|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
29.6.2007 21:14:12   
Nenya
Živijo, sem dal Mino spat pred pol ure pa mi še zdaj razgraja. Upam, da bo zaspala še preden bom napisal tole do konca. Je danes spala manj kot ponavadi, tako da je čudno da noče zaspat. Je bla prejle že tako tečna, da sem komaj čakal, da greva pod tuš.
Čebelica 2-
Tole s Q mrzlico je pa super novica.user posted image user posted image Take okužbe so lahko zelo delikatne takoj v prvih tednih nosečnosti.

Marelica - upam, da imate usnjen kavč. Meni se pa zmeraj polula v banji. Ima prav pogojen refleks, takoj ko jo dam v banjo se polula. Še dobro da se mi ne ukaka. En tak primer je bila namreč ena od Nenyinih sester. Zmeraj, ko so jo dali v napihljiv bazenček, se jim je ukakala.user posted image

Mojčika, tudi pri moji mami je tako, da Mina veliko bolje spi, je in je tudi bolj pridna. Mala točno ve, komu lahko nagaja. Moja mami jo zmeraj da spat ob pol dvanajstih in spi do dveh ali še več. Če jo dam jaz spat doma al ne bo hotla zaspat al bo pa spala samo eno uro kljub temu da imamo približno enake pogoje za spanje. Tudi pri hranjenju je tako. Moja mami jo ima zmeraj v naročju in Mina najprej veselo popapca juhico brez problema, nato ji nareže zrezek in krompir in Mina vesel pobira koščke iz krožnika. Na koncu za kosilo poje toliko kot pri peni v celem dnevu. Pri meni je pa tako, da brez stolčka ne gre pa še v stolčku mi nagaja. Parkrat sem jo poskusil imet v naročju....misija nemogoče. Mi je ponavadi prevrnila krožnik al se mi je uspela polit z juho, skratka hranjenje je bila zmeraj posebna vrsta zabave, vsaj zanjo.

Zvezdica - tole s službo pa ni OK. Upajmo, da si bodo še premislili.

Alička - Živa zgleda ravno ene tolk fantek kot Mina, zlo je luštna. 

Drugač sem bil pa v teh dnevih nekajkrat okaran, da Mini kupujem preveč fantovske oblekice - s strani mojih staršev. Meni barva ne pomeni veliko in mi je vseeno če ta mala nosi temno zelene hlače. Ne vem, zakaj bi morale bit vse punčke roza. Že tako sem imel problem izbrat oblekice, ki bi mi bile všeč. Tudi danes na faksu je bilo podobno. Sem nesel v računovodstvo potni nalog od kongresa in srečam našo tajnico in kadrovnico - ja kako lušten fantek...ko razložim da je punčka pa - ja zakaj je pa oblečena v fantovska oblačila?.....brez komentarja.

Jutri me čaka pospravljanje bodočega stanovanja. Je treba pomit kopalnico, počistit kuhinjo ipd. Pa še doma imam vse v razsulu. Danes mi je uspelo čist zasvinjat avto od Nenyine mami. Previjalna podloga je bila čist od čokolada, ki jo je Mina dobila od med.sester. Pol te čokolade je zdaj na zadnjem sedežu avtomobila. Mino sem nazajgrede v ŠL moral nahranit. Sem ji dal jogurt, vendar ga ni v celoti pojedla, tako da sem ga dal v prtljažnik - se mi cel polil ker očitno vozim preveč divje. Očitno bom jutri imel čistilni dan. Mina se mi je danes uspela dvakrat tako pokakat, da je bila dobesedno usrana od nog do glave. K sreči imam zdaj s sabo več oblekic, drugače bi bila kriza, vse je bilo posvinjano. To se mi zadnje čase kar pogosto dogaja. Kaka sicer vedno trikrat na dan, vendar takrat tako obilno da je kriza.

Grem pogledat, če že spi, vas bom še prišel brat.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
29.6.2007 21:48:23   
mojčika
user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja tebi Rok se pa res dogajauser posted image user posted image user posted image

Meni je pa danes možek kupil tole, cena je bila precej nižja, saj moj mož toliko tekaške obute nakupi, da ima faj popuste v eni trgovini v Idrije, če kdo kaj rabi, se kar javteuser posted image , se pa tako fletno počutim v njih, pa imam spet čevlje za 5 let, saj se zelo navežem in novih ne kupim, dokler se le-te ne znucajo do koncauser posted image

http://www.superge.si/html/svn/2732168-AA.shtml

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
29.6.2007 22:30:02   
alička
Dober večer! Pupica spi, očka sem "poslala" v službo, jaz pa hitro sem gor malo pogledat.

