|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
24.6.2007 18:47:45   
Nenya
Dan

Smo dali otroke spat, zdaj pa imamo malo časa da kaj napišemo. Danes bom po hitrem postopku šel v mižale kmalu tudi jaz, sem še malo v minusu od včeraj.

Mina na poti v Ljubljano ni hotela spat in se ji je potem pri mamici kar poznalo, kako je utrujena. Sicer je bla še vedno neuničljiva in je letala gor in dol, vendar je celo kako minuto zdržala pri mamici na postelji, kar je ponavadi nemogoče. Po kaki uri in pol je začela jokat in se je ni dalo več potolažit, tako da sva morala predčasno odit. Nekje pri pivovarni Union je nato odšla v deželo sanj.

No, kolikor zdajle slišim ji to ni pretirano koristilo, saj dela vragolije v posteljici. Nič, bo treba it malo pogledat.

Sem videl, da so vaše tri princeske uživale v frizerskem salonu...ma so luštneuser posted image user posted image

Se slišimo.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
24.6.2007 20:51:17   
eya
Ojla!

Naš mali pa še ne spi. zdajle z očkom večerjata, potem pa gre spat. Smo se ravno vrnili iz piknika, kjer so ga ful hvalili, ker naj bi bil tako priden, ker v vseh 4 urah ni niti enkrat zajokal niti sitnaril. No, a ni to nekaj normalnega? Pri nas kadar kam gremo, še posebej, če smo zunaj, se vedno ful zamoti, malo se igra, opazuje druge otroke, skratka nimamo prav dosti dela z njim. Drugo je, če gremo v trgovino, tam ne zdrži dolgo, sploh če je v svojem vozičku...v nakupovalnem pa mu je malo bolj zanimivo.

Flecker, kaj ima Melissa ribo v ustihuser posted image user posted image

Barba, vidim, da sva bili obe pridni dopoldan. Jaz sem tudi vse pospravila in pomila, moja dva sem pa ta čas kar ven poslalauser posted image

Zdaj me je pa moj zdražil, da naj naročiva pico...a še komu diši?user posted image

Lep večer!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
25.6.2007 8:18:44   
mojčika
user posted image

Dobro jutro...

Taki so naši repki, se z njimi manj potiuser posted image

Možeka sva dobili nazaj, sicer je v ležečem stanju in verjetno bo tako še cel danuser posted image , mogoče ga bo enkrat minilo to tridnevno pohajkovanje, saj je bil na vrhu Triglava vsaj 15X, iz Idrije pa je šel gor že šestič...

user posted image

Moj možek v oranžnem anorakuuser posted image , na njem visi simbol Idrije, klekelj za izdelovanje čipkuser posted image
Flecker tudi jaz se nagibam k sardelcamuser posted image

Maychika, fotke dobila, hvalauser posted image

Rok, kako pa danes, sta nadoknadila spanje, je rita boljše???

< Sporočilo je popravil mojčika -- 25.6.2007 8:24:02 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
25.6.2007 8:59:39   
barba
Dobro jutro!
Midve z Meto sva pokonci že od 6.45, ati je pa mal potegnil. Zdej sta šla na pokopališče zalit rože, jst pa hitro s kavo na RR.user posted image  Ful je lepo vreme in premišljujem kam bi šli popoldne.user posted image  Če bomo doma, se bom lotila šivanja.user posted image

Maychika - hvala za slikce user posted image

Mojčika - sem mojmu možu povedala, kakšen hribolazec je tvoj, pa je sam odvrnila "da se mu da".user posted image   Nima nobenih težev s sladkorno pri teh podvigih?  Jst še nisem bla na Triglavu, moj pa že ene 3x.
MM je z repki še lepša!user posted image

Niste nč velik napisal, pa nimam kaj komentirat.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 25.6.2007 9:00:50 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
25.6.2007 9:34:03   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Marelica najprej sožalje user posted image user posted image

Flecker, tud jaz sem najprej pomislila na ribouser posted image . Je pa cel angelček tale tvoja Melissauser posted image .

