|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 21:49:41   
*Karmen*
Tepka, tako zelo mi je žal, da se je tudi pri tebi končalo tako user posted image  user posted image  user posted image ... Upam in želim ti, da se čimprej pobereš in da greš novim zmagam naproti user posted image . Zaupaj svojemu možeku in malo poklepetaj z nami pa bo bolečina manjša. Kakorkoli - drži se in ne vdaj se!!!

Špelka kok si pa ti že za teste zapravila? A maš kakšen poseben sklad za to, al kaj? Sam mal heca... Mislim, da te lahko že kar štejemo k nosečkam user posted image . Jutri pa spet sporoči kako je z drugo črtico, da nam bo vsem jasno kako napreduješ. S čestitkami bom pa raje počakala do 14. dne po ET. Sem glede tega malce vraževerna in ne bi rada prehitevala. Ti bom pa potem čestitala s toliko večjim veseljem.

Pika, midve sva očitno res druga drugi zadosti velika tolažba z vsemi stvarmi, ki so danes šle iz naju - od jetrc do vseh organov, ki služijo reprodukciji user posted image ... Ma bova morali mal nehat s tem črnim humorjem... Punce bodo pobegnile s teh strani, če bova take pr'javlale...

Tako, punce, za danes je to vse. Lepo vas pozdravljam in vam želim mirno in dooooolgo noč. Pa čim hladnejšo tudi. Čao. Karmen.

(odgovor članu tepka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
24.6.2006 22:10:32   
*Karmen*
Ooooo, neki sm pa pozabla povedat. Glede na to, da je za žensko psiho najboljše zdravilo šoping, sem si danes tudi jaz privoščila malo te zabave. Moja slaba stran so pač čevlji. In tudi danes nisem mogla mimo njih. Kupila sem dva para v Le Clerku. Ampak v najhujšem navalu nakupovalne mrzlice očitno sploh nisem vedela kaj mečem v košarico... Ko sem prišla domov je bil en par čevljev čist ok. Pri drugem paru je bil pa en čevelj št. 37, drugi pa 39 user posted image . Povprečje je pa 38, kar je tudi moja prava številka user posted image . No, pa bom šla lahko še enkrat v šoping user posted image ...

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
25.6.2006 22:13:07   
ija
Čau,
no, še moje novice. Danes zjutraj, 10. dan po ET, sem zagledala rjavkast izcedek ...točno tako kot pri 1. postopku. Tko da sem tudi jaz 99,99 % zaključila z vsem temle shuser posted image  in se pridruzujem pikovit, zigkar in piki v novih bojihuser posted image  priznam, zjutraj je padla kakšna kapljica user posted image , potem sem se pa kar nekako pobrala. Je bilo pa hecno, ker se mi je prav danes sanjalo, da sem delala test in da je bil user posted image . Sej pravjo, da sanjaš glih obratno, kot se ti zgodi, a ne?
Drgač pa, pika, glede abstinenceuser posted image - midva sva v prvem postopku še neki poskušala, pa meni ni bilo preveč lagodno, v bistvu sem zdaj v drugem ugotovila, da vse te injekcije vplivajo name tako, da user posted image  raje prestavim na kasneje - verjetno je pa mal tud psiha. Tko da tudi midva tokrat nisva - uf, en mesec.

Punce, držte se, ona78, špelka, popravta naše povprečje!!!!

Se slišmo, Ija 

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
25.6.2006 22:34:34   
pika74
ija in tepka žal mi je, da sta se pridružili našemu klubu user posted image user posted image user posted image . Ampak jaz vem, da gremo naprej. Solze pomagajo - definitivno - preverjeno. Jaz sem kakšno potočila še drugi in tretji dan M. To je dobro za dušo.

