|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 19:29:23   
*Karmen*
Pika, tudi meni je žal, da vama ni uspelo user posted image . Torej se nama s Pikovit pridružuješ tudi ti user posted image ? No, zdaj se naj pa ta  vrsta neha daljšat! Še dobro, da skozi to neuspešno poskušanje dobim trdo kožo. Veš, jaz sem se tudi bala kako bo moj dragi sprejel resnico. Že ko sem izvedela za to...  Ampak on je trdno odločen, da ostane pri meni, tudi, če ne rata nikoli... Včasih pomislim, da se ženske, če bi bile same, še toliko ne bi sekirale, če ne bi uspelo, kot se sedaj. Bolj kot zase nas skrbi za to, kaj si mislijo naši dragi. Ampak nas imajo radi, neskončno radi. Sprejmejo nas takšne kot smo, ker smo jim ravno takšne všeč. In ko to dojameš, greš še lažje čez ta poraz. Zato Pika - brez panike. Če bi tvoj srček mislil zaradi tega pobegnit, bi že zdavnaj pobegnil. Tako pa je še vedno ob tebi in moj ob meni user posted image . In uživajmo v tem kolikor moremo. Saj konec koncev - nimajo vse ženske takšnih super partnerjev kot jih imamo me, a ne?

Pika, še en topel objem zate, pa seveda tudi za vse druge soborke. Veliko sreče vsem in lep pozdrav. Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 20:10:32   
ona78
Zigar, Pika in vse razočarane ivfjevkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za optimizem. Zdaj sem pa jaz na vrsti da se vam pridužim!!!
Špelka hvala za user posted image , zlata si!!

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 20:20:08   
Marogica
Pupe, da se vmešam...
Vsem bi enostavno rada izrekla kompliment. Toliko moči, pozitvne energije, volje, ki je premorete, je pa res vredno pohvale. Me "normalne" ali naj rečem srečneuser posted image , si tega res ne moremo niti v sanjah predstavljati, kaj dajete skozi, psihično in fizično. Prave neuničjive borke steuser posted image
Jaz vam želim vsem skupaj, da bi vam čimprej ratalo in da bi se s tega foruma preselile na kakšnega drugega.
Z mislimi sem z vamiuser posted image
Marogica

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 21:04:33   
čiška
Draga Pika zelo mi je žal!user posted image Danes sem šla na forum nosečnost in sem brala,da pač ena punca ražmišlja o splavu in me je kar zvilo,ker vem kako se matramo,kako trpimo,kako si želimo!!!!!Ne me narobe razumet, nikogar ne obsojam,ampak življenje je res nepravično!!!!Sicer se jaz nimam kej pritoževat,ker sem imela res fuul srečo(moj je rekel,da sva zadela 7)Vem pa ,da bomo vse me mame, kot se šika!!!Zato punce glave gor ,pa gremo naprej ,kot to znamo samo me, ki se srečujemo s tem problemom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 21:36:24   
pika74
Punce hvala vam user posted image user posted image user posted image  ups in Lonly... tud user posted image  user posted image  (da ne bom krivična).

Vam povem. Prej popoldne je blo potem še nekaj solz user posted image user posted image user posted image user posted image  da sem olajšala dušo. Je moralo bit tako. Morala sem dat to žalost ven. Potem sem se umirila in nato sva se začela pogovarjat s svojim user posted image . Govorila sva ure in ure in nato šla še na en dooooooooooolg sprehod in premlela vse od A do Ž.

Med pogovorom so padle ful dobre ideje za naprej user posted image  in prepričana sem, da jih bom uresničila. Jaz sem take sorte, da me ponavadi padci spodbudijo k temu, da naredim nekaj nekje drugje. Dobim idejo in nato dam vse od sebe, da jo uresničim. Morda ravno zato, ker mi tukaj ni uspelo. OK na IVF bom šla v drugi postopek takoj, ko bo mogoče. Čeprav je moj rekel, da se mu zdi IVF in punkcija tako krut postopek za žensko, da je to lahko najin prvi in zadnji IVF. Raje živi samo z mano, kakor, da me gleda, kako trpim ob IVF. Ampak jaz sem mu povedala, da imam še veliko energije in da tale IVF sigurno ni zadnjiuser posted image . Tako hitro ne vržem puške v koruzo user posted image .

