|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

RECEPT TEDNA: Tri jesenske enolončnice

Uredništvo Ringaraja.net, 21.11.2023
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolončnicami. Preverite recepte za okusne enolončnice, ki so primerne tudi za dojenčke, ki se šele seznanjajo z gosto hrano.

image
V članku preverite recept za omamni obogaten ričet! (Boobeefoodee.si)
/11


Hladnejši dnevi kar kličejo po jedeh na žlico. Če boste enolončnicam dodali obilo ekološke zelenjave in zdravilnih začimb, boste svojo družino odlično pripravili na sezono virusov.

Na spletni strani BoobeeFoodee smo izbrskali tri recepte za slastne enolončnice, ki jih lahko ponudite tudi malčkom, ki šele začenjajo jesti gosto hrano.

 

1. Krompirjeva zelenjavna mineštra s curryjem

Otroci obožujejo mehak in sladek krompirček, ki enolončnico ravno prav zgosti brez potrebe po dodajanju moke. Mineštri dodajte otrokovo najljubšo zelenjavo, sicer pa pazite, da bo enolončnica čim bolj pisana in tako tudi prehransko bogata.

Če otrok še nikoli ni okusil te indijske začimbe - curryja, je ta enolončnica odličen in ravno prav nežen uvod v svet indijske kuhinje. 

Recept za krompirjevo zelenjavo mineštro s curryjem najdete na tej povezavi.

 

PREBERITE TUDI: Recept za dojenčke - Sladek krompir

 

2. Zelenjavna bolonjska enolončnica

Tale enolončnica je odlična rešitev, ko želite "pospraviti" hladilnik ali/in zamrzovalnik. Tako boste hkrati poskrbeli tako za lačne želodčke kot denarnico in naravo.

Poleg zelenjave v zelenjavno bolonjsko enolončnico vkuhate tudi ostanke mletega mesa, tako da bo pred vami dišeč, okrepčilen, slasten in polnovreden družinski obrok.

Kako pripraviti zelenjavno bolonjsko enolončnico preverite tukaj.

 

3. Omamni obogaten ričet

Tudi vaša družina obožuje ričet? Potem morate preizkusiti recept za tale omamni obogaten ričet, ki vsebuje obilico zelenjave in obvezno kakovostno meso.

Če bi ričet želeli predstaviti tudi dojenčku, vas na spletni strani Boobee Foodee čaka tudi recept za "baby ričet", ki je seveda prilagojen dojenčku in ga lahko dodate na dojenčkov jedilnik uvajanja goste hrane.

Recepta za oba ričeta najdete na tej povezavi.

 

PREBERITE TUDI: Goveji biftek za nosečnice in malčke - recept


Vse recepte tedna najdete tudi v naši rubriki Recepti, kjer lahko z nami podelite tudi svoje kuharske specialitete in tako pomagate staršem, ki so ostali brez kuharskih idej.


Vse recepte smo si izposodili na spletni strani BoobeeFoodee, kjer najdete kopico receptov in uporabnih idej za zdrave in preproste obroke za dojenčke, ki se šele spoznavajo z osnovami goste hrane, malo večje nadobudneže, ki že veselo posegajo po priboru in otroke, ki že znajo povedati, kaj hočejo jesti in kaj ne.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pripraviti velikonočne dobrote za naj...
Pred vrati je velika noč, praznik barvanih jajčk, šunke, potice/kruha, hrena in drugih dobrot. Kaj lahko pripravimo tudi...
32
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
11
To so naravne sestavine za čudovito obarva...
Tudi naravno obarvani pirhi so lahko čisto prave umetnine. Preverite, kaj vse iz kuhinje in vrta lahko uporabite za leto...
6
Velikonočna šunka – kuhana ali pečena (rec...
Preberite, kako skuhamo velikonočno šunko, da ne bo razkuhana ali presuha. V članku najdete tudi recept za slastno šunko...
5



Pripravite dom na Veliko noč
Velika noč je posebna priložnost, ko otroke vzpodbujamo k sodelovanju pri okrasitvi doma s spomladanskim cvetjem in prip...
To so naravne sestavine za čudovito obarva...
photo
Tudi naravno obarvani pirhi so lahko čisto prave umetnine. Preverite, kaj vse iz kuhinje in vrta lahko uporabite za leto...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?