Ampak nč bat, enkrat nam bo uspelo - garantiram!!!!

zigkar - a ti pa kar tkole čeveljce kupuješ user posted image user posted image user posted image  - kej tazga pa še ne user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes začela nazaj športat (jogging, fitnes, likanje user posted image ). Moram mal kondicije nabrat za drugi IVF. Pa mišice morm nazaj u formo spraut. Sej veste, kopalke bo treba oblečt pa trebuh not stisnt pa joške ven napihnt (no tuki ne bo problema, ker so nam hormoni pomagal, da zgledamo lepo kot Pamele Anderson user posted image user posted image user posted image  - mamo vsej neki od tega neuspelega IVF user posted image user posted image user posted image ).

Mislim, da se je začela moja M počasi poslavljat. Upam no. Čeprav je tale tokrat zelo obilna in dolgauser posted image . Ma dobr, nej ji bo. Bom prežvela user posted image .

kapica - a ti bi moj optimizem - evo - poklanjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če bi pa rajš po DHLu pa povej naslov, pa pošljem kšnga golobčka user posted image . To je treba deliti user posted image .

Špelka in ona78 jst mislm, da voham nove nosečke user posted image user posted image . Res. Pa mislim, da se tokrat ne motim user posted image user posted image user posted image user posted image .

A sm kakšno spustla? Najbrž. Pa ne mi zamert - k sm že mal u letih user posted image .

Držte se bejbike - prihaja uspešen teden!!!!

lp
pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
25.6.2006 23:08:00   
Špelka
Drage moje!

Tudi jaz se pridružujem "klubu dolgih noseov"- Tokrat zares in 100%... user posted image  je prišel že včeraj, 10. dan po ET. Več napišem jutri. Samo še - Ija - žal mi je zate... user posted image  kot za vse nas. Ja, zdaj je samoše Ona78, ki pa je kot tudi jaz mislim že med srečkami nosečkami. Držim pesti!

Lahko nočko vsem!

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 8:03:49   
Anonimen
Pupike, meni je res grozen za vse vas (ija, tepka, zigkar, pika, špelka....). Tako kot pravi zigkar, vam ne bom pošiljala več user posted image user posted image user posted image , temveč vam zaželela, da se čimpraej poberete, da na obraz nadenete nasmeh kot je tale user posted image user posted image user posted image user posted image in da uživate v preostanku poletja.
Če povem po pravici, ste me precej prestrašile. Po majski punkciji sem rekla, da nikoli več ne grem na tisti stol oz. da bom šla čez dve leti, da vse skupi mal pozabim. Potem sem vas brala in brala in še enkrat brala in ste mi vlile tolk optimizma, da sem se odločila, da ponovno poskusim avgusta. Zdaj sem se ustrašila vaših in tudi mojih dveh negativnih izkušenj in se sprašujem ali je res vredno dati to še enkrat skoz. Rekle boste: ja, je vredno, otrok je namreč največje bogastvo. Tega se tudi jaz zavedam, ampak vseen me je groza ponovnega neuspeha. Možek je tako zlati, da mi vedno stoji ob strani, me spodbuja in hkrati pomirja. Verjamem njegovim besedam, da me ima zelo rad z ali brez otrok, ampak njega v naslednji ceremoniji ne bo zraven in jaz bom zato najbrž izgubljena.

Pupike kako se ve ubadate z neuspehom, kolikokrat bi ve šle na stol in kdaj bi obupale? Ste razmišljale kdaj kaj o tem?????