Zvezdica, Živa je res velika, že na posvetovalnici pri enem letu je imela 83 cm, zdaj pa ne vem, ker se je enostavno ne spomnim izmerit.

Rok, tudi živa imam velikokrat zelene hlače, ali pa kavbojke in takrat mi obvezno rečejo, joj kako lep fantek, kljub temu da ima na hlačah naštikane rožice ali pa roza štumfke... user posted image  mi gre na kozlanje ta miselnost, da morjo bit punčke v roza, pa v volančkih in podobnem sruser posted image . Ne rečem, da mi ne kupimo ničesa roza, ampak v trgovini se moraš prav potruditi, da najdeš kakšno drugo barvo na oddelku za punčke. Tudi mi veliko kupujemo v H&M - u, pa nekaj v Baby Centru. Hlače pa najraje Leny (slovenski proizvajalec, jaz sem imela njihove nosečniške hlače, ki so bile edine dosti dolge za moje dolge krake), čeprav niso prav poceni, so mi pa všeč njihovi kroji in materijali.

Mojčika, sori ušlo mi je na čigavem koncertu si bila??? Firbec!?user posted image  Na Stinga in The Police bi pa tudi jaz šla
user posted image , samo moj žal ne deli mojega nauvdušenja z mano.Dejte še kej napisat, na televiziji ni nič pametnega, za spat je pa še malo zgodaj.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
29.6.2007 23:27:00   
Marelica
Rok, ti si prava faca user posted image , vaša Mina pa prava lumpa, da ti take uštimava user posted image . Pa da se ti tisto s kakanjem v banji ne bo zareklo... user posted image  
Ne, nimamo usnjenega kavča. Je pa še skoraj nov in sem včeraj tako kriknila, da je curek ponehal, kot bi odrezal.user posted image  No, seveda je sledilo čiščenje in brisanje. Pa mi nekaj pravi, da to ni zadnjič...

Ah, tole s fantovskimi/dekliškimi cunjami je pa tudi meni mimo. Naša je zadnjič skakala okoli v modrem krilcu, pa je ena vprašala, če je fantek al punčka!!?!user posted image  Tako, da ljudje očitno zelo dajo na barve, namesto, da bi prej dobro pogledali. Pa saj punčke imajo ponavadi čisto drugačen obrazek kot fantki. Če že jaz nisem sigurna, raje vprašam v stilu: ja, kako je pa tebi ime? user posted image

Rok, zakaj imaš pa ti zaklenjen album? Bi lahko tudi kako svežo fotko od Žive pripopal. Aja, kako se vam pa kaj obnese peskovnik?

Mojčika, tvoj možek je pa res radodaren! user posted image  Le pridno jih nucaj zdaj, da ne bodo po 5 letih še vedno kot novi.user posted image  Jaz sem enkrat samkrat imela neke ful drage pohodniške čevlje, ker sem jih kupila za bone (privilegij markacistov). So držali še pa još let...

No, sem malo nekaj naklofala za aličko, čeprav že vidim, da je odsotna. Ha, tale ura je pa res narobe...

Lahko in mirno noč vsem!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
29.6.2007 23:30:01   
miaxxx
Evo, kot sem obljubila, sem naložila nekaj slikic. Sem pa dala iz vsakega obdobja katero... torej tudi za nazaj... npr. prvič nogice v usta, prvič ko se je prekotalil na trebuh... pač meni najljubše. Vse do prvega rojstnega dneva. Geslo je "mia". Upam samo, da sem slikce prav naložila, torej da jih boste lahko pregleovale. Če kaj ne štima pa mi javite!

