dobro sprejema svojo novo varuškouser posted image

Ankica, a mogoče veš, koliko stane, če takole pregleduješ net preko mobitela? Saj če ne veš, bom pa malo po mobitelovi strani pobrskala. Pridno urejajte vikend še naprejuser posted image

Maychika, kje pa ti hodiš?

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
27.6.2007 19:54:02   
mojčika
No midva sva pa ravno iz LJ, sva šla po karte za jutrišnji koncert v Udinah, se že veselim...

Na Gorenjskem je bilo pa danes pestro, a ne, sva šla iz LJ, je bilo tako črno kot  pekluuser posted image

Mi rito mažemo na vsake toliko, ne pa več za vsako previjanje...

Danes, ko je hladno, pa naš deklič pije, kdo bi razumeluser posted image

Ati pa ji je kupil tako cute Adidaske, ima Hervis 50% znižanje in smo dobili pravo številko, zdaj pa smo vsi v tekaških copatihuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
27.6.2007 20:49:36   
flecker1
Glede izpuščajev na ritki je moja imela tud, pa nobena krema ni pomagala. Sicer sem ji prej redno mazala z rumeno kremo iz lekarne, nakar pa naenkrat dobi izpuščaje, dobila sem canesten, pa eno mazilo ki v lekarni naredijo neki z olivnim oljem. no spet ni bilo izboljšanja, potem sem ji mazala od bubchen hladilno mazilo, ki pa je v 2 dneh iprišlo do izboljšanja. No, sedaj pa to kremo uporabljam med previjanjem, vendar ne vsakič, bolj pa pred spanjem.
Jutri nastopimbolniško, ker je sedaj melissa že dobila majhne pikice, jutri bodo pa mehurčki  user posted image .. sicer pa je živahna..sam upam da ne bo kaj preveč praskala.
Danes pa mi je ena povedala da naj si zrihtam prevoz v službo, ker ena je dala odpoved in do petka bo še delala, druga ki tudi pelje nas, sicer vsak drug teden, mi je to izrecno zahtevala, da naj uredim prevoz en teden jaz, drug teden ona, itd. Ker pri meni ni nobena možnost vzet avto, mož rabi in ima še otroka za peljat k tašči, ne morem kar nagnat peš...pa mi reče da naj si poiščem drugo možnost kak naj grem v službo user posted image user posted image user posted image Matr, so pa nekateri nesramni... Upam, da mi uspe kak zrihtat prevoz. no tista ki je dala odpoved, je sicer tudi predsednica sindikata. naveličala je delovnih sobot, regresa v bonih,...in 20 let je delala tam...saj je tak bolje, zakaj se bi živcirala za to firmo user posted image
user posted image user posted image zgleda da ima melissa pravo sardelico v ustih a ne, včasih mi prinese in se vstrašim, ko zagledam user posted image user posted image user posted image
kmalu mi bo sestra rodila nečaka, sicer gre 4.7. v porodnišnico, 7.7.07. sprožijo porod, da bo pod nadzorom zaradi tromboze in tisti dan, ko naj bi rodila ne bo smela vzet injekcije za redčenje krvi. Držim pesti, da gre vse ok. Vidite, kak lep datum so izbrali user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
27.6.2007 20:57:58   
Nenya
Danes se mi je zgodilo nekaj groznega, še zdaj sem v šoku....sem razmišljal če vam sploh povem. Mina mi je namreč danes zvečer padla iz previjalne mize vznak na hrbet in potem z glavo ob tla. To je ena od unih zadev, za ketere sem mislil, da se mi ne bodo nikol zgodile, ker vedno zelo pazim. Sem za sekundo pogledal stran in sem videl samo zadnji del padca. Je tko jokala, da do zdaj še ni nikol tako kakih 10 minut. Sem jo potolažil z 300 ml mleka, vse je stankala v parih minutah in še bi, če bi blo kaj več v flaški. Potem je bla ful čudna. Ponavadi zmeraj še malo nagaja, danes je ležala kot lutka in takoj zaspala. Sicer ob padcu ni izgubila zavesti in tudi ni bruhala, sem jo sicer pretipal in preveril, če bi bilo kaj zlomljenega, vendar ni nič kazalo na to. Se mi je pa zdelo njeno obnašanje rahlo sumljivo, zato sem je peljal k dežurnemu. Sem jo oblekel, ona je vmes spala. Nesel sem jo v avto. Šele takrat se je zbudila in ful zajokala, ko sem ji pripenjal pas.  Dežurni jo je pretipal in rekel, da verjetno ni nič in da naj bom pozoren, če bo bruhala. Sestre so ji nato dale štampiljko s čebelico in jo malo hecale. Šele takrat je oživela in hotla sunit en svinčnik z mize. Po poti domov je začela ful govort, verjetno me je hotla nekam poslat, ko tko slabo skrbim zanjo.
Ta teden je bil pa res nekaj posebnega za naju. Najprej greva k dežurnemu zaradi izpuščajev, še prej mi pade iz postelje, danes iz previjalne...ne vem kaj se še lahko zgodi. Zgleda da si bom moral kar abonma zrihtat za dežurnega če bo šlo tako naprej. Mogoče bi bilo tudi za naju bolje, če se bova previjala na tleh, samo to si pa zaenkrat še ne predstavljam.