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 8:56:19   
vampirka
Punce moje - prav težko sem se spravila zdaj pisat tale post user posted image ...Vem, da je treba bit optimist in blablabla...ampak jaz sem res upala in navijala za vas!!! Zdaj pa takole - od celega ograbka, uspe samo dvem ali trem. Pa ne me narobe razumet - vsem privoščim iz srca in se veselim z malimi pikicami ter novopečenimi user posted image ...hkrati pa user posted image  z vsemi tistimi, ki ste ustanovile klub "dolgih nosov" - ste ve izgleda veliko bolj optimistično nastrojene kot jaz...za vsako posebej globoko iz srca:
MIŠEK1 user posted image user posted image user posted image
pikovit user posted image user posted image user posted image
zigkar user posted image user posted image user posted image
pika74 user posted image user posted image user posted image
Špelka user posted image user posted image user posted image
tepka user posted image user posted image user posted image
ija user posted image user posted image user posted image
ČIŠKI in ONI78 pa želim zdravo user posted image ...brez velikih user posted image  in da bosta v naslednjih krogih tako navijale za naše zanamke, kot sem jaz zdaj - predajam štafetno palico!!! Vsem borkam pa še enkrat polagam na srce - naj bo proga še tako zahtevna user posted image ...na koncu je vedno cilj (eni ga dosežejo prej, drugi kasneje) - za vas je to user posted image  in ne dvomim, da se kmalu pridružite klepetu pod "čvekanje v pričakovanju"... rada vas imam! user posted image

_____________________________


http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 9:33:31   
tepka
dobro jutro punce

sem danes tako utrujena da še diham težko. eno noč nisem spala ker se mi je srce trgalo ker je prišla ta smotka user posted image , drugo noč pa ker me tako trebuh boli da se mi bo zmešalo.

drugače pa tudi user posted image  ne morem samo moj user posted image  poka

hvala vsem za spodbudne besede - je resnično lažje govoriti z nekom ki je v istem zosu in te vsaj razume user posted image

no pa gremo v nove boje za user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

jaz bom najprej mal doma reda naredila - likanje, pranje, pospravljanje

potem me bo mož mal v hribe gnal user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 9:33:35   
Špelka
Drage moje soborke!

Kot sem obljubila, napišem še nekaj besed, preden se za nekaj časa poslovim od tu... Torej - user posted image  se je najavil v soboto z izcedkom. Včeraj smo na srečo meli piknik, tako da je vsa žalost udarila šele danes... Sem že user posted image  pa verjetno še mal obom, predno bom uredila misli po vsem tem..... Trenutno poti naprej ne vidim - vsaj kar se tiče user posted image . Ne vem, če jo sploh hočem videti. Morda se je najbolje sprijazniti, da user posted image  nikoli ne bo, in če potem po nekem čudnem naključju uspe, še toliko bolje. Vem samo, da bo treba iti nekako naprej - živeti naprej, in poiskati smisel življenja v drugih stvareh. V prvi vrsti se bom malo posvetila sebi in spremenila par stvari - tak ov glavi kot v ralnem svetu. In predvsem šla na morje.... user posted image  Tako, drage moje, za tiste, ki vam je upelo, močno držim prsti, da bo vseh 9 mesecev minilo brez zapletov. Za tiste, ki nam ni uspelo, si želim, da bi s enkrat pod kakšno takole temo spet srečale in končale z boljšo statistiko... Tistim pa, ki ste nas spremljale "od zunaj" pa najlepša hvala za vaše spodbudne in tolažilne besede. Prav vsem želim čimmanj brezskrbno in neobremenjeno poletje. Rada vas mam.... Špelka

P.S.: zdej pa šibajte vse na morje! user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 11:17:22   
emaa
Punce kako mi je hudo, da tolikim ni uspelo, je pa treba še vedno pozitivno gledat naprej in jaz vem, da vam bo slej ko prej uspelo. Vaše bolečine pa si niti predstavljati ne morem, zato vam samo držim pesti, da uspe čimprej.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 11:30:05   
tepka
mene pa neki zanima dr. Reš mi je rekel naj na dan testa v vsakem primeru javim ali je uspelo ali ne. Ker pa je fant na dopustu pa ne vem ali naj ga kar na mobi pokličem ali kaj.

Kakšne so pa vaše iskušnje?