Za danes toliko, pa se še jutri kaj beremo in pišemo. Lepo in predvsem mirno noč vam želim!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
29.6.2007 23:42:12   
eya
Miaxxx, sem si pogledala vaše slikce, luštnega fantiča imateuser posted image user posted image user posted image  Me je pa presenetilo, koliko enakih stvari imata Anže in Žiga: enakega medvedka, kahlico, bodi, pa še nekaj je bilouser posted image

Marelica, ne morem verjeti, da ljudje za punčko v krilci sprašujejo, da je fantek??? Sicer pa zdaj za Žiga kar pravilno uganejo, ko je bil pa še mlajši, so pa skoz govorili, "kako lepa punčka"user posted image

Tevice so pa menda zakon za hodit, jaz imam podobno obutev, a druge znamke (Highroad), pa se mi v njih noga poti, če dosti hodim, pa čeprav so popolnoma odprtiuser posted image  Kaj pa mislite o teh natikačih-Crocksih
user posted image
So menda ful popularni in udobni, čeprav plastični?

Jutri se pa poroči moja dobra prijateljica in komaj čakam, da jo vidimuser posted image user posted image user posted image

Lepo spite!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
30.6.2007 0:10:15   
Nenya
Rok, zakaj imaš pa ti zaklenjen album? Bi lahko tudi kako svežo fotko od Žive pripopal. Aja, kako se vam pa kaj obnese peskovnik?

Takrat ko sem se prvič igral z lepljenjem slikc sem ga zaklenil, nimam pojma zakaj. Itak me zdaj zopet zafrkava in mi ne deluje več copy paste. Sem ravno danes hotel prilepit dve od guncanja pa ni šlo. Poleg tega v albumu od rr v pomanšanem načinu ne vidim slikce dokler ne kliknem nanjo, zato teh albumov ne uporabljam več. Bom v prihodnjih dneh poskušal uploadat par slikc na moj-album.com, sem pa zelo len kar se tega tiče. Aja, pa Živa je od Aličke, moja pupa je Mina.

Sem že eno uro spal pa me je Mina zbudila. Je ful jokala, je bila pokakana. Se ne spomnim več, kdaj se mi je nazadnje pokakala med spanjem, pa sploh nima driske.

Dons pa sam o drekcih nakladam....Si bom moral izbrat kako bolj dišečo temo.user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
30.6.2007 9:30:32   
mojčika
Eya sem jih videla, za odrasle so tak tak, no jaz jih ne bi imela, ko pa sem videla velikost za MM, sem se pa skoraj stopila, cartlih, ko bo malo večja, sem videla 4 leta staro puncko, superca je bilauser posted image

Teva pa so res najbolj zakon čevlji za noge, tako dobre oblikovanosti zame nima noben čevelj, jih bom res dolgo gulila, zdajšnje Nike opanke sem imela 4 leta, zgledajo še ok, guma pa že skoraj razpadauser posted image

Miaxxx lepe fotkeuser posted image user posted image

Rok, a danes diši kaj po rižicahuser posted image

MOj možek je pa zdaj na duatlonu, takem malem, njegova firma danes organizira igre in pogostitev, midve bova šli popoldan, ker malčki dobijo tudi darilo, pa kak čevap bo padel, jutri pa imamo piknik s prijateljiuser posted image

Marelica zdaj sem dobila fleš nazaj, si me spraševala, če mojemu taki tridnevni pohodi ne škodijo,... niti ne, bolj mu škodi ležanje, za 24 let sladkorne presega vse statistike, za čim vse bi zdaj že moral bolehati, pa mu nič ne manjka, odkar je pa menjal insulin in dobil črpalko, pa je sploh bolje in ima boljšo samokontrolouser posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
30.6.2007 9:42:27   
Marelica
Jutro!

Miaxxx, takoj sem šla firbca past.user posted image Še en lušten fantič med našimi pupami.user posted image  Res lepe fotke! 

Rok, ja, oprosti, tista Živa se mi je malo zatipkala - dobro vem, da imate Mino.user posted image  Za album se pa res kmalu kaj potrudi. Smo ene firbčne babe tu gor.user posted image  

Upam, da ste se lepo naspali danes. Mi smo, neverjetno, spali do 7:20. Bo zdaj ati mislil, da mi Katarina vsak dan tako pridno aja. No, imam en izgovor, da je grdo, zaspano vreme. user posted image

Aja, mojčika, moja sestra ima tudi Teva sandale, pa je nisem nikoli vprašala, če je z njimi res toliko boljše hodit in če se noga ne poti.  Boš zdaj ti povedala. Eya, ti Crocksi pa mene že zato odbijajo, ker so celi gumijasti. Mogoče so pa res udobni za nosit. Samo jaz jih verjetno nikoli ne bom kupila. Še ena modna muha, ki bo šla mimo mene.user posted image

