|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 11:06:52   
Anonimen
Teb se pa res skoz dogaja user posted image  user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 11:57:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
Začelo mi je iti na smeh... "A nisva midva dovolj dober primer, da to ni res?" sem previdno vprašala.


Ravno nasprotno. Ti si odličen primer, kakšno življenje ga čaka brez šole.

Jaz bi dala svojemu otroku prebrat par tvojih postov in mu rekla: takole boš živel, če se ne boš učil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 12:17:40   
kalbo
Evo, pa se spet najde ena al pa en anonimno pamet solit ljudem. Pa dej mej jajca al pa jajčnike pa takšne komentarje piši neanonimno.

Sicer pa, kaj pa Kerensi spoh manjka...pomembnega v življenju prav nič... Ima dva zdrava otroka, pa Kamikazo, ki jo ima rad. To je pa edino, kar je zares pomembno v življenju. Vse drugo je navaden balast. Sam enim to nikoli ne bo jasno. Poleg vsega pa gleda kljub vsem križem in težavam na življenje pozitivno, kar je spoštovanja vredno, bolj kot pet doktoratov.

Pa lep dan želim

Kalbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 12:35:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

"Poleg vsega pa gleda kljub vsem križem in težavam na življenje pozitivno, kar je spoštovanja vredno, bolj kot pet doktoratov.

Pa lep dan želim"

user posted image  user posted image


(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 13:05:44   
mama54
Bravo Kerensa!user posted image Tudi jaz sem se nasmejalauser posted image user posted image .Neglede na vse,svakinja nima pravice se vtikovati v tvoje življenje,še manj pa v življenje in vzgojo tvojega sina.To poslanstvo pripada tebi in Kamikazi.In verjamem,da ga vzgajata pravilno, tudi kar se šole tiče.Lep dan še naprej ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 13:36:57   
Tejči
Sem se skoraj poscala od user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 13:39:33   
Anonimen
Mater Kerensa si dobra jaz se pa še pisnit ne upam če ni kdo kaj reče
od moževe familije,sem raje tiho in požrem pa vem da to nidobro
ampak kaj čmo sam mi bo zavrel,pol jim dom pa tud jaz kakašno pikro rekla.

No kako pa se je končal pogovor med Kamikazo in svakinjo????????
Me ful zanima...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
26.6.2006 15:52:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:20:34   
Anonimen
Eh, Kalbo... pa kje si pa (očitno user posted image ) kdo upa kaj konkretnega proti meni napisati od tiste teme o pogrebu dalje. user posted image user posted image user posted image  Meni dol visi za to, verjemi, ampak spoštujem pa ljudi, ki imajo jajca ali jajčnike, da stojijo za svojimi besedami, ne glede na to, kakšne so. Najbolj pa seveda občudujem anonimne pogumneže, ki me sploh ne poznajo. Nimam pa ne želje ne potrebe po tem, da bi jih iskala in jim eno prisolila okrog ušes (kakor ponavadi napišem user posted image ). Saj je očitno, da jih že življenje samo dovolj tepe s tem, ko so takšne reve in copate, da si še ust ne upajo odpreti. Veš, kaj je pa najlepše? Da se te anonimke registrirajo s še enim nickom (poleg svojega običajnega) - za vsak primer, če se anonimnost ne bi posrečila in bi se pokazal nick, ali pa če bi se na RR uredilo, da se anonimno prijavo spremeni v ne-anonimno. Jao, ja, Kerensa pa v jok... user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, anonimna - kakšno življenje pa čaka Jana (če gledam po sebi)? Bo imel partnerko ali partnerja, s katero /katerim bo srečen? Bo imel zdrave otroke? Bo imel zagotovljeno streho nad glavo? Bo imel zaposlitev, kjer se mu (ne glede na vse probleme, ki so v vseh službah) ne bo treba bati, da bo ostal na cesti? Bo zdrav, najmanj povprečno inteligenten in najmanj povprečno simpatičen? JUHUHU, TAKO ŽIVLJENJE HOČEM ZANJ!!! Sem jaz lačna, bosa in na cesti? Sem brez ficka? Sem grda, neumna in nesposobna? Mhm... se vidi, koliko me poznaš, dragica (ali dragec, kaj pa jaz vem, pa še zanima me ne). In katere poste naj mu dam za prebrat (saj že zna brat)? Tistega o tem (če je še kje), kako mi je Državno pravobranilstvo zaradi moje trme dalo prav (kar je meni v korist)? Ali tistega, kjer sem našla ljubezen svojega življenja? Ali morda tistega, ko sem bila zaradi malenkosti matere narave bolj srečna kakor nek piflar, ki je po najmanj 10-ih letih uspel prilesti do papirja formata A4 (beri: diploma)? Verjamem, da jih bo z veseljem prebral.

