|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
18.6.2006 22:11:22   
renan
Naš mišek pa še vedno ne mara zelenjave. Poje je nekaj žličk, ob tem se kremži, kot da je kislo kumaro in večina hrane pristane na bradi. Sadja ni še nobenega odklonil.
Mažete vaše sončke kaj s kremicami? jaz ga namažem, čeprav se zadržujemo samo v senci. Sem kupila kremo od babylove faktor 40. Kaj pa ve?
Kako kopate malčke v bazenih? Nage ali s nepremočljivo plenico?

Lp in lahko noč,
Renan

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: JANUARKE 2006
18.6.2006 22:33:54   
mayflower
Našemu frajerju se je danes dvakrat uspelo obrnit s hrbta na trebušček!!!!user posted image  Zadnje dni ga puščam malo bolj samega na podlogi na tleh in vidim velik napredek. Res je posrečen,  ko si palček na nogi tlači v usta.user posted image
Je pa neki začel štrajkat pri gosti hrani. Nekaj časa je tko lepo papcal, zdej pa glih da poje par žličk. Ma take štose. En dan mi je popil 100 ml čajčka po magičnem lončku- zdej pa ko mu ga dam v usta, ko da je pozabil, da more potegnit, da čajček priteče. Uporablja lonček kot grizalo za dlesni.
Danes sem ga popoldne imela na terasi v bazenčku- brez vodice. Je bil tko priden. Je z vso vnemo trgal dol tiste pikapolonce in metuljčke. Sva z dragim v miru spila kafeuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: JANUARKE 2006
18.6.2006 22:41:51   
rija
Renan,

kremice s faktorjem niso priporočljive do enega leta, tako mi je dejala farmacevtka, jaz sem ga danes namazala samo z bubchenovo soft creme, pa to feljst na debelo....pa seveda debela senca.
Drugače pa se v bazene naj nebi šlo brez plavalne plenice: not lulajo itak vsi, samo ni da bi kak kakec gor priplaval....user posted image
Ko pa ga bom kopala v domačem bazenu, pa bo seveda nagec....

Glede zelenjave pa sta naše ista: danes sem mu naredila pire iz krompirja in korenčka pa po nasvetu bolj izkušenih mamic "začinila" z malo masla....pa je pojedel žličko ali dve, zraven se pa na ves glas pritoževal in godrnjal, dokler zaklenil domovine...user posted image user posted image
Mi pač ostajamo pri sadju.....mesu.....pa en malček sladoleda.....

< Sporočilo je popravil rija -- 18.6.2006 22:43:03 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 7:25:21   
ajdaN
Dobro jutro babnice! Spet bo en vroč dan! Ravno malo luftam, potem pa samo rolete dol do ene šestih.

Tinkamiška jaz pire kar v mikserček fliknem. Ampak mi ni všeč (user posted image  pa zelo), ker pride preveč pocast. Dans ga bom probala samo pretlačit.

Ja Caffee to je pa tko k mam čiiiiiist preveč cajta ane. Dete itak spi po cele noči, pa še enih 5h čez dan (če vrjameš), pol mam pa cajt vse prebrat tukile gor in tako opazm da si ga zamenjalauser posted image . Ne zdej pa resno ane - zapomnla sm si ga predvsem zaradi ekstratežke kategorijeuser posted image .

Aja naše spanje. No ja, no ja! Za silo bo. Jest se je navadil da ne dobi. Tudi če kdaj začne cmevkat, utihne po 5 minutah, ko ugotovi, da pa res še ni čas in da verjetno, bi pa lahko še mal počakal. Problem so pa ratal (vsaj po mojem - ker mu kar kaplja iz ust pa z vsem si drgne dlesni) zobki. Ker se dostikrat zbudi z jokom. Pa včasih tudi vmes med spanjem kar milo zajoka pa spi naprej. Dons se je zbudil ob pol desetih, pa ob 11 pa ob 00, pa ob petih ko je jedel, zdej pa še spi. Ampak vmes je dovolj da ga mal pobožam pa dam dudo pa spi naprej. Hrane pa ni več - to je pa pokapiral.