Katarina zadnje čase tako hecno blebeta. Odraslo uho nevede kako čudno/nespodobno besedo ven potegne.user posted image

Tako, dežek nas je malo zalil ponoči, zdaj naj pa le malo sonček pokuka, drugače bomo kar notri cel dan.user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
30.6.2007 9:42:48   
mojčika
http://www.superge.si/html/svn/2666323-AA.shtml

No take je pa MM dobila, so super... uf zdaj vidim, kake cene vam kažem, no očitno v malih krajih tudi poznamo 50% popust, no te adidaske smo kupili v Hervisu na razprodaji, so pa zelooo mehki in zelo upogljivi... Po barvi bo pa lušten fantekuser posted image , no repki nam pomagajo, da ne slišimo takih pripombuser posted image , če bo pa v drugo fant, bo pa ljubek roza punčka, kajti pri nas je veliko roza, saj smo skoraj vse podedovaliuser posted image

No moram it rešit mačke, če se od daleč sliši nagajiv smeh, so verjetno mački stišani v kak kotuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
30.6.2007 9:49:57   
Marelica
user posted image  mojčika, tvoj fleš je malo osebe zamenjal. Se spomnim, da je to ena druga spraševala. Pa nič zato, saj veš, da mene tudi zanima. Pa super, da se je ta črpalka tako dobro obnesla!!! Meni je tako hudo, ko imajo že mladi probleme s sladkorno... Lepo, da se ne smili sam sebi in je tako aktiven v športu. Če mu pa to še na bolje pomaga, pa BRAVO user posted image .

Hihi, iz spodnje sobe že slišim Backyardiganse.user posted image  Imam na sumu, da so se atiju zaluštali za gledat. Včasih je prav hecno, ko midva z možem buljiva v risanke, tamala pa okoli naju kroži in počne vragolije.user posted image  Ja, če je pa res taka zanimiva.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
30.6.2007 9:55:20   
Marelica
mojčika, a te adidaske ste dobili za pol cene, kot je na spletu? Ja, toliko bi pa jaz tudi dala... Pravzaprav sem pripravljena kmalu kupit ene poštene čevlje tudi za visoko ceno. Ampak samo ene. Ker jih bo itak prehitro prerasla, toliko viška denarja pa res nimamo. Zdaj se pa odločam, kaj bi bilo najbolje: sandalčke, adidaske ali čevlje.user posted image  

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
30.6.2007 9:58:54   
eya
Dobro jutro!

Midva sva spala do 7ih, me je prav zanimalo, kako dolgo bo danes spal, glede na to, da ga moram med tednom zbujat za v varstvo. Zdaj pa že kuham juho, dobim danes starše na obisk, pa bomo imeli malo bolj zgodnje kosilo.

Ti Crocksi pa naj bi bili iz neke posebne gume, ki fajn diha. Meni tudi ti modeli za odrasle niso všeč, so preveč robustni. Po moje bo ta modna muha tudi mimo mene šlauser posted image

Backyardigansi, saj res, jih moramo spet malo pogledatuser posted image

Mojčika, luštne superge. Meni se pa ravno za MM zdi, da ni tako velikokrat v roza oblečena.

Marelica, mi smo tudi kupili samo ene sandalčke, pa te malo bolj kvalitetne. Saj poleti najbolj sandali prav pridejo, če je kak dan bolj hladen, ima pa itak nogavičke gor. Sicer še ima ene čeveljce, samo jih že dolgo ni imel obutih, pa sumim, da so mu že malo majhne. Za jesen imamo pa tudi že ene Cicibanove superge na zalogi, jih je Žiga dobil podarjene.

Grem še malo pospravituser posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
30.6.2007 10:31:19   
barba
Dobro jutro!
Mi smo spali do 7h, pol je pa Meta nardila celo uzbuno. user posted image  Zunaj je lep sonček, jst morem pa še mal pospravit. Včeraj zvečer mi je ratal vse cunje polikat. user posted image Je prišla sestrica na obisk in sva klepetali do ene pol 11h. user posted image

Mojčika – sem ti kar mal fovš, ko si se tok dobr imela na koncertu user posted image

Zvezdica – kako kar vse vikende? user posted image Kaj pa to, da imaš majhnega otroka?user posted image Pri nas sicer ni delavnih vikendov, ker si sam razporejaš delo in si lahko domov neseš.

