|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Težave, težave ...
8.6.2006 20:13:46   
Pajaca
Mam čist enostavno rešitev tvojega problema: kuhajte si sami in otroka dajte v vrtec, pa bo problem rešen! Tako bo dobil otrok uravnotežen obrok in ji vsake toliko malo čokolade in sladkega malinovca ne bo škodilo. Sam za to je treba pač vrtec plačat pa ja mal vole je treba met da se vsak dan skuha kosilo.... ampak maš pa ljubi mir na zemli in to je vredno tistih nekaj 10 tisoč tolarjev! Vsaj men!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Težave, težave ...
8.6.2006 20:57:41   
Anonimen
Če s tolk pametna, da vse veš, kaj je prou in kaj ni, pejt že enkrat na svoje..Sam ne pol govort da nimate nč u hladilniku..da čokolade niste vidl že od novga leta..začni zase skrbet..pol pa govor čez druge..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Težave, težave ...
8.6.2006 21:21:28   
david
Res vas ne razumem tistih, ki napeljujete na to, da je za pomoč staršev treba plačati vsako ceno. Kako pa si vi predstavljate pomoč svojim staršem, ko jo bodo ti potrebovali ? A boste zahtevali od njih vse živo, jim visljevali svojo voljo in jim po možnosti celo odrekli pomoč, če ne bodo ustregli vsem vašim muham ? In jih poslali kamorkoli pač že ? Pa saj to potem niso več družinski odnosi, to je ja suženjstvo. Živiš pri meni, hranim te, torej si moj suženj in me moraš ubogati, ali kaj ? Ne vem, ne vem.

d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Težave, težave ...
8.6.2006 21:39:31   
wawa
Ej David oprosti tole bo slišat nesramno, ampak kaj misliš da so ti tvoji starši dolžni pomagat? Ja valda otroka ti bodo hranili, pazili ti nudili streho nad glavo, ti pa jim boš ukazoval kako naj vse to počnejo pa še kritiziral jih boš. Ja jaz mislim natanko tako, če nimaš izbire moraš požret tudi to da se vtikajo vate in v tvojo vzgojo, saj če ti kaj ni prav lahko enostavno greš in boš lahko vzgajal otroke po svoje, jim sam kuhal, nihče se ne bo vanje vtikal in vse boš lahko sam plačeval, daj poskusi enkrat tako potem bomo pa vidli kok se boš še pritoževal nad starši ki ti pomagajo, (ali pa so ti seveda po tvoje dolžni pomagati???).

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Težave, težave ...
8.6.2006 21:57:15   
Anonimen
Starši so po zakonu dolžni skrbeti za svoje otroke do dopolnjene polnoletnosti in nič več.

Se mi zdi, da bi bilo vsem lepše, če bi se tega zavedali. 
Da je potrebno potem skrbeti sam zase in da starši niso dolžni tega več "delati".  Da bi se malo več angažirali okrog skrbi za svoje življenje in malo manj okrog tega, kdo ima prav in zakaj jaz ne.

Ne, nihče ni dolžan skrbeti ne za polnoletne otroke ne za ostarele starše.

In če bi se kakšno minuto manj ukvarjali s tem, ali je sok prav sladek ali ne, bi se mogoče uspeli povedati tudi to, da se imamo radi kljub presladkemu malinovcu in da ga naredimo sladkega zato, ker imamo otroka radi in ne zato, da nekoga jezimo user posted image  .

Mogoče smo res ena čudna družina........

(odgovor članu david)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Težave, težave ...
8.6.2006 22:10:42   
david
IZVIRNO SPOROČILO: wawa
kaj misliš da so ti tvoji starši dolžni pomagat?

