|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Imam veeeelik problem!
12.6.2006 17:39:49   
kentaver
Ma sem kar žalostna, ko vidim, da gredo take veze ponavadi k vragu. Nasapot, ko berem vse tvoje namige, ugotavljam, da svojega dragega poznam bolj kot sem mislila. Na vse to znam skoraj stoprocentno odgovorit. Glede na dolgo trajanje problema bi se večina teh stvari že zdavnaj sama pokazala, tudi če ne bi nič reku. Tako da razen stresa in preutrujenosti (kar se meni zdi še najbolj prav razlog) pa posledično tud psihične krize res ne vem, kaj bi blo. Sam pol je pa tako edina rešitev delat na tem, da stabilizirava razmere, da bo lahko za nekaj časa oreng odklopil. Okoli tega se trudiva skoraj odkar sva skupaj in kar dobro je kazalo, sem pa jaz pred par mesci ostala brez službe - problem se vleče že od prej, zdaj se je kvečjemu poglobil. Tako je to...

Ko pride do sprememb, bom pa vsekakor poročala. Se mi zdi, da sem  nekako dolžna, ko pa ste moji terapevti!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Imam veeeelik problem!
12.6.2006 22:48:01   
pot
No, glede na to, da si ti brez sluzbe, je cisto mozno, da se on žre še bolj, ker je zdaj on edini prinašalec denarja. Tako, se najbrž počuti osamljenega in mogoče celo nerazumljenega, ker ve, da edino on trenutno lahko kaj naredi na finančni plati. Na plečih ima še večje breme. Brez zamere, skušam se postavit v njegovo kožo.

Veliko sreče, razumevanja in ljubezni vama želim! Verjamem, da vama bo ratalo prebrodit krizo, še ti verjemi in malo počakaj, morda pa gre za izziv usode. Kot si napisala na začetku, bi sklepala, da sta si usojena, če že ne celo duševno povezana. Naj se še on malo potrudi, da bosta taka kot na začetku, stvari se prej ali slej same normalizirajo, samo verjeti moreš in narediti dober načrt ter mu slediti.

Od tukaj naprej sta samo dva koraka: ali bosta zvezo poglobilauser posted image (tukaj mora tudi on delat na tem, se pravi sta potrebna oba) ali pa se bo zveza prelomilauser posted image .

Upam, da bo čimprej boljše, predvsem finančno.

(odgovor članu kentaver)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Imam veeeelik problem!
13.6.2006 14:01:05   
Anonimen
Bolj kot berem bolj vidim sebe v tvojem pisanju. Tudi pri nama je enako glede seksa. Mislim, da na vajino situacijo gledaš zelo konstruktivno, da si našla razlog in da ga na nek način sprejemaš.

Mene moja situacija ubija. Vsako jutro se zbudim zamorjena, ko je za mano še en dan brez intime, pogrešam strast, pogrešam občutek, da se nekdo potrudi za mene, da mi pokaže, da obstajam in da mu pomenim več kot brez vezen film na TV ali e-buy. Rada bi enkrat zaspala objeta, ne pa da vedno odhajam v posteljo sama. Pa ne me tolažit s tem, da naj se oblečem erotično spodnje perilo in ga zrajcam, vse to kar ste pisali v odgovorih....

Kentaver - jaz te povsem razumem, saj sem v isti situaciji. Pogovoriti se ne da, ker je takoj ogrožen, situacijo s tem samo poslabšaš...začaran krog. Vse kar ti ostane je čakanje in vedno večja blodnja v depresijo, nezadovoljstvo, začneš dvomiti v zvezo, zvestobo, vidiš kup stvari, ki jih v normalnem odnosu ne vidiš,  pomisliš, da ima težave...brez veze. To je psiha. In za stres je najboljše zdravilo seks. V tem je ironija cele zgodbe. Če bi si tip hotel pomagati, si lahko najlažje pomaga ravno s seksom. Pa očitno to najina partnerja (in gotovo je še veliko takih) odklanjata. Kar jaz enačim z zavestno odločitvijo, da je najina veza v agoniji. Brez seksa ne bova preživela. To je meni kristalno jasno. Zato se tudi vsako noč, ki mine brez, čutim bližje ločitvi. žalostno ampak resnično. In nič od naštetega ne pomaga...