Rok – ne se sekirat zaradi pripomb glede oblačil. Jst sem Meti tud nardila vse sorte barve hlač, pa zarad tega ni nč manj punčka. Pač morajo eni vedno komentirat.

Eya – men ti natikači zgledajo kot tisti škornji za v hlev – plastični. user posted image  Sem jih že tud pri eni kolegici vidla, pa mi niso všeč. Sej veš, to je samo moj komentar.user posted image

Jst sem spraševale za tvojega može, Mojčika. user posted image user posted image user posted image

Maychika – lepo prosim, če pridete do 5h. Mi bi potem nekam šibal.user posted image

Joj, pospravljanjeuser posted image  .... se mi tok ne ljubi user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
30.6.2007 12:26:37   
Nenya
Živijo,

imam kratko pavzo med pospravljanjem, bom samo dve slikici nalepil za pokušino.

user posted image
user posted image

Mogoče sta slikici malo nejasni, ker je bila Mina v zelo hitrem gibanju. Slikici sta nastali prejšnji teden, ko še nismo bili oblečeni kot fantek.

Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
30.6.2007 12:47:41   
mojčika
Marelica, mi imamo cicibanove sandalčke, supergice pa zraven, saj veš, ati tekač, izkazale so se za zelo uporabne, hodi lepše kot v sandalčkih, če se bodo umazale, ker so kolena še vedno zakon in se vrh čevlja zelooooo zamaže, pa šibajo v pralni stroj, to z drugimi čevlji ne gre, superge pa se odlično perejo, jih možu vsaj na dva meseca vse operemuser posted image

Dobila sem jih za 18 evrov, v Hervisu so bile prej 39 evrov, na superge.si je vedno malo ceneje... A še zmeraj so bile naše cenejše, pa še bone sem imelauser posted image

Mina sekauser posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
30.6.2007 13:21:47   
alička
Živi pa je oči kupil takele tevice (seveda bolj fantovsko varinato), ampak je pa ful cort v njih, pa tudi čisto lepo hodi. 
http://www.superge.si/html/svn/2732105-AA.shtml

Rok tvoje slike na gugalnici so super user posted image ! Naše so vse bolj meglene, ali pa zamanknjene.
Se grem počasi Živo dat spat, pa kuhat.

Barba, bodo kumare po tvojem receptu. user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
30.6.2007 14:31:21   
mojčika
Flecker, kako ste kaj, je še vedno tako hudouser posted image ???

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
30.6.2007 14:35:42   
Nenya
Za album se pa res kmalu kaj potrudi. Smo ene firbčne babe tu gor.

No, za vse firbčne babe sem uploadal nekaj slikc na spodnji internetni naslov. Nisem pa znal naredit, da bi se odprlo kot hiperpovezava.

Danes se je Mina zbudila z dvema dudama, ne vem kje jo je našla. Je blo ful hecno, saj jih je menjala vsake tri sekunde. Je blo treba probat najprej eno, pa jo dat ven, pa drugo in ponovi vajo. Sem se moral kar smejat, ko sem jo videl.

Mojčika, ne bi vedel če diši po rožicah. Sem cel dopoldne pospravljal, tako da Mine praktično nisem videl. Jo je pazila moja mami. Popoldne je ne bom vzel k Nenyi, ker ta vožnja ni ravno najboljša za njeno ritko. Danes sem obupal nad to kremo, ki sem jo dobil pred enim tednom pri dežurnemu. Njena ritka je zopet slabša, zato sem se odločil poskusit še s Canestenom, če bi bile slučajno krive glivice. Bom pa še naprej poskušal najti optimalno znamko plenic in pa, seveda, z bolj rednim previjanjem.

