Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sem bila en mesec na pavzi, naslednji ciklus pa začnem spet in sicer 3 - 7 dan po 2 tbl.
.
, da bi morda ratalo. Drugače sem se ob jemanju klomifena čisto normalno počutila, sedaj pa me špika v jajčnikih in danes zjutraj sem opazila rahlo rjav izedek iz nožnice. Drugače je moj problem glede na pregled z ultrazvokom in odvzemom krvi v izotopnem laboratoriju v SB Izola v nerednih menstruacijah. Imam jih namreč zelooo neredne, včasih tudi na 90 -105 dni. Jajčniki in ostalo naj bi bilo uredu. Sedaj pa bomo čakali, da vidimo ali nam rata. Sva še kar optimista!
.
. Vmes sem bila sicer na pregledih in sem kar dobro reagirala (vedno sem imela 1-2 zrela folikla) vendar to je bilo vse
kaj kmalu prikazala....
), ampak je in danes je naša Lara stara že 13m
(lansko leto le 2x in še to ko sm si spodbudila z Orgametrilom) in policistične jajčnike in ker nama po enemu letu ni uspelo, mi je ginekolog predpisal klomifen. M sem si spet sprožila in sicer sem jo dobila 27.5 nato pa sem od 5-9 dne jemala po 2 tableti na dan.