|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhen sinov lulček
14.1.2007 11:13:49   
Anonimen
Se opravičujem, ker tema sodi v forum Od šolarčka do šolarja, vendar bi rada ostala anonimna, kar pa tam ne morem biti.
Moj 11 letni sin je za svoja leta zelo velik in močan (161 cm, 56 kg). Rodil se je dva meseca prezgodaj, zato naju dejstvo, da ima zelo majhnega lulčka ni vznemirjalo. Vendar se z leti ni kaj dosti spremenilo. Danes pri 11. letih ima manjšega od vsakega dojenčka. Mislim, da je velik zgolj 2-3 cm. S tem se sicer še ne obremenjuje (vsaj pove ne), vendar je puberteta pred vrati. Poraščen pa je pod pazduho in med nogami že dobri dve leti - torej so hormoni že na delu.
Je to njegova usoda, ali obstaja kakšna pomoč?
Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majhen sinov lulček
14.1.2007 11:41:53   
Anonimen
Dokler se razvoj ne konča, ni vredno delati panike! Me pa zanima, če ti sin pokaže svojga lulčka pri teh letih, ker se mi zdi, da tolk stari odganjajo vse stran, karkoli je popvezano z njegovim telesom. Al ga na skrivaj gledaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: majhen sinov lulček
14.1.2007 11:43:22   
rija
Kako naj bo otrok neobremenjen ob obremenjenem staršuuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: majhen sinov lulček
14.1.2007 12:31:16   
KIKI****
Ker ne vem, če je to spet kaka potegavščina (zadnje čase, je tu gor na RR čuda postov, ki sodijo na forum zabava) bom odgovorila takole.

Če je fora, potem naj fora ostane, če pa je vse res, potem pa ne vem ampak po moje zna bit kr hudo, če bi tako ostalo, saj vem da ima moj sin (ojej bog me ne kaznuj ampak, ga vsak dan kopam in to vidim) zelo velik penis-cca 5 cm pa nima niti 4 leta. In od rojstva mu zelo hitro raste z njim. Sam pa meri tud 108 cm tak da upam da bo razmerje na kocu pravo. Ampak, aninimna, ne obremenjuj se s tem ti in lepo povprašaj o tem pediatra ali ginekologa ki mu to področje ni tuje. Sicer pa imajo kolikor vem iz lastnih izkušenj vsaki 2 leti v OŠ sistematske preglede, kjer penise vedno pregledajo.

pa veliko sreče pri "rasti"

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: majhen sinov lulček
14.1.2007 12:41:23   
Anonimen
Malo "prizadeta" naj povem, da ne gre za nikakršno potegavščino. V resnici že dalj časa nameravam pisat o tem, potem pa takole. No, ja. Vsak po svoje.
Nisem obremenjena, kot sem bila obsojena, me pa počasi začenja skrbet. In ja, sina vidim skoraj vsak dan med tuširanjem, ker smo neobremenjeno v kopalnici vedno vsi goli, pa tudi na morju se kopamo goli. Na sistematskem ni zdravnica nikoli nič rekla, mislim pa, da fantje spodnjic sploh niso slekli.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: majhen sinov lulček
14.1.2007 12:48:34   
KIKI****
Anonimna, naj ti povem da sem rekla "če gre" za potegavščino, pač je na RR vsakodnevno uporabnikov ki ti zlezejo pod kožo in ne veš več kdo se šali in kdo ne.
Svetujem ti, da vpašaš strokovnjaka za mnenje, sicer pa če na sistematskem niso ničesar rekli potem še ta faza pač ni zaključena. Kolikor vem (pogovori pač) lahko lulček v letu dni zraste precej in to lahko pričakujete po moje v teh dveh letih-nekje do 15-16 leta naj bi lulček bil v velikosti odraslega moškega. Enako je pri ženskah in prsih-moja sošolka je pri 11 imela c košarico-meni pa so prsi zrasle šele pri 16 letih-tako da čas prinese svoje, in ne obremenjuj se z razvojem-vse ob svojem času.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: majhen sinov lulček
14.1.2007 12:52:53   
lojzika
Ja to zna biti zelo tabu tema in verjamem da zdravnica ni zahtevala da dajo hlačke dol. Sploh če mali kaj trenira, saj se potem vsi fantje skupaj tuširajo in je lahko deležen veliko žaljivk. Ti kar povprašaj zdravnika. Obstajajo primeri kjer so jim fimozo zrihtali šele pri 18 letih. Po moje fantje že vedo da jim kožica ne laufa ampak 14 letnik ziher ne bo mami reku čoj pelji me k zdravniku. Da ne bi mama slučajno vprašala če kaj rokomet igra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: majhen sinov lulček
14.1.2007 14:30:37   
Anonimen
Pozdravljena anonimna

