|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
11.6.2006 19:28:10   
Lana 22
Pozdravljene!  Mene pa zanima če je imela katera isto izkušnjo. Zadnjo tableto klomifena sem pojedla 3.6. , zdaj 8 dni po tem me zelo boli levi jajčnik, konstantno me špika v njem, tudi spolni odnos je zelo boleč (začnejo me boleti jajčniki)user posted image user posted image user posted image user posted image , še  ko se vsedem me zaboli v jajčnikih,..! Povrh vsega me pa še prsa tako bolijo , so prav zatečena, še dotaknit se jih ne smem. Ta mesesec sem prvič na klomifenu in nisem imela uz, tko da ne vem kako je moje telo odreagiralo na klomifen. A ma katera podobne izkušnje? Ali pa je mogoče zaradi tablet ovulacija bolj boleča(po  obilici prosojne sluzi naj bi imela zdaj ovulacijo)? Čist sm zmešana.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: klub klomifenk
11.6.2006 20:05:50   
pot
Lana 22, mislim, da je NMJ rekla, da je bilo user posted image boleče. Jaz ti še nevem povedat, ker sem danes pojedla zadnjo tabletko, pol morem pa počakat kaj se bo zgodilo ta mesec.

MIŠEK1, zdaj me pa že precej zanima celotna zadeva z aglurabom. Zakaj? Ker sem tudi sama večna slabokrvnica. A sladkor morajo posebej zmerit ali ga naredijo skupaj s testom krvi za slabokrvnost? Sama bi se mogla menda zredit enih 3-5kg, da bi dosegla normalno težo. Pa je zadnje čase čedalje slabše. user posted image  Jem skozi, gor pa noče it. Za težo govorim zato, ker me že celo življenje zafrkavajo ali vrstniki oz. še bolj vrstnice, ki jim gre v nos moja postava (seveda so se pritoževale vedno močnejše). Pa tudi zdravniki mi že celo življenje govorijo, da sem presuha, da morem it par kg gor. Zadnjič mi je pa še G rekla, da bi bilo mogoče dobro, da se malo zredim, ker se menda ponekod niso hoteli poročiti z žensko, ki še 50kg nima, ker naj ne bi mogla zanosit. Samo sem nekje zasledila izjavo na forumu, da je ena zanosila z manj kot 50kg, torej je možno. Vseeno pa se nebi branila kakšnega kg več. Po porodu bom najbrž drugačnega mnenjauser posted image  ali pa čez 20let. Vsekakor moraš sporočiti rezultat, pa čeprav šele čez nekaj mesecev. Do takrat pa lahko vsaj poročaš kako poteka zdravljenje, kako se odzovoše na zdravila... razen tega, da nenamerno hujšaš. user posted image
LP, punce!

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: klub klomifenk
11.6.2006 21:26:41   
NMJ
Lana 22, jaz sem imela lani ob prvem jemanju klomifena zelo podobne težave /šikanje, bolečine user posted image ,...vendar ni bilo nič narobe. Očitno je moje telo tako odreagiralo,z bolečo ovulacijo,ki je sicer ne čutim. Pridelala sem seveda več folikolov, amapk prijelo se ni nič. Tretji mesec je bilo že bolje. No jutri pa spet začnem ponovno s klomifenom, s prvim dnem, po dve tabletki. In imam mešane občutke user posted image , ker ne vem kako bo tokrat. Upam seveda, da drugi mesec zagledam user posted image  in vse ostale tudi.