Moram it, ker jo moram opazovat.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
27.6.2007 21:25:20   
barba
Ojla,
sem le prilezla do tele škatle. Sem crknjena, da komaj gledam.user posted image

Rok – dons sem imela tok dela, da sem komaj dihala. Tud na RR nisem mogla pošpegat.user posted image
Tvoje »romane« je tok fajn brat, zmeraj me v dobro voljo spravijo. user posted image

Pokora – Meta je pred časom ščipala in smo jo ignoriral oz. kregal, če je blo res hudo. Očitno je pozabila na to nagajanje. user posted image Sem se pa čudila zakaj imam po roki majhne črne fleke.user posted image
Aja, mi še mažemo rit, ker je drugače takoj rdeča. Pri nas ogromno popije in posledično tud lula, tko da je kar treba mazat.

Alička – tvoja Živa je res že velika punca. user posted image  Pri nas še ne plezamo, trenutno se učimo počepnit. Meta se rajši sklone in nogo nazaj stegne ko je treba kaj pobrat.user posted image

Zvezdica – angleščina, kaj je že to? user posted image  Zame je to velika muka, se pa psihično pripravljam na to, da mi sledi obnovitveni tečaj. Zadnjič sem se ang.učila v srednji šoli. user posted image  Sam, da je v službi dobr.user posted image

MM se mi prav smili. Ubogo dete! user posted image  Tud nas še čakajo ti zobki. Še vedno jih mamo samo 6.

Mojčika – na Gorenjskem nas je pošteno zalilo. user posted image  Je bla velika potreba po dežju in osvežitvi.user posted image

Maychika je bla pa dons pri meni na kavi.user posted image

Flecker tebe se pa res smola drži. user posted image  Držim pesti da se ti najboljše možno reši prevoz na delo.

Roka - Uf, groza! Me je kar stisnilo ob tem padcu.user posted image Dobro pazi na Mino.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
27.6.2007 21:41:46   
maychika
eya jaz se pa skrivam...hi hi. vas bolj berem, pol pa malo izdelujem uhančke in bolj malo napišem...vas pa spremljam.

ja mojčika...na gorenjskem je bilo danes res kot v peklu...grozni nalivi, veter, črnoooo...

tudi mi še vedno rito mažemo. aja, da nimaš mogoče od bubchena kremico za ritko, tisto, ki piše special wundschutz creme. ta je kao za bolj občutljivo oz. vneto ritko, pa je bolj tekoča. mi jo imamo za na pot, tisto navadno pa za doma.

joj flecker...tale tvoja služba. ne bi si mislila, da boš imela takole sr.... res grozno. upam, da ti čim prej uspe zamenjati....
uuu kakšen dober datum za rojstni dan...7.7.07..super. vse naj naj sestrici

jej rok...grozno. ampak hvala bogu je z Mino vse OK. te pa kar prestraši takole spanje po takem padcu ane.

ja....danes smo bili v kompletu pri barbi na kavi (ki je bila BTW ful dobra....ja punce...barba zna dobro kavico skuhat. pa kar fajn velko kuhno ima....kar najavite se....hi hi hi). meta je res prava faca, kako vztrajno se hodi skrivat v sosednjo sobo in potem pristopica nazaj vsa ponosna, ko je nihče ni našel...hi hi....prav luštna je.
nič....grem izdelovat za barbo....

lepio bodite...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
27.6.2007 21:45:02   
*zvezdica*
Rok saj vem da je grozno tole z Mininim padcem, ampak jaz se tebi vedno tako iz srca nasmejimuser posted image . Imaš tak dober slog pisanja. Bi moral kako kolumno objavljatuser posted image . Močno pa upam, da je z Mino res vse OK. Mislim, da bosta mogla prešaltat na talno previjanje. Uf, to nas še čaka zanimivih zgodbicuser posted image

Rito mi mažemo, ampak tudi ne vsakič.ž

Zdejle mi je ravno možek rihtal prezentacijo v PP za diplomo. Pa ful je užaljen (kao), ker mu nisem zahvale napislauser posted image .

