|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KLOMIFEN
21.6.2006 11:39:03   
Aneli
Klomifen, klomifen... najprej vsem skupaj en pozdrav, sem pač nova tukaj, ampak tud kar z nekaj izkušnjami. Skratka pred 14.leti sem s prvo rundo klomifena zanosila in rodila zdravega fanta, drugege sem rodila čez 18.mesecev (brez kakršnih tablet) No sedaj pri 34.letih, pa že dve leti brez uspeha. Jemljem klomifen že 7. mesecev, pa NIČ. Skratka ta mesec bom sama naredila eno pavzo, saj ima klomifen kar nekaj stranskih učinkov- od povečanja poraščenosti, napetega trebuha, utrujenosti. Tako potem bomo pa videli. Nikoli pa ne smemo obupati. Otroci so čudoviti. 

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: KLOMIFEN
28.6.2006 10:26:27   
Anonimen
Punce ne obupat. Tudi nama je uspelo zanosit s Klomifenom. V tretjem ciklusu jemanja po dve tableti na dan. Sem pa jaz v prvih dveh ciklusih jemala eno tableto zjutraj in eno zvečer, ker ro mi tako rekli v lekarni pa ni bilo nič. Potem sem pa pri Pušenjaku prebrala, da je učinek boljši, če vzameš obe na enkrat in res v tistem ciklusu sem potem zanosila. Zdaj pa nestrpno čakava na našega user posted image , ki nama bo delal veselje od novembra naprej.

Držim pesti za vse vas, da vam čim prej uspe.

(odgovor članu Aneli)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: KLOMIFEN
28.6.2006 13:13:35   
Crnitulipan
Tudi jaz sem bila na klomifenu - klomifenski test - odreagirala OK, vendar zanosila nisem...

Ovulacije imam lastne, zato ga niti ne potrebujem, pa vendar sem naivno upala, da mi bo s klomifenom uspelo..  pa nič.. kot pri mnogih drugih.

Mogoče pa tebi uspe!!! Srečno!
Čarna

(odgovor članu Aneli)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: KLOMIFEN
29.6.2006 16:38:37   
mml
Živjo, jaz sem tudi klomifenka...pa ne vem, a je bil res potreben ali ne...jemala sem 2 tableti od 5. do 9. dne ciklusa...prvič zanosila v prvem ciklusu jemanja, ampak je bilo v 7. tednu vsega konec, potem še 4x Klomifen brez rezultata, no potem pa laparo in histero, kjer so odstranili manjšo pregrado...potem pa v še enkrat Klomifen (in že vse izpolnjeno za začetek IVF) in glej ga zlomka...user posted image , krasno nesečnost in sedaj 6.5 mesečna user posted image  spi popoldansko spanje in se ne da motiti dežju in toči user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: KLOMIFEN
29.6.2006 19:04:42   
Anonimen
Ojla! Jst sem ta ciklus prvič mela klomifen od 5. - 9. dne v ciklusu. Zadnjo tableto sem vzela v petek, 24.6. Med jemanjem nisem mela nič stranskih učinkov, počutla sem se v redu, v torek sem zagledala nekaj sluzi na papirju, po moje je bila O, čeprov špikal me ni nič kej, sem misla, da bo bolj. No, skratka, kar me zanima je, ali ste po koncu jemanja čutle kakšne stranske učinke? Men je kaka 2 dni namreč slabo pa ne vem, je klomifen al se kej kuha? user posted image



(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: KLOMIFEN
1.7.2006 16:25:57   
buča
a se men sam zdi,a je veliko ss po tem Klomifenu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   klomifen+aglurab
1.7.2006 17:33:14   
soni
Lep pozdrav!
Ali ima katera pozitivne izkušnje z jemanjem agluraba v povezavi s klomifenom?

Ali je imela kakšna že pregled po odnosu?user posted image

(odgovor članu Aneli)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: KLOMIFEN
4.7.2006 21:41:48   
lumpy
Evo mene  - pozitivka !
Veselo vam sporočam da pri nas je s Klomifenom ratalo in imamo 6 mesecev strega fantka.