Upam da je z Minino rito bolje, pa da Nenyi ni preveč hudo ležat v bolnici. Včasih pomislim nanjo in se mi prav zasmili, da mora v taki vročini nepremično ležat...saj dnevi se odštevajo in kmalu bo vse poplačano z eno malo štručkouser posted image .

Naša današnja noč je bila katastrofalna...ene 2 ure premetavanja, jokcanja in iskanja primernega položaja, ki ga ni bilo od nikoder. No, vsaj potegnil je tja do pol osmih, kar je pri nas rekord vseh rekordov. He he ampak me je pa mali začel hecat...sedaj ko bom šla v službo bo pa poba zgleda zjutraj raje spal...prej ko bi lahko spala, pa ob 5h auf. Ima pa ful zamašen nosek, tako da je bil tud to eden od razlogov neprespane noči. Za glavnega krivca pa sumim zobe. Zadnjič sem mu mal po ustih šarila in odkrila 3 noveuser posted image . Dve 4 in eno 5 (a je možnouser posted image ). res mi deluje, da je petka, ker je še za ene 3 zobe vmes prostora...možek trdi, da je šestkauser posted image .

Včeraj smo se imeli ful luštno. Smo šli z mojimi in moževimi starši na celodnevni kolesarski izlet do izvira Krke. Mali je ful užival v prikolici, 2x vmes zaspal in bil skrajno dobre voljeuser posted image .

Mene pa kar mal zvija za jutri, ko bo treba v službo. Res je že tkooo daleč od kar sem nazadnje delala. Mam tremouser posted image .

Lep praznični dan vsem

Marcel in Zarja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
25.6.2007 11:41:33   
flecker1
user posted image user posted image user posted image imate pa sokolje oči, sicer sardelice niso prave, temveč gumijaste, melissa pa si tako najraje daje v usta. kaj šele bi bilo, če bi prave user posted image itak mi ne jemo rib user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
25.6.2007 12:33:59   
Nenya
Ojla,

sva se približno naspala, Mina malo bolj kot jaz, saj je spala 13 ur. Ritka je še vedno rdeča, vendar je že opazna sprememba na bolje. Prej je namreč imela izpuščaje, ki so zgledali kot ene bunkice. Zdaj bunkic ni več, je pa še vedno vse rdeče. Mažem jo dvakrat na dan, več ne smem, saj lahko kortikosteroidi prehajajo skozi kožo in počnejo zmedo po telesu. Preostala previjanja jo mažem z Bepanthenom, ki sem ga včeraj kupil v lekarni.

Danes sva hodila po travi kar z nago ritko in je ful uživala.

Maychika, tvojemu se pa da. Jaz bi še sebe gor spravil, kaj šele da bi vlekel gor še kakšne lokalne simbole večje od pol metra. Včasih sem se sicer zelo veliko ukvarjal s športom, doma imam npr. slabih deset (zarjavelih) medalj iz maratona franje. Potem so pa prišle druge obveznosti pa se je počasi nehalo. Zdaj mi je pa kar malo odveč it tečt zvečer, ponavadi niti nimam energije pa še strah me je, da se bo Mina zbudila in začela jokat. Še v trgovino hodim raje z avtom kot s kolesom....bo treba počasi nekaj spremenit.

V porodnišnici je te dneve ful vroče, predvsem po sobah. Sicer imajo stalno zagrnjene zavese, samo ne pomaga dosti. Za klimo pa itak še niso slišal.

Zvezdica, a tebe pa mali kar zafrkava. Meni se je isto zgodilo zadnjič, ko sem šel spat po 23-uri, kar je zame kar pozno. No Mina se je zbudila ob pol šestih. Upam da ti bo delovni dan minil čimhitreje.