Torej, sklenila sem načrt in naredila bom nekaj stvari samo zaseuser posted image . O tem morda enkrat drugičuser posted image . Je že tako, da če se ti nekje zaprejo vrata, se ti drugje odpre okno.

Iz teh neuspehov sem se veliko naučila. Mislim, da če bi mi ratalo pred 6 leti - torej v prvo, potem bi bilo moje življenje drugačno. Tako sem se pa skozi vsa ta leta naučila sprejemati tudi neuspeh in kar je še bolj pomembno in bolj pozitivno. Naučila sem se pobrati iz vsakega dreka. Naučila sem se kako preživeti neuspeh in kovati načrte za prihodnost in dosegati nove uspehe. In to me drži pokonci! Brez tega bi bila že zdavnaj nekje pod rušo.

Zato punce - glavo gor! To je umetnost življenja.

Gremo naprej!

lp
pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 21:54:47   
koala
Tako je pika. Me stare borke se ne damo, čeprav ne vem kako bom prenesla poraz pri IVF-u , vem da je v vsakem slabem nekaj dobrega in v vsakem dobrem nekaj slabega.
Pa še vas imam, pa mojega zlatega moža, ki pogumno prenaša moja razočaranja in mi vedno zan pokazati tisto lučko na koncu temnega tunela v katerem hodiva. Je vedno trdna rama na kateri lahko jočemi in močna roka ki me potegne z dna.

Čeprav se strinjam z tabo, da te vso to čakanje in razočaranje naučijo gledati pozitivn na življenje, sem neizmerno havležna zanj, ki mi dovoli da sem to kar sem in mi dovoli izražati čustva, ne pa da pričakuje da bom zmeraj nasmejana in dobre volje. Hvala ti moj sonček, ljubim te.

Pa hvala vam drage prijateljice, ker je z vami lažje.

Za vsako šopek dišečih user posted image user posted image user posted image in velik košuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ponosna sem, da lahko rečem, da ste moje prijateljice in v mojemuser posted image bo vedno prostor za vas,

Pika user posted image user posted image za tvoje razmišljenje in spodbude in držim pesti, da vse načrte izpelješ tako kot si želiš.
Rada te imam, pa ne le tebe ampak vse!!!!!!!

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 8:07:45   
neni
Punce!

Sam da vam bo v oporo in veselje, in da boste vedle, da ne smete obupat.
Danes na uz nas je Reš pohvalu, da smo zrastli, smo veliki za en fižolček. Ni sicer nič meril in imam spet kontrolo čez 10 dni, vendar je zaenkrat vse ok in obstaja možnost, da bom februarja mamica.

Lahko vam povem, da je tudi naju z mojim dragim tale kalvarija zbližala tako, kot naju nebi mogla nobena druga stvar. In ugotovila sva kako rada se imava in kaj je pomembno. Vem, da bova dobra starša.
Neskončno ga imam rada, čeprav tega ne bo nikoli prebral to ve.

Ostajam vaša največja navijačica!

lp Neniuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 10:49:55   
GoYa
Pika, žal mi je, da vama ni uspelo user posted image . Mogoče vama pa je usojeno, da bosta imela eno čudovito poletno dete, zato bomo v naslednjem postopku še bolj tiščali pesti, saj bomo pri nas imeli en par pestk več user posted image .

Vidim, da si močna in tvoj user posted image  tudi. Sem ga včeraj srečala in se mi je res zdel nekam žalosten ali pa raztresen, sam takrat še nisem vedela zakaj. Prepričana sem, da te ima rad tudi brez user posted image , tako kot ti je tudi sam povedal. Ampak tudi user posted image  bo prišla. Sigurno.

