|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 11:49:43   
Nyah*
Huh, pestre debate...., avtomobili, dopust, hise,...

Mi imamo audija, ze 4 dniuser posted image user posted image , uzivamo v njem, smo pravi vaziciuser posted image user posted image , dosedaj smo imeli star avto brez klime, pa je sedaj tale pravi luksuz...

Na dopust gremo konec julija, najbrz na kak otok v apartma, ne vemo se kam.

Tudi midva sanjava o lastni hiski, ampak je zidanje drago, verjetno se bomo cez 2 leti preselili v vecje stanovanje, pa kaksno fajn vikendico v Rovtah si bomo naredili, pa bo, vsaj upamuser posted image .

Tinkamiska, a proti komarjem obstaja krema od Chiccotta? Morsam it kupit, nimamo se nic, pa sedaj, ko je obdobje piknikov,..., bo prav prislo. Kamagel je pa super zadeva, je natur, dobro tudi za nase user posted image . A ima Bubchen kaj proti komarjem?

Kaj pocnete z vasimi cez dan, ko moramo biti notri? Se vsi kopate na balkonu ali kakouser posted image user posted image . Mi smo dali na stran januarski bazencek, ga gremo danes iskat, pa ga bomo tudi na balkonu sprobali. Imajo v akciji za 990 sit tudi tisto pumpo, jo bomo kar zraven vzeli, bo zgleda prav prisla.

Nic, pikica ze protestira, grem ji hrusko naribat.

Lep dan!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 12:39:24   
tinkamiška
Hoj!

Ja, Nyah, jst sem jo kupila od Chiccota, od Bubchena pa ne vem če obstajauser posted image

Hiške ja, midva kupujeva kakšno starejšo, ki bi jo potem počasi urejala in  obnavljala. Priblem je, ker imava bolj malo denarjauser posted image , pa ker bi rada, da bi se dalo it kr živet tja, ker smo zdej v podnajemništvu in nama ne bi zneslo obnavljat hišo in še za najemnino met. Ampak bova našla nekaj, sem prepričana, al pa če jutri na lotu zadenemuser posted image user posted image

Kaj počnemo, ko ne moremo bit zunaj? Se valjamo v igralnici, pa na puzzle tudi, pa malo gremo v senčko pred hišo(najemniškouser posted image ) v bazenček gremo okoli 18 ure, včasih tudi v kak nakupovalni center...zdej bi morali bit vsi na morju!

Grem kuhat naprej...

lepo bodite,

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 13:37:22   
renan
Do zdaj smo klepetale le o pozitivnih plateh materinstva. Zanima me, če tudi vas vaši sončki kdaj spravijo ob živce? jaz imam danes tak dan. ostala sva sama, vladimirčka je pa do včeraj razvajala babica. zdaj si sam ne more najti nobene zabave, zaspan je in ne more zaspati. ven ne moreva, ker je prevroče. jaz sem  že čisto down, in se bremzam, da ne stresam jeze na malega sitneža...user posted image
rija ti kar pridi, samo ne danes...user posted image


lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 20.6.2006 13:41:58 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 14:55:32   
*hana*
Oj,

pri nas je vse tiho in mirno, user posted image  ima popoldansko dežurstvo, Hana pa popoldanski počitek od 14h, bomo videli koliko časa, včeraj je tak čas spala 3 ure v kosuuser posted image . Danes sem imela ene opravke, tako da je imel oči varstvo in sva se na vratih samo zamenjala in je letel v službo.
Fino bi bilo, če bi malo izkoristila mir za pospravljanje, pa mi nič ne diši, raje tukaj gor visimuser posted image , potem pa bom jamrala, kako nimam nič časa za kaj naredit user posted image . No, saj malo bom, ko pa se mala zbudi pa greva ven v bazenuser posted image .
Včerajšnje kopanje je zabeleženo in si lahko pogledate v albumu.
Čau punce

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 16:54:52   
rija
Renan, pa kaj sta najina res tak vglih? Moj je danes neznosen, jaz pa že ob 11 uri čisto hin...user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da pride ati s šihta...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 17:34:10   
Anonimen
Ojla

Naša je tud tečna, ko ne moremo popoldne ven zaradi takšne vročine. Ji sploh nič ne paše.

