|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
1.5.2006 17:33:16   
lana38
pilotgirl!
Lepo user posted image vsak drugi dan, pa ne boš zgrešila O. Saj semenčice preživijo tudi do 72 ur in čakajo na jajčece, tako da vsak drugi dan user posted image , pa je sigurno ne boš zgrešila O. Moja O bi naj bila okrog 4.5., tako da jo zdaj že nestrpno pričakujem. Merim pa si tudi BT, tako potem točno vem, če je O bila in kdaj je bila. Tudi jaz sem opazila, da nas je bolj malo zdaj na RR. Punce so verjetno šle kam čez praznike, ali pa danes ven, ko je končno sonce. Jaz sem tudi zdaj komaj prišla domov s sprehoda, čeprav ni ravno toplo, ker piha nek čuden veter, ampak vsaj sonček sije.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: UPANJE PO SPLAVU
1.5.2006 20:18:14   
pilotgirl
Ja no,midva morava hopsat med 6 in 12.5.No upam da bo uspelo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: UPANJE PO SPLAVU
2.5.2006 8:30:38   
lana38
pilotgirl!
Vidva kar veselo user posted image tudi izven tega obdobja. Kaj pa če si tvoja O premisli in pride malo prej ali pa kasneje. Pa še bolj sproščena bosta, če osta rednouser posted image vsak drugi dan in ne samo takrat, ko pričakuješ, da bi naj bila O. Lepo uživajta drug z drugim in ne mislita na user posted image . Saj pa ne user posted image  samo, da bi naredili user posted image . user posted image  ima tudi druge svoje čare in skrivnosti, ki so prav prijetne, a ne. Midva se vzdržujeva samo, ko imam user posted image M. Drugače pa lepo uživava in obenem upava, da čimprej zagledava user posted image .
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: UPANJE PO SPLAVU
2.5.2006 13:00:45   
Špela100
No še jaz da se vam malo javim. Vreme mi je prekrižalo vse načrte, nismo šli na morje, ampak smo vsak dan šli na krajše izletke. Malo sem stanovanje prepucala, pa če pogledam ni vidnih rezultatov, ker je čez pol ure isto. Groza... No dnevi so zleteli, bliža se moja O, pričakovanj skoraj ni, pustimo se presenetiti, če bomo user posted image bomo in če ne pa ne. Jutri je nov delovni teden, jaz sem še na bolniški. Čaka me pa delo doma.
Vreme je katastofalno...naveličana sem že te sivine.

Ženske imejte se še preostanek dneva...pa, pa.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: UPANJE PO SPLAVU
2.5.2006 16:58:17   
lana38
Meni pa tako paše to user posted image  vsak drugi ali pa celo vsak dan, da kar sama sebe ne poznam več. Ko sem bila noseča, nekaj časa sploh nisva, ker mi je bilo cele dneve slabo. Ko je minila slabost, je prišel pa tisti grozni rezultat AC, da nama ni bilo za nič. Včasih sem mislila, da bi mi bilo vseeno tudi, če takoj umrem, kaj šele da bi user posted image . Potem nisem smela. In na koncu sem bila tako željna, da sem komaj dočakala. Zdaj pa kar nimam zadosti carkljanja. Saj pravim, da se še sama na prepoznam. Mogoče pa me je prijela druga puberteta.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: UPANJE PO SPLAVU
2.5.2006 20:35:41   
pilotgirl
No vsekakor je bolše hopsat kot pa da smo žalostne.NO midva sva kr sproščena.Jutri začnem v novi službi tko da lepo se spomnite kaj name.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: UPANJE PO SPLAVU
2.5.2006 23:03:36   
Bonda
Hojla!
Jaz imam pa jutri zjutraj pregled pri G, in me prav zanima, kaj mi bo rekla. Imam namreč še vedno izcedek od splava dalje, pa ne vem, če je OK.
Vidim, da ste ostale že aktivne, jaz pa ravno obratno. No, aktivna sem bila drugače, sem skoraj celo bajto pospravla, pa na dva hribčka sem splezala.

Na žalost pa moramo jutri v službouser posted image , taaaakoooo bi bila še doma, sploh pa sedaj, ko imam popedenano stanovanje.


(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: UPANJE PO SPLAVU
3.5.2006 8:42:54   
Bety
Hojla....evo še mene....od danes sem na dopustu, ker moram porabiti še 9 dni starega...bom mislila samo nase te dni....ta mesec ne čutim prav nič, da bi se O bližalauser posted image user posted image ....Mi pa veselo user posted image user posted image user posted image vsak dan 3x, ker rada user posted image user posted image user posted image  in če se morava šparati, je to velik problem....pa še vedno telovadim, pijem vitaminčke, glino obkladam.....ufffffffff.....