Lepo da ti je uspel Klaro prevzgojituser posted image . Sej hitro pokapirajo, ampak ponavad so mamice bolj "mehke". No pri nas je oči problem. Ko se je drl po 1h, je zmerej prišel zravn pa prašal če mu pa res ne bi dala jest, da mogoče je pa res lačn?! In to ob pol polnoči?! Ko sem ga vprašala, če bo naslednje pol leta on vstajal pa ga ponoč futral, je pa kliznil nazaj v spalnicouser posted image

Mesa pri nas še ne uvajamo. Sploh nekak nimam časa. Glede na to da naju čakajo še kakšne hruške pa cvetača pa brokoli pa papaja.... Kje je še meso!? Itak mi pa rata max 2 nove zadeve na teden sprobat, tako da bova do mesa lih tam nekje čez en mesec pršla.

LE&TA ti se pa prosim ne hvali z vašimi 4 obroki pa spanjem čez noč, da nam jst vsa zafrustrirana ratala a proooooovuser posted image . Naš je bolj prezicen jedec - večkrat pa po mal. Ampak sm že to vesela, da nama je ratal pridt na 6 obrokov dnevno.

Drugač pa pri nas je vse. Sadje, zelenjavo... ni problema vse pomalca. Edino ob novem okusu se ene 3x mal nakremži pa strese, pol pa veselo malca. Včerej je pojedel cel lonček kaše iz krompirja, bučk in korenja. In skorej lahko rečem, da je imel samostojno kosilo, ker je mleka čez popil res samo par požirkov.

Rija a zdej že do 1 leta brez kreme al kaj? Jst sm slišala do 6 mesecev. Jst ga večinoma ne mažem, do sedaj sem ga samo ene parkrat - še pozimi, ko je bilo res močno sonce. Pa še to sam po obrazu mal. Zdej pa sploh ne vem kaj narest. Sej ga merkam pa je v senčki pa tako, ampak skoz notri pa tud ne moreva bit. Pa ob temle soncu, ga po mojem že v senci lahko fajn opeče. Če bo res kriza ga bom jst občasno kar mal namazala - bo manj škode kot z rdečo kožo.

Drugač se pa naš že veselo prevrača - ampak samo kadar mu paše. Pa tud v postelji sem ga včerej 2x dobila obrnjenega na glavo, 1x pa počez pa noge na prečkah goruser posted image . Kako mu to sploh rata ne vem.

No tako lep sončen pozdravček, uživejte pa nej vam ne bo prevroče.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 7:41:40   
ajdaN
No zdej se bo pa še ta veselica začela! Se mulc začne dret ko grešna duša! Grem v sobico in on leži na trebuhu z obrazom zarit v jogiuser posted image . Pa se mi je zdel čudno kaj se tako "pridušeno" dereuser posted image . Zdej ga bomo pa še okrog mogl obračat ponoč. Jao jao, kaj nas še čaka!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 8:02:17   
LE&TA
AjdaN, dobro jutro tudi tebi!! Kaj pa če bi mu dala mal čajčka ko se zbudi, meni se zdi da so žejni tud ponoči, tud jst sm, tko da ji zjutrej dam najprej 100ml čaja. Spali smo pa do 6.30, se je pa okoli polnoči nekej zbujala in jamrala!! Ko se enkrat navadiš spat celo noč, je kar smotano če se kej sred noči dogaja, upam da pr nas tko ostane, pa tebi tud želim da bi začeli spat v enem kosu! A dojiš??

Zdej pa hitro papat in ven, ker bo spet vroooooče!user posted image

Lep dan!

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 8:27:58   
rija
AjdaN, ja jaz bi ga že tudi rada namazala, bi bilo potem preprostejše pri kopanju zunaj....ko se sprehajava, pa mu dam čez nezaščitene dele kar pleničko....midva sva namreč "aristokratsko" belauser posted image user posted image user posted image  in je res huda nevarnost opeklin....

No, se je pa tudi nam zgodilo, da ga je babica pustila na pojštruuser posted image user posted image  pa se je mali obrnil, pa ni imel več kam glave dvignit, pa je pridušeno stokal....še dobro, da sem bila tam, ker babi bi ga verjetno ne tak hitro slišala, pa da se ni zadušo....me je skoraj kap, babi pa še bolj....od takrat strogo odstanjujem vse, kar bi si lahko v najbolj norih sanjah nase privlekel....drugače pa je v posteljici omejen z blazino za dojenje in se ne more obračati na trebuh....če tega nebi meli, bi ga verjetno hodila na pol ure ponoči obračat, ker bi bil jok.

