|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rukola
29.6.2006 17:10:11   
Ni novih sporočil
eya
Kako jo pripravite?
Jaz: v solati-z balzamičnim kisom in parmezanom ali pa na pici (z mor. sadeži, škampovimi repki ali pa s tuno).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rukola
29.6.2006 17:20:47   
Ni novih sporočil
Aleksandrin
Pesto za pašto.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rukola
29.6.2006 17:49:12   
Ni novih sporočil
ajat
Paradajz narežem na tanke koščke, čez si dam rukolo, zraven pa sir. Ful fino user posted image

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rukola
29.6.2006 18:48:53   
Ni novih sporočil
benika
V solati, na pici, v omaki za testenine, rižota iz rukole, na carpacciu...pa še kej bi se našlo.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rukola
29.6.2006 20:04:56   
Ni novih sporočil
eya
A mi zaupa katera, kako naredite omako za testenine z rukolo?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rukola
29.6.2006 20:19:57   
Ni novih sporočil
Anonimen
Jaz samo vem, da je več vrst rukole. Ena je za solato, ena za omake. Za omake je lahko tudi zelo pikantna. Vem, ker sem jo jaz enkrat dala med solato, pa potem sploh nisem mogla jesti, tako je peklo.
V omako k mesu jo po moje pač kar malo notri narežeš oziroma potunkaš.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rukola
29.6.2006 20:50:23   
Ni novih sporočil
Mala koala
A, tud na solati je pikantna boljša, vsaj meni.
V solati s paradižnikom, balzamikom in veliko parmezana, v rižoti, v loparnici, pa posteljica za filana jajca ali pa karpačo, špica je pa pesto. Skratka, uporabna zadevca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rukola
29.6.2006 20:57:10   
Ni novih sporočil
al1*
Ali pa v kruhu: narediš kvašeno testo, ga malo razvaljaš, po sredini naložiš na koščke narezane posušene paradižnike, na kocke narezano gorgonzolo in mozzarelo in narezano rukulo. Testo prepogneš preko nadeva, malo potlačiš in pečeš. Njami.

_____________________________

lp


(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rukola
30.6.2006 10:09:52   
Ni novih sporočil
Mala koala
U ja, to je tudi dobro ja.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: rukola
30.6.2006 13:22:49   
Ni novih sporočil
asso
Meni je najboljša s testeninami.

Narežem jo na drobno. Ko so testenine kuhane jih zalijem s sladko smetano, gor posujem parmezan in narezano rukolo. Premešam in to je to... njami... Tudi cela rukola je v redu.

Zelo dobra pa je tudi s krompirjem. Skuhaš krompir in dodaš rukolo...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
Kako uvajamo sezonsko sadje pri dojenčku?
Uvajanje, sezona, sadja na pretek...moj otrok je pa še premajhen?




Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: