|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mame- študentke
2.11.2005 19:28:44   
*alja*
je kera,ki ima otroka in študira? zelo me je strah da nebom zmogla poleg dvemesečne hčerke opraviti izpitov, kar pa si zelo želim. Sploh nimam volo za učit se polek moje male.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mame- študentke
2.11.2005 19:48:56   
lan
Brez skrbi, volja bo ze prisla.Pri meni je prisla zelo hitro,saj sem na prvi izpit sla 20 dni po porodu.V bistvu bi lahko rekla,da mi je bilo prvo leto po porodu najlazje studirat.Zdaj je veliko tezje,ampak saj mi se zelo malo manjka do diplome.To bom pa ze stisnila do poletja.
Meni osebno je otrocek dal nek zagon,motivacijo za studij.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mame- študentke
2.11.2005 19:56:01   
aleksandra 78
Jaz sem rodila lani julija. Celo leto sem hodila na vaje-obvezne. Opravila sem 4 ispite, 2 seminarske. Nimas izbire, saj ko najdes uro ali dve da dojencek spi, ali ga kdo drug sprehaja-se takoj ucis in ne zgubljas cas, kot si morda prej.
poisci pomoc. Prosi moza, mamo, prijateljico, da tri krat na teden sprehaja dojencka in se ti uci. Je pa lazje dokler ne zacne hodit. Ko je v stolcku in ga gledas. Zdaj ko ima 15 mesecev, je vse tezje.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mame- študentke
2.11.2005 22:31:52   
morskadeklica
Brez problema. Rodila sem marca, v junijskem roku naredila 5 izpitov, kljub temu, da sem čez dan s hčerkico sama (se pač učim ponoči).

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu aleksandra 78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mame- študentke
3.11.2005 0:09:21   
Kimy
Jst imam tri leta staro hčerko in obiskujem zadnji letnik faksa. Povem ti, da sploh ni težko. Glede varstva mi pa pomagajo fant seveda in pa starši. Tudi jst se učim ponoči ko tamala zaspi. Zjutraj pa itak obe dolgo spimo, ker je še nimam v vrtcu in jst še ne delam. Samo dobro voljo morš met. Men jo vsekakor dajeta hčerka in fant....user posted image  Je pa res, da sem se velik več lahko učila, ko je bla bolj majhna, zdej se hoče skoz igrat in imam manj časa, ampak gre...

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mame- študentke
3.11.2005 8:52:11   
NinKa
Jaz sem tut konc decembra rodila, konc februarja sem že bla na prvem izpitu. Pol je tut šlo. Letos čez poletje, ko je bil škratek že 18 mesecev pa se je ustavilo. Ker nimam možnosti čuvanja s strani staršev je bilo skoraj nemogoče se učit.

S septembrom je šel škratek v vrtec in sedaj se pridno in pospešeno učim za novemberske roke, ker bi tut sama rada do naslednjega poletja končala s to zadevščino in si malo oddahnila od teh šol.

Zaradi volje se ne sekiraj bo že prišla....boš videla. Res da je težje delat ob otročku, ampak če imaš voljo gre vse.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mame- študentke
3.11.2005 19:47:03   
LUNA7
Še ena mamica študentka. Vas prov občudujem, da imate zvečer še energijo za učenje...jest je še za televizijo nimam več in se zvalim v posteljo že ob desetih. Učim se pa zjutraj, ampak mi ne rata več kot 2 urce, kar je ful premaluser posted image ...V bistvu tud mene mal skrbi, ampak upam da bo...lp in pridne bodte še naprej.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mame- študentke
3.11.2005 19:59:09   
karmy
tukaj še ena mama študentka - jzt se med lenimi mamami...men se tak nič ne da za faks narest...user posted image  tak utrujena sem na koncu dneva da se samo prekucnem v postlo....

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu LUNA7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mame- študentke
3.11.2005 21:05:37   
Joe
Anja, nihče te ni vprašal, če imaš voljo do študija, glavno je, da se naučiš in narediš izpite! user posted image Malo se zezam, mislim pa tole:
Ne sprašuj se in ne ugotavljaj, ali se ti ob dvomesečni punčki ljubi študirati ali ne. Študiraj. Tako kot pereš cote, tako študiraj. Bržkone je pri dveh mesecih več možnosti (prostih uric) kot jih bo kasneje. Četudi ne spiš dlje kot po par ur skupaj (mislim na dojenje), se da študirati. Včasih celo lažje, vsaj po mojih izkušnjah s transi zaradi pomanjkanja časa pred izpitnim rokom (če sem zaspan, se neizogibno koncentriram le na eno stvar, da ji sploh zmorem).
Če boš odkrila, da si zvečer vendarle preveč zaspana, se uči zjutraj in med dnevom. Vstajaj dosti pred otrokom, če bo potrebno, in hodi spat zgodaj zvečer. Ko bo sila, namakaj noge v lavur s hladnejšo vodo (preverjeno preprečuje dremavost; ali pa si sezuj nogavice).
Jaz sem bluzil nekaj let, da sem po precej uspešnem in rednem izdelovanu letnikov spacal skupaj zadnje izpite in predvsem diplomski nalogi. Živel sem stran od faksa in čakal na tisto "pravo razpoloženje" oz. "pravi občutek" za študij. Seveda se ni nikoli zgodilo samo od sebe.

Če se ti bo zdelo, da potrebuješ še kaj mojega soljenja pameti, se javi z zasebnim sporočilom, ker bolj slabo pokrivam dogajanje na RR.


_____________________________

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mame- študentke
6.11.2005 11:20:24   
brina*
Jaz pa že zdaj nimam nobene volje, pa še sploh nisem mamica.
Tako da vam lahko samo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kar tako naprej!

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mame- študentke
6.11.2005 23:02:21   
tanjaDi
Ah meni tudi ne znese na žalost....Tamali podnevi sploh ne spi in če mu znese pa je samo za 15 min - pol ure max!
Papi dela cel dan in ko mi ga on počuva pa treba kej po hiši naredit, ajoj.
Dan je prekratekuser posted image  ponoči pa mi ne znese....nimam moči.
Noben pa mi ga noče počuvat, da ki je še premajhen, da ko bo sam jedu pa da ne bo problem....uuuu user posted image
Bom že....ni straha da neuser posted image

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?