Jaz začutim, kdaj je prišlo do oploditve, ker se mi napihne malo trebuh (kot da bi bila polhna vetrov) in to traja 3 dni.....ta mesec bo pa malce drugače, ker eksperimentiram z vajami joge in ostalimi opkladki....

vse je pred nami....

Pa navijam na user posted image user posted image  in lep dan vam želim....

Bety

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: UPANJE PO SPLAVU
3.5.2006 9:10:56   
tinaaja
Ojla punca, kako ste kaj prezivele praznike? Jaz sem bila kar doma, vreme je bilo idealno za ucenje, vneme pa ni bilo prave user posted image
Danes je 36 dan po UPN in se vedno ni sledu o user posted image .. hmmm ne vem, kok casa bo se trajalao. Upam, da al zdaj takoj al pa po 8.5., ker imam takrat pregled pri G. Imam kar tremo, kaj mi bo povedala... Sploh ker imam PAP 2, pa se pozitiven rezultat HPV... Saj vem, da ni zaenkrat se dost za skrbet, ampak vseen.. Upam, da ne bo na delu Murphy user posted image  
Drugace pa mislim, da sem se kar pobrala po tej grenki izkusnji, pac zivljenje tece dalje. Je pa vseeno malo tezko ko vidim od mojga sestro, s katero sva bili priblizno enako noseci,ko ji tok lepo raste busi.. Ampak bo ze, upam, da bom noseca preden ona rodi, da bo malo lazje v casu, ko bom vedela, da bi tudi midva morala dobiti najino pikico.
Drzim pesti, da vse ki ze delate na bejbiki,  da vam cim prej rata.. midva se bova tega lotila aktivno na porocnem potovanju user posted image user posted image user posted image
pozdravcek vsem

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: UPANJE PO SPLAVU
3.5.2006 10:13:06   
sonchek
Ojla punce...no, prazniki so minili in jaz sem zopet doma, kako sem to pogrešala...sej sploh ne morem verjet, z lubijem zidava in obnavljava hišo, ampak kr ne morm se navadit da bi bila tam doma, moj dom je še kr vedno tukaj v ljubljani in tako rada se vračam domov...
...no, pa pustmo to, tudi jaz še vedno čakam user posted image ...zdej bi pa počasi že mogla pridet, v ponedeljek sem imela take čudne bolečine v levem jajčniku in tok me je zvijal, da sem mislila da bo že prišla...pa spet nič, ful mi je čudn da imam velik belega toka, ker ponavadi sem ga imela pred user posted image ...zdej pa še kr nič...no pa počakajmo še malo..
lep pozdravček vsem...user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: UPANJE PO SPLAVU
3.5.2006 11:34:48   
lana38
Dober dan!
Moja O pa bi naj bila danes ali jutri. Bomo videli, kdaj se bo dvignila BT in bom sigurno vedela, da je že mimo. Upam, da bo te dni. Drugače potem že tuhtam, zakaj ja bolj pozno. Pa tudi delava precej na user posted image . Upam, da bo kakšen učinek tudi.
LP


_____________________________

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: UPANJE PO SPLAVU
3.5.2006 13:31:39   
tinaaja
jeee zgleda, da je prisla user posted image .. je zgleda se blo treba sam malo tukaj potozit :) user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: UPANJE PO SPLAVU
3.5.2006 17:22:21   
lana38
tinaaja!user posted image
No, vidiš pa bomo vsi začeli spet kmalu delati na user posted image . Neverjetno, kako si včasih tudi user posted image  vesel. jaz sem je bila zdaj, ko je prišla 20.4. tako vesela, da kar nisem mogla verjeti. Zdaj je pa spet več močem videti celih 9 mesecev in upam, da se ne prikaže.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: UPANJE PO SPLAVU
3.5.2006 22:50:30   
Bonda
Punce, živjo!

Jaz sem bila danes pri ginekologinji. Ker še vedno krvavim po abraziji,  (že več kot 3 tedne), me je res dobro pregledala, naredila UZ, vse pretipala, ful spraševala, kako to, kako tisto, itd. Nato mi je rekla, da imam neko hormonsko neravnovesje, in mi dala ene tabletke. To naj bi ustavilo krvavitev, in po 15 dneh jemanja, naj bi dobila tudi user posted image . Čez en mesec imam še en pregled,  vzela mi bo bris, in nato, če bo vse OK, lahko začnem delati na user posted image . Bolje pa je, da počakam od 3 do 6 mesecev. 

