Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tak da upanje imam, a strah me je, da otrok spet tretjič ne bo zrastel zaradi moje ANA+. upam, da je vzrok le bila pregrada in da bo po histero OK za

po UPN v juniju. Prav vesela sem je in sedaj s tem mesecem štartava [sm=sloncek.gif" border=0>. Sem prav vesela, da nama ne bo treba več paziti, G je dala zeleno luč in fajn mi je, da lahko spet razmišljam o
.
in mislim, da je še ena ko je
vsega po malo.
. ta mesec sem spremljala svojo BT. Vseskozi je bila 36.0 ali 36.1. Prejšnji ponedeljek pa je poskočila na 36.4 (občasno 36.5). To je verjetno pomenilo konec O. Včeraj je še bila 36.5, danes zjutraj pa kar 36.7. Merila sem jo ob istem času kot prej vsako jutro, seveda preden sem vstala. Nisem nič prehlajena in se nikaor ne počutim, da bi se me kaj lotevalo. Kako je zdaj s tem? A ne bi mogla BT že padat?
.
.
Jaz pa sem psihično na psu. Bo že enkrat bolje. Boš videla.
, da mi tako dolgo ne rata. Pa sem le mislila, da v 6. mesecih bo in mi ne bo treba na HSC. Zdaj pa me samo še en mesec loči od pregleda pri G in me kar že panika grabi. Pa si dopovedujem, da ne smem kar obupati, pa mi vse skupaj nič ne pomaga.
, da slučajno ne boš zamudila O!!!!