Ideje, ki so včeraj padle, pa le uresniči. Se mi tako zdi, da so prave user posted image .


Tudi za ostale punce, ki vam tokrat ni uspelo - ne obupat. Naberite si novih moči za nove boje in prej ali slej boste poplačane. Nekateri moramo žal čakati malce dlje.

Tistim, ki je ratalo, uživajte in božajte svoje trebuščke. Pa obvezno se pogovarjajte z vašimi pikicami.

LP, GoYa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 13:25:53   
*Karmen*
Punce, jaz pa rabim malce pomoči. Pri prvem postopku sem dobila M. In sicer je bila M prvi dan v obliki črnega izcedka, drugi dan pa se je vlila taprava rdečka. Sedaj pa ta črni izcedek traja že od srede. Rdečka kar noče in noče prit user posted image . Bojim se, da je kaj narobe. Ali ima katera s tem kako izkušnjo? Lepo vas pozdravljam in se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovore. Karmen.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 14:27:38   
biba 1
Pozdrav!

Na hitrico, sam da vam povem.... Sem začela krvavet user posted image user posted image  in sem bla zdej 3 dni v bolnici...
Krvavitev se je sicer ustavla in v maternici je viden mehurček, plodek še ne...user posted image user posted image user posted image

Pa ne verjamem jim, da je normalno, čist me je potrlo vse skup...user posted image user posted image  In zdaj čakam...

Čestitke Čiški user posted image  in Pika 74 ter Karmen user posted image  z vama. Kako je to hudo..ampak si zaslužita en velik user posted image  za pozitivnost. V meni je ta trenutek ni čist nč...

Zdej grem ležat, pa držte pesti!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 14:46:11   
*Karmen*
Biba, kaj pa ti sploh delaš pri računalniku?! Prilepi se na posteljo in počivaj!!! Sicer pa, če zdravniki pravijo, da je to normalno ali da je teh primerov veliko, jim lahko verjameš. In če so ti rekli, da počivaj, potem POČIVAJ!!!
Oni že vedo kako se takim rečem streže. Držimo pesti zate, draga Biba user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 15:36:44   
ona78
biba1 držim pestkeuser posted image user posted image da bo vse ok; počivaj!!!
neni  user posted image user posted image user posted image za fižolčka!!!
 
Jaz pa nestrpno pričakujem al pride al ne user posted image  user posted image  user posted image . Jutri bo 24. dan ciklusa (11. dan po ET), ko ponavadi pride!! user posted image  user posted image

Kako ste kaj ostale??? Pri nas je tko vroče, pa še v službi semuser posted image

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 16:31:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ona78

Jaz pa nestrpno pričakujem al pride al ne.
Jutri bo 24. dan ciklusa (11. dan po ET), ko ponavadi pride!! user posted image  user posted image



Dej jutri ti samo uživaj in močno stistkam pestke na rokcah in nogcah da user posted image  eno leto ne bo!!!
user posted image user posted image

Zate in za vse ostale za pogum:
" Takrat ko najmanj pričakuješ, se zgodi nekaj lepega!"


(odgovor članu ona78)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 17:01:39   
pika74
Ojla pupike user posted image ,
 
hvala vsem za lepe besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes sem veliko boljeuser posted image .
 
biba 1 - ti sam počivej, nič ne špegaj na RR user posted image . Ti bomo že pol povedale, kaj se je dogajal. Sam ležat pa bušija božat.
 
zigkar - pri meni je podobno. Včeraj je bila ena temno rjava kapljica (kot en mali flekec), potem pa kot ena švoj M (ne napolni niti srednjega tampona - vse skup za bogo polovičko). Pri meni je tale M malo bolj šibka, kot ponavadi. Ampak jaz to pripisujem tej kemiji, ki smo jo doživele. Če se ti zdi, da je kaj narobe... hmmm... a te drugač kaj boli? A maš kakšne krče? Kaj pa če bi mogoče vseeno naredila test? Sam tolk, da bi vedla, pri čem si. Ne vem. Če ti bo čudno, se pojdi pokazat G. Drugač ne vem, kaj naj ti svetujem...
 