Sicer svojih otrok še nimam, se pa spomnim, da je bratranec, ki je tudi   bil prehitro rojen imel zelo veliko časa zelo majhnega lulčka. Je 4 leta   mljaši od  mene. Zdaj sva oba že odrasla in nimam pojma kako se je to poštimalo.
No nisem ti dosti pomagala, mogoče pa ni naključje, da sta oba otroka bila prehitro rojena?
Jaz bi na tvojem mestu povprašala pediatra.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: majhen sinov lulček
14.1.2007 14:52:45   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Nisem obremenjena, kot sem bila obsojena,


Anonimna, tudi odrasli moški imajo eni prave makine, drugi pa komaj kaj za prijet ko lulajo....tak pač je.

In kaj misliš, zakaj dobiš na email toliko spama ala penis enlargementuser posted image

Ker ima ogromno moških majhneuser posted image  Ali pa si domišljajo, da imajo majhne.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: majhen sinov lulček
14.1.2007 22:51:31   
ona
Anonimna,jaz te popolnoma razumem,ker imam isti problem pri sinu!Sicer ima zdaj 8 let,a lulek mu je še vedno majhen.Sem povprašala pediatra in je rekel,da bo že zrastel!Je bilo rečeno prav v hecu,tako,da se mi je prav malo zameriluser posted image .
zdaj pa samo upam,da bo kmalu začel rasti,ker je že prav smešenuser posted image
No,upajmo,da bo pri vas tudi kaj zrastlo s pubertetouser posted image
Če hočeš me kontaktiraj na zs,da skupaj prebrodiva te skrbiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 1:39:03   
ronja
Meni se zdi normalno, da mamo skrbi! Če mu en prst ne bi rastel normalno hitro, bi jo tudi, pa je zato ne bi nihče obsojal...
Vprašaj pediatre na med.over.net, mogoče ali pa kar vašega. Na sistematskem mu ga prav gotovo niso pogledali, vsaj en spomnim se, da bi nam kdaj kdo genitalije na sistematskem gledal... (pa bi si verjetno zapomnila;)

Je pa res, da znajo te zadeve zelo hitro zelo zrasti, se spomnim pri bratu, ko je prišel v puberteto - ja, tudi mi smo zelo sproščeni glelde golote in ker nas je bilo veliko v družini, bi drugačna organizacija kot en pod tušem, en pa zobe prat, sploh ne prišla v poštevuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 8:01:25   
kalbo
Ja groza no, s kakšnimi stvarmi se pa ene ubadate. Z velikostjo lulčkov svojih sinov. Halo, res najbolš, da jim že zdaj vcepite kompleks o premajhnem penisu, ker se pač vam zdi majhen. Tudi na videz majhen penis je lahko v vzburjenem stanju prav spodoben in vaši sinovi nikakor ne potrebujejo vaših kompleksov.


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 8:36:24   
Anonimen
Moj mož ima tudi v normalnem stanju podpovprečno velikega, vendar se v vzburjenem stanju zelo poveča in je potem velik okoli povpečnih 15cm ali celo več.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 9:00:47   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Moj mož ima tudi v normalnem stanju podpovprečno velikega, vendar se v vzburjenem stanju zelo poveča in je potem velik okoli povpečnih 15cm ali celo več.

No pol kaj se sikiraš, verjetno bo tvoj sin imel to po očetu. Glede na navedeno velikost to sploh ne zgleda problem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 9:29:16   
MarijaPo
Anonimna, jaz tvojo skrb cist razumem. Valda bi rada, da bi bil tvoj sin srecen in vesel in da ga nobena telesna stvar ne bi nikoli ovirala.
Ne razumem, zakaj se tukaj spravljajo nate, ampak ker to pocnejo pogosto, me ne preseneca.