Je pa ena zanimivost, če vam zanima: namreč, stranski učinek teh tablet, poleg številnih drugih, je tudi ta, da se ti poveča ali zmanjša želja po spolnosti. user posted image user posted image   Bomo videli, na katero stran bo meni potegnilo!

Pa lahko noč!

< Sporočilo je popravil Bonda -- 3.5.2006 22:51:26 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 7:18:17   
lana38
Bonda!
Če lahko začneš kar delati na user posted image , ni ne čakaj 3-6 mesecev, ker nikjer ni zagotovila, da takoj rata. Kaj pa če ne zanosiš več kot 6 mesecev, potem pa je že celo leto okrog, če najprej čakaš. Jaz sem imela ogromno težav  stemi mojimi 3 abrazijami, pa mi je G vseeno rekel, da se telo povren v normalo po enem M ciklusu in naj kar začneva.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 11:22:21   
sonchek
Ojla Bonda in Lana...
...jaz pa mislim, da če ti ginekolog reče da je boljše počakati, je res boljše počakati, vsaj tisto minimalno, se pravi vsaj 3.mesece...sej se nikamor ne mudi, pa mislim da je boljše, da se telo čisto spet povrne v prvotno stanje, ker je potem res manjša možnost za napake ploda...no, vsaj jaz tako mislim, vsaka pa zase ve najbolje...
Za vse nas bo še prišel čas, ko bomo imele svojega sončkauser posted image v rokah in takrat bomo najsrečnejše mamice na tem svetu...
papa

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 12:06:41   
Špela100
Ojla, no jaz sem pa včeraj imela moj dan OOOOOOOOOOOO. Potrjeno.
In seveda smo slončkali.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 12:16:15   
lana38
sonchek!
Meni je G rekel, da lahko začnem po prvi Muser posted image  delati na user posted image . To ni moja "ideja". Sem tudi jez mislila, da bi morala več počakati, pa mi je zatrdil, da ni potrebno. Upam, da ve kaj dela. Rekel mi je, da naj čimprej poskušam zanositi in nič preveč razmišljati. Torej bom se kar držala.
Moja O bi naj tudi bila te dni. Če bi bila točna, bi to naj bilo danes. Bomo videli, kaj jutri pokaže BT.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 12:44:10   
urskas
Punce pozdravljene,

pridružujem se vam pri upanju in vam želim da bi bil mesec Maj nadpovprečno uspešen pri upanju nauser posted image user posted image . Sama sem končno dočakala drugouser posted image  po abraziji in zdaj končno lahko začnemouser posted image user posted image user posted image na novi pikici.

V bistvu pa že komaj čakam na konec meseca...

LP, urska

< Sporočilo je popravil urskas -- 4.5.2006 12:45:01 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 13:47:58   
sonchek
Sej pravim Lana, da če ti je to rekel zdravnik, potem že ve kaj dela...
Želim ti, resnično iz srca, da čim prej ugledaš user posted image ...in da se končno sreča postavi na tvojo stran....
...in seveda tudi vsem ostalim, ki si to resnično želijo...


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 14:53:00   
lana38
Hvala sonchek!
Dobro, da se zbiramo tukaj in dajemo ena drugi podporo. Tako nam je lažje iti skozi vse to.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 16:12:45   
Špela100
Ja super je tako, da lahko mal pišemo, tukaj je tako enostavno govoriti od ovulacije, pa od user posted image , pa od težav, pa kdaj katera user posted image , z nikomer drugim se ne morem tako" pogovarjati".
Punce super ste.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 16:22:25   
pilotgirl
Punce a katera ve kolko so ti o testi?

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 18:03:13   
lana38
Če bi se z drugimi, ki nimajo težav kot me tukaj tako odkrito pogovarjala o O, Muser posted image  in vsem okrog user posted image in delanja user posted image , bi se me verjetno zelo kmalu naveličali in mi rekli, da govorim samo o tem. Me tukaj na RR pa vse vemo, kako nam je in nas pravzaprav nobena stvar ne zanima tako zelo, kot vse to okrog naših user posted image . Nekaterih misli še user posted image  ne morem povedati, pa jih lahko delim tukaj z vami. Res je to super, ta naša RR.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.5.2006 22:31:21   
Bonda
Hojla!

Ja, res je fajn, ko lahko tukaj ven vržemo to, kar nas mori.

Kar se pa tiče delanja na user posted image , pa si moram jaz najprej urediti user posted image , potem OBVEZNO cukr v moji krvi, šele nato lahko aktivno user posted image . In pomoje bo 3 mesece mim hitro.

Joj, kok sm žalostna. Jst bi tud že rada začela user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?