Nenya
|
Dobro jutro, nma je včeraj zvečer crknil Internet, tako da se nisem mogel javit. Barba, upam da se ti bo danes manj vleklo v službi. Jaz teh problemov nimam, saj mi ponavadi služba prehitro mine. Sem pa tud sam parkrat moral prebirat kake uradne dokument, npr. patente, je prav za ustrelit. Zvezdica, kako pa kaj tebi v službi. A mali že spi po stari uri? Pokora,tudi mene kdaj ščipa, vendar zelo redko. Največkrat me uščipne ko jo vzignem gor in jo prislonim k sebi, in sicer v ključnico...ni prijetno. Te pa čist razumem, da ste zapustili picerijo. Ne vem kaj sploh dela bolna punčka v javnem prostoru in to še norice. Mojčika, upam da je MM danes lepše spala. Zadnje dneve pa nespite kaj dosti, ane. Vam prav nič ne zavidam. Če bi jaz moral preživet par takih noči kot zadnjič. bi se mi zmešalo. Eya, a ti se pa bojiš, da bo tvoj šel tole brat, hi hi....ne vem če ga to ravno zanima....Se mi zdi, da moram jaz bolj pazit. Alička, Živa je pa pravi akrobat. Pri nas tudi zelo rada spleza na kavč ampak zato da počne kake druge neumnosti. Zelo rada je zadnje čase na postelji, kjer očiju malo pospravlja, je tako nasvinjano odkar ni mamice.... Marelica, pri nas tudi pljuva iz ust, vendar bolj redko. Ne morem povedat, kateri dnevi so to, se pač zgodi. Zdaj se je navadila, da je treba vročo hrano popihat. Ji damo na krožnik krompir in narezan zrezek in lepo pobira ter piha. Pride pa to znanje tudi prav, ko je treba očiju nagajat. Včasih ji dajem kako (pol)tekočo hrano in mi začne pihat...takrat sva oba čist umazana. Rita ni še nič boljša, v bistvu je ista kot takrat, ko sem prišel iz kongresa. Se mi zdi, da je bila še najboljša po tisti neprespani noči, ko sem ji dal fenistil. Zato sem tudi sam začel razmišlat, če so krive plenice oziroma kaka preobčutljivost na njih. Prej sva uporabljala pri nas pamperske, moja mami pa Lumpi plenice. Zdaj sva šla na ene plenice iz Lidla, bomo videli če bo bolje. Imam doma še ene bio plenice iz Mullerja, še tiste bom poskusil. Mazal ji bom rito do jutri, če ne bo bolje greva v petek spet k pediatrinji. Kar se mene tiče sta samo dve možnosti - glivice ali preobčutljivost na plenice. Glede podobnosti se mi pa zdi smešno, ko že v prvih dnevih vsi hočejo ugibat komu je bolj podoben. Meni se otroci na začetku ne zdijo podobni nikomur. Imajo tako nespecifične poteze obraza, da so lahko podobni prav vsakomur. Sem pa gledal enkrat eno oddajo na TV in so rekli, da so otroci v začetku bolj podobni očetom. To naj bi bilo evolucijsko pogojeno, saj je bil to včasih edini način, da je oče vedel, da je otrok res njegov. Če je posumil da ni, se je otroku lahko kaj hudega zgodilo. Ko sem bral vaše komentarje pa sem ugotovil, da tile na TV-ju nimajo pojma, saj saj so nekateri podobni tudi mamicam. Včeraj sva bla v shopingu. Sva šla najprej v Pikapolonco, vendar ugotovila, da nimajo nič pametnega, zato sva hitro odbrzela v BTC. Ponavadi moški jamarajo da žensk ni za spustit v trgovino, ker se jim čist zrola....pri nas je ravno obratno, vsaj kar se tiče kupovanja za Mino. Nenyi raje nisem povedal koliko sem zapravil samo v BC....približno petino svoje plače. Sva kupila eno tono kratkih hlač in bodyjev s kratkimi rokavi, majic, kreme za mazanje ritke, dude, igrače....no, saj se ne sliši veliko ampak ko sem videl račun me je skoraj vrglo na rit. Sem ji hotel kupit tudi eno didaktično igračo oziroma pisalo je za izboljšanje koordinacjskih sposobnosti od 9 meseca naprej. Sem se sam malo poigral z njo pa je bila še zame pretežka. Nisem enostavno znal spravit enih figuric v prave luknjice, ne vem kje so oni dobil tehle 9 mescev. Pol smo šli pa še v halo A po čevlje. Sem imel še namen še zase kupit kake hlače, vendar je zmanjkalo časa. Pri mamici je bila Mina pridna, je bila malo utrujena, takrat je ponavadi paradoksno bolj pridna, saj je bolj pri miru. Je šla parkrat celo k mamaici se malo pocrkljat. Sta prišla na obisk tudi dva prijatelja s Švedske, sta bila čist očarana nad Mino. Drugače sem se pa včeraj kar malo bal da je zaprta - ni kakala cel dan. Mojih strahov je bilo konec nekje na Celovški, sva se v Vižmarjah morala ustavit, je imela tako drisko, da je plenica komaj zdržala, jaz pa tudi. Je bilo tako razmazano povsod, da sem porabil vso vato in celo zalogo vode, glih da se je izšlo. Ker sem imel zadnji del avta nabutan s kupljenimi stvarmi sem jo lahko previl samo na prednjem sedežu, je imela glavico naslonjeno na par pokončnih stvari, tako da mi je vseskozi tulila. Ko sem uspel zadevo nest v koš in jo pripet nazaj v sedežek je v momentu zaspala. Sem se pa razpisal, upam da ne preveč Lep dan tistim v službi in dobro jutro tistim katere ste ravno vstale.