Smo pa danes jedli korenček in jabolko. Sem mislila, da ne bo šlo tako gladko po grlu. Pa je bilo kar v redu. Bomo sedaj videli, če bo kaj flekasta ratala. Ko smo ji prvič pri 3,5 mesecih dali malo za poskusit, je ratala flekasta.

No, jo grem naprej zabavati še nekaj časa, potem bomo pa verjetno šle še malce ven.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 22:51:35   
Anonimen
Naju s Klaro niti tale vročina ne spravi iz tira. Tako kot vedno, zjutraj po zajtrku greva naokoli, najprej s prijateljicami na eno doooolgo kavo in klepet (Klara med tem pade v komo-beri: zaspi), potem k babici na kosilo, nato sledi Klarin počitek od 15-17. ure. Nato pa počasi domov, kjer Klaro prevzame druga babi, mami pa ima potem kako urco frei (ponavadi za pospravljanje,pranje, zalivanje vrta....) potem pa je že čas za priprave na spanje.

Živčki? Ja, mene je največkrat jezila ponoči, ker sem miljonkrat na noč vstajala zaradi njene user posted image dude! Eno noč (pa še PMS me je dajal) sem jo pa imela čisto poln kufer, nje in njene dude, da sem jo kar prilimala na usta (s tistim belim trakom). Ma je spala potem kot bebica.
Včasih je pa čez cel dan tako sitna, da sem zvečer, po celodnevnem poslušanju njenega brezmejnega nerganja čisto out. Da me ima, da bi se z glavo v steno butala. Sem se tudi zalotila pri razmišljanju: "Še en otrok? Ne, hvala. Nikoli več."

Ja, hotela sem povedat, da ima Klara popoldne nek ustaljen ritem spanja. Dopoldne zmeraj zaspi za kake pol ure do uro. Potem pa  gre običajno počivat še  okoli 15. ure in spi do 17.30. Spat pa greva od 20-21. ure. Zaspi brez problema. (ponoči imava pa včasih "žurke", ki se jih zaenkrat uspešno odvajava).
Odkar imava športni del, v vozičku redko zaspi, če pa že, pa najdalj za pol ure.

Sva tudi midve danes imele "balkonsko kopanje" kar v veliki banjici in je res ful uživala. Po kopanju je tako zadovoljno čebljala in cvilila....joj, kakšno veselje! Bova takoj jutri ponovili!

Hiše, avtomobili? Midva sva prej živela v hiši stari 360 let (skoraj gradič), velik vrt, travnik, gozd..Nepopisno lepo, ampak tudi nepopisno drago....Zdaj, ko imava Klaro sva se preselila v (novo) hišo njegovih staršev, kjer si bova spomladi dokončno uredila mansardno stanovanje. Najino načelo je "manj je več" zato voziva majhne in relativno poceni avtomobile - vsak svojega cliota user posted image user posted image . Če bova imela še kakega mladiča bova pa verjetno morala kupiti tudi en večji avto, ampak zaenkrat nama je prvi cilj ureditev gnezda....ja, vsak milijonček prav pride user posted image user posted image .





(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 23:14:08   
bobika
Hej, čvekice!
Ste bile včeraj tak priden, da sem komaj uspela prebrati. Potem, pa se mi niti slučajno ni dalo kaj za pisati.

Kaj počnemo v tej vročini? Hodimo se hladiti k babici, kjer smo prej živeli. Sedaj pa smo v bloku in je user posted image vroče. Pri babici imamo januarski bazenček in uživamo v čofotanju.
Še vedno se mučimo sami zaspati. Ko je teba spati je jok in upiranje.
Danes smo piskusili cvetačo in je zelo dobra.
Ne jemo pa več zize user posted image . Od nedelje dalje se vsakič upira in joka, ko jo hočem dojiti. Dajala sem ji sokec iz flaške in pa gosto hrano na žličko. Kaj mislite, da je to krivo? Sok oz. čaj popije. Zvečer sem si izbrizgala svoje mleko in ga je tudi pila, zize pa ni šans. Kaj naj naredim? Mleka imam še dovolj.
Mislim, da je Tinkamiška imela podoben primer? Kako sta rešili?
 
