Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
in upava na najboljše. 
ne čutim za par ur. Ker vem, da s tem škodujem predvsem svoji pikici sem se odločila, da žalostnih zgodb do nadaljnega ne prebiram, sočustvujem pa z vsemi, ki se vam zgodi kaj hudega.
Ampak zaupajte da bo bolje.
vajinim sončkom. Kakšen dan sem že vsa nestrpna in komaj čakam da stisnem k sebi svojo štručko (čeprav nisem še nič pripravila za njen prihod). Sem že 2x sanjala, da sem rodila in da nisem imela nobene oblekce in smo ga zavili kar v eno rjuhico in ga prinesli z bolnice. Spet psihiram......
Bo treba počasi začet štimat, ker sicer se bo še res zgodilo tako.
Se tipkamo,
. In iz dneva v dan me je strah, da bo šlo kaj narobe, čeprav vem, da je vse nad mano, da je narava tista, ki odloča in da nanjo ne morem vplivati.
sedaj pakiram.. in imam tolko enih opravkov. sedaj sem že pošteno utrujena.
dober,kako pa bo v resnici zvem šele v ponedeljek ali torek.Kodrana ti se pa kr lepo mej na morju,jst ga na žalost letos ne bom videla,ker z
šparava za polog za lepotca na mojem avatarju (seat leon). Upam da bo vreden svojega dnarja in mojega odrekanja.
je še točno en teden. Danes zjutraj pa ni ne duha ne sluha o kakem rdečem izcedku?
.