Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

zaigral na tvojem oziroma vajinem obrazu!
. Obakrat sva
vsak drugi ali tretji dan. Bt sem si merila zgolj, zato da sem vedela, če je O sploh bila. Ker se Bt dvigne, ko je O že mimo, je prepozno če
vsake 2 dni. BT sem si prejšnji mesec začela merit sam tko, da vidim da O je. Imam pa cikle različno dolge od 28 do 35 dni, tko da nič ne vem kdaj imam O. Sluzi imam vedno veliko (bel tok). Ta mesec sem si nabavila še O teste.
.Pa so se že poznale
Drugace pa pravega recepta, kot pravi Jjasna, ni, poleg metod, ki jih je nastela, sem jaz slisala se za eno (seveda mogoce je bolj vrazevernost kot zares), namrec pitje naravnega soka od grenivke od 1. dne ciklusa (tj 1. dan M) pa do O naj bi pomagalo k vecji plodnosti.
Jaz osebno se ne posluzujem nicesar, spremljam izcedek in predvsem poizkusam prisluhniti telesu, tako mi kar dobro uspe ugotovidi O in plodne dneve, (imam neredne M, tako da se na matematiko bolj tezko zanasam).
, ki ima rok 31.12.2006. Super datum
.
. Držim pesti za vse vas! Da se vam čimpej pokažeta dve