Glede pitja ponoči: v taki vročini, ko ima revček 27 stopinj v sobici, mu je greh ne dati piti....midva prakticirava pitje zmeraj ko se zbudi...to noč kar 4 x. Me sploh ne čudi, saj je tudi meni pasje vroče.

< Sporočilo je popravil rija -- 19.6.2006 8:30:21 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 8:34:47   
Nyah*
Jutro!

Upam, da se me se spomnite cvekice user posted image .

V glavnem, na kratko: pri nas se ne hodimouser posted image , se pa ze fjst obracamo (vsako jutro jo dobim pravokotno v posteljici, glava vcasih pod obrobouser posted image ). Nove okuse poskusamo zelo pocasi, ker mi casovno ne znese med obroki mleka se to, drugace nikoli ne bi sle ven ane, ampak zdaj ko je vroce sva bolj notri pa bo, pocasi vas dohitiva. Zobki nas matrajo, slina tece v potokih, grize vse kar ji pride pod prstke,...

Dajte mi nekaj povedat: a se vi z vasimi user posted image  vedno zadaj v avtu vozite?? Jaz sem se do sedaj, ampak me skrbi, kako bo, ko bova s tem avtom, k ma airbag sle kam same, ko bo mogla zadaj sama bituser posted image ?

Drugace je pa katastrofalno vroce, smo cez dan stalno notri, razen ce se kam odpeljemo na obisk. Hudo mi je, ko jo ne morem na zrak peljat, a kaj se more. Sedaj se spi, ko vstane, bo ze skoraj prevroce za ven, le za kake pol urice bova sli, potem pa sele okoli 5ih-6ih ali tako nekako.

Huh, danes gremo tudi mi po bazencek januarkuser posted image user posted image user posted image , ce jih se imajo, potem jo bova pa kar na balkonu malo namakala, da ritko ohladimouser posted image . A imajo v Merkatorju tudi sotorcke v akciji?

Kaj vse se potrebujemo za na morje za nase user posted image ? Bojim se, da bom kaj pozabla, pa kar kmalu bomo sli....

A mazete pa svojih malckov nic ne? Jaz pa imam od Bubchen kremo za soncenje, se bojim da bi jo opeklo, ceprav jo skrivam pred soncem, pa s plenicko prekrivam....

Nic, uzivajte, pa lupcka vasimuser posted image  od Naje!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 8:47:17   
meta22
Živjo čvekice!

naš val pa se danes pridružuje 5 mesečnikom!!! user posted image   bobika, vse najboljše tudi tvoji manci. ji val pošilja enega slinastega poljubčka za njun rojstni dan.

smo bili včeraj cel dan zdoma, tako da sem danes morala cel vaš roman spet brat. sem morala kar zapiske delat, da lahko zdaj odgovarjam.user posted image
no pa začnimo:

nemsis, obvezno poročaj, kako je bilo na krstu, ker takšno vročino, kot smo mi imeli včeraj v prlekiji, ste morali imeti tudi vi prek mure. al pa mura kaj ohladi zrak?!!!user posted image

naš grofek pa tako sladko spi, da se kaj malo obrne. spi  na trebuščku, pa mislim da zato ni tak telovadec pri spanju. moram pa ga položiti v pojstlico čist pri nogah, ker do jutra zleze čist gor.

vaši user posted image  pa so že kar jedci. mi smo še vedno samo jabolko pa korenček probali, meso al pa krompirček pa nas še čaka v bljižni prihodnosti. sem pri tem uvajanju kar malo zmedena. sem se te dni malo bol poglobila v to zadevo, pa sem še samo bol zmedena. mam en kup vprašanj: a zelenjavo kuhate pred miksanjem v kašico, kolko žlic dajete da poje,in da lahko rečem da je en obrok, kako miksate (mikser ali palični-sem probala z paličnim pa ni glih ratala kašica), al je vaša kašica čist tekoča al ma koščke že notri- se ful bojim da se naš user posted image  zadavi. sem začela malo bolj razmišljati o tem, ker opažam da mi bo počasi zmanjkalo mleka. že tako mu večer dam prilagojeno mleko povrh mojega, sedaj pa bom verjetno morala še čez dan dat kak deci prilagojenega. moj mlekec se počasi poslavljauser posted image user posted image user posted image !