Hvala punce user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 12:16:26   
pikovit
Ja kaj je zdaj to punce.Jaz sem prišla z morja polna energije in vesela da vidim koliko pluskov se je nabrlo čez vikend pa vidim da je vse skupaj bolj klavrno.Saj ne vem kaj naj rečem.Kar malo razočarana sem.Pa pravijo da sta maj in junij najbolj plodna.
Za vse ki nam ni ratalo vsem en velikuser posted image in user posted image   za naše dragece pa user posted image da so ob nas in nam pogajo če z vse to sruser posted image .
Našim novimuser posted image pa veliko veselja v naslednjihuser posted image


Evo pošiljam vamuser posted image pauser posted image in user posted image da ko boste odšle na morje da se boste lahko igrale in zabavale predvsem pa pozabile na slabe dni.

Da vam prišepnem morje oz. voda na Krku ima 24 stopinj.A ni to razlog da se gramo malo namakat.
LP Pikovit

(odgovor članu tepka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 14:08:32   
čiška
Ja sej ne morem verjet,da se tole dogaja!Tako mi je hudo za vse vas pupe,ampak enkrat bo,boste vidle.Sem bla prepričana,da se bojo pozitivni testi kar nadeljevali, pol pa tkole no,za popuser posted image !Občudujem vaš optimizem,ker jest sploh ne vem kako bi odreagirala.Glavno je ,da smo zdrave in da imamo prekrasne možičke,ki nas razumejo in podpirajo!Kar se pa mene tiče sem pa napihnjena kot,da bi bla že v 5 mesecu,joške mam do koroške,izcedka nimam nobenega,pa zelo me je strah, da bo šlo naprej!Sej se trudim,da ne mislim na to,ampak kar pomisliš- kaj pa če bo šlo naprej!Vsem pošiljamuser posted image in  vso srečo tega sveta!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 14:10:54   
ona78
Punce najprej najlepša hvala za tako optimistične želje
user posted image hvala, hvala, hvala!!!!
Jutri bo 14.dan od ET in naj bi naredila test CB, vendar se bojim da bom razočarana user posted image , tako da testa sploh kupla še nisem!! Bom rajši še kakšen dan počakala (upam, da bom zdržala)!!!
Glede na vaše rezultate dvomim, da bo pri meni kaj bolj veselouser posted image !!!


_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 14:18:49   
čiška
Seveda,da si zdej je pa dost tega!!!!!!Jutri moraš poročat ,da si user posted image pa konc!!!!AMEN

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 15:15:52   
*Karmen*
Joj, joj, joj user posted image ... Ma kaj je zdaj to user posted image ?! Ija, Špelka user posted image ... Žal mi je, da se tudi vidve pridružujeta klubu "dolgih nosov". Sploh ne vem kaj naj rečem... Ja, nič, novo temo bo treba odpret, pa bomo tam lahko jokale user posted image . Punce, stvar je taka, stoji pa takole: večina nas je "zvisela". Žal. Vsaka po svoje je dala skozi tiste prve najhujše trenutke. Ampak, punce, še vedno smo žive user posted image  in zdrave user posted image , čaka nas poletje user posted image , morje user posted image , pa kakšna veselica bo padla vmes user posted image , ventilčke bomo spustile tudi ob kakšnem prijetnem šopingu user posted image ... pa bo spet vse ok. Zdajle trenutno mislite, da se vam je podrl svet. Ampak niti pod razno ni tako. Že čez nekaj dni boste začele graditi novega. Punce, samo zjokajte se. Zjokajte se tako zelo, da vam bo zmanjkalo solz, potem pa boste šle naprej brez vsakršnih težav. Bolečino je treba dat iz sebe!!!