(odgovor članu kentaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Imam veeeelik problem!
13.6.2006 16:35:55   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: kentaver
Imam 6-letno , ......sva najboljša frenda, .......ne kaže nikakršnega zanimanja, ...... Edini možni razlog, .... pa ga rajši pocrkljam,

Torej sta po 6-tih letih dobra prijatelja. Delno si mu postala tudi mama, ki ga pocrklja. Obstaja več možnih razlogov, ne samo tisti, katere vidiš. Lahko je to razlog - je pa kljub temu dejstvo: Spolno ga ne vzburjaš in nisi objekt njegovih spolnih želja, tako da, žal. Nič kaj dobra napoved, še zlasti, ker sta 6 let skupaj. V tej točki se navadno nekaj zgodi, ali se gre narazen.

Problem je v njegovem odnosu do tebe, ne glede na stres.

Ti v njegovo glavo ne vidiš in kar ti reče ni nujno vse. Kakorkoli že, samo tebi lahko pravi, da v mislih (sanjarjenju, fantazijah) nima nobene ženske (ali sodelavke, sosede ali pač iz pornografije), ker to želiš slišati.

Bottom line: Zanj nisi več seksi (punca, ženska, babnica, bejba,...). Če pa si, naj pokaže - brez jamranja in zgovarjanja na stres, ker če bi mu ta lušna "soseda" nastavla, ga ne bi motil noben stres.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 13.6.2006 16:37:35 >

(odgovor članu kentaver)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Imam veeeelik problem!
13.6.2006 21:17:53   
kentaver
Tehnofil, a si že kdaj slišala (ali slišal - še ne vem katerega spola si, sori!) za intuicijo?? So stvari, ki ti jih ni treba slišat, ampak jih čutiš! No ja, gotovo so stvari, ki jih ne vem in jih ne bom nikoli vedela, ampak kje pa piše, da bi morala čisto vse vedet? In na sanjarije hvala bogu nisem bila nikoli ljubosumna, dokler so samo v glavi. Bolj pametno se mi zdi, da poskusim najti način, kako bi zaradi njih jaz profitirala v realnosti! Dolgoročno pa vsekakor ne vidim polnega zadovoljstva v vlogi mame in prijateljice.Tako kot pravi anonimna: "Brez seksa ne bova preživela. To je meni kristalno jasno. Zato se tudi vsako noč, ki mine brez, čutim bližje ločitvi. žalostno ampak resnično." Zaenkrat nekaj volje in upanja še imam. Pokonci me držijo ostale stvari, ki naju vežejo - zelo dobro namreč vem, kako izgleda veza, kjer je doberega seksa v izobilju, pa škriplje vse ostalo. Tega si ne želim več nikoli v življenju! 

Anonimna: A ti lahko pošljem zasebno sporočilo?

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Imam veeeelik problem!
14.6.2006 16:26:44   
Anonimen
Se ti javim kasneje oz jutri, ko bom kaj vec za racunalnikom...

(odgovor članu kentaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Imam veeeelik problem!
16.6.2006 7:42:02   
azeleja01
kentaver - poslji zasebno sporocilo! anonimna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   Za kentaver in Anonimno osebno!
16.6.2006 19:02:48   
beata2
Dragi kentaver in Anonimna!