tinkamiška, bravo za kakanje. če boš mela srečo, bo vse dalje kakor treba,če ne, pa bo tako kot pri našem valu, ki kaka vsake toliko.

mi gremo danes čapkat v ta veliki bazen in bo mali imel obvezno pleničko gor. kaj če kak drekec spusti?user posted image  doma v našem bazenčku pa je obvezno nagec!!! kremo pa bomo tudi mi uporabljali občasno. je tako sonce, da ga bo v senci tudi ožgalo!!! ga pazim zelo, pa  tudi po peti uri v senci prekleto žge.

ajdaN, kje pri ljutomeru??? jaz sem v bližini ljutomera doma. na koncu bova ugotovili, da sva skoraj sosediuser posted image !

štajerke: srečica, bobika, tinkamiška, prlečka: meta22, prekmurki: rija renan- kdaj in kje stopimo v akcijo da damo kontro lublančankam!!!
 
fajn se mejte danes, naš grofek že spet spi v muzikantnštadlu, pa še previti ga moram prej ko zadrnjoha, ker smrdi do sem od njega!!!
 
KLP
mETA

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 8:50:54   
rija
meta22 od kod pa si?

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 9:06:04   
meta22
2 km vstran od prestolnice prlekije- lotmerka!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 9:23:46   
ajdaN
Meta22 - Logarovci! A si kje blizu da prletiva kdaj na kofeuser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 9:27:44   
Anonimen
Ojla

Evo, čvekice, sem vas komaj uspela prebrati. Me včeraj nič ni bilo na netu, ko smo imeli krst.

Najprej vreme - bilo je svinjsko vroče. Če bi bilo možno, bi bila kar cel dan v cerkvi. Je bilo tako prijetno hladno.

No, očitno je naša Klavdija včeraj čutila, da se bo nekaj dogajalo. In dan se je pričel tako, da naju je zbudila že ob šestih, namesto ob osmih. Smo jo lepo nahranili in potem začeli z zadnjimi pripravami. Ona pa nas je pridno in veselo opazovala iz ležalnika. Potem je ratala že malce zaspana, ampak je nismo imeli čas uspavati. Še enkrat smo se nahranili, potem pa previli in oblekli v krstno oblekico in odhiteli ob 9.20 od doma. Krst smo imeli ob 10.

Ko smo prišli nekaj pred 10 pred cerkvijo, je še pridno gledala naokrog. Potem je še nekaj minut v cerkvi čula, kar naenkrat pa je mrknila. Je pridno zaspančkala. In bi še pridno spančkala med mašo, če ne bi bilo na vrsti polivanje. Jo je kaplan (bil je namesto župnika) tolk zalil, kot da bi eno rožo zalival. Se je tamala tolk ustrašla, da je bilo joj. Je tolk začela jokati. Pa kaj ne bi, ko pa je bil tak šok zanjo. No, potem se je malce umila in do konca je samo še nekajkrat zavriskala. Verjetno je potem še poštudirala, da odmeva in je zato vriskala.  V glavnem bila  je zelo pridna. Mi smo mislili, da bo huje in da se bo bolj drla.

No, tolk glede krsta. Sedaj pa letim bajto pospravt, dokler je tamala zunaj z babico. Potem bo itak spet prevroče za ven.

Aja, slike pa bom objavila, ko jih bomo razvili. Upam, da še ta teden.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 9:48:45   
Nyah*
Nasa naja se vedno spi, od vceraj od 22.00, brez pavzeuser posted image user posted image . Le kaj ji tako pase, sigurno kaj fajnega sanjauser posted image user posted image .


(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 10:41:17   
meta22
hi, hi, ajdaN sosednja vas!!!user posted image  

lp
meta

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 10:46:03   
AlenkaIST
Ah ja. Je tako user posted image vroče da je kaj. Ponoči sploh ne morem sobe ohladit. Tamala se pa zbuja na vsake 2 uriuser posted image . Razmišljam da bi eno pocen prenosno klimo nabavla.

Tudi mi še nismo prišli do meska in krompirčka. Sem probavala zelenjavo pa ne gre ravno z veseljem po grlu. Lohk pa malo preskočim pa gremo kar takoj na šnicle user posted image . Mogoče bi pa probala zelenjavo z mesom zmešat. Ali pa res kako maslo ali pa kislo smetano not dat.
Mogoče bi danes probala z juhico.....

Jo imamo pa pri kosilu zdaj v lesenem stolčku za mizo. In kako ona zdaj opazuje kaj se dogaja in kaj vse v usta neseš user posted image user posted image .

Meta22 ste ga kupili??

Za hrbtom imam en tanek povšterček tako da se ravno preveč ne nagiba naprej in nazaj.


Glede spanja ponoči pa pojma nimam kako naj jo oblečem. Bi jo dala v kratke rokave in hlače, sam če se odkrije bo pa premalo, al ne?
Še v spanju dviguje noge skoraj do glave user posted image  S čimer koli jo pokrijem se čez minuto znajde pod njo.
Ah. Saj ko bo pa dež pa ohladitev (če bo) pa spet ne bo prav in bomo jamrale da ne moremo ven!

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 10:52:25   
meta22
ne, nismo še uspeli prit do ljubljane. a se da tud po netu naročit, al ap kak drugače?

lp
meta

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 11:06:29   
rija
Pa še naša operacija bazen:

kako naj ga le napihnemuser posted image
user posted image

pa še najin raj...

user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 11:14:01   
renan
Zakaj ni priporočljivo sončne kreme uporabiti? kaj potem šele na morju delaš? pa saj tudi skozi senco nežno kožo lahko sonce opeče. potem ne smeš čez dan sploh ven z malim...
jaz ga bom kar mazala s kremo saj ni do zdaj pokazal nobene reakcije. in ta moja krema nima  ne barvil, ne konzervansov, parfuma in mineralnega olja- karkoli že to je...

Ko se sama vozim z malim in sedi odzadaj, jaz napeljem radio in pojem. čez nekaj časa zdolgočesen od mojega prepevanja zaspi, tako da ni problemauser posted image


LP, renan


(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 11:23:49   
rija
Pa še naša operacija bazen:

kako naj ga le napihnemuser posted image  
user posted image

pa še najin raj...

user posted image
[/quote]

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 11:24:31   
LE&TA
Mi pa nimamo težaž s spanjem ker mamo v celi hiši kar hladno, ravno prav za ta čas.
AlenkaIST, se pa tud Tinkara odkriva s tem ko dviguje nogice , tko k si rekla, skor do glave!!user posted image  

dans ji bom pa skuhala cvetačo, korenček in krompir, pa kr z vilico pretlačla, morm nabavt palični mešalnik. Če boste kje vidle kako akcijo mo sporočte!!

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 11:27:02   
LE&TA
Rija, maš pa res krasen razgled in teraso, pridemo na kafe, ko gremo k tašči na obisk!! user posted image

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 11:30:04   
LE&TA
Krema za sončenje: jst Tinkaro mažem že kr dolgo po obrazu, zdej pa tud po rokicah in nogicah z Vichijevo, kupla sm v lekarni in povedala za koga rabim, pa ni nič rekla da ne bi smela!! Z nečim jih je pa treba, je res da tud v senci jih lahko upali!!

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 11:46:31   
rija
LE&TA na kavo ste itak vabljene, če je katera v bližini....user posted image

Glede teh kremic se verjetno v stroki res mnenja krešejo....user posted image  

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: JANUARKE 2006
19.6.2006 11:56:21   
*hana*
Oj,

midve se pa sedaj notri hladiva, okrog 17h pa greva v bazen. Mi smo pa kar večjega nabavili, tako da je toliko globok, da Hana notri plava, seveda s Fredovim obročem.....trenira za morjeuser posted image

Rija, a imate marelo iz Ikee, a ne? Mi imamo enako....smo jo tam kupili. Vidiš, to je pa dobra pogruntavščina, mi imamo tudi tako prenosno posteljico, pa je zapakiranauser posted image , lahko bi jo postavila na teraso in bi popoldne tam pančkala, no saj zadnjič mi je na ležalniku zunaj zaspala, a ni user posted image  je po parih minutah sosed začel kosilnico gonituser posted image . Kje pa si to mrežo dobila?

Pri nas smo tudi bolj malo stvari sprobali, še ni nekega silnega navdušenja. Po žlički zmaže cca 20ml mlečne kaše z okusom banane+malo banane notri zmečkane, ali pa manj kot 1/4 jabolka nastrganega na steklen ribežen. Danes imava midva za kosilo pire, pa bom poskusila ji dat.

Nič, jo grem malo zabavat.
Čau

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?