Moram rečt, da nekatere od vas kar občudujem. Stalno nekaj delate okrog hiše, pospravljate itd. Moja soba je pa vsak dan bolj razmetana. Tko da sem se odločil, da bom še jaz malo pospravil, takoj ko pritisnem na piko. Sicer sem pa jutri doma, tako da bom imel tudi jutri čas.

Se slišimo.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
25.6.2007 12:55:27   
eya
Ojla!

Mi uživamo kar doma... Zdajle moja dva spita, meni se kuha kosilo, vmes pa sem še novo epizodo PB pogledala. Popoldan bomo pa malemu malo vode natočili v bazenček, pa v arboretum bomo šli racam in ribam malo kruha vržt.

Zvezdica, dober začetek jutri v novi službi. Jaz tudi jutri čisto resno začnem, se že veselim.  A na Marcela bo tvoj oče pazil, a ne... No, vsaj z uvajanjem ne boste imeli težav. Pa pridno delajuser posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
25.6.2007 13:20:30   
miaxxx
Zvezdica držim pesti, da jutri zlaufa v službi tako kot treba!!! In upam, da Marcel čimbolje prenese odsotnost mamice.

MM je luštna luštna z repki. Meni se zdi super, če imajo deklice takele frizurce - nekatere menda ne pustijo.

Rok - še za nazaj, za debato o fluorovih tabletkah. Tist moj odgovor o fluoriranem mleku ipd. so besede zobozdravnice, ki odgovarja na MON-u in se s trinjam s tabo - tudi mene je to presenetilo, sploh, ker je Mojčika napisala, da se naj te tabletke ne bi dajale v kombinaciji z mlekom...user posted image  Mal čudno vse skupaj.

Mi se pa zdej že par dni namakamo v drugi polovici peskovnika, kjer natočimo vodo, damo par igračk in mali uživa 100/h. Je res fino, ko je veliko brez plenice.

Zdej je pri nas tist A-A postal še za lulanje in res je plenica vedno bolj suha. Ampak najbrž gre samo za kakšno tako prehodno obdobje. Ker po mojem mu ne bo več dolgo zanimivo govorit kdaj lulat, kdaj kakat. Se bo ziher naveličal. Je pa fino, ko vidim, da res razume zakaj je kahla. No pa tud žlico je včeraj po dolgem času zahteval in moram rečt, da je bil velik napredek, saj je žlica našla usta user posted image .

Uživajte res lep dan!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
25.6.2007 13:43:10   
eya
Zgleda, da ponekod mleko res dodatno fluorirajo, čeprav sem tudi jaz brala, da se fluor slabše absorbira, če malček poje hkrtai še mlečni obrokuser posted image
Tukaj je odstavek, ki govori o tem:
V Sloveniji bi bilo potemtakem fluor smiselno dodajati pitni vodi, kar pa ni bilo nikoli izvedeno zaradi visokih stroškov. Fluor je možno zagotavljati tudi z jedilno soljo ali mlekom, kar pa prinaša še večje finančne obremenitve.Izvedljivost takih projektov je zato zelo vprašljiva.

Pa še link do celotnega članka, če koga zanima.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
25.6.2007 15:03:08   
maychika
Men se pa zdi, da ni sardelca ampak kakšen žabji krak...

MM super cute....

mojčika in barba...ni za kaj. barba...eni uhančki so narejeni...kar fajn so izpadli...teh še nisem delala, za ostale pa grem v torek v Kranj v špoing...itak mormo tja, tko da bo spotoma.

