Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

boleče. Jaz ti še nevem povedat, ker sem danes pojedla zadnjo tabletko, pol morem pa počakat kaj se bo zgodilo ta mesec.
ali pa čez 20let. Vsekakor moraš sporočiti rezultat, pa čeprav šele čez nekaj mesecev. Do takrat pa lahko vsaj poročaš kako poteka zdravljenje, kako se odzovoše na zdravila... razen tega, da nenamerno hujšaš.
in vse ostale tudi.
bi na tole rekel, da ne smeva samo čakat, ampak akcija
saj vem da manj se bom obremenja bolje bo zame... vendar mi na trenutke ne uspeva.
se ni sploh prikazala od 26.5 kakor bi morala biti. Test bom poskusila narediti še 1x jutri in v kolikor ne bo nič kot je bilo do sedaj ponedeljek pokličem spet ginekologa.
tako, da mi je ginekolog predpisal klomifen (2 tabletki; 5-9 dan). Lana 22 tud jst sem zadnjo tabletko pojedla 3.6. tako da bova obe istočasno nestrpno čakali, če se je kej prjel
. Bi mi tale agrulab čist prou prišel...pa če so tok dobri rezultati sploh! A to ti predpiše ginekolog?
...
in uživajte
Mi lahko katera svetuje....
da se včasih kar težko spravim
....
.... Bomo videli, kaj bo naredil Klomifen... Pričakujem ne veliko!
!