Tako, da... naj se javijo diplomantke, doktorice in magistre, ki mi lahko potrdijo, da je uradna izobrazba pogoj, da si kupiš avto, lepo prosim. To je bil namreč sploh začetek "debate". Pa še eno konkretno razlago bi prosila za to, kako je potem mogoče, da jaz prav lepo in srečno živim brez šole in da sem imela več avtomobilov kakor marsikateri 40-letnik z doktoratom.

Po tej logiki jaz sploh ne bi smela obstajati. user posted image

Pa tudi brati bo treba (če že bereš in odgovarjaš) malce bolj podrobno. Če še enkrat pogledaš, boš videla, da sem napisala, da "šola je pomembna, ni pa pogoj za to, da boš imel denar ali avto". S tem sem pa povedala vse, predvidevam.

Al' pa je moja osnovnošolska butica (kakor pravim svoji glavi) res prazna. user posted image

Pa naj me kdo citira, ko to tako radi počnete. user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:45:44   
April
Ti res ne rabiš nujno šole, ampak to sam zato, ker se odlično znajdeš. Ker znaš iz wsituacije potegnit največ. Jaz naprimer sem pa bolj lene sorte, potem me pa šola rešuje, da kam prilezem.user posted image  No pa tud za tiste stvari, ki me zanimajo, rabiš nujno dat šolanje skoz.

S svakinjo pa tako, kot sem ti že enkrat napisala. Če je en boš pustila pri miru, bodo take scene dnevno na sporedu. Če te to ne moti, vse lepo in prav. Če pa te to moti, se boš pač morala znebiti nuje, da se vedno izjasniš in tako zapletaš v besedne dvoboje.

No saj po svoje je pa stvar tud zabavna, a ne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:47:24   
Anonimen
Če ne bi bilo nje in njenih izpadov, potem bi bili že preveč idealna familija. user posted image  Je zabavna, ja, kakor Sramežljivkina babica, ampak kaj pa naj, ko pa takšne počne... Mislim, da bi bilo pametneje, ko bi poskrbela za svojo rit (ki je vsak dan večja), glede na to, da ničesar nima, kakor pa da se vtika tja, kjer ji ni mesto. user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:50:31   
Anonimen
vav Kerensa user posted image user posted image user posted image user posted image ma ti si carica vseh caric
Čestitke zapri ji ta g....,jaz bi ji ga.
Pa naj te pozove v dvojboj bo ona vidla tebe j....!!!!
Pa saj ti to veš kako se stvari streže!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:51:52   
Anonimen
Mah ne seri... user posted image  Daj mi raje nasvet, kako jo lahko utišam dalj kakor samo za do naslednjega srečanja. Jaz sem že brez idej. Baba je tako trmasta kot jaz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:55:05   
April
Utišaš jo tako, da jo ignoriraš. Saj s prvim stavkom na parkirišču te ni provocirala. Si ti tud kriva, da imata take brezvezne dialoge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:55:52   
Anonimen
Sodelujem v njih, ja, jih pa nikoli ne začnem. In tudi ne popustim. Sploh pa ne, če vem, da imam prav. Kakor sem prepričana v tem primeru. user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:57:49   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