Spremljam post od kentaver že od začetka in zbiram pogum, da bi odpisala. V zgodbi kentavra sem se popolnoma našla, moja kalvarija je podobna vajini. Sem v dolgoletni zvezi, otrok nimava (res čudno user posted image ), potreba po spolnosti je precej kmalu po začetku skupne poti zamrla z njegove strani. Vem, da mi ni treba opisovati občutkov, ki jih doživljam vsa ta leta, ker jih vidve razumeta. Dolga leta že trpim in ko sem prebrala vajini zgodbi se končno počutim, da nisem edina. Ker ves ta čas sem se spraševala, zakaj imam ravno jaz tistega moškega, ki mu ni do spolnosti (po nenapisanem pravilu naj bi bili moški tisti, ki "silijo" ženske v spolnost, pri nas pa je ravno obratno), kaj je narobe z mano, z najinim odnosom,...občutki degradiranosti, zapostavljenosti, vedno slabša samopodoba, hrepenenje po telesni bližini, zamorjenost, reševanje problema na vse mogoče načine, milijon pogovorov, milijon obljub-nobene spremembe, nič!!

Kako preživeti v zvezi, kjer vse ostale stvari resnično funkcionirajo razen odsotnosti spolnosti ?!?! Kentaver popolnoma ti verjamem, ko praviš, da vse ostalo štima, le postelja je hladna. Ali oditi "le" zaradi pomanjkanja spolnosti? Pred kratkim sem slišala, da je dober seks 10 % razmerja, slab pa 90 %. Če ga pa praktično ni...

Tudi jaz ne vem več, kaj naj naredim, sem razdvojena in utrujena od razmišljanja, tuhtanja, truda... vsega skupaj... Po toliko letih pa se mi že tako zelo nabira...

Kentaver in Anonimna (azeleja01 ?) ali se vama lahko pridružim pri zasebnih sporočilih? Sama se o tem problemu ne morem pogovarjati z nikomur v svoji bližini, ker izgleda da so moje prijateljice "srečnice", zato si ne znajo predstavljati, koliko trpljenja je lahko v takšni zvezi. Rada bi slišala še kakšno besedo od vaju, ki sta v enaki kaši kot jaz. Več glav več ve pa še kakšna izkušnja in spodbudna beseda prav pride. Res bi mi veliko pomenilo.

Pošiljam vama user posted image  in upam, da se še kaj oglasita na tej temi ter me povabita k vajinemu "pogovoru". Lep sončen vikend vama želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Za kentaver in Anonimno osebno!
16.6.2006 20:26:09   
Anonimen
No, še ena, ki se je našla v vaših zgodbah. Tudi midva sva že dolgo skupaj, seksava nekje 1x na mesec, kar je meni absolutno premalo. Je pa tak že skoraj od začetka. Prve par mesecev, ko sva bila čisto sveže zaljubljena je bilo malo boljše, potem pa kr naenkrat lepo 1-2 krat na mesec. Meni je to grozno, zaradi tega zelo trpim, samo on pravi, da ne more in nima potrebe po več... pa ve, da je meni to obup na kvadrat. Drugače imava pa skoraj perfektno življenje - razumeva se prekrasno, denarja dovolj, oba dobre službe... edino otrok še nimava - kar se mi zdi logično, če skor nič ne seksava in vidim da nas je tu več takih.
Jaz sem se o tem problemu pogovarjala z enim prijateljem od mojega - zanimalo me je predvsem kako je bilo v prejšnjih zvezah in ko je bil sam - in me je skoraj kap - pred mano 2 leti ni seksal z nobeno! Pa je mel več kot dovolj priložnosti. Enostavno mu ni do seksa. Tu pa človek nič ne more. Jaz sem se sprijaznila, da ni zaradi mene, da nima druge, da pač takšen je. In dobro vem, da prej ko slej si bo treba omislit ljubimca, druge opcije ne vidim. Pač bova tak furala skozi življenje, kaj pa naj. Pustim idealnega moža, ker imava različne potrebe po spolnosti? Pač, ne vem, to je ful kriza, ampak že par tednov sanjarim o enem znancu ki sem ga zadnjič po dolgem času srečala v mestu. Zaenkrat so samo fantazije, kaj bo pa v prihodnosti pa ne vem.