Pa saj jih nihče ne sili! Saj gre za prošnje, ne za zahteve. Pomagajo čisto prostovoljno. In ni pošteno, da potem v zameno pričakujejo in zahtevajo to kar velikokrat zahtevajo in pričakujejo. Če je to sploh res! Če ni problem največkrat samo v glavah otrok. Ki imajo občutek krivde zaradi pomoči, ki jo prejemajo. In zato slabo vest karkoli reči čez starše in raje gojijo skrite zamere. Ki pa se prej ali slej prelevijo v glasne pogovore. In potem se vse skupaj začne čisto po nepotrebnem zapletati.

Uf, sem zadovoljen, da ustrezamo viv standardu. Pa čeprav brez plusa! user posted image

d.

< Sporočilo je popravil david -- 8.6.2006 22:12:48 >

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Težave, težave ...
8.6.2006 22:20:42   
david
Če bom sam kdaj dedek bom svojim vnukom nalival kar sam malinovec, brez vode. In jih tik pred kosilom pital s čokolado. Ko bodo starši kaj prepovedali bom takoj odmahnil z roko in glasno preklical vsako kazen. Samo zato, da bom videl, ali se moji otroci znajo postaviti zase. Ali znajo razmišljati s svojo glavo. Ali imajo nek koncept vzgoje in ali se ga držijo. In bom prav zadovoljen, če se bo oglasila kakšna snaha ali zet. Glasnost, jezo in take zadeve pa bomo že porihtali.

Po drugi strani pa ........ kakšnega kruha se že največ poje ? user posted image

d.

p.s.: kriza, zdaj že samemu sebi odgovarjam.  Grem raje spat. user posted image


< Sporočilo je popravil david -- 8.6.2006 22:21:58 >

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Težave, težave ...
9.6.2006 8:28:51   
viv_
david - saj ne gre za finančno pomoč, gre recimo tudi za izkazano hvaležnost. Da pa pojem kosilo, potem pa popizdim, da za otroke ni bilo zdarvo... To mi je pa malo mim...

In še nekaj - če sedaj ne moreš poskrbeti za svojo družino, kako boš potem skrbel sam zase in še pomagal staršem??????

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Težave, težave ...
9.6.2006 8:34:36   
Anonimen
Daj naslov, da ti pošljem eno kanto malinovca...al pa dve user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Težave, težave ...
9.6.2006 9:22:33   
wawa
Ej glede na tvoje odgovore se mi sploh ne zdi vredno odgovarjat, si eden tistih, ki se jim zdi samoumevno da drugi skrbijo zanj, pod izgovorom da to tako ali tako počnejo prostovoljno, oprosti ampak to je popolno izkoriščanje brez kančka hvaležnosti!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Težave, težave ...
9.6.2006 9:22:59   
viv_
Al bina... ne ne ne... sam eno flašo... pijejo manj sladkega, tako da bo flaša dovolj za nekaj časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Težave, težave ...
9.6.2006 9:26:47   
wawa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vivuser posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Težave, težave ...
9.6.2006 10:03:21   
david
IZVIRNO SPOROČILO: viv
Da pa pojem kosilo, potem pa popizdim, da za otroke ni bilo zdarvo... To mi je pa malo mim...

Če mi hočeš dopovedati naslednje:

- če greš parkrat na mesec k staršem na kosilo, potem je količina malinovca v soku najbolj nepomembna stvar v EU

- če ti starši kuhajo vsak dan in ti NE ustreza količina malinovca v soku in se o tem ne moreš NORMALNO pogovoriti s starši si pa kuhaj lepo sam. Če ti to predstavlja preveliko breme pač sprejmi lepo pogoje, pod katerimi ti kuhajo starši.

Tukaj se v prvi točki strinjava popolnoma, v drugi pa pogojno ampak samo s to pripombo da če otroci v nekem trenutku za krajši čas res nimajo nobene možnosti poskrbeti zase, potem ni pošteno da starši to stisko izkoristijo za vsiljevanje svoje volje.