Špelka, ona78 in ija - zdaj navijamo za vas user posted image user posted image user posted image .
 
neni - čestitke user posted image  za malo pikico oz. malega fižolčka user posted image .
 
Ostalim pa en lep poletni pozdravuser posted image user posted image user posted image .
 
lep vikend!
 
pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 20:22:25   
ona78
Tassy pošiljam ti
user posted image  pa vsem ostalim ki držite pestke tudi!! user posted image

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
23.6.2006 22:17:44   
*Karmen*
Pika, vidim, da imaš tud ti enake probleme kot jaz. Moja rdečka še vedno ni rdečka. Boli me nič, krčev tudi nimam. Mogoče je to še najbolj čudno. Ponavadi preden dobim M imam take krče, da je groza. Zdaj pa ni bilo nič user posted image . Jaz samo upam, da je to, kar imam zdaj M, drugače bom drug mesec na morju nosila pleničke user posted image . Test sem pa naredila že včeraj, zgolj za potrditev tega kar sem domnevala. Naredila sem ga za vsak primer, da sem sto procentna, da ni nič. Zdaj bom počakala še dan ali dva in če bo tega zosa konec, potem to lahko štejem za M. Drugače bom šla pa v ponedeljek kar k svoji G.
Neni, vidim, da se ti držiš odlično. Kar tako naprej user posted image !!! Pa javljaj se, da bomo lahko brale kaj veselega. Špelka, Ona78 in Ija - zdaj držimo močne pesti za vas. Želimo, da popravite to naše junijsko povprečje in upamo, da boste podrle vse rekorde do sedaj. Ona78, ti pa nikar ne računaj na to, da vedno pride 11. dan po ET. Verjetno bo tokrat prišla z 250-dnevno zamudo user posted image .

Punce, držim pesti za vse vas in upam, da vam uspe. Pa javljajte se, da bomo vedele kako je z vami. Zdaj pa vsem en lep pozdravček in mirno noč. Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 7:40:16   
pika74
A mogoče katera kaj ve o temuser posted image ?

Kot veste, sem v četrtek svečano dobila izcedek, ki se je začel z rjavim flekcem in nadaljeval z delno napolnjenim tamponom. To je trajalo 2 dni. Včeraj zvečer se mi je zdelo, da se M že poslavlja. V teh dveh dneh tudi ni bilo nevemkakšnih bolečin. Včeraj zvečer sva zelo z občutkom user posted image (skoraj mesec dni že nisva...in... ma upam, da razumeteuser posted image ) in takoj po tem se je pojavila sveža krvavitev user posted image , ki je trajala vso noč in zbudila sem se čist boga user posted image . Občutki so kakor pri eni orng M na prvi dan ciklusa, izgled pa je zaskrbljujoč - sveža kri user posted image . A mislite, da je kaj narobe? Ali je to normalno po IVF? Tiste, ki imate kaj izkušenj...mogoče...ma napište mi, kaj mi svetujete... Tolk sem se veselila tega vikenda. Zdaj sem pa spet čist paf user posted image .

lp
pika74

*********
sem šla še enkrat brat vso zadevo... pa sem hotla že pobrisat...pa sem si premislila. Mogoče niti ni razloga za paniko in skrb. Mogoče je samo M, ki je malo drugačne barve, kar bi bilo za pričakovat po vsej tej kemiji in posegih v telo.

Mogoče bo pa kateri pomagalo. Mogoče bo katera v podobni dilemi.