Marcel in Zarja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
27.6.2007 21:52:42   
alička
Uf, boga Mina, Rok ti se pa ne sekiraj preveč,  da je tvoja krivda, ker vsi vemo kako en, dva tri se to lahko zgodi. Upam, da bo vse ok!!!
Tudi jaz sem danes čisto sesuta... ko smo že pri angleščini...13.7. imam izpit iz Poslovne angleščine user posted image . V srednji šoli sem bila za jezike nekje v zlati sredini (mi bolj laufajo naravoslovni predmeti), tukaj pa razturamuser posted image , pa ne vem a se samo meni zdi lahko, ali so vsi ostali še toliko salbši kot jaz user posted image . Bomo videli na izpitu... poudarek je na razumevanju besedila, poznavanju poslovnih izrazov in manj na slovnici, kar je meni pisano na kožo. Slovnica mi ne leži, novo besedo pa popivnam takoj in je ne pozabim več, tako da imam precej bogat besedni zaklad, sam časi pa malo šepajo user posted image . Sicer pa koga to zanima, kva vam težim, hi, hi user posted image

Tudi mi še mažemo rito in to vsako previjanje, uporabljam pa Penathen.

Flecker, tudi jaz upam, da si ugodno rešiš prevoz. So pa ljudje res kolegijalni, ni kaj. Tole me je spomnilo na tiste Slovenčke, ki se skregajo s sosedom, zaradi žive meje, ali kakšne podobne bedarije user posted image  
Sama se v Ljubljano vozim z avtobusom, ker delam v centru in se mi ne ljubi vsak dan živcirati s parkiranjem. Gledam pa avtomobile, ki vozijo iz Gorenjske proti Ljubljani. V vsakem avtu ena oseba, največ dve... Bog ne daj, da bi se ljudje zmenili in se vozili po štiri skupaj. Avtobus je pa napol prazen, vozi redno, točno, ima klimo, pa še zadremam lahko, namesto da se živciram zaradi gneče.

Vse z novimi službami uživajte še naprej user posted image , otročkom čim maj stresov v varstvu pa mirno in lahko noč vsem skupaj.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
27.6.2007 23:01:03   
eya
Uh, Rok, nič ne bi bila rada na tvojem mestu danes. K sreči ni bilo hujega. Jaz moram tudi fuuul pazit na Žiga, se obrača kot vrtavka, ko ga previjam. Vaša Mina je pa še sploh živahna. Nenya je pa že v 34. tednuuser posted image user posted image user posted image

Flecker, ta tvoja sodelavka je pa res čudna. Saj si lahko delita stroške, a ne more razumet, da ti nimaš avta na voljo? Joj, so eni stiskaški. Pa naj se sama vozi, če ji je tako ljubše, zate pa upam, da boš našla kak prevoz. Tvoja sestra je pa tudi tu na rr prisotna, a neuser posted image

Saj res, Zvezdica in Barba, a že imata določen datum za zagovor?

Alička in Barba-mene tudi še čaka učenje angleščine. Sem v podobnem šmornu kot ti, Barba, v srednji šoli sem jo nazadnje bolj od blizu videla. Na faksu sem pa samo par člankov prebrala. Mi pa sama slovnica ne dela takih problemov (sem si iz knjižnice privlekla pat knjig, pa precej uspešno rešila teste), izgovorjava in besedišče pa šepata.

Pri nas je pa lilo kot iz škafa, 1 km stran je pa fuuul toča padala, so jo menda morali prav kidat z lopatamiuser posted image , no, na srečo je šla mimo nas...

Lepe sanje in mirno noč!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
27.6.2007 23:09:55   
ksenija.
Po dolgem času se malo oglasim, samo toliko, da vam povem, da smo še vsi živi in zdravi. Sem pa kar zaposlena, z obema malčkoma, pa energije ni več toliko, ker sem kar utrujena, za povrha pa si je še tašča nogo zlomila in je treba še njo pedinat.

Prebrat za nazaj vas nisem uspela, ker ste preveč načvekale.

