|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 25 [26] 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
1.9.2006 8:45:47   
Anonimen
Karmen prijeten dopustuser posted image , poležavanje na plaži, s koktejlom v roki, pa z user posted image   ob strani. Po možnosti te naj z pahljačo hladiuser posted image . Lepo se imej in uživaj user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
2.9.2006 14:21:49   
Anonimen
Ojla moje pupikeuser posted image user posted image !
Končno sem spet prišla do računalnika, čeprov je moj še zmeraj na popraviluuser posted image ...sem pa zopet prišla mau domov k staršem pogledat in sem si spet posodila računlanik, da vam lahko kaj napišem!
Teira upam, da ti mali znakci pomenijo vse najlepše in da se ti uresničijo sanjeuser posted image . Mene je par dni nazaj ful zvijal po trebuščku in špikal...joškice me ful bolijo ampak to me itak zmeraj pred user posted image ,tko, da tole po moje ni nič kaj odber znak..kaj pa vem, nočem preveč komplicirat...
MIŠEK1 prov imaš, tud jst sem eksperimentirala s testi...
sem naredila baby check
in ni pokazal nič ( ene 6 dni po transferju)  naslednji dan, ko sem pa pogledala na trakec je bila pa rajlo obarvana črtica ampak to je itak neveljavno. Včeraj sem pa nardial first sign in nobene črtice...user posted image In zdej sem si pa rekla, da dost in da se mi ne da več...bom vidla kako bo. Na trenutke sem ful pozitivna in navdušena in sem prepričana, da mi bo uspelo potem pa pridejo trenutki, ko prepoznak vse znakeuser posted image in vem, da ne bo nič...Tko imam prebliske in bi rada da se tole čakanje čimprej konča, ker imam poln kufer...
Sisy ne obupaj, jst sem mislila nate in upam, da ti kmalu posije sončekuser posted image !!
Karmen ti veselo uživaš in namakaš ritko v vodici, blagor tebuser posted image , želim ti, da se odpočiješ in da prideš sveža in polna energije nazaj v našo družbo!user posted image

No, babike moje...se beremo...v ponedeljek grem v salužbo tko, da se beremo!!!
Pozdravček,
poopsie

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.9.2006 9:43:00   
teira
Živjo punce! kako kaj? Ta naša tako optimistična stran je kar naenkrat padla v neko zatišje. Brez zamere, ampak sem imela tud jaz neke male težavice s PC zato se nisem oglašala.
Poopsie ne opubat pre hitro in počakaj na datum za CB.
Sissy žal mi je, da ni uspelo ampak sem prepričana, da bo kmalu tudi zate posijal sonček!!!!
Karmen lep dopust ti želim. 
Mišek ti si pa itak sonček in veš, da ti držim pesti za vse kar te še čaka...selitev, user posted image  ...vse!

No ko bo kja novega se oglasim!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.9.2006 10:27:49   
Anonimen
dobila sem user posted image !ni uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image
zdjle ne morem nč pisat in razmišljat...

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.9.2006 11:04:05   
Anonimen
JOJ poopsie, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image . Vem kako ti je hudo. Zjoči se user posted image v objemu user posted image , zjoči se sama, vzami si čas za prebolevanje. In potem naberi moči, za tvoje zamrznjenčke. Zdaj je še hudo, ampak verjemi, da pride dan, ko ti bo lažje. Želim ti, da ti v naslednjem krogu z zamrznjenčki uspe in da boš vesela user posted image . Spet bomo s tabo, v dobrem in slabem, ti pomagale prebolet, te vzpodbujale in predvsem razumele. Ko bo prišel čas, da bi se pogovorila, pa kar piši. Piši, riši, joči karkoli, samo da ti bo čimprej boljš in da greš optimistična v nove boje. Veš, da ne smemo obupat, borit se moremo za naše pikice.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.9.2006 11:58:47   
koala
Ojej poopsie, vem da te zdaj ni besed ki bi te potolažile.Zato ti pošiljam en velik, topel in razumevajoč RR user posted image in šopek dišičih user posted image user posted image za malo lepši dan.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 8:08:59   
Anonimen
MIŠEK1...sploh ne vem kaj naj rečem...sem brez besed, v šoku in  neizmerno žalostnauser posted image ...res sem verjela in upala, da mi bo uspelo in sedaj se vse skupaj zdi tako nerealno. Hvala za vzpodbudo in lepe besede...user posted image . Ne najdem pametnih besed...bom kar nehala pisat.Hvala!