Potekalo je pa takole :
šele po dveh letih so mi odkrili PCO. Ko me je končno dobil v roke pravi zdravnik mi je predpisal Klomifen, 500 mg ( če se ne motim ali je bil 300 g nisem več sigurna ) in po dve tableti na dan. Dobila sem jih za 3 mesece. Ta čas se je iztekal pa ni in ni bilo nič, a glej ga zlomka pri zdravniku sem prečula da Klomifen deluje tudi po prenehanju jemanja, ker naredi tam notri red oziroma postavi vse na svoje mestouser posted image   in glej 4 mesec oziroma prvi mesec ko nisem jemala Klomifena sem zanosila.

NE OBUPAJTE PUNCE, SAJ BO, BO PA POTEM SLAJŠE IN BOSTE ŠE BOLJ ZNALE CENIT VREDNOST ŽIVLJENJA , KO BOSTE PO TRNOVI POTI PRIŠLE DO SLADKEGA CILJA.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: KLOMIFEN
4.7.2006 21:44:37   
lumpy
Po Klomifenu ni več spontanih splavov, obratno manj je pa več možnosti da so dvojčki,

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: KLOMIFEN
11.9.2006 14:39:33   
Ylaja
Živijo! Bolj ko berem vaše dopise manj mi je jasno, meni pa so klomifen zmanjšali na 1/2 teblete na dan od 2-7 dne, ker naj bi s tem načinom dobivali boljše rezultate. Od česa je odvisno to doziranje tablet!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: KLOMIFEN
11.9.2006 17:34:08   
Tia-na
Pomoje od ginekologa - vem, da dr. Reš predpisuje majhne količine klomifena, po polovičko na dan, večina pa kr takoj udari z dvema na dan. user posted image

Najhuj pa je, da klomifen predpisujejo "na pamet", brez kakršnihkoli preiskav ipd. Naj se najprej pregleda, če so jajcevodi prehodni, vem za primere, ko so punce po pol leta jemale K, nato pa so na HSG-ju ugotovil, da itak ne bo šlo, ker so jajcevodi zamašeni. One pa pol leta na agresivni hormonski terapiji ....

No ja, nihče pač ni popoln. user posted image

(odgovor članu Ylaja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: KLOMIFEN
20.9.2006 22:31:29   
daisy23
Ko govorimo o dozah ne pozabite,da je potrebno gledat tudi koliko miligramske so tablete klomifena. Meni je dr. Reš predpisal 50mg Klomifen in sicer 1/2 tbl dnevno, od 3 do 7 dne cikla, nato je svetoval spolni odnos na 11 dan in takoj naslednji dan pregled. Ma še nisem prišla v prakso, ker čakam na user posted image . Vam bom že sporočila.Srečno vsem.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: KLOMIFEN
21.9.2006 5:55:21   
Anonimen
Klomifen je vsak enako miligramski. Ni različnih. Jaz sem bila v LjG in sem tam dobivala 1 tableto, pol ko to ni prijelo pa 2 tableti, sem pa pršla k Rešu in sem iz enake škatle isto miligramske tabletke, jemala po pol tabletke. Reš mi je tudi reku, da je včasih boljš manjšo dozo vzet, se pravi, da je tudi on isto miligramske predlagal. 

(odgovor članu daisy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: KLOMIFEN
29.9.2006 8:44:28   
MašaS
Pozdravljene! Po dolgem času se spet oglašam. Zanima pa me, kako jemljete Klomifen. Meni je G predpisal 2 tbl. na dan. Zdaj pa ne vem, ali naj vzamem obe tableti skupaj, ali eno zjutraj eno zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rekel je, da lahko obe skupaj, vendar sem jih pred časom jemala ločeno. Kakšne imate izkušnje?

maša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: KLOMIFEN
29.9.2006 9:29:58   
Tia-na
To vsak drugače zagovarja, jst sm kr obe skupaj jemala. Pomoje je vseeno ...

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: KLOMIFEN
3.10.2006 10:28:45   
nemrak
Jaz sem lani zanosila s pomočjo K v prvem ciklusu. Na žalost sem morala nosečnost prekiniti. user posted image   Ta mesec sem ga pa zopet jemala in M ne čakam čez 7-10 dni. Sva pa bila user posted image  ta mesec pridna.
Vsem želim čimvečuser posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: KLOMIFEN
10.10.2006 9:45:13   
tejka**
Čao vsem skupajuser posted image , še ena klomifenka.
Ta mesec sem prvič začela, pred tem sem bila na HSG-ju, ki je super, vse ok, fant je bil na spermiogramu, ki je tudi ok, prejšnji mesec pa so mi 13 dan ultrazvočno pregledali kako in kaj. Dobila sem klomifen, češ da mi ne dozorijo jajčeca dovolj, to je izvidno iz folikla.

Po klomifenu nimam starnskih učinkov, marsikatera jih navaja, zato me zanima ali potem jaz ne reagiram na klomifen? Bi morala imeti kakšne težave, spremembe, če bi delovalo? Naslednji teden, t.j. 13 dan spet grem na UZ, 2 dni prej kao ne smemauser posted image , potem bo pa ona povedala kdaj veselo na delo. G. pravi, da se kvaliteta spermijev precej poslabša, če seksaš večkrat na dan, pol pa res ne vem kok naj. Mi je pa znanka rekla, da si je ona med oneganjem (ha,ha) podložila rito malo višje in jima je ratalo. Mislite, da je kaj v tem???

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: KLOMIFEN
10.10.2006 19:09:40   
andreja2000
tejka,pzdravljena med klomifenkamiuser posted image
Glede stranski učinkov je zelo ralično.V prvem .ciklu je mene G sprmljal z UZ,da vidi kako reagiram.
Glede user posted image  ,pa pravijo,da je nekako dobro na dva dni.
Predlagam,da se nam pridružiš v klubu klomifenk na upamo skupaj,saj boš tam izvedela veliko informacij.

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: KLOMIFEN
17.9.2010 7:24:38   
delfinka2211
Živjo

Zanima me ali mogoče katera ve kje lahko dobim Klomifen, da vem kam se naj napotim, da ne bom brezveze hodila v tujino.


Hvala za odgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: KLOMIFEN
17.9.2010 7:26:23   
Anonimen
Sm odgovorila ze v eni drugi temi, da se dobi v Italiji.


Rece se mu Clomid. In ne kompicirajo sploh. Kdor koli lahko pride in kupi tudi brez recepta. Vendar potem ne dbois povrnjenega denarja. Meni so ga dali in na recept napisali kdaj sem ga prevzela, ter dodali racun, ki mi ga nasa zavarovalnica vrne. Dvignit sem ga sla v Milje v taprvo lekarno, takoj cez mejo. Niti do Trsta ni treba hodit. Imajo ga pa povsod.

(odgovor članu delfinka2211)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: KLOMIFEN
29.9.2010 10:44:58   
šečer
Pozdravljene! Vidim da nas kar nekaj povezuje isto vprašanje

Jst sem namreč pri prvem otroku zanosila čisto brez problemov in na hitro,zdaj pa se matram že eno leto in nič,ima probel z menstruacijo ki jo imam vsk drug mesec,bila sem pri G in je vse ok,zdaj pa bom začela z klomifenom.

KAJ MISLITE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: KLOMIFEN
29.9.2010 10:53:23   
Anonimen
Če ti je klomifen predpisala G in te bo tudi spremljala z UZ na sredini ciklusa, potem super.

(odgovor članu šečer)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: KLOMIFEN
7.11.2010 18:37:09   
*Lili*
Jaz imam glede klomifena same pozitivne izušnje. Prvič je ratalo v prvem ciklu, drugič je ratalo v tretjem ciklu, zdaj tretji je ratalo ravnotako v prvem ciklu. Doma imamo dva sončka, nosečnosti sta bili b.p, bomo pa videli kako bo zdaj s tretjo nosečnostjo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: KLOMIFEN
7.12.2010 19:22:28   
šečer
Pozdravljene!Spet se oglašam po dolgem času,končala sem namreč jemanje klomifena(dve škatlici sem imela),no zdaj mi pa M zamuja že dva dni prej z klomifenom redna zdaj pa nevem kaj naj,bojim se testa naredit ker se bojim da bo negativen,imam pa boleče prsi in bradavičke na dotik,ali mislite da je to znak?user posted image

(odgovor članu *Lili*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: KLOMIFEN
12.12.2010 9:48:56   
šečer
Pozdravljene!

Naj vam povem da sem zelo veselauser posted image ,test je pokazal + zato komaj čakam da grem k G da vidim in upam da bo vse ok in da bomo imeli doma še engauser posted image ,punce moje držim pesti za vse in vam se še javim

L.P

(odgovor članu šečer)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Otrok vam pove, da je istospolno usmerjen
rotkappchen



poslal/a bi ga/jo k psihiatru (12%)

to se mi ne more zgoditi (4%)

odpovedal/a bi se ga/je (1%)

sprejel/a bi to (82%)


Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!