LP

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: klub klomifenk
13.6.2006 22:55:27   
pot
punce, a je kaj novega? user posted image

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: klub klomifenk
13.6.2006 23:21:52   
saša80
pri meni nič novega, novim bojam naproti.. mogoče  pa bo šlo res v tretje rado..

držim pesti za vse vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: klub klomifenk
14.6.2006 7:02:59   
VITA74
oj
 
po dolgrm času sem spet malo z aračunalnikom, v službi se je stanje umirilo in bom lahko malce v miru pogledala, za morebitnimi novimi nosečkami user posted image
 
Včeraj sem pojedla zadnji dve tabletki, sedaj pa lahko čakamo in bomo videli ali bo kaj uspeha ali ne... Moj user posted image  bi na tole rekel, da ne smeva samo čakat, ampak akcija user posted image  user posted image
 
Kako se držite punce? Hvala nasapot za prijazne besede in nasvet, če bo kaj zelo boleče se držim smeri urgenca.... Upam da ne bo treba user posted image
Sama stranskih učinkov ne čutim, vsaj zaenkrat, mogoče me malo več napihuje. Upam pa da moji jajčniki dobro napredujejo. A ve veste kdaj naj bi bila ovulacija z klomifenom? A tako kot ponavadi ali naj bi bilo sedaj kaj bolj prej ali... user posted image  saj vem da manj se bom obremenja bolje bo zame... vendar mi na trenutke ne uspeva.
 
Srečno user posted image
 
 

_____________________________

srečna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: klub klomifenk
14.6.2006 9:58:25   
pot
mislim, da bi ovulacija morala biti normalno.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: klub klomifenk
15.6.2006 16:22:07   
tajči84_
No pri meni ni nič novega user posted image  se ni sploh prikazala od 26.5 kakor bi morala biti. Test bom poskusila narediti še 1x jutri in v kolikor ne bo nič kot je bilo do sedaj ponedeljek pokličem spet ginekologa.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: klub klomifenk
16.6.2006 9:45:22   
Špelček
Živjo!
Še ena, ki se pridružuje klubu klomifenk... user posted image  

Z user posted image  se že več kot 1 leto trudiva pa nič user posted image  tako, da mi je ginekolog predpisal klomifen (2 tabletki; 5-9 dan). Lana 22 tud jst sem zadnjo tabletko pojedla 3.6. tako da bova obe istočasno nestrpno čakali, če se je kej prjel user posted image  . Sam jst pričakujem da user posted image  sploh ne bo prišla, ker jo imam zelo neredno (lansko leto le 2x in še to sem si mogla spodbudit z orgametrilom!)... Je katera to jemala?

Drugače imam pa tud jst mal stranskih učinkov: sm neverjetno razdražjiva in občutljiva, imam zelo boleče bradavice, napihnjena sem kot balonček, mal me špika v jajčnikih ampak me nič ne boli... Najbolj mi je pa neprijetno to, da se mi je povečala teža, ampak bom vse potrpela samo da bom user posted image .  Bi mi tale agrulab čist prou prišel...pa če so tok dobri rezultati sploh! A to ti predpiše ginekolog?

LP

  

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: klub klomifenk
16.6.2006 20:56:31   
pot
Špelček, pozdravljena!user posted image

Kot vidiš, je ta tema očitno zdaj v mirovanju, ker se redkokatera oglasi, čeprav nevem zakaj user posted image  user posted image .

Pa bom jaz nekaj malega povedala, ker sem ravno od G. Menda sem se z enim klomifenom dnevno prav fajn odrezala. Je ratal en lep folikl. Kaj več pa drugič, da vas malo firbec matra, sicer pa vsega tudi ne rabite vedetuser posted image ... user posted image

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: klub klomifenk
16.6.2006 22:12:19   
Tia-na
Čau klomifenke, jst bi mogla te dni pridno papcat tabletke pa sem si premislila in bom raj začela avgusta.