Mi smo bli v ZOO. huda huda gužva, ampak toooolk enih mladičkov....opice, kamele, piščančki, pujski...otroški ZOO so ful povečali in je poln enih mladičkov pujskov, kozličkov in jagenjčkov...videli smo šov z morskim levom...kaj slikic kasneje...smo se fajn zabavali in fajn nagužvali. a je bil še kdo tam, ker se mi zdi da je bilo več vozičkov kot ljudi tam...hi hi

ja nenya je pa res prav pridno dala že kar par tednov skozi. vse pohvale njej in njeni potrpežljivosti. A je CSIje že kaj začela gledat?

mi smo včeraj spali do 15 čez deset. meni ni bilo nič jasno. je spala več kot 12 ur in ni bilo kakega hudega prebujanja. samo vrti se zdaj po postelji, da j moram vsake toliko poravnat in pokrit...

zvezdica...jutri pa kar pogumno. sej boš vidla, da ti bo na koncu kar pasalo se malo odklopit. res imaš pa srečo, ko je tako blizu. pa poročaj kaj o prvem dnevu.

nič se grem izležavat pol pa ven nekaj pojest. dons smo bolj na komot.

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
25.6.2007 15:16:43   
barba
Ojla,
sem se spet lotila šivanja.user posted image  Dopoldne sem vrt v red spravljala. Iz balkona je zgledal tako lepo zelen,user posted image  od blizu je bil pa čisto zarasel s plevelom.user posted image  Pa samo 14 dni je od zadnje pletve.user posted image  Možek je živo mejo napadel, Meta pa peskovnik. Še po laseh je bila sipa, da o čisto sivi plenici ne govorim.user posted image

Maychika poglej ZS in mejl,prosim. Če greš jutri popoldne v KR se lahko pri meni oglasiš na kavi in bova mojo težavo zlahka rešili.user posted image

miaxxx - si me spomnila na drugo polovico peskovnika user posted image , jo bo treba sprobat.

Zvezdica - boš videla, da paše služba.user posted image  Ti bo minilo kot bi mignil. Jst vsak dan mal domov pokličem, da vidim kaj počnejo in je takoj boljše.user posted image

Naredite si lep praznični dan.

LP, barba

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
25.6.2007 19:40:01   
eya
Malo za osvežitev...user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
25.6.2007 20:49:58   
Nenya
Živijo,

Maychika, Nenya še vedno veselo gleda CSI. Je ravno začela gledat zadno sezono Las Vegas-a, tako da bo kmalu pri koncu. Tudi jaz imam namen v prihodnjih dneh peljat Mino v ZOO......upam da mi bo uspelo časovno, doma imamo namreč delavce.
Me je ravno zdajle Nenya klicala in sem ji povedal, da ti pišem komentar. Se je zgleda spomnila na tisti dogodek, ko te je mal zvilo, ko si nesla Tio po stopnicah. Sporoča predvsem tebi pa tudi ostalim nosečkam (dobesedno iz njenih ust) da ga ne srat z dvigovanjem svojih malčkov, če nočete postat njene cimre saj ni pretirano zabavno.

Vidim, da vaši malčki kar uživajo v raznih peskovnikih oz. bazenčkih. Pri nas Mino še vedno uvajamo v peskovnik, saj ne zdrži notri več kot 10 minut. To je verjetno ena od potez v njenem karakterju, saj se ji mora stalno nekaj novega dogajat...tudi 10 minut je zanjo ogromno, saj ponavadi nikjer ne zdrži pri miru več kot minuto. Je pa res, da unih 10 minut ful uživa, potem pa gremo drugam.

