Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
možnost zanositve in negativni testi 9.10.2008 19:16:39
|
|
|
|
ANABOJAN
|
Punce popolnoma enosatvno vprašanje: menstracije nimam že 37 dni, bolečine (kot da bo prišla, že natanko teden dni, zelo intenzivno krčenje v intervalih, različno, približo 3 ure dnevno, potem čisto nič), ciklus mam sicer full rasut načeloma 33 dni, a mi zna zamudit tudi na 42, 49, 57 dni... vse je možno. Druzga mi sicer nič ne fali. Nardila ne vemkolko različnih testov a vse čisto negativno, danes sem sicer imela G, zaradi pooperativnega pregleda, a me ni niti pogledal, čeprav sem jamrala nad bolečinami, me je dal direkt na neplodnostno. A jaz mam še vedno upanje da M ne bo, in da sem nosečka. Neumno ne da??? Spravte me na realna tla!!!! Mogoče katera podoben primer????? čeprav dvomim da je še katera tak fenomen..... pozdravček ana
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
MenopavzaMenopavza je zadnja naravna menstrualna krvavitev. Določimo jo retrogradno, ko krvavitev izostane eno leto. Klimakterij ...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?