Čez par dni odhajava na dopust in bova zdej 2 x po 14 dni na morju in se bova prepustila sončku in se crkljala brez kemije, avgusta bom pa spet papcala klomifenčke. Se mi pa zdi, da mi na spolno poželjenje vpliva klomifen ... in sicer mi ga znižuje. A je še katera to opazila?
Lahko, da je tudi samo moja psiha ... to delanje otročka lahko postane prav naporno.

user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: klub klomifenk
17.6.2006 23:36:49   
pot
Sem bla vceraj malo navihana.. user posted image

blabooma, da ne bosta kaj zamudila, kar lepo user posted image  na 2 dni, lahko seveda tudi vsak dan, kakor vaju je volja, ker ovulacija je lahko menda prej, pri meni je ze tako, za celih 10dni. sva primerjali z G, lanski UZ z zdajsnjim in sem 10 dni bolj zgodnja user posted image . tako, da je klomifen spodbudil ovulacijo. Tako, da ne upostevaj moje prejsnje izjave. O je lahko prej!

tudi mene jajcniki bolijo, tudi, ko se vsedem. bolijo me tako kot med M. cudnouser posted image , najbrz zaradi ovulacije, ki bo vsak cas.

Tia-na, zakaj pa šele avgusta? No, v vsakem primeru uživajta. Saj najbrž bi se v tvojem primeru enako odločila, ker nikoli ne veš kaj bo, ko ni zdravnika pri roki. Tako, da možgančke na pašo, pa psiho tudi user posted image , morda pa tako kaj rata.
Čeprav mene psiha že zdavnaj ne daje več....user posted image  Saj vem, PCO...

No, zdaj se še pa ostale (tudi nove) kaj javite kako vam kaj klomifen nagaja.user posted image

Uživajte, se morem it nazaj učit. Je izpitno obdobje.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: klub klomifenk
18.6.2006 8:39:56   
NMJ
še ena klomifenka. v petek sem vzela zadnjo tableto. včeraj pa so me že začeli boleti, špikati jajčniki user posted image . predvsem ko se vsedem ali vstanem me zaboli. ampak danes čudim, da je tam spodaj vse nekaj napeto in razboleno. Trebuh pa imam tako napihnjen, da je kar kroza user posted image . Sicer pa se v redu počutim.

lep sončen dan vam želim user posted image  in uživajte user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: klub klomifenk
19.6.2006 6:03:38   
ANDREJA*
no včeraj sem se vam pridružila tudi jaz......bomo videle kaj nam bo prisnesel tale klomifen v poletju!!??

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: klub klomifenk
19.6.2006 7:25:28   
tajči84_
Pozdravljne!

Vse pišete o tem da ste popapkale klomifen tabletke...jaz pa še kar naprej ne morem poročat ker moje user posted image  ni...
Ko sem menjala ginekologa je bilo upanje da dobim klomifen in sem dobila....ampak zdaj ko mam klomifen pa user posted image  štrajka....

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: klub klomifenk
19.6.2006 7:36:51   
njoka
Pozdravljene klomifenske odvisnice!!! :))

Tajči 84, tudi jaz sem imela zadnjo menstruacijo 3.5.06 in sem od 5 -9. dne jemala klomifen.... do danes menstruacije pa od nikoder.... test pa je tudi vztrajno negativen user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Po telefonu mi je moj ginekolog rekel, da se to tudi včasih zgodi, še posebej pri tistih, ki imajo tudi drugače neredne menstruacije, kot npr. JAZ....

Zmeda totalna vlada pri meni.... ne vem zakaj me ni naročil na ultrazvok, da bi sploh videl,če reagiram.... tako, se bo lahko moje jemanje klomifena raztegnilo na celo letošnje leto (3 ciklusi)

(S) MEJTE SE

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: klub klomifenk
19.6.2006 11:30:26   
Špelček
Hojla!

Njoka, tudi jst imam zelo neredne menstruacije in sem si mogla spodbudit z orgametrilom, nato pa sem začela s klomifenom!
Sem pričakovala user posted image  okrog 24/06, včeraj sem pa opazila krvav izcedek.... user posted image user posted image  Sem bila malce razočarana, ker pač ni uspelo, hkrati pa presenečena, da sem jo dobila kar po 23 dneh!?  Je to običajno? Sem pa tudi malce zmedena user posted image  ... danes namreč nimam pa nič krvavo....in ne vem kako računati dneve.... Klomifen naj bi vzela 5-9 dan.... user posted image   Mi lahko katera svetuje....