No, pa dovolj žalostnih besed. Zdaj bomo držale pesti še za Ono78, da vsaj njej uspe user posted image !!! Ve, z dolgimi nosovi pa nasmeh na obraz in za nekaj časa pozabite na dojenčke. Bodo pač prišli malo kasneje. Zaradi tega pa ne bodo nič manj prijetni in lepi. Bomo pač uživale poletje brez velikih trebuščkov. Bomo pač lahko na dopustu žurirale do zgodnjih jutranjih ur. Pa ne pozabite tega mamsimalno izkoristit, drugo leto verjetno večina od nas tega ne bo več mogla počet, ker bomo imele ogroooooomne trebuhe user posted image . Zato si le dajte duška letošnje poletje user posted image !!! Zdaj pa brez heca: GLAVE GOR in za nekaj časa odmislit dojenčke!!! Poletje je tukaj, še naši "dohtarji" so šli na dopust! Punce, gremo uživat to edino življenje, ki ga imamo! Če bomo razmišljale samo o tem česa nimamo, bo življenje ušlo mimo nas. Maš dojenčka al ga pa nimaš - pri osemdesetih si vseeno star in ga ne moreš več biksat! Dojenčki pa pridejo na vrsto spet v jeseni user posted image .

Tepka, Rešu moraš sporočit rezultat že zaradi statističnih podatkov. Le tako nam lahko vsaj približno pove, v kolikih procentih so ti postopki uspešni. Ni ga potrebno klicat, le sms mu pošlji. Napiši tvoje ime in priimek, pa od tvojega srčka ime in priimek in kateri postopek po vrsti sta imela. Na koncu pa še napišeš ali je uspelo ali ne. Jaz sem napisala kar, da sem zvisela user posted image .

Pika, tudi moja M se je poslovila. Kar naenkrat user posted image . Fajn, glih tok me je zajuser posted image , da se čez vikend nisem mogla it kopat user posted image . Bom pa to sto na uro nadoknadila naslednji vikend.

Pikovit, hvala za račko, ki si nam jo poslala. Ker vem, da je plastična, jo bom vzela kar s sabo, ko se bom šla v banjo namakat user posted image .

Uuuuu, Čiška je pa kr mal popuser posted image , ker nobena noče bit nosečka. Zdaj je pa Oni78 kar zapovedala, da se ji mora pridružit user posted image . Ja, Ona78, jaz bi jo na tvojem mestu kar ubogala. Precej penasto že deluje tale naša Čiška in po moje bi jo blo kar zdravo ubogat.

Mišek1, ti pa nikar ne obupuj že zdaj. Na stol greš pač tolikokrat kolikokrat ti paše. Ko se naveličaš pač ne greš več. Če bo pri meni prišlo do tega, pač ne bom več šla. Življenja pač ne mislim preživet na tistem stolu! Nekajkrat bom še poskusila. Če pa uspeha ne bo, se ne bom šla obesit. Imam še preveč življenja pred sabo, da bi ga kar mimo spustila. Glede srčka, ki ga ne bo zraven pa nikar ne skrbi. Vsak dan bomo tukaj me - čvekice, ki ti bomo dvigovale moralo in zate držale pesti.

Tko, punce, toliko za zdaj. Lepo vas pozdravljam in vam pošiljam en topel objem. Zvečer se pa verjetno ša kaj beremo. Karmen.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 17:48:05   
pika74
Špelka žal mi je, da ni uspelo user posted image ...

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 21:07:16   
*Karmen*
Pika, vedno, ko odprem te naše strani, mi nekaj prinese nasmeh na obraz. Pa ti do danes še nisem uspela povedat za to. Namreč tale tvoja smeškica v avatarju tako vneto štrika, da je kar hudo user posted image !!! Ampak bolj ko jo vsak dan gledam, bolj mi je jasno, da stvari ne obvlada. Podnevi štrika in štrika... Ko pridem pa zjutraj na te strani, nima pa vse skupaj nič naštrikanega. Po moje, da ponoči vse tisto kar čez dan naplete, spara in začne na novo user posted image ... Ma ja, jaz sem pač človek, ki opazi tudi čisto majčkene malenkosti. In tudi, če so tako majčkene, me spravijo v smeh. Tako kot tisti prašički, ki jih je Špelka v svojih seznamih lepila k imenom bork user posted image . Še danes rada pogledam te prašičke (user posted image  - a ni faca?) Ja, ko sem že zajadrala k Špelkinim seznamom - Špelka, vsa čast ti, da takole lepo skrbiš za spisek bork, ki je iz dneva v dan daljši. En aplavz za našo marljivo Špelko user posted image  user posted image  user posted image !!!