koala, hvala tudi tebiuser posted image !
teira, zate močno stiskam pesti in upam, da ti uspe in da nas bo tvoja vesela novička ohrabrila in nam dala novih moči. mislim nateuser posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 10:13:38   
Anonimen
moje pupike...
kako ste se ve spopadale s to žalostjo?jst ne morem nehat jokat, ne morem delat, ne morem jesti..čist sem se izgubila, počutim se kot, da sem izgubila del sebe...user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 10:27:32   
Anonimen
Ja, poopsie težko je in vedno bo še težje, zato se moraš hitro pobrat in nabrat optimizem za zamrznjenčke, ki jih boš grela 9 mesecev. Jaz sem mislila, da mi bo tretjič že velik lažje, ker huje itak ne more bit, ampak temu ni tako, zato ti tega ne privoščim in ti iz srca želim, da ti bo že v naslednejm postopku uspelo z zamrznjenčki user posted image . Ti bojo zdaj toliko bolj odporni in se bojo rade volje pogreli v tvojem bušiju. Pa še zima bo in bodo z veseljem ostali not na toplem. Vzami si čas za prebolevanje in če ti je RR odveč, se odklopi, če ti RR pomaga k boljšemu počutju pa piši, riši kar koli, sam da ti bo boljš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom že zdaj začela zate držat pesti, da ti bo naslednjič uspelouser posted image .

Jaz sem pravkar pršla iz adrialaba, sem si šla testirat še enkrat vse hormone in še ščitnico, rezultati bojo jutri ali pojutrišnjem po pošti. Komi čakam, da vidim ali je vse po starem, se pravi ok, ali je zdaj že kaj drgač. Ščitnico, ap nisem nikoli testirala, me pa vseen zanima, če je ok. Ker je baje lahk glih to vzrok mojim nezrelim jajcem. Če katera slučajno ve, a ti menopur in dipherelin v zadnejm postopku kaj vpliva na stopnjo LH, FSH, prolaktin in ščitniške hormone.

Teira zate pa so še zmeri pestke stisnjene, da ti uspe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 10:34:40   
Anonimen
Poopsie a se spomniš, ko sem jaz v tem postopku končala žalostno. Če glih nisem pokazala žalosti, sem jokala ko zmešana in še zdaj je tipkovnica vsa mokra. Po telefonu se nsiem mogla z nikomur pogovarjat, ker se takoj user posted image . Še na sprehodu s user posted image sem točila user posted image . Enostavno se je potrebno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , potem ap pride dan, ko se pobereš, ko ti ni več do user posted image , mal si še user posted image , ampak živiš, dalje. Spoznaš, da je bolje nehat user posted image in se smilit sam sebi in je skrajni čas, ad neki narediš zase, ker bo to samo pomagalo v naslednjem ciklu, ki nas čaka.   Meni je pomaglo, da se takoj letela na internet in iskal vzroke, zakja do tega pride, vse preštudirala, kaj še lahko sama naredim, da izboljšam postopek, kaj so druge ženske delale itd..... Zmeri sem neki našla, kar mi je vlilo upanja, da mi bo pa s tem naslednjič uspelo. Pa naj je to kak čajček, vitamini, masaže, bioenergija, tablete, telovadba, sprememba prehrane...... Mogoče ti bo dobro delo, če boš kombinirala mal alternative z uradno medicino. Videla sem, da jih kar nekja to počne, in ko so res to počela, je bil pozitiven rezultat. Samo verjet moraš, da ti bo pa zdaj ta stvar pomagala in boš videla, da boš takoj boljše volje. J e pa res zelo pomembno, da se čimprej pobereš in se napolniš z energijo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 10:37:51   
Anonimen
sploh ne vem kaj bo s temi zamrznjenči MIŠEKuser posted image ...na transferju(bila je sreda)mi je rekel Reš, da bodo dali ostale zmrzniti in da naj v petek pokličem...pozabila sem poklicati in sploh sem pozabila na vse skupaj in sedaj sploh ne vem ali jih imam ali ne... A ti veš, a jih dajo zmrzniti tudi, če sjt ne pokličemuser posted image ..po moje sem jst imela v glavi, da smo se itak na dan transferja o tem pogovarjali...in sedaj me je strah, da mi bo še to v vodo padlo...
ta moja user posted image je tud čist adijo, od sobote sem imela ful rjavege izcedka( še nikoli nisem sploh imela rjavega izc.)in včeraj sem  šla na wc in ko sem se obrisala sem imela kri in zdej pa že včeraj cel dan nič na vložku niti danes...samo ko se obrišem imam rjavo-rdeče madeže...user posted image zdej sploh ne vem ali je to že tapravauser posted image  ali ne...ker k rešu moram 10. dan od prvega dneva user posted image  da se zmeniva za zamrznjenčke in sedaj ne vem kdaj je 1. dan user posted image , če imam samo take madeže in nič ornk krvi..user posted image mah čist sem zabluzila...če mi lahko mi prosim pomagaj, men ni nič več jasno!!