Ths!

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: klub klomifenk
19.6.2006 14:42:51   
VITA74
Ojla pojedla sem vse tabletke, že 10 dni nazaj, sedaj pa čakam da bom kaj čutila user posted image  vse namreč pišete, o bolečinah in špikanju, mene pa boli samo pri user posted image  da je kar neprijetno. Ampak res neprijetno...user posted image  da se včasih kar težko spravim user posted image

Špelček prej ena napisala, da samo krvav izcedek še ni menstruacija in naj se počaka na pravo Muser posted image  predno začnemo spet papcat tablete. A da bi šlo za
vgnezditveno krvavitev pa ni možno user posted image  držim pesti user posted image

Kako ste drage klomifenke? Dejte mal poročat... 

En veliiiiiiik za vse user posted image

_____________________________

srečna

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: klub klomifenk
19.6.2006 22:30:34   
pot
Sem se odločila nardit seznam, ker me je firbec matral koliko nas je.
Da se malo preštejemo, bom kar po vrsti prijave šla (za članice sem štela vse, ki so so se javile v to temo):
1. njoka
2. mozart
3. janja 27
4. NMJ
5. UnderEja
6. saša80
7. Tia-na
8. janja
9. tajči84_
10. Goldy
11. nenna
12. AnaL
13. Lana 22
14. ona78
15. TANTRA
16. Ninika1
17. Blaboma
18. MIŠEK1
19. tastara ( še vedno ji ni nobena dgovorila!stran 3)
20. Špelček
21. ANDREJA in
22. nasapot

Nas je kar veliko! user posted image  A sem katero izpustila? Upam, da ne. Verjamem, pa da nas bo še več. A ima katera proti, če sem naredila seznam?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: klub klomifenk
20.6.2006 9:01:17   
Špelček
Uf nas je pa res kr velik! user posted image

Jst moram žal poročat, da je user posted image  dejansko prišla po 23 dneh! Sm mal upala, da je bil tist izcedek vgnezditev, ampak se mi je danes ulilo.... Čez 4 dni torej začnem spet papcat klomifen in upam, da se bo kej prijelo...
Punce, na kok časa pa ve dobite user posted image ? Če seveda ne pride do user posted image ....user posted image  Se mi zdi da je na 23 dni malce zgodaj...?   

Je kej novega??? Držim pesti za VSE!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: klub klomifenk
20.6.2006 10:07:20   
tajči84_
Pozdravljene !

Danes sem klicala ginekologa ker moje user posted image  še vedno ni. Dobila sem prav njega na telefon. Predlagal mi je da počakam še teden dni in v kolikor do takrat user posted image  ne pride naj ga pokličem nazaj da me naroči še za isti dan oz. v istem tednu če ma uni dan polno.....


(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: klub klomifenk
20.6.2006 10:56:37   
Goldy
No, da še jaz malo poročam. Najprej mi je ful zanimivo to, da vse nekaj špika, mene pa le tu in tam (zelo malo, ampak res zelo malo od prejšnjih ciklusov, ko me je zelo intenzivno).

Prejšnji teden sem bila pri ginekologinji, ki mi je naredila UZ in videla en lep folikel. Pravi, da sem reagirala na Klomifen in da sva sedaj samo še midva na potezi. Čeprav je pa ne razumem prav dobro - ko sem jo namreč vprašala, kako pogosto naj sexava okoli ovulacije, mi ni nič natančno odgovorila, le da tri dni pred izračunano ovulacijo ne smeva. Tega mi, ko mi je predpisala Klomifen ni povedala. Tak, da sem že malo zmedena, kdaj ja, kdaj ne, koliko.