Zdaj se mi pa mudi k Nenyi, se slišimo zvečer.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
30.6.2007 14:55:43   
mojčika
Jaz bi na tvojem mestu tudi poskusila s Canestenom, mi smo tudi tako rešili, čeprav je P trdila, da to niso gljivice, je pa edino pomagalouser posted image

Pozdravi Nenyouser posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
30.6.2007 18:57:37   
flecker1
Hi, samo na kratko napišem, je z melisso hudo, na med.over.net sm v pediatriji pripopala sliko, lahko tam vidite na temo norice pri 15 mesečnici. No glih je vstala, vročina 38,5 in sem jo dala calpol, sedaj hodi hodi in igra. Res je boga revica,tako polno pikic ima, bolj v obrazu, lasišču in na trupu, zmeri čoha, je nekaj tud spraskala, pa nič ne morem user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
30.6.2007 20:24:27   
Nenya
Mojčika, a je un komentar o rožicah letel na Mino ali na moje pospravljanje, nisem čist dobro razumel. No sej sploh ni važno. Kljub temu da sem cel dopoldne pospravljal, sem ugotovil da bo pospravljanje pred vselitvijo nekajdnevni projekt. Mi je uspelo kopalnico in kuhinjo zelo na grobo pospravit. Če bi hotel čistoto o kateri govorijo v nekaterih reklamah, bi mi samo kopalnica vzela cel dopoldan.

Flecker1, upam da se bo vaše stanje kmalu izboljšalo. Tole je pa res nadležno.

Mino sem danes dobil iz varstva vso potolčeno. Je tekala bosa naokrog in je parkrat padla na asfaltu, vendar je to ni preveč motilo. Vmes se je uspela brcnit v prst, tako da je imela na koncu nohta krvavo. Je tudi hodila po pesku, kjer jo očitno ni motilo da je bosa. Vglavnem, nobena stvar jo ne ustavi.
Mami me je opozorila da ni vmes nič kakala, tako da sem pričakoval, da bomo spet previjali ponoči. Pred spanjem sem jo previl, ji dal za jest in  se mi je vmes pokakala. Ko sem odprl je bilo zelo goste konsistence in sem imel probleme s čiščenjem. Zato sem jo samo za silo očistil, jo dvignil in nesel v banjo. Vmes nisem opazil, da je bila plenica prilepljena na ritko in šele ko sem prišel iz kopalnice nazaj v sobo, sem opazil presenečenje na svoji postelji. Jasno da plenica ni padla z zunanjo stranjo na posteljo temveč z notranjo. Sem bil presrečen, ko sem moral preoblačit posteljo.

V teh dneh sem Mino naučil še ene neumnosti....namreč kako se odpre voda v bideju ali v banji. Jo sedaj ne smem pustit niti za sekundo blizu vodnih virov, ker mi drugače naredi cel kažin.

Vidim, da vas večina najde čas za pisanje šele pozneje zvečer, tako da vas pridem brat pozneje, okrog devete.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
30.6.2007 20:27:10   
Nenya
http://rockyfeler.moj-album.com

Tudi jaz sem opazil, da je ura narobe nastavljena. Zadnjič naj bi bil na rr ob polnoči, pa sem že sladko spal. Tudi danes sem ob 14:35 že skoraj parkiral pred porodnišnico. Približno za eno uro striže.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
30.6.2007 20:43:19   
eya
Joj, Rok, ti iamš pa vedno take smešne poste, da se ti prav nasmejimuser posted image user posted image user posted image  Pa še nekeaj glede Nenye-kaj ji bodo porod kaj prej sprožili ali bo morala čakat do konca, če bo treba? Album pa lahko takole spraviš v aktivno obliko: [ url=http://rockyfeler.moj-album.com/]Mina[/url] To kopiraj v podpis v profilu, potem pa zbriši presledek za prvim oklepajem. Tole glede rite pa verjetno veš, a za vsak slučaj: moraš jo fajn osušit, lahko tudi s fenom. Pa če si lahko privoščita, naj bo kar nekaj časa brez plenice.

Naš mulo pa je danes shodiluser posted image user posted image user posted image  Se je kar odločil in zakorakal. Je pa že prav hiter in tudi ulovi se lepo na rito ali na roke. Evo, pri 15ih mesecih...

U, Melissa ima pa res veliko kozic, upam, da čimprej mine. Je res težko jim dopovedat, da si jih ne smejo praskat.

Moram it, se oglasim še kasneje...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
30.6.2007 21:08:26   
Nenya
Hvala Eya, kot boš verjetno opazila sem že uredil. Rito osušim z brisačo, vendar ne pazim prav posebej, da bi bila ful suha. Bom še bolj pazil, mogoče jo bom res s fenom. To bo Mina uživala.

Aja, to bi moral takoj na začetku napisat....čestitke za prve korakeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...
Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!