Tako, zdaj pa še ve kaj napišite. Lep pozdrav in se kmalu spet beremo. Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
26.6.2006 21:30:31   
Špelka
Pika in vse druge - hvala user posted image ! Pa vendar - če kdo, veste ve, kako mi je v teh trenutkih, veste pa tudi in vem tudi jaz, da se bomo vse pobrale iz tega.... Saj v življenju je vedno tako - pahne te globoko samo zato, da odkriješ, kako močen si v resnici. In vedno - slej kot prej - se da premagati še tako veliko krizo... Važna je le vztrajnost ter prepuščanje - včasih se pač ne da storiti ničesar drugega, kot čakati na svojo priložnost.... user posted image In vmes ne pozabiti toooliko drugih lepih stvari, zaradi katerih je še kako vredno živeti....

Karmen - hvala za kompliment za seznam user posted image . Samo mislim, da bo šel tudi ta seznam do septembra na dopust.... Se že opravičujem Kapici in MIŠEKU... Če se vama da, ga urejajta vedve, če pa ne, pa obljubim, da ga bom jeseni poiskala in obnovila. Samo sedaj ne morem več - pa saj ve razumete.... user posted image  

Ona78 - jooooj, kolk vsaj tebi držim pesti, da ti uspe, ker potem bo statistika vsaj približno podobna 25 % : od 11 bodo 3 nosečke. Daj, javi jutri pozitiven rezultat! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sisy - saj boš rebrala - izrekam ti sožalje.... user posted image user posted image  Glede službe pa - hvala bogu, da se je tako izteklo, ker si zdaj na boljšem! user posted image

Zdej grem pa še mal s user posted image  fuzbal pogledat, pol pa v posteljco - vsaj spala bom sedaj kot top celo noč, k me ne preganjajo vč testi! user posted image  Lepo spite! Lahko nočko! Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
27.6.2006 8:18:31   
tepka
Zigkar, hvala za nasvet sem mu kar sms poslala kot si rekla. user posted image  user posted image

oh punce al vam je kaj vroče in se vam toži po user posted image . To je res noro tale user posted image   ki teče kot nora pa še vročina. Dobro da vse preživemo. A si predstavljate da bi naši možički morali to prestajat. user posted image user posted image user posted image  Mojega bi pomoje od vsega hudega kap zadela. Kaj vse prestajmo da bi prišle do naših user posted image .

Pa to poslušajte - moja znanka se je prejšni mesec odločila da bi ona imela še enega otroka (2 že ima) in danes je ona že noseča. To pa je sreča a ne?

No držim pesti za tiste ki imate še teste pred seboj, da vam rata ta mesec. Ostale pa na morje trebuščke pregret - baje pomaga in veselouser posted image , mi že cel mesec nismo - groza. samo da tale user posted image  zgine pol pa kar dopust pa veselo user posted image user posted image user posted image user posted image  - to bo fino. user posted image

lep dan vam želim pa obilo sončka v vaših srčkihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
27.6.2006 8:46:30   
ija
Tepka, Špelkauser posted image  mislim, da besede niso potrebne, saj vesta, da razumem, kako vama je. Punce, tole je res kriza - se začneš spraševat, če ti je res vsega tega treba, pa eksistencialni problemi - tebe in drugihuser posted image  Sej tudi jaz vem, da bo minilo, ampak ZDAJ - zdaj je pa kriza. Pa zdi se mi, da moj dragi ne razume čisto, skozi kaj grem, ali pa to samo na tak čuden način izraža. A vaši možeki so pa tako razumevajoči? A se vam zdi, da lahko v resnici razumejo? Ne vem, imam občutek, da zaradi vseh teh hormonov me tele postopke vseen doživljamo močneje. Kva pa vem. Kakorkoli, hudo je.

