|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj novi partner
27.5.2014 15:41:03   
tarajemoja
Lep Pozdrav vsem skupaj. Imam en velik problem ki pa je to moj moz. sedaj sem odlocena da dam za locitev ker sva porocena. Nevem kako to gre bi rada vas prosila mi poveste kako bi vi to speljali.
No da vam povem zakaj bi se bi locila. Ker moj moz zelo rad popiva ga tudi ni po 2 dni domov.
imava 3 majhne otroke za katerem sama poskrbim za njih. Ker on seveda nima casa za njih. Dela po cele dneve pa se to ko pride domov smrdi po alkoholu tako da sem vecinoma casa z otroki ki pa jih tudi sama spravljam gor.
moz ko dobi denar od place vecinoma da drugim za pivo in za cigarete se posebej bratu.Potem pa on pravi da ni denarja da bo treba pas zategnit jst newem kaj mu je ampak moja veza znjim traja ze 5 let in teh 5 let ni pustil pjace in ne njegovih kolegu ki jih ima.
Jst sem zelo druzinski ti in bi bila zelo vesela da bi bil moz doma zmano da bi se kam pelali ampak NE on raje gre po svoje z prijatlom jst sem pa doma sama z otroki in tako je vedno ko pa gremo kam ven pa obvezno njegov brat znami in obvezno v roki piva.
sem mu ze dala ultimat in tudi dala za locitev se prav sem tudi to potem umaknila potem jokal da ne da bo nehal pit da bo zmeraj zmano in z otroki in da bova sla na terapijo ampak ne vtem ni ne gluha ne sluha rekla sm mu ze veckrat v tem on pa je vedno tiho .
sedaj sem trdno spet odlocena da dam za locitev ker sem tudi poleg njega spoznala enega moskega ki bi mel res me rad in dal ljubezen meni in otrokom. Sedaj me pa zanima kako je z otroki ali je obvezno da mora imet on stike z otroci kako je stem prezivnino jast sicer sem brezposelna tako da sem doma
in nevem kako bo na socjalnem ker bi rada znjim koncala in na novo zazivela z clovekom ki si me zasluzi ampak me je strah da mi bojo vzeli otroke kaj kako naj .....
jst sicer nezelim da bi imel on otroke in ne zelim isto da bi imel stike ker potem bi me napadal naj se vrnem k njemu in bi mi zeloo tecnaril naj se vrnem kjemu.
Zelo sem odlocena da temu naredim konec samo manjka mi podpora nimam pa dobenega da bi mi dal podporo zato prosim brez kakih slabih grdih napadanj ker sem
ker sem ze tako psihicno unicena nimam volje za nic.
rada bi pa samo da spet