 Daj mi raje nasvet, kako jo lahko utišam dalj kakor samo za do naslednjega srečanja. Jaz sem že brez idej. Baba je tako trmasta kot jaz. user posted image


Utišala jo boš tako, da boš sama enkrat tiho. Sama s seboj pa ja ne bo diskutirala. Nasplošno je pa to diskutiranje, ki si ga opisala, enostavno zapravljanje časa za obe in dokazovanja nečesa, kar je nepomembno v življenju, razen mogoče občutka, da je v debati nekdo "zmagal". No ja, tudi to je najbrž neke vrste zadovoljstvo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:58:28   
Anonimen
Ma ej jast stavn nate da ji boš zaprla tist ušivi g....
Ja mestna dama mam prav????user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 19:59:58   
Anonimen
Jaz se v bistvu z njo sploh ne pogovarjam, dokler me ona ne ogovori. Nimava nobene skupne točke in nimam nobene želje po druženju z njo. Sorodnikov si pa žal ne izbiramo sami. Sem pa navajena, da odgovorim, če me kdo kaj vpraša. Karkoli vpraša. Tako se je tudi tole začelo. In ko je ona začela vpiti, sem se jaz začela smejati. Ko pa je začela žaliti, sem žaljivke diplomatsko vrnila. Zadovoljstvo ob "zmagi"? Ja, mogoče res, ampak samo zato, ker ne dovolim, da mi kdo soli pamet. Kjerkoli. Upoštevam dobronamerne nasvete, poniževanja pa... raje ne. user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 20:00:52   
Anonimen
Ne, ni mestna dama. MISLI, da je mestna dama. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 20:03:20   
April
In kaj imaš na koncu od tegauser posted image  Saj, da imaš prav, veš že sama pri sebi. Kaj te briga, kaj ona misli. Itak je tud ne boš nogla prepričat v svoj prav, pa če cel dan debatirata. Rezultat v njeni glavi je itak isti.
A me razumeš, kaj hočem povedat? Men je tud včasih kar pritisk narastu, če se mi je zgodila kakšna krivica. Sem morala takoj v 'boj' za svoj prav. Zdaj sem pa bolj skulirana glede teh stvari. Mi v velini primerov dol visi, kaj si kdo misli. Ne čutim več potrebe, da bi se zapletala v razne nesmiselne debate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 20:04:59   
Anonimen
Če pa kar ne neha... Če jo jaz ignoriram, pa začne ostalim ljudem okrog govoriti: "A ne, da imam prav? A ne, da je ona to naredila narobe? A ne, da bi morala to tako naredit in ne tako?" Kar nekaj išče eno potrditev zase. Očitno ima full kompleksov. In jebenti, da jih ne bo na moji familiji zdravila, mater!

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 20:14:09   
April
To s kompleksi maš pa kar prov. Čak, da si enga orng deca dobi, pa bo prec nehala težit. Do takrat pa svojo taktiko furaj. Sam pazi, da kakšne igle v tvojo podobo ne zbada.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 20:15:02   
Anonimen
Saj ima dedca (s prekinitvami) že dve leti in pol, pa je ni sposoben kontrolirati. user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 20:15:20   
mama54
Moje mnenje je ,da ima Kerensa kar prav,da se postavi za sebe.Jaz sem bila tiho v moževi familiji in zato trpela kar 31 let,dokler je ni smrt pobrala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Moji svakinji "dogaja" - spet!
26.6.2006 20:16:54   
Anonimen
Tako hudo sicer še ni, da bi si jaz želela, da bi jo pobralo, ampak želje po stikih z njo pa tudi nimam. Ampak kaj, ko jih po eni strani kar moram imeti - že zaradi Kamikaze, ker onadva se pa super razumeta in se v njuno bratsko-sestrsko razmerje ne želim vmešavati. Kamikaza se pa noče v najine prepire. Saj mu dam prav, dedcu smotanemu, ampak kdaj bi pa le lahko kaj zinil. Kaj več od tega - pa dajta no mir, no! user posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?