Blaž in Zala sedaj v teh dneh ful uživata v vodi in mislm, da bo sta na morju ful uživala. Jutri še zadnji nakupi in pakiranje, potem pa v petek zgodaj zjutraj odrinemo na morje.

Se beremo čez 14 dni.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
28.6.2007 6:15:47   
Nenya
Dobro jutro, ne morem spat, ker me skrbi zato imam čas da kaj napišem.

Ankica, če bereš tole z mobitelom, potem raje preskoči, verjetno se bo spet vleklo kot Miaxxxin delovni dan v službi.

Mina je noč prespala zelo mirno, za razliko od mene. Sem ji zvečer dal dudo iz ust, če bi slučajno bruhala ponoči in se sploh ni nič zbudila celo noč. Še razmišljam, če bi jo danes peljal k pediatrinji zaradi ritke. V petek ima baje samo posvetovalnico, danes bi jo pa lahko še pregledala zaradi tega padca. Drugače pa včeraj ni bila kriva njena razposajenost na previjalni temveč moja pretirana sproščenost. Sedaj namreč že zna zelo dobro ocenit, kje je rob previjalne, kaj sme in kaj ne. Zato je ni treba tko nadzorovat kot včasih, ko sem jo stalno držal za noge....Je sedela preveč na robu čist mirno, zgleda da se je previjalna zaradi tega malo nagnila in je padla dol.

Eya, kje pa ti kupuješ oblekice. Jaz namreč poznam samo BC, Pikapolonico in Ariel. Nenya mi je že dolgo časa nazaj razlagala, da so cene v BC pretirane zato sem šel tja izključno zaradi velike izbire. Sicer upam da mi še kake tri mesece ne bo več treba hodit v šoping za Mino, glede na to da imava sedaj res veliko oblek.

Mojčika, dobro da naša ne bruha ko joka, bi včeraj verjetno imeli cel kažin zaradi tega. To s tvojim možekom in dvema klobučkoma bi se obneslo tudi pri meni, saj zelo rad zgubljam reči. Zadnjič sem ji na E-bayu kupil copatke, jih je samo enkrat obula, sedaj pa imamo še samo en copat. Za druzga se mi sanja ne, kje bi bil. Sem tudi klobuček zadnjič iskal ko utrgan, pa zjutraj ključe od avtomobila...

Pokora, bom vprašal glede mazila.

Mi še mažemo, saj je drugače ritka rdeča.

Miaxxx, je lepo, ko dete dlje spi, ane. Če z našo rito ne bo nič bolje bomo še mi poskusili Huggieske. Zdaj sem že pri Öko plenicah iz Müllerja, bomo videli če bo kaj haska.

Mojčika, ja včeraj sem se tudi jaz peljal proti Gorenjski in nas je ujel dež. Je padalo da je blo veselje.

Maychika, a je bila včeraj v ŠL sodra. Jaz sem bil čisto presenečen, ko sem mislil, da vidim kupe snega ob cesti. A h Barbi se pa splača it na kavico?....glede na to kolikokrat sva bila z Mino ta teden v ŠL, bi bilo za razmislit. Mina bi brezkofeinsko, zaenkrat še ne rabi dodatne energije.user posted image user posted image user posted image

Flecker1, držimo pesti za tvojo sestro, sodelavko pa suni v rit.

Alička, pridno treniraj angleščino, saj ni tko težka.

Zvezdica, s tvojo izjavo se ne bi strinjal moj profesor za slovenščino v srednji šoli...eseji so mi bili nočna mora. Ni zneslo več kot za tri. Dejansko mi je lažje sedaj, ko pišem strokovne članke v angleščini, baje kar obvladam. Zadnjič sem po dolgem času napisal nekaj v slovenščini in me je moj mentor čist raztrgal.
Nenya je bila tudi užaljena, ker je nisem omenil. Baje bi se ji moral zahvalit, ker je bila revica dolge ure sama medtem ko sem se jaz ure in ure zabaval v laboratoriju z ostalimi diplomantkami ter z laboratorijsko steklovino.user posted image user posted image
Sem se odločil, da bom Mino previjal na postelji. Zaenkrat še nisem pripravljen na zanimive zgodbice talnega previjanja.

Ksenija, se vidimo čez 14 dni.

Grem še malo k Mini.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Posvojeni ali lastni?
niwaj

Imaste lastne otroke ali posvojene?

lastni (99%)

posvojeni (1%)

v rejništvu (1%)

Število vseh glasov: 497

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!