Koliko spijo vaši na dan? Koliko ponoči in čez dan?
Manca spi čez noč od nekje 21. - 8.00 vmes kakšne pol ure orabi za hranjenje in ponovno spanje. Čez dan pa dopoldne še pol ure, okoli 12 pol ure in potem še popoldan do večera 2 x po pol ure.

Stanovanje: nekoč bomo podedovali hišo, upam, da se bomo čimprej zopet vselili v njo. Ker sem tam živla od malih nog pa do februarja letos. Potem pa smo se preselili v najemniško stanovanje in imam domotožje, po razgledu in svobodi.
Avto: pred rojstvom Mance nam je crknil stari clio in smo na brzino kupili chevrole lachetti karavana.
Živčki: včasih imam vsega poln kufer. Najbolj me narede živčno, ko noče zaspati in je že full zaspana. To se dogaja zadnji mesec. Do pred mesecem, pa ni bilo potrebe po živciranju, ker je bilo vse bp. Komaj čakam, da jo popazi kdo drug. Ta teden, se že cel teden razvajama pri babici in teti.


Grem še malo pregledat pol pa spati.

 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 23:55:34   
rija
Mi pa čez dan nimamo nobenega pravega ritma spanja in zgleda približno takole:
zbudi se ob sedmih, je, se malo igra pa greva ob 8 nazaj spat, kakšno uro....potem pa je halo zopet okrog 11.....pa zopet spi eno uro....potem greva v park, kjer mrkne skoraj takoj, ko vidi drevesa...sploh če je veter in listi poplesavajo.....potem je malo auf, pa zopet mrkne...pa potem še enkrat okrog 6....potem pa gre spat ob 9.

Jaz mam občutek, da ga cel dan samo spat spravljam....da bi spal 3 ure skupaj....SANJE!

Pa jemo skoraj nič ne  v tej vročiniuser posted image  cel dan je na vodi, zdaj pa mu dajem še en gosti sok, da dobi vsaj malo kalorij...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: JANUARKE 2006
20.6.2006 23:57:17   
srečica
Tako punce, da se še jaz na hitro javim.
ALBUM - moram vam povedat, da je tudi meni uspelo naredit album. POd šifro sreča si naju lahko pogledate in naju spoznate, če želite...

Bobika: tudi midva sva imela pred 2 mesecema enak problem, ker ni hotel več zize. Pa sem si  črpala in mu dala po flaški. Klicala pa sem svetovalko za dojenje in je rekla, da takoj flaško stran. Ko bo lačen bo jedel. In res sem vzstrjala in je po 4 urah spet jedel. 3 dni sva potrebova in se mučila nato pa je spet normalno jedel. Odvisno kdo prej popusti ti ali on. Jaz sem bila vzstrajna in še danes pridno dojim. Probaj. Mislim, da ti bo uspelo, samo vzstrajaj. Če noče jest pa nič, bo ko bo lakota zagotovo.

Jaz sem danes iskala januarski bazenček a ga žal več ni. Pa sem kupila navadnega itak je na balkonu senčka in bo ok.

Tudi mene Anže včasih spravi ob živce. In sicer s tem, ko se zdaj po novem po treh mesecih spanja ponoči ob 2 zbuja in hoče jest. Ko najlepše zaspim me zbudi in ga moram nahranit.Drugače pa je zelo priden fantek.

Tako punce zdaj pa grem tudi jaz počasi spat.

Lepo spite in mirno noč.

Darja

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 0:10:20   
srečica
punce, daj povejte kako se da slikica na strani?

lp

Darja

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 0:17:30   
rija
Slika mora biti nekje na netu....recimo moj album...

A takole misliš?

user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 0:18:19   
rija
Ali pa takoleuser posted image    user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 9:06:02   
Nyah*
user posted image Rija, user posted image user posted image user posted image  kolk je luskan!!
 
A vse ze dajete svoje user posted image  v stolcke za hranjenje? Mi ga se nimamo, pa ze razmisljamo o nakupu, a kaj ko Naja se ne sedi samauser posted image  oz. naj sploh se ne bi sedela!! je pa seveda prakticno tako jih hranit ne?
user posted image user posted image Mi smo pa danes stari 5 mesecev!!!user posted image user posted image
 
Mamo tako v navadi, da ji ob vsaki obmesecnici kaj lepega kupiva, tako da gremo danes mal v soping (ceprav smo zanjo stalno nekaj po trgovinah).
 