Kako je pa s teboj? Kaj te čaka sedaj?Kaj sta se dogovrila z Rešom?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 10:42:46   
Anonimen
sej vem...sej se bom pobrala, ker si ne predstavljam, da bi takole trpela..no way ampak je vse skupaj še precej sveže in zato si enostavno ne morem pomagat. tudi jst ne morem nobenega poklicat, niti mami, ker bom jokala k nora...user posted image ..moja tipkovnica v službi je tud čist mokra in sploh se ne morem zbrati...pustila si bom malo časa. potem pa bom prenehal z vsem tem, ker mi čisto nič ne koristi., prov imaš.
sem že razmišljala, če bi poskusila tudi malo alternativne med., kaj pa vem, zdej bi poskusila vse kar je na volje, dokler ne more škoditi bi poskusila vse.
po drugi strani bi pa najraje vse odklopila in pozabila na vse to in se spočila od vsega tega razmišljanja ...
čas celi rane...hvala bogu, da je takouser posted image  in hvala bogu, da imam tebe tukajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 10:43:13   
Anonimen
Joj poopsie, se ti pa res komplicira in nažalost ti ne znam pomagat. Pa glih zdaj, smola. A test si naredila, ker čudn, ad se ti ni vlilo. Ponavadi punce pišejo, da se jim je vlilo. Kaj pa če bi ti vseen naredila test. Nekje sem brala, da je punca imela take izcedke in je bila user posted image . Kako prešteti dneve pa nimam pojma, glede na to situacijo. Jaz bi jih štela od dneva, ko si prvič zagledala mal rdečga. Rjavo se itak nikoli ne šteje za user posted image . Lahk ap greš an adrialab in si tam narediš krvni test, boš še isti dan izvedela in je bolj ziher kot CB. Upam, da sem ti kaj pomagala, drgač pa res ne bi vedela

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 10:48:44   
Anonimen
Sem pozabila glede zmrzkotov, jaz mislim, ad ti ne smejo vstran vrčt kar tako, vsaj po zakonu. Bi pa najbrž morala poklicat zato, ker jih niso takoj dali zmrznit, so počakali, da so se lepo razvili in jih pol dajo zmrnit. Lahk ap se zgodi, ad do zmrznitve ni pršlo, zaradi slabega razvoja. Samo zato bi najbrž mogla poklicat, da vidiš, koliko so jih zamrznili, če so jih sploh. Spet me ne glih držat za besedo.

Jaz sem tudi rekla, da bom eno leto čakala. Ampak ne bom, bova najbrž že v Dubaju iskala nove možnosti in skoraj ziher bova šla tudi tam v postopek. So pa tudi dolge čakalne dobe tam, tako, ad najbrž bo res čez eno leto. Če se pobereš, bi ti vseeno svetovala, da greš že zdaj po zmrzkote, ker si še nafilana z hormoni in to je smao dobr. Če pa si fuč, znucana, hin, pol ap najbrž res boljš, da izpustiš kak cikel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 10:54:50   
Anonimen
sploh ne vem kaj se dogaja...sama jajca..po moje se mi je vse zmešalo zarad hormonov, kaj pa vem.
danes tudi nisem več vzela prometrium tabletke..tko, da sploh ne vem ali jih še moram jemati ali ne..nič več ne vem..Vse sem pozabila Reša vprašat, zdej mi ga je pa tolk bad klicartuser posted image
Kdaj pa se seliš v Dubaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 11:01:22   
Anonimen
Če sem te prav razumela, pol nisi delala nobenga testa, pač je pršu izcedek in si obupala, al ni tako?

Jaz se selim čez slaba 2 tedna, bojo pa ti dnevi prava ludnica, se jih kar bojim. Ampak če sem preživela te postopke, bom še touser posted image . Po moje ne more bit nič hujšega kot tale naša kalvarija.

Jaz sem tudi zmeri pozabila vse vprašat Reškota kako in kaj za naprej. Sem se pa zdaj kar najavla k njemu, če glih je reku, da ni potrebe. Tako imam danes z njim razgovor in bom iz njega vlekla vse. Upam, da mi ne bo muca spet snedla jezik, tako kot zmeri. Pri njemu kar otrpneš in vse pozabišuser posted image .

