| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 
  
   
 
	 | 
  
        | Stran:   [1]  | 
  
	
	            Uporabnik             |                   |     
	 | 
  
		
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Omaka za meso peceno na zaru   12.5.2006 3:18:19 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Anonimen
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Odvisno, od katere živali bo meso. Ampak jaz ponavadi kupim že narejene, v lončku ali v vrečki.    Mi je pa full všeč lovska omaka. Pa res ne vem, al' je od Knorra al' ...    
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Omaka za meso peceno na zaru   12.5.2006 6:25:01 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Anonimen
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Čez pečeno meso na žaru se ne poliva omak, kvečjemu sok, ki se nateče v skledi od že pečenega mesa.   Se pa zraven lahko servira ajvar, senf, majonezo in podobne zadeve. Vsaj pri nas je tako. 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Omaka za meso peceno na zaru   12.5.2006 7:41:47 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  darjatimci
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Mi tudi nismo pristaši omak k mesu na žaru, imamo pa radi veliko zelenjave, ki jo tudi spečemo na žaru in pa tudi svežo zelenjavo ter solate so zraven super kombinacija. So pa seveda okusi različni in boš morala najbrž kar malo eksperimentirati z okusi, meni je drugače gobova omaka zakon. 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Omaka za meso peceno na zaru   12.5.2006 7:45:09 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Marogica
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 IZVIRNO SPOROČILO: Splišni      Čez pečeno meso na žaru se ne poliva omak, kvečjemu sok, ki se nateče v skledi od že pečenega mesa.   Se pa zraven lahko servira ajvar, senf, majonezo in podobne zadeve. Vsaj pri nas je tako.           Se strinjam, pri nas je prav tako. 
			
								
			
			 
  _____________________________
  "Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".    R. Tagore 
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	| 
    
                    
				     
				    
				     
             
           
            
	                 
           
         
	    
        
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Omaka za meso peceno na zaru   13.5.2006 10:05:18 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  smrka
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 IZVIRNO SPOROČILO:  Splišni      Čez pečeno meso na žaru se ne poliva omak, kvečjemu sok, ki se nateče v skledi od že pečenega mesa.   Se pa zraven lahko servira ajvar, senf, majonezo in podobne zadeve. Vsaj pri nas je tako.          Ajvar, pa vse ostale nastete stvari so pr nas sam takrat na jedilniku ko se pece kaj "na hitro" Ce mas pa cas in ce bi rad naredil kaj bolj posebnega potem imamo prelive ali omake. Ker bomo pekli svinjske zrezke, pa pleskavice in tudi klobase.... bom nardila omako (majoneza, kisla smetana, drobnjak, sol  in poper) ali pa iz (jogurta, kisla smetana, petersilj) itd.... To ful pase ob pecenem mesu, da vsem skupaj se poseben okus.       
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
    
	      
    
    
	 | 
  
	
        | Stran:   [1]  | 
					 
                            
					 
					
					
        
	         
	        
					
                
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
		
		
		        
		        
	        
        
                
	
		
		
		
Najbolj brane vsebine v rubrikiValentinovi posladki brez pečenjaKo vam zmanjka časa, pa bi svoje ljubljene vendarle radi presenetili z valentinovim posladkom ...
  
	
		
		Zadnje s foruma 
	 
	                
	
 
	         
	        
        	
	        
		        
	        
        	
	        
		        
			        
				        
			        
			        
				        Hranauršula83Kdaj so vaši otroci jedli skoraj vso hrano? Da res ni bil več problem z izbiro hrane in pasiranjem. Da so se lahko najedli tudi v gostilni.6-8 mesecev (
11%)

9-10 mesecev (
16%)

11-12 mesecev (
24%)

13-14 mesecev (
21%)

15-16 mesecev (
14%)

več (
14%)
Število vseh glasov: 278Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!