Sem pa malo preštudiral razne članke v zvezi z mlekom in fluorom in ugotovil, da se fluor veže predvsem na proteine v mleku. Nikjer nisem zasledil, da mi uživanje mleka sočasno s fluorom zmanjšalo absorpcijo le-tega. Vezava na proteine bi sicer teoretično lahko imela za posledico manjšo absorpcijo, vendar se proteini razgradijo ob prebavi in fluor se sprosti iz vezavnih mest. Tako da je moje mnenje tako, da če je že kakšen vpliv mleka na prehajanje fluora v kri, je le-ta zelo majhen. Nisem tudi nikjer zasledil, da bi bilo potrebno mazat zobe s fluorovimi preparati, vedno so omenjali peroralno uporabo.....upam da sem gledal prave članke....v linku, ki ga je dala Eya namreč piše, da se Nahaja tudi v slini in ima lastnost, da lahko popravlja(remineralizira) začetne gnilobne poškodbe na površini zoba. Tako lahko začetno zobno gnilobo tudi ustavi, brez popravila zob z plombami. Če imajo že zelo majhne koncentracije fluora v slini tak vpliv na zobe, bi to lahko razložilo priporočilo zobozdravnika, da je potrebno zobe mazat s fluorovim pripravkom. Verjetno je najbolje sočasna oralna in peroralna uporaba.

Lep večer še naprej.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
26.6.2007 7:57:47   
miaxxx
Eya super slike od Žige - mi imamo enak bazen doma, vendar še zapakiran v škatli, se nam ga ne da napihnit... pa pol kar pokrov od peskovnika uporabljamo. Bo šel pa ta bazenček z nami na morje.

Se mi pa zdi, da je Žiga ful tebi podoben. Kako pa so kaj ostali vaši malčki? Komu so bolj podobni? Naš je recimo cel ati. Tud ene stvari ni, po kateri bi bil bolj podoben meni. No razen trme. Ati pravi, da to ima pa po meni user posted image

Lp

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
26.6.2007 9:12:02   
Nenya
Miaxxx, tudi pri nas je vedno tako, da slabe lastnosti kot so trma in podobno vedno pripiššem Nenyi, je lažje zame, hi hiuser posted image user posted image . Drugačče je pa baje mala bolj podobna meni. Ko sem prišel pred ččasom z njo na fakulteto, mi je naš bodoči dekan rekel, če delam reklamo za Xerox. Sprva nisem točno dojel, šele potem mi je prebilo, da Xerox izdeluje fotokopirne stroje.

Drugačče je pa Žiga res luššten v temle bazenččku. Bom moral še jaz malo Mino poslikat. Sem zadnje čase postal bolj len, kar se tega tiče.

Danes greva z Mino v shoping. Sem ugotovil, da nimava nobenih kratkih hlač, zunaj je pa vroče ko pes.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
26.6.2007 9:45:51   
mojčika
Dobro jutro...

Za nami je peklenska noč, ob polnoči smo zagnali histeričen jok, ki je trajal pol ure in verjetno smo zbudili cel blok, po tem napenjanju je sledilo bruhanje, preoblačenje, čisščenje, toliko, da smo se čist prebudili in ni hotela it spat nazaj, skratka ob 2.00 so se pri postelji n računalniku vrteli Telebajski, po pol ure le-teh, sem kar zaprla računalnik in imela srečo, da smo v 10-ih min. zaspali in spali do 9-ih, niti nisem utrujena, samo bilo je pa grozno in vse kar se spomnim, da bi lahko bilo, včeraj nismo kakali in po bruhanju ji je bilo bolje, torej jo je nekaj verjetno tiščalo...user posted image

Zdaj pa imam tako po stanovanju, da ne vem, kje naj se lotim...user posted image

Tako, da malo pojamram, zdaj pa na delo

O pododbnosti sva pa dobila toliko različnih komentarjev, da jaz pravim, podobna je sama sebi in hkrati se najde poteze obeh, značaj pa ni moj, sem bila ekstremno miren otrok, MM pa je zelo zvedava, ima kar močan karakter, slatki mali OVENČEKuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 26.6.2007 9:49:18 >

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
26.6.2007 12:04:38   
eya
Ojla!

No, sem si vzela malo pavze, da vas pridem prečekirat...

A je Maya Marina zdaj čisto ok, ali je še kaj bruhala? Sicer se mi pa prav smili, le kaj jo je to mučilo ponoči?