(odgovor članu beata2)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: imam veeeelik problem!
16.6.2006 21:01:21   
kentaver
EJ BEJBE, MOGOČE BI PA MORALE USTANOVIT KLUB NEPOTEŠENIH???

(Upam, da mi tega ne bo katera zamerla. Jaz se moram mal pohecat na svoj račun, drugač se mi bo še zmešal)

(odgovor članu beata2)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: imam veeeelik problem!
16.6.2006 21:08:37   
kentaver
Anonimna, KAJ BI JAZ DALA ZA ENKRAT NA MESEC!!!! To bi bilo pravo razkošje, pa čeprav glede na moje potrebe fuuul premalo. Malo je še vedno boljše kot nič. Sicer pa kaj je s temi našimi deci????

(odgovor članu kentaver)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: imam veeeelik problem!
16.6.2006 22:26:16   
Sita
Kentaver,
kaj pa če bi ti v svojem dečku malo ljubosumja vzbudila? Da enostavno poveš, da si mlada privlačna ženska (če sam ne opazi), ki ni le za gledat, ampak imaš svoje potrebe in želje kot vsaka druga in da ti moški dajejo komplimente, in glede na to, da on ni pripravljen na strast razmišljaš, da bi morda njegovo nalogo opravil kdo drug? Reci mu, saj me ti itak nočeš, jaz pa on si pa želiva ... ali kako drugače. Ali pa poveš, da si po netu spoznala enga, ki ti je všeč in se malo pogovarjata in je beseda prišla na seks ... pa si mu povedala, kako je pri vama, on je bil pa čisto ogorčen, kako more kdo tako lepo deklico pustit nedotaknjeno ... pač karkoli
Lahko celo poveš, da razmišljaš , da bi zares šla v Tjazy-jev harem user posted image user posted image user posted image , seveda pa ne poveš, da je to le štos.
Pač poskusi vzbuditi ljubosumje.
Saj imamo ženske prav tako potrebe in je nesmiselno čakat, da se nas kdo usmili, če je pa po drugi strani toliko moških, ki se lepijo na nas, da se jih komaj otepamo, a ne?! 

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu kentaver)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: imam veeeelik problem!
16.6.2006 23:17:37   
kentaver
Sita, a ti povem njegovo reakcijo? Hudo bo prizadet, morda bo celo reku kaj v smislu: prav, če misliš, da moraš... pol bo šlo pa vse v franže. Da je ljubosumen, pa itak vem, čeprav sam tega ne bo priznal nikoli. Se zapali že, ko mi npr. najin skupni prijatelj pošlje romantično novoletno voščilo na mobilca pol ure preden ga je poslal njemu. Je cel večer sestavljal scenarij, kaj vse bo naredu z njim! Sem se prav zabavala. Pa kadar sva kje zunaj, mu ne uide noben moški pogled in z vso resnostjo brani svoj teritorij - je včasih kar čutit kako švigajo nevarni pogledi. Žal pa tudi ljubosumje ni sprožilec - že preverjeno!  Pa hvala, ker misliš name!

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: imam veeeelik problem!
16.6.2006 23:30:14   
azeleja01
beata 2 : seveda se nama lahko pridruzis na zasebnih sporocilih!

(odgovor članu kentaver)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Imam veeeelik problem!
7.7.2006 15:51:00   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: kentaver
Zato se tudi vsako noč, ki mine brez, čutim bližje ločitvi.

Žalostno je to, da njemu to ni jasno.

(odgovor članu kentaver)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Imam veeeelik problem!
8.7.2006 8:29:06   
Sita
a lahko v kratkih točkah opišeš, kako zvečer običajno zaspita ( dotiki, oblečenost, kako sta obrnjena eden napram drugemu, oddaljenost med spanjem itd.) morda najdemo zajca v kakšnem kotičku grma, ki bo še pripravljen malo poskočiti.

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?