|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malinovec brez sokovnika
23.9.2007 11:48:02   
Jessy
Pod hišo je ogromno malin in že kar gnijejo, ker jih ne uspemo pojesti. user posted image  Na misel mi je prišlo, da bi skuhala malinovec (sirup), vendar nimam sokovnika. Se da to delat tudi brez njega in kako? user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malinovec brez sokovnika
23.9.2007 12:31:56   
tascha
Za sok ne vem, kaj pa marmelada? V lonec streseš maline, dodaš želirni sladkor in kuhaš. Predvidevam, da je hitro kuhano, ker je to mehko sadje.


(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: malinovec brez sokovnika
23.9.2007 13:22:27   
Jessy
Marmelado že imam, ker jo je kuhala mama, tako da bi res raje sok! user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: malinovec brez sokovnika
23.9.2007 14:27:26   
Enolla
Posusi s tem recepom, imam nekje megleno v spominu, da smo ga mi delali podobno http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6695.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: malinovec brez sokovnika
23.9.2007 15:53:01   
Gina
Jaz sem ga delala eno samo leto, ker sem slučajno dobila toliko malin, ta hip pa ni nobene več, ker vse sproti pojedo moji najdražji.

Vzameš maline, jih kuhaš toliko, da postanejo mehke in da oddajo sok. Po potrebi dodaš vodo (nimam pojma, kako dolgo, jaz vse delam po občutku, ampak recimo da več kot pol ure in najbrž manj kot uro, pojma nimam, vidiš na malinah, kolk so mehke). Potem vzameš tisto veliko, zelo gosto cedilo, ki ima luknice skoraj tako goste, kot najmanjša cedila in skozenj zajemalko za zajemalko precediš to gmoto malin v eno drugo posodo. Pomagaš si z žlico, s katero tlačiš vse to. ostanke zmečeš v kompost. Potem v ta sok, ki si ga dobila, dodaš citronko in veliko cukra. In kuhaš.....kar precej dolgo, pač toliko časa, da se ti sok dovolj zgosti, pa ne toliko, da postane marmelada. (Če hočeš marmelado, pač kuhaš še malo dlje, toliko dolgo, da če kaneš par kapljic tega soka na krožnik, da se v par minutah strdi). Med tem časom skuhaš steklenice in zamaške v loncu vode. Ko jih vzameš ven, jih na hitro napolniš z gostim sokom in dobro zamašiš. Oviješ jih z veliko cajtng papirja, da se počasi ohlaja in zložiš drugo poleg druge v pečico (neogreto seveda). pečico zapreš in vzameš sokove ven šele čez najmanj 24 ur. To je to.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: malinovec brez sokovnika
23.9.2007 19:00:48   
Anonimen
Jaz sem imela ribet. Pa sme ga lepo dala v posodo, dodala vodo, ne preveč, ne premalouser posted image , precej sladkorja, potem sem pa to cmarila nekaj časa, pa niti ne preveč dolgo. Nato se pa samo skozi eno malo cedilo  to precedila in nato prelila v steklenico. Pa je bil čisto običajen sirup za z vodo mešat, nič drugačen kot iz trgovine.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?