Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ga ne mores dobit. Tko da eno seksi perilo gor in akcija :) Pa da se cez dobra 2 tedna prikaze magicni II
Zunaj je soncek, ki naj ti da moc pozitivnega misljenja.. Je treba verjet, ker drugace nas bo vse pokopal obcutek strahu. JAz sem zaenkrat se skulirana, kolikor se da.. ne mine sicer ura, da ne bi pomislila na jutri, ampak.. Bomo videli, v vsakem primeru zivljenje gre naprej..
Cist me je razkuru..

Pocas bom tkole
Lustno!
poleg pregrade in poleg nekaj spremenjenih celic--ma nisem genetsko popolna-samo naj 2. plod je bil genetsko popoln
. Danes sem se naročila pri G in grem 10.10. Sem prej poklicala, da sem lahko zbirala uro, ki mi odgovarja. Tako grem vedno zjutraj preden grem v službo, drugače pa moram vsem razlagati kam grem, da rabim prosto. Cel dan dopusta pa tudi ne bi rada porabila samo za pregled pri G. Torej še cel mesec, potem pa bomo verjetno določili, kdaj bom šla na HSC. Še vedno imam upanje, da bom prej
. Samo možnosti je pa bolj malo, samo 1 ciklus.
za srečo...pa ne pozabi mi sporočit, če ne te bom kr po riti...