Jaz bi tudi na tvojem mestu vprasala pediatra. Pediatri so vsega navajeni in te po moje ne bo nihce nic cudno gledal, te pac skrbi, ker si dobra mama.

Srecno!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 9:54:29   
kalbo
A zdej se pa spravljamo nanjo. Povedal sem svoje mnenje. Že odraslemu moškemu se ne splača sekirat zarad revščine v hlačah, ker itak ne mora ničesar spremenit.
Če pa pomislim na to, da je po možnosti nekoč moja mama hodila okol mojega korenjaka s centimetrom, pa ga primerjala po tabelah se mi pa rahlo obrne, zato takšna reakcija.

Kot sem že povedal, ljudje smo različni. Nekaterim moškim tisto kar ima v normalnem stanju samo otrdi, nekaterim pa še zraste, zato je res odveč sekiranje okol velikosti penisov naših optrok.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 11:35:28   
tanikaa
Kalbo, ker nas velika večina ne razume ali pa noče razumeti, kaj nam hočeš povdati oz. napisati, ti predlagam demonstracijo in razlago v živo. user posted image  user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 11:43:34   
kalbo
Kalbo, ker nas velika večina ne razume ali pa noče razumeti, kaj nam hočeš povdati oz. napisati, ti predlagam demonstracijo in razlago v živo.


user posted image Lubi, zate vseuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 11:46:12   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Kalbo, ker nas velika večina ne razume ali pa noče razumeti, kaj nam hočeš povdati oz. napisati, ti predlagam demonstracijo in razlago v živo.


user posted image Lubi, zate vseuser posted image




user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 14:38:26   
Micy
Ja groza no, s kakšnimi stvarmi se pa ene ubadate. Z velikostjo lulčkov svojih sinov. Halo, res najbolš, da jim že zdaj vcepite kompleks o premajhnem penisu, ker se pač vam zdi majhen. Tudi na videz majhen penis je lahko v vzburjenem stanju prav spodoben in vaši sinovi nikakor ne potrebujejo vaših kompleksov.
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo



Tole pa drži kot pribito.
Moj lubi tud nima orjaka od 25 centi ma prav prikupnega Đonija ki me zadovolji do fullaaaa.

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 14:43:48   
baguSka
Evo... Jaz sem tud pred davnimi casi... user posted image  spoznala enga lulka... In ta lulek ko sem ga prvic vidla v 'normalnem' stanju, tudi ni bil vecji od treh centimetrov... Ampak ko se je ta lulek vzburil je postal pravi velik orjak. Ne bos verjela!! Ampak sigurno je imel kaksnih 15 centimetrov. Tako da ne mores ocenit lulka samo v takem stanju, kot ga vidis ti... Razen ce povprasas sineka, kaksen je ko se vzburi!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 15:51:31   
Anonimen
Ce se ne veste... manjsi ko je tko.. vecji je pol.. k je akcija.. user posted image   in vecji ko je tko.. manjsi je za akcijo..
Vir: revija Viva.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 15:55:19   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ce se ne veste... manjsi ko je tko.. vecji je pol.. k je akcija.. user posted image   in vecji ko je tko.. manjsi je za akcijo..
Vir: revija Viva.


o Tjazy smo pa načitani.....user posted image user posted image user posted image


_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 16:06:22   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ce se ne veste... manjsi ko je tko.. vecji je pol.. k je akcija.. user posted image   in vecji ko je tko.. manjsi je za akcijo..
Vir: revija Viva.


Ja to gre tkole a ne? Tiha voda bregove dere in pes ki laja ne grize...

Tjažon midva bolj lajava, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: majhen sinov lulček
15.1.2007 17:34:31   
firasto
Saj ni vse v centimetrih! Poznam nekoga, ki ima bingeljna pol manjšega kot jaz, pa je v življenju porihtal več žensk, kot pa sem jih jaz kdaj srečal.
   Da ga le ima, bo že še zrasel.user posted image

< Sporočilo je popravil firasto -- 15.1.2007 17:36:38 >


_____________________________

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?