Ej, punce, a ste že kej razmišljale, kdaj boste šle naslednjič? Karmen, kdaj boš pa potem z Rešem govorila, kdaj bi bilo naslednjič, a avgusta, ko pride nazaj z dopusta? Ker če mu pošlješ sms, pol ga niti tega ne moreš vprašat. Pa tepka, kako si pa ti mislila?
Drgač pa danes čakamo vesele novice naše ONE78user posted image user posted image  dajmo, ona78, popravi tole bedno povprečje, ki smo ga našopale majčice in junijčice!

Držte se, punce, sončen objem vam pošilja Ija



(odgovor članu tepka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
27.6.2006 9:38:14   
tepka
ojla,

moj možek celoten postopek skbi zame. ko mi daje inekcije me vedno vpraša kako a boli, na punkciji me boža in drži za rokico. ne vem no ful je bolj pozoren v času postopka. tudi tolaži me pa spodbuja vse tko nenormalno veliko pozornosti mi posveča. da ne govorim da on res ni gospodinjski tip pa mi je še cunje obešal. user posted image  potem pa user posted image . ja potem pa ga kar pustim ker mu je 100% bolj hudo kot meni in tega ne zna povedat. (po ET me je vsak dan po trebuhu pobožal) sedaj pa kar okrog hodi čisto brez glave. včeraj se ga je napil - verjetno od žalosti - pa sem kar tiho brez krega vse prenesla. moški ???

jaz sicer menim da je pogovor zdravilo za vse - kaj pa vem.

glede Reša pa tko, jaz bom počakala da pride z dopusta in če bo sreča mila da ne bo prej menstre bom kar takoj k njemu tekla, da se zmeniva za nov postopek. tako da bi potem septembra oz. oktobra šla v nov postopek. user posted image
(saj ga itak plačam)

srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
27.6.2006 13:40:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ija
Drgač pa danes čakamo vesele novice naše ONE78user posted image user posted image dajmo, ona78, popravi tole bedno povprečje, ki smo ga našopale majčice in junijčice!
Držte se, punce, sončen objem vam pošilja Ija


Ona78       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le pogumno!!!!!


(odgovor članu ija)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
27.6.2006 15:33:51   
kapica
Joj, punce, meni je tako hudo, da sem brez besed. Pa kako da ne uspe, se s taksno pomocjo medicine, res vcasih ne razumem user posted image . A vam sploh povejo zakaj ni uspelo, a se da videt ce so se kje kaksne komplikacije ali vzroki, za katere se ne veste.

Tako kot je ze Misek1 rekla, ste tudi mene posteno prestrasile, sploh ne vem vec kaj naj si mislim. Se pred kratkim sem bila 100% prepricana, da bom avgusta ze nosecka, sedaj pa imam vedno vec dvomov, ce pri tolikim ne uspe.
Joj ne vem, res da ne, strasno mi je zal za vsako posebej ki ji ni uspelo.

Spelka, ti se nic ne skrbi zaradi seznama, tisto je res najmanj sedaj pomembno. Najprej vzemi malo dopusta, potem pa spet v nove boje, ko bos imela prazno in spocito glavo.  To velja za vse nesrecke majcice in junijke.

Ja nic, saj ne vem kaj naj se recem, se malo pa bomo novo temo odprle za julije in avgustovke, a ne Misek1?
Ah , bomo ze nekako potrpele, pa tudi ce bomo imele na koncu poletja dolge nosove ker ni uspelo.

Kar se pa mozekov tice, nas verjetno posebej razvajajo v teh trenutkih, ker vidijo kako smo ranljive in potolcene, ceprav njim tudi nic kaj boljse ne gre.

LP

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
27.6.2006 19:00:06   
pika74
O bejbike, kako ste kaj? A vam je kej vroče? Jst sm skoz čist mokra user posted image user posted image user posted image .

Kje se pa una ona78 dons skriva? A nas bo še kr matrala s tem testom oštja!

Dejmo, ena bi bla pa lohk še nosečka no. Da mal povprečje popravmo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?