Vceraj smo kupili januarski bazencek, danes ga, upam, sprobamouser posted image user posted image . Tako je lep, da komaj cakam, se ji bom se jaz notri pridruzilauser posted image user posted image .
 
Nic, grem se zrihtat, dokler princeska (od vceraj od 21.30) se spi!
 
 
 
 
 
 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 9:15:47   
rija
Nyah, mi tudi nismo še razmišljali o tem stolčku, pa smo bili v Ikeii, pa je bil razstavljen, smo dali malega not in je noro užival....pa smo ga vzeli...s.tane pa nekih 15 eur....ima opornico, ki se napihne in tako lahko reguliraš velikost prostora, v katerem otrok sedi...ti pa moram rečt, da je zelo stabilno vse skupaj...pa mi nismo not celo uro, tam do deset minut.

Pa še nekaj: kje ste kupili ta januarski bazenčekuser posted image
Jaz sem ugotovila, da je naš še absolutno prevelik, bo moral počakati še kako leto..smo včeraj imeli mali žur, pa se je not hodilo z umazanimi nogami, danes pa ma mali neke rdeče pikice, zgleda kot kakšna alergija v blagi oblikiuser posted image  se bojim, da smo prenesli svašta noter, moram še drugo mamico poklicat, kak so njeni otročki....za vodo menjavat vsak dan pa je prevelik, tako bom šla danes iskat nekaj manjšega, da lahko za vsako kopanje dam frišno vodo....

< Sporočilo je popravil rija -- 21.6.2006 9:18:29 >

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 9:29:25   
meta22
hojla čvekice!


jaz sem čist out!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem že včeraj vohala, da se nekaj kuha v meni in sem si nabavla lekalod-hvala bogu! ponoči sem tako švicala, da ko sem se zbudila, sem mislila da plavam, tak sem bila mokra. pa vsi sklepi me bolijo, pa glava, pa .... skratka, bolana 100/h. še dobro da je bil user posted image  priden ponoči. ni nič jokal kot ponavadi. upam, da bo to hitro mimo in da ne okužim še user posted image !!!

mi imamo že dolgo nek stalen ritem: se zbudi okrog 6-ih, poje zajtrk, potem gre spet spat nekje okrog 9-ih (prej še dobi en obrok mleka) in spi tja do 12-ih, poje kosilo (mleko+kašica) in popoldanski počitek tam nekje okrog 14-ih. ko se zbudi, ga nahranim in ponavadi bedi do 20-ih ko spet poje mleko in se začneva rihtati za spanje. zaspi pa okrog 21 ure, prej pa še dobi prilagojeno mleko.

tudi midva sva obnovila staro hišo. no ni glih nevem kak stara, saj so jo zidali njegovi starši. en del je obnovljen pa zvišala sva streho, tak da bodo tam tudi prostori. ni še vse deokončano. bo pa . počasi. nekoč. se ne mudi.

živci: ja, bi se dalo o tem. naš grofek je včasih tudi tako siten, da si prisežem, da ne bomo več meli otrok.

grem malo počivat in upat da bo stanje potem boljše!

lp
meta

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 10:15:47   
Nyah*
OOOOOOuser posted image , Meta 22, cimprej se pocajtaj! Upam, da ni prehudo!

Rija, 15 eurov je bil?? A se hecas?? Tukaj so razni brevi pa Chicco okoli 20000- 30000 sit ali se vec!! Huh, nam je pa Ikea dalec, ..... V lesnini je navadni klip-klap leseni stolcek v akciji 8000user posted image user posted image .

Januarski bazencek je v MC v akciji 1990 sit, so v takih skatlah majhnih, pa gor je narisan bazencek s palmico, vse se napihne. Fajn zadevica res!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 10:17:28   
rija
Mi gremo tak še kaj gor, pa ti ga kupim če hočeš,,,,

mc = mercatoruser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 11:14:21   
Anonimen
Ojla

No, mi smo že zaključili s sprehodom zjutraj, saj je že pošteno vroče.