Me pa vseeno nekaj zanima. Kako je s user posted image  pri vas v času IVF? Če sem preveč firbčna, napište magar anonimno. Jaz vam povem, da midva od prvega dne ciklusa, ko se je M začela, pa do včeraj zvečer NISVA. Zakaj? Med M mi ni pasalo. Potem sem bila z vsako injekcijo gonala bolj napihnjena in spodaj še bolj občutljiva. Že sam UZ pri G mi je bil odveč in s tem tudi vsako "šarjenje" tam spodajuser posted image . Po punkciji me je ful vse bolelo. Po ET sem pa slišala, da ni priporočljivo do testa.

Kaj pa ve mislite o tem?

(no pa sem malo spremenila temo tega posta user posted image ).

< Sporočilo je popravil pika74 -- 24.6.2006 7:57:24 >


_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 10:34:36   
*Karmen*
Pika, a pri tebi se je tud vlilo? No, fajn. Pri mojem prvem poskusu se je rjav izcedek že drugi dan spremenil v tapravo rdečko. Zdaj, pri drugem je očitno potreboval tri dni in pol, da je spremenil barvo. Danes ponoči, ko sem šla na WC je kar steklo ven... Pika nič se ne sekiraj. Je čisto ok, da pride taprava rdečka. Po  moje je tisto rjavo še zastarana kri od punkcije. In več kot jo ostane notri, dlje traja to rjavo sra user posted image . Če se ti je pa vlilo takoj po odnosu se pa tudi nimaš česa bati. Rdečka je namreč bila že čisto pred vrati in tvoj dragi ji je očitno odprl vrata na stežaj. Se tudi pri nama velikokrat zgodi v čisto običajnih ciklusih brez IVF-ja. Kri je bila verjetno še nekoliko globlje, ko pa je tvoj srček izvajal telovadbo "noter-ven in ven-noter" je verjetno to kri spravil malce nižje. Tako se je prikazala kakšno urico prej kot bi se sicer. Nič posebnega, Pika.

Glede odnosov ti pa tudi jaz povem, da sva abstinirala cel mesec. Ne vem kako o tem razmišljajo drugi pari ampak midva nisva hotela reskirat z ničemer, da se potem ne bi po glavi tolkla. Saj, če vama paše lahko tudi na druge načine zadovoljita drug drugega. Ni nujno, da se gresta ravno običajno posteljno telovadbo. Je pa drugače tudi pri meni tako, da sem po injekcijah tako razdražljiva, da se tistih dvanajst dni raje kar bolj zase držim. Rišem, pišem, berem... V glavnem skrbim za svoje dobro psihično počutje. Tako, da - Pika, nič posebnega nisi. Mogoče sva le malo večji klepetulji od ostalih in vse sčvekava user posted image . Tudi take morajo bit, a ne?

Punce, zdaj pa en lep, zeloooo vroč pozdrav in veliko sreče vsem! Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 13:59:03   
*Karmen*
Joj, punce, ne zamerit mojemu črnemu humorju, prosim... Kot že veste je moja rdečka šele danes zares postala rdečka. Krvavitev je ful močna. In ko sem šla prej na WC se mi je spet kar ulilo. Ma sem se tisti hip našla pri misli:"Kaj pa, če mi je maternica ven padla?" Že naslednji hip sem se sama sebi do solz nasmejalauser posted image . Sej vem, da obstajajo tudi takšne težave in le-te niso niti najmanj smešne. Ampak, da pride pa taki stari koki pri navadni M nekaj takšnega sploh na misel... To je pa že mal bolno - celo zame user posted image ...

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 15:53:18   
pika74
zigkar - midve sva glih za skup user posted image user posted image .

A veš, da se meni podobno dogaja. Zjutraj sem bla čist boga in vsa panična, da mi teče sveža kri in da to ni M ampak kajvem kaj mogoče celo izvenmaternična nosečnost pa, da mi je počil jajcevod... pa blablablabla...