Ja, meni pa več ali manj vsi rečejo, kako mi je Žiga podoben... Menda je ponavadi tako, da so fantki podobni mamicam, punčke pa očkotomuser posted image  Karakterno bo pa kar pol-pol. togota po očitu, pridnost pa po mamiciuser posted image user posted image user posted image  Ne, se samo hecam, nikoli se ne ve, kdaj se bo moj lotil tega brat, potem bo pa hud. Ma, se mi zdi, da je res po vsakem nekaj dobrega pobral, kakih slabih značilnosti pa tako (še) nima.

Zdaj pa grem nazaj delat. Uživajte!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
26.6.2007 12:11:17   
mojčika
A je Maya Marina zdaj čisto ok, ali je še kaj bruhala? Sicer se mi pa prav smili, le kaj jo je to mučilo ponoči?

Smo bolj mirni, a vse zgleda ok... ne vem, jaz res vse pripisujem sanjam, zobem, kajti več stvari se podira, dlesni ima pa prav krvave na nekaj mestih... no se naspali sva se, tako hudo ni, mi jo je pa tako težko gledat, ko tako joka, tak jok je redek, vedno se konča z bruhanjem, verjetno od napenjanja, no še meni je šlo na jok...

Danes pa so malo bolj znosne temperature, a neuser posted image

Tudi meni se zdi, da je Žiga podoben tebi...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
26.6.2007 12:44:57   
alička
Dober dan iz službe še od mene.
Naša pikica se je pa zdej, ko že skoraj pol leta hodi, naučila tudi plaziti. Prej je samo ritkala, tako kot Meta. user posted image
Imamo pa nov šport... dirka po postelji (taveliki) in se potem zviška vrže na rit in se pri tem seveda krohota...vstane pa spet iz viška na ritko... Točno pa ve, da to lahko dela samo na postelji.
Drugače pa je Živa moja kopija. Pred časom se našla eno mojo barvno sliko pri enem letu in jo dala mojemu na mizo. Pa me je vprašal, kdaj si jo pa to sliala, in kaj hudiča si ji pa to oblekla!user posted image  Varuška in njegova mama sicer trdita, da je Živa izrezan oči, ampak razen niju te podobnosti ne opazi nihče.
No zdej pa nazaj na delo!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
26.6.2007 13:18:17   
barba
Se vam še jst oglasim iz službe.user posted image
Se mi tok vleče, ker se ukvarjam z eno zakonodajo in mi je vse isti šmoren.user posted image

Kar se tiče podobnosti tista, da so punčke podobne očetom drži pri meni in mojem očetu. Sem mu podobna tako vizualno kot karakterno. Pri Meti je tko, da je vizualno moj duplikat, karakterno pa tud malo. user posted image  Bomo pa še videli kako se bo razvijala naprej. Bi rajše vidla, da večina dobrih stvari po atiju pobere. Če bo tak hudiček in upornik kot sem (bla) jst, naju bo še pošteno glava bolela.user posted image user posted image

Žiga je vizualno res čista Eya.user posted image
Eya – kako je v službi?

Čakam tudi poročilo Zvezdice o prvem delovnem dnevu.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 26.6.2007 13:19:41 >

LP, barba

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
26.6.2007 13:39:38   
Marelica
Oj, čvekač in čveke!

Danes je pa res prav sveže, čeprav pri nas piha prav zoprn veter. Bom na hitrco izkoristila, ker Katarina ravno spi.

Zadnje dneve je naša mala prava porednica. Pojma nimam, kaj jo je pičilo. Sploh pri jedi mi ni všeč, ker je začela hrano prav grdo pljuvat iz ust. Zraven ji je seveda zabavno, čeprav ne meni in ne atiju ni. Pa kreganje tako nič ne zaleže, smejiva se ji pa tudi ne (zato ne razumem, zakaj jo tako zabava). Zdaj sem pravzaprav pri vsaki žlici in pri vsakem požirku v nizkem štartu, da bo letelo iz ust. Včeraj je možeku celo pri flaši mleka ven pljuvala. user posted image  In potem se vsa zasvinja... A ima še katera takega lumpa/lumpo?

