|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhne tortice
27.10.2009 21:26:51   
živa
Hoj!

V četrtek ima moj mali 2. RD in najprej sem hotela spečt eno običajno torto, ker pa bomo s sorodniki praznovali kak drug dan, bi za četrtek raje pripravila kakšno tortico za družinske člane (jaz, mož in dva otroka). Doma imam pekač s 6 modeli (vdolbinami), v katerih navadno delam panno cotto, kar pomeni, da so najbrž preveliki za muffine. Ali ima katera kako idejo/recept za take tortice (recimo - tako da pamet - da so modeli ok. 7-10 cm premera in v višino, izgledajo tako kot za marmorni kolač brez luknje na sredini)?

Lp,

živa 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majhne tortice
27.10.2009 22:23:20   
Ribica **
Pa saj lahko naredis kakrsenkoli biskvit in ga namesto v en pekac das v vec majhnih. Ali pa naredis maso za muffine in vsakemu speces en vecji muffin - cez das pa kako kremo ali pa kaj podobnega.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: majhne tortice
28.10.2009 9:21:34   
mam32
Živa, jaz ti žal ne znam dat pravega nasveta (sem antitalent za peko), bi te pa rada vprašala kje se kupijo modeli za panna cotto?

Lepo praznovanje vam želim!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: majhne tortice
28.10.2009 9:43:52   
klavdijas
Speci tole :

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3636

Izreži večje piškote, malo bolj na debelo kreme in okrasi kot torto.

Lp,

    Klavdija

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?