Če je bil smao izcedek, bi jaz naprej jemala, če bi se mi pa vlilo, bi pa nehala jemat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 11:12:00   
Anonimen
včeraj sem naredila test in je bil negativen, tko, da...to je to..
pri Rešu tudi meni zmanjka besed in pozabim vprašati vse kar sem ga prej imela namen...
ne da se mi več sploh razmišljat o tem...kar bo bo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 11:17:57   
Anonimen
maš prav. Vprašala sem te pa zato, ker bi jaz se sigurno žrla, kaj pa če sem vseen..... Saj veš kake smo babe, vse mormo bit 101% ziher, če ne se pojemo od firbca. Jaz sigurno ne bi samo enemu CB zaupala, če se mi ne bi user posted image vlila in bi imela sam izcedek. Sam je res, da sem borka do konca in rinem z glavo skozi zid, tadi takrat ko že vsi obupajo.
Ti najbolj veš kaj se s tabo dogaja, poznaš svoje telo in zato ti dam čist prav.  Spočij se, pol pa šibaj k Reškotu, po odgovore in zmrzkote. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 12:29:32   
pika79
Poopsi: malo sem brala vajino debato in tudi jaz ti želim, da bi se čim prej pobrala, jaz še nisem tam, tako da ne vem kako je, želim pa ti vso srečo v drugem postopku,...
Kar se tiče user posted image  imam pa jaz vedno nekaj takega - zmedenega, najprej malo rjavega izcedka kakšnih največ 6 dni pred user posted image  pol se pa ful ulije, da moram skoraj vedno en nalgesin pojesti in kar direkt v posteljo spat (samo tako me neha boleti).
Ko sem prvič Reša vprašala od kdaj se šteje prvi dan je rekel od takrat ko se ulije, tisto prej ne šteje.
no le toliko, če ti bo v pomoč....
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.9.2006 12:40:09   
Anonimen
MIŠEK, da ne boš mislila jst sem ista...midva prov nisva želela verjeti, sedaj nama pa ne preostane nič drugega glede na to, da je CB negativen. Kaj pa vem...Malo si bom spočila in potem odletim Rešu po moje zrznjene eskimčke in upanje še zmeraj ostaja in prihodnost je še zmeraj svetla in lepauser posted image

pika, 100x ti hvala za razlago, ne veš koliko skrbi si mi prihranilauser posted image !Držim pesti zate, da bo pri tebi vse tako kot mora biti. Še 1x hvalauser posted image

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
7.9.2006 14:18:04   
teira
Drage moje jaz vam pa z  velikim veseljem sporočam, da sem naredila 2 testa in oba sta pokazala velik + user posted image
Tako sem srečna, da se ne da opisat. Zdaj komaj čakam UZ in upam, da bo res vse v redu.
 
Za vse ostale članice našega kluba držim močne pesti in verjamem, da z optimizmom, kot smo ga že pokazale bomo dosegle vse naše cilje. Zato prosim, mislite samo pozitivno in bodite nasmejane.
 
Hvala vam za vso podporo!!!!! In to je za vse vas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Teira

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
7.9.2006 14:29:23   
Niovi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  Čeeeeeeeeeeestitkeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Wow!!! Evo, pa je uspelo!!! user posted image  Ful sem vesela zate!!!!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
7.9.2006 14:44:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č  E   S   T  I T  K  E

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

J  U  P  I

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H   U  R  A

Zdaj pa čuvaj te svoje pikice vseh user posted image , ker sta to tvoja user posted image in ju nikoli ne izpusti!!!!!!!!

Evo pa je le eni uspelo, men se to tako lepo sliši, sem še skori bolj vesela ko tiuser posted image . Si nas pa dolgo pustila čakat barabica mala.

JEEEEEEEEEEEJ, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ user posted image user posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
7.9.2006 14:46:29   
Anonimen
Aja teira, zdaj smo se presedlali med septeberčice in oktoberčice. Ti boš najbrž šla med nosečnice, sam se nam tu pa tam kaj vseen javi na septebrčicah. Praf, da bomo vedele kako ti gre in da bomo še naprej navijale zate in tvoje pikice. Kja pa kafa user posted image . Ne nas zdaj pozabit, če glih si mal drugačna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
7.9.2006 15:08:07   
teira
Jooooj punce HVAAAAALAAAAAA !!!!!!!!!!!user posted image
Mišek za kavico še vedno velja...komaj čakam. Še vedno bom sodelovala z vami in vam držala močne, močne pesti.
Svoji pikici, pa bom čuvala kolikor se da in še več. Upam, da bo z njima vse v redu in da ju bom čez 9 mesecev končno  spoznala user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ve pa v akcijo naprej in s takim optimizmom, kot je bil prej.... O.K.? user posted image

Vsem en veeelik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 25 [26] 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 25 [26] 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?