Joj, moram zdaj dat antibiotik... bom prišla še potem kaj pokomentirat.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
26.6.2007 13:42:22   
Pokora
Marelica najprej moje sožaljeuser posted image user posted image  Kako je svet krut!!!! Jaz bi za pijane voznike uvedla take kazni, da si noben ne bi upal pijan voziti! To mi je pa res nekaj najhujšega!

Mojčika v soboto bi tudi jaz z veseljem prišla na kavico, pa nas ni bilo doma. Na sploh smo bili te tri dni bolj leteči. V nedeljo je bil tek Železna Kaplja - Preddvor. Sva z Nikom šla navijat za očija. Je bilo pasje vroče, ampak luštno. Včeraj smo se pa sprehodili do Zelenice. Na poti nazaj smo se ustavili v piceriji, pa smo se po zelo hitrem postopku pobrali. Pri sosednji mizi je bila namreč ena punčka ki je bila fuul pikasta - imela je norice. Na srečo je Nik še spal v avtu, tako da sva mi2 samo vstala in šla. Upam da ne bo kaj fasal. V ponedeljek jaz namreč začnem s službo, pa ne bi bilo fino da sem takoj na bolniški!

Zvezdica in Eya, upam da je šlo dones vse kot namazano! Mene že kar malo stiska za drug teden, pa že vse poznam. Takole na novo začet je pa kar stresno! Amapak saj se človek hitro navadi.

Dones sem Nika pustila v varstvu še dlje kot v petek in ni bilo nič jokauser posted image  Upam da tako tudi ostane. Te gospe ki ga bo mirkala se ne boji, kriza bo samo ko bo pogruntal da mora vsak dan tja za malo dlje časa. Pa spanje bo po mojem problem - to sprobamo v četrtek.

Ful so luškani vsi teli aprilčki. Sploh ne morem da bi samo enega pohvalila, ker so vsi taki cukri!!!

Pri nas je bil pa Nik ob rojstvu čista moja kopija. Če pogledamo slike mene ko sem bila dojenček in njegove, je kot da bi gledal eno in isto osebo. Zdaj pa se mi zdi da ratuje vedno bolj očiju podoben. Se pa midva z možem hecava, da ko mali začne upit in ihto zganjat - da ima to po teti user posted image  Moja sestra je bila namreč taka in ni druge kot da je to podedoval po njejuser posted image

Te ki imate otroke v varstvu: Ali so bili vaši malčki kaj grobi do vas ko so se uvajali? Nik je mene namreč dones pri varuški ugriznil. Me je varuška sicer potolažila da ga bo minilo, da je to verjetno faza zaradi sprememebe, ampak mene vseeno skrbi!!!

Čim hladnješi dan vam želim. Jaz imam prijetnih 21 stopinjuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
26.6.2007 18:25:09   
alička
Pokora, ravno danes mi je kolegica rekla, da jo mali ful grize in tepe, pred kakšnim mesecem je začel hodit v vrtec, pa bil precej doma, ker je zbolel, zdaj pa je začel mamico pretepat user posted image . Upam, da je to smo prehodna, kratkotrajna faza. Kolegica je napreč pogrižena tako, da si ji vidijo ranice po rokah, dekolteju...
Naša na srečo tega ne počne.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
26.6.2007 20:22:34   
alička
user posted image
Takle imamo pri nas...

user posted image
Takole plezam kjer koli se le da, slike so pa slabe, ker sem bila ves čas na stand by, do jo ulovim. Ne pomaga če ji stokrat rečem da ne sme plezat, ne pomaga če pade user posted image . Bom morala škatlo pospravit in si omislit kakšen koš za igrače.

Lepo spite!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!