Potem sem se umirila in za ene 3 ure zaspala od hudga. In čez dan sem tudi jaz opazila pravo čiščenje maternice. Skor, da ne rečem kokr jetrca user posted image . Ampak čist mirna sem. Vem, da je to normalno po IVF in po teh kemikalijah. In zdej gre že na boljš.

Karmen - nč bat. Nč nisva čudne. Čist normalne sva obe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam mal bolj sva gobčne in radi čvekava user posted image user posted image user posted image .

Drž se!

pika74
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 24.6.2006 15:54:20 >


_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 16:38:58   
Anitka
Ojla prijateljice moje!

Sem šla malce brat tole vašo temo in se odločila, da se vam malce oglasim. Punce jaz sem tako vesela, da še zmeraj tako držite skupaj, se spodbujate, se skupaj veselite, jokate... Krasne steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz vam vsem skupaj in vsaki posebej želim, da vas vsak padec povzdvigne še više, da vam da energije za naprej in da nikoli ne obupate. Verjamem, da boste nekoč vse prekrasne mamice čudovitim user posted image user posted image user posted image user posted image  In upam, da bom med temi tudi jaz sama.

Tako rada bi vas objela in stisnila k sebi, pa bom to storila v mislih.

Pika 74 tebi pa še enkrat hvala, za pomoč pri mojih vprašanjih glede PAP3. Odščip je za mano in sedaj mučno čakanje na izvid. Morda ne spada sem (upam, da ne boste jezne) amapk jaz bi vseeno nekaj vprašala. Namreč v sredo sem imela odščip in v četrtek bi mogla priti teta s Krvavca, pa je nekako ni bilo. Ne vem, vse je nekam čudno. Je nekaj male krvavitve, a ne taka kot pri M. Zdaj pa ne vem ali je to normalnouser posted image ? Aja pa še to, kako dolgo po odščipu naj ne bi imel spolnih odnosov?user posted image user posted image

Punce držte se in le pogumno naprej do user posted image user posted image user posted image

Pa še ena že znana misel, ki je mene v moji krizi držala pokonci:

Naša veličina ni v tem,
da nikoli ne pademo,
temveč, da vsakič,
ko pademo vstanemo!
 
LP,
 
user posted image Anitka

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 16:58:07   
pika74
Ojla Anitka user posted image ,

pismu... zdej mam pa luknjo v spominu user posted image . Kolk časa se ni smelo user posted image  po odščipu... hmmm čak mal... jaz sem to imela novembra... ma pomoje je blo tko, da je rekel G do prve M počakat, da se sčisti, potem pa normalno. Tako se jaz spomnim. Nisem pa čist 100%. Ma pomoje nimaš dosti za falit, če do M počakaš. Najbrž imaš tudi kaj bolniške ane. Glede izcedkov in M pa tudi najbrž ne bo povsem taka, kot je običajno. Saj veš, zaradi tega posega, bo krvavitev najbrž malo daljša. U čaki, zdaj se spomnim. Tam na izvidu je pisalo nekaj... grem pogledat user posted image user posted image user posted image  Evo. Najdla user posted image . Bom vse prepisala, tko kot piše:

Zaradi sprememb na materničnem ustju, smo vam z diatermično zanko odstranili košček tkiva na nožničnem delu maternice. Celjenje bo trajalo približno 14 dni (lahko tudi kakšen dan več ali manj). V tem času boste imeli nekoliko več izcedka iz nožnice, ki bo lahko tudi krvav. Zaradi tega ne bodite zaskrbljeni. Če pa bi se pojavila močnejša krvavitev, močne bolečine v spodnjem delu trebuha in morebiti tudi vročina, se oglasite na pregled v urgentnem bloku Kliničnega centra, pritličje, soba številka 31. V času celjenja rane (2-3 tedne) ni priporočljivo imeti spolnih odnosov, ki bi lahko izzvali krvavitev ali okužbe rane.
 