Punce, opazila sem, da imate doma te otroške telovadnice, pa me zanima koliko jih ve priporočate. Mi smo namreč v tej fazi, da je Klavdiji vse zanimivo, kar ji visi nad glavo in bi vse kar vlekla. Pa sem razmišljala, da bi ji kupila nekaj takega za igrat.
Dajte mi malce povedat, kaj naj ji kupim, da se bo lahko igrala? Ali so telovadnice v redu stvarca?

No, sedaj bomo lepo doma tečkali, ker bo popoldne pač prevroče za ven. Bomo zato šli šele zvečer na sprehod. Včeraj smo šle šele ob pol sedmih ven, pa mi je zaspala v vozičku kot ubita. Se je zbudila šele ob pol devetih.

Evo, malce sem se oglasila, sedaj pa grem malce Klavdijo zabavat. Potem bomo pa korenčka in jabolko jedle.


(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 11:59:15   
Nannn
Dannnnn januarke user posted image

Nasa pupa je sedaj zaspala mamica pa namesto da kaj pospravi da pred sebe svoj notebook in gremo na RR user posted image user posted image  vidim da je vsesplosno popularen januarski bazencek user posted image user posted image  ja res je tako lep da mojo Elo dam v njega kar dvakrat na dan ona pa uziva maximalno user posted image user posted image  se sama bi sla v njega samo kaj ko je palmica tako nizka pa se z mojo debelo ritjo bi ga predrla user posted image  

Rija imajo jih v Mercator centru mislim da se pri vas nahaja v industrijski coni pa tam poglej...pri nas jih je cisto zmanjkalo...
user posted image  vidim da vas je veliko ki zivite v hisah ki ste jih prenovile...nasa naslednja operacija je glih kaksna taka hiska in licno prenovljena...ze sanjam user posted image  Drugace pa sem vceraj Eli za kosilo naredila pire in cvetaco in je jedla user posted image  bucke ni sans cvetaco pa kar lepo papa in upam da tako ostane...danes ji bom se enkrat dala isto da vidim ce bo kaksna rekacija jutri pa sprobamo spet nekaj drugega...je pa tole hranjenje cela znanost...vsak dan moram tuhtak kaj bomo jedli in kaj kuhali user posted image

nemsis igralnica je pri nas zakon...nasa se tako razivi v njej da tolce vse igrace povprek in se dere na njih user posted image  je pa max.30 minut not...mi jo imamo od cca.1 meseca dalje in je vedno uzivala v njej...

Tudi mene vcasih Ela tako ob zivce spravi da se mi kar mesa...komaj cakam da pride ocka domov in grem jaz malo po svoje...in tudi jaz si recem ni sans se en otrok se tega na momente ne morem ukrotit...najhuje mi je ko ponoci tecnati in se pogovarja sredi noci user posted image  in sedaj ko je bolj vroce in ko se ni bila klima namontirana je bilo vroce in seveda tamala ful tecna cel dan...uf bolje da se ne spomnim user posted image

Sibam...

Lepo se imejte...

Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 12:49:29   
LE&TA
Še mam malo časa ker mala spi, sempa že polno tačas nardila!
Pr na sje krompir zakon, s cvetačo in korenčkom, danes pa bo z bučkami!

Alarm!!

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 13:06:07   
renan
Naš mišek pa končno spi...upam, da bo dolgo spal, da se mu pridružim. Vladimirček je imel pred to vročino tudi stalni ritem. Spal je najprej zjutraj kakšno uro ali po urce, potem ok. 14. kakšno uro do dve, in še zvečer pred spanjem pol urce, če preko dne ni dovolj. Spat ga pa jaz dajem nekje od pol osmih do osmih, ker je takrat že čisto zmatran. zdaj v tej vročini pa nima več nopbenega ritma. šele zdaj je obnemogel in zaspal. razmišljam, da bi ga zvečer malo pozneje spat dajala, ker je komaj takrat znosno zunaj...

Rija tvoj til pa ima tvoj nasmeh :)) A z lahkoto ujameš nasmeh? naš, ko vidi fotoaparat samo resno gleda z velikimi očmi, ko  ne slikam, se pa nonstop reži. včasih ga pol ure slikam, pa ne morem ujeti nasmeha...user posted image
 
Caffee tebi pa zavidam. mi nimamo babice v bližini in moram vse sama postorit. trenutno še atija ni in sva čisto sama. četudi sva v nemčiji z atijem, pa ga tako ali tako do šestih ni s šihta..user posted image   še dobro, da me soseda včasih na kosilo povabi....