Moram pa povedat, da tudi moj nima briljantnega spermiograma, ker se njegovi plavalčki gibajo v vse smeri, kar pa baje ni dobro.

Toliko za enkrat. Dajte še druge povedat kaj se vam dogaja.

Pa uživajte!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: klub klomifenk
20.6.2006 12:55:47   
ily
Upam, da nimate nič proti, če se vam še jaz pridružim, čeprav vas oz. nas je že veliko. Saj načeloma nisem na nobenem seznamu, ker sem potem samo ˝razočarana˝, tukaj je pa zdaj tako, da verjetno ne bom. No, razen, če bom po nekem času ugotovila, da izmed vseh ˝pred leti napisanih˝ samo še jaz ˝visim˝ gor user posted image  ...

Jaz sicer še nisem začela z jemanjem tablet, sem jih pa v petek dobila. Imela sem reden pregled po LPSC in se je G odločila, da bo še to poizkusila za tri mesece. Jih pa naj bi jemala od 6-ega do 10-ega dne v ciklusu, prvi mesec eno, druga dva pa po dve tableti na dan. Če v treh mesecih ne bo nič, moram nazaj. Kaj sledi... Raje ne razmišljam!

Ja, še nekaj ˝osebnih˝ podatkov. Doma imava z možem že eno Piko-Poko, ki je bila februarja stara 3 leta. Čakala sva jo 17 mesecev. Za drugega oz. tretjega otročka se trudiva 2 leti in 2 meseca. Lansko leto februarja sem imela SS - slepo jajce. So mi pa zdaj, dober mesec nazaj na LPSC odstranili zarastline med levim jajčnikom in jajcevodom ter črevesjem in trebušno steno. Poleg tega imam levi jajčnik ves v cistah, ki so jih prešpikali in jajčnik elektrokoagulirali. In v petek se je izkazalo, da sem padla v tistih 20%, pri katerih se ta metoda ne obnese. Desni jajčnik pa zgleda, da spi user posted image  . V petek, na kontroli, pa je bil levi jajčnik spet velik za otroško pest user posted image  .... Bomo videli, kaj bo naredil Klomifen... Pričakujem ne veliko!

Se pa kaj javim, če ne prej, ko bom začela z jemanjem, da vsaj povem reakcijo. Za vse vas pa držim pesti in da čim prej zagledate user posted image user posted image  !

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: klub klomifenk
20.6.2006 13:20:12   
Tia-na
Čau Špelček, najprej tebi odgovorim. jst sm tudi ta mesec dobila M že po 23 dneh ... to se mi tudi ni še nikoli zgodilo. Sem pa ta mesec imela HSG preiskavo in sem to krivila, potem sem pa Pušenjaka vprašala na MOD-u pa pravi, da HSG in prehitra M naj ne bi bila povezana.

No, potem so pa še nekatere moje prijateljice tožile, da so dobile preihtro M in smo sklenile, da je to najbrž zaradi vremena, prehoda na poletni čas. user posted image user posted image user posted image

Pušenjak pa tudi pravi, da vse, kar je nad 21 dni, ni zaskrbljujoče ...

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: klub klomifenk
20.6.2006 13:26:38   
Tia-na
Goldy, jst sem imela tudi zelo malo oz. skoraj nič stranskih učinkov ... začuda se mi je koža po jemanju klomifena popolnoma sčistila, pred tem sem imela pa hude probleme z aknami. Običajno punce tožijo, da se jim je koža pokvarila.

Špikanja zelo malo, nič več kot običajno ob ovulaciji ... na UZ pa se je videl en lep, vodilni folikel, za njim je bil pa še eden ... manjši.

Edino kar je, meni je na libido "udarilo", spolna sla je padla na nulo ... morda je povezano s klomifenom, morda pa je slučajno sovpadlo z začetkom jemanja klomifena in mi je samo nekoliko "dol padel"  boj za dojenčka in nosečnost.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?