Lahko zdaj končno podpiševa mirovni sporazum ? user posted image

d.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Težave, težave ...
9.6.2006 11:23:53   
viv_
lahko podpiševa user posted image user posted image user posted image

pa btw. sploh ne pijem malinovca, ampak cedevito in to s cukrom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Težave, težave ...
9.6.2006 12:58:12   
žiža
user posted image user posted image user posted image user posted image cdvita s cukrom, pa da na dnu tolk ostane da potem z žlico ven poješuser posted image user posted image user posted image user posted image  tako cdvito je svojim vnukinjam naš ata delal. BRAVO ATA super je bila. Pa še danes sem zdrava pa vse zobe imam pa ata mam tud rada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Težave, težave ...
9.6.2006 13:04:39   
Anonimen
Nekaterim v situaciji priskočijo na pomoč starši, enega ali drugega, in kaj dobijo v zahvalo? Napad snehe/zeta, da dajejo otroku preveč sladkarij, da se vmešavajo v vzgojo... Takrat so pa potem govori, saj je moj otrok in moja familija... Že mogoče, potem pa skrbi 100% zanjo


Povsod so težave, nekje večje, nekje manjše...vprašanje je samo, kako jih rešuješ. Sami  se odločimo, kako jih bomo rešili.

Vem samo nekaj; midva imava dva otroka in s prihodom prvega je marsikdo v družini snel masko in pokazal svoj obraz. Seveda je bila to tašča. Pa mi ni na začetku nič priskočila na pomoč ( ker pač ni bilo potrebno) in kaj je sledilo...nora ljubosumnost z njene strani....predvsem in pa do kraja neutemljen izpad na moje starše. Na začetku sem bila jezna, danes sem zaradi tega žalostna...a grem vseeno naprej, se ne prepiram z njegovimi, imam normalen odnos(vsaj navzven), mi je pa iskreno hudo, ker je to njegova mama in je ne morem ceniti kot žensko, kot mati, kaj šele kot osebo. Šla je predaleč in ko mislim, da je vse v redu, ponovni dobi izpad. Ljubosumnost. Mojega sina vleče stran od mene...nikoli ne bo drugače, niti ni nikoli tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše....vendar viv, mislim da ni vedno tako kot si napisala.

Saj pravim, zame je najboljši recept, da vse to presliš, spregledam in grem naprrej.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Težave, težave ...
12.6.2006 23:19:13   
Anja**
kdo kupuje čokolado, anonimna?

Pa se ti razpiz... pa kupi sadje user posted image

...je pa res kriza če ti razvajajo otroke 365 dni na leto in 24 ur na dan, pol ti jih ahtajo non stop?

ja, nič.

Če maš tako slabe prihodke, da si niti kuhat ne moreš sama, pol pa daj otroke v vrtec, ziher ne bo dosti za plačat, pa še ti boš mirna, ker boš vedela, da otrok zdravo je.

Koza cela in volk sit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Težave, težave ...
13.6.2006 16:57:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...razvajanja nekajkrat na mesec- našedva jih 365 dni na leto in 24 ur na dan.... dosadi mi tud, ker vem da ima tamala celo dopoldne na raspolago čokolado, sladoled, bombone....saj mi merkajo tamalo in kuhajo!!!??? ..... naj zdaj klečeplazim????????

Ne. Vse njih skomandiraj.user posted image

ojej ojej...

IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca
kuhajte si sami in otroka dajte v vrtec,

Ja to pa ne. Potem ne bi bilo več tako ... fino.


IZVIRNO SPOROČILO: david
za pomoč staršev treba plačati vsako ceno

Ne ni je treba. Naj si kuha sama in  da otroka v vrtec. Simpl. Pa še takoj bodo potem uvideli kaj delajo narobe. Prej pa je vsako govorjenje zastonj.



Saj vsi razumemo, da je slabo dajat otroku same sladkarije, da mu želiš najboljše in da bodo zaradi tega posledice. Vendar ČE NISO PRIMERNO VARSTVO (in niso), POTEM JIH NE PREVZGAJAJ, TEMVEČ ZAMENJAJ VARSTVO.

Če te možnosti nimaš, si pač v to situacijo prisiljena in bo takšna ostala.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?