LP, Renan

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 17:35:42   
mayflower
Punce prosim pomagajte!

Zaradi ponovnih težav s šcitnico moram v roku desetih dni Alekseja odvadit dojenja. Srce se mi trga, ker sva se tolko cajta trudla, da je dojenje steklo.
A mi, tiste, ki tamale hranite po flaški, lahko napišete koliko ml dajete svojim malčkom? Nimam časa, da bi brala vse za nazaj, ker mam trenutno težave z bitjem srca in moram počivati.user posted image Upoštevat moram, tudi da ma moj sonček čez 9 kil. Pri pediatrinji mi je sestra svetovala naj mu en obrok že zamenjam s sadno kašico, glede količine mleka pa mi ni znala prav svetovati. Katero mleko priporočate? Sestra mi je rekla, da je Novolac boljši od Aptamila. Tega sploh ni hotel pit. Vem, da vas kar nekaj hrani svoje malčke z adaptiranim mlekom, zato prosim svetujte!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 17:35:43   
Anonimen
Mi smo tudi danes stari 5 mesecev!!!user posted image  Nyah, sem danes šele porajtala, da sta najini pupi na isti dan rojeni.user posted image  Ob kateri uri se je pa rodila? No, vse najboljše mali Naji!user posted image

Uf, živčki, Špela mi jih je že včeraj zvečer nacufala, dans mi jih pa že cel dan, da se res komaj zadržujem. Tako nemogoče tečna je.user posted image  Mene pa za povrh vsega še glava prav svinjsko boli. In včeraj in danes, pa še v petek smo sami od jutra pa do polnoči, ker ima oči tako službo.user posted image  Sej ne vem, kako naj zdržim.
Caffee, a ti si pa kar zalimala dudo.user posted image  Faca.

Hvala za nasvete okrog avta. Potem vidim, da sva si dobro izbrala. No, zdaj morava samo še najti enega, ki bo ok, pa da ne bo cena navita in da naju ne bojo nategnil. Ja, saj nama se glih zarad placa gre. Midva in najine stvari, pa Špela in njene stvari, plus dva user posted image  in malenkost njunih stvari ter v prihodnosti še en user posted image , pa bi že v bistvu kombi rabil.user posted image

Igralnica pa pri nas ne pride več v poštev. Mogoče za 5 minut, pa še to ne. Naša se že tako okrog kotali, pa niti slučajno noeč bit na hrbtu, tako da nima več haska. Sem ji zdaj pogrnila na pojstli eno kapno, pa vse njene igrače gor zmetala, da ima plac se kotalit in obračat. Včasih jo dam pa tud na tla na puzle malo, samo takrat jo moram met na oku, ker jo kužka hodita dostikrat lizat, pa moram mirkat, ker ji direkt na usta lupčke prtiskatauser posted image , pa še moram pazit, ker ju zna kar zagrabit, pa nikol ne veš, kako bo kateri reagiral. Zaenkrat še vse ponižno prenašata, pa vseeno.

Rija, Til je pa ful cukrček, sploh na prvi slikci je za pohrustat!user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: JANUARKE 2006
21.6.2006 17:45:24   
Anonimen
Mayflower, jaz ti sicer na podlagi Špele težko svetujem, koliko mleka mu naredi, ker naša sploh ne poje toliko, kot je nek standard, ampak papca večkrat na dan manjše obroke. Pa še veliko manj kil ima. Kaj pa vem, probaj z 240 ml narejenega mleka (koliko vode in koliko meric je to, je odvisno od znamke mleka). Boš pa sproti videla, če je to preveč ali premalo, saj boš v dveh, treh dneh not padla, koliko tvoj user posted image  rabi. Midve jeva Bebo od Nestle in sem zadovoljna. Prej sva bili na Aptamilu, pa sem zamenjala mleko. Nobenega posebnega razloga, kar zamenjala sem, pa tamala potem ni hotla več Aptamila pit.
Upam, da se čimprej pocajtaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?