Tole so meni dali v roke, ko sem šla domov. Imela pa sem LEETZ (el. zanko). Če si imela podobno, potem tale navodila veljajo tudi zate in jih pomoje lahko upoštevaš. Še dobro, da sem takrat spravila tole - a neuser posted image . Kot, da bi vedla, da bo enkrat prišlo prav nekomu user posted image . Šalo na stran. Rada pomagam, ker vem, kako je, ko ne veš kaj narediti, pa še Pušenjak je na dopustu user posted image user posted image .

Anitka, drži se in velik sončka user posted image .

pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 17:15:45   
tepka
user posted image user posted image user posted image  no danes 12 dan po ET je bil zjutraj test negativen - pa mi je ostalo še vedno malo upanja dokler nisem dopoldne šla na WC - na veliko potrebo in mi je potem ko sem se obrisla zastal dih na papirju sveže rdeča kri user posted image  user posted image  user posted image  
vsa žalostna sem seveda takoj tekla povedat mojemu možku ki je sedaj tudi žalosten sveveda user posted image    no ker pa moja user posted image  zgleda ne ve kaj bi rada noče pritečt ven in me samo šraufa in jezi

tako da na žalost po petih letih ( ena izvenmaternična - naravno, dva ICSI postopka) še vedno ostajam sama brez dojenčka v trebuhu.

imam že štiri    user posted image    v nebesih ki iščejo nekoga ki bo pravi zame da mi bo nekoč rekel mami

punce ki čakate več sreče vam želim kot sva jo imela tokrat midva, da bi čimprej postale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 17:45:45   
Špelka
Čao, punce!

Najprej  - Biba 1 - vidim, da spet strašiš po forumu čeprav bi morala ležati?? user posted image  Ma sej vem, hudo je skoz ležat, sam vsaj probaj čim več. Jaz ti držim ogrooomne pesti, da se ti tole umiri in da se pikica naslednjič pokaže v vsej svoji lepoti! user posted image

Potem Tepka - žal mi je. user posted image  Sploh zato, ker imaš že 4 angelčke tam gori.... user posted image  Toda izjočita se in potem pojdita  naprej - nikoli ne veš, če te ravno naslednjič ne čaka največja sreča... user posted image  morda pa še prej - morda že to poletje... user posted image

karmen in Piko bom sam pozdravla, ker sta ena drugi kot vidim najboljša tolažba in zelo usklajen par - tako telesno kot psihično.... user posted image Držta se obe!

No, zdaj pa še povem kaj se dogaja z mano. nardila sem kr ene par že BC mini, pa je tko... Do 8. dne po ET belina, včeraj in danes zjutraj pa raaaahli raaaaahli črtici.... Tko da - še vedno upam, čeprou ne prou dost, ker sem dons pričakovala mal močnejšo črtico kukr včer, če bi blo kej, pa je bla glih taka kukr včer ...... Bomo vidl. Sej zdej sem vsaj malo bolj mirna, ker sem sprijaznjena z obema možnostima - BO ali NE BO!

No, punce, lepo preživite še naprej tole lepo vrooočooo soboto!

Bye Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tepka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 21:19:10   
kapica
Punce, da ne bom nastevala vsako posebej, tiste ki vam ni uspelo, tako mi je zal, da kr user posted image user posted image user posted image  z vami.  Mi je prav hudo ko napisete tako zalostne novice, pa ne vem kako naj vam pomagam.
Pika, tvoj optimizem je nekaj posebnega, da se tako drzis pokonci, kapo dol, upam da mi ga posodis, ce moj ivf ne bo uspel.

Spelka drzim pesti da bo crtica jutri se malo bolj mocna, cez dva ali tri dni pa iz letala vidnauser posted image .

Ciska tebi pa vse CESTITKE, se veselim s tabo, superca, da je uspelo, cuvaj se in bozaj busija in uzivaj vsako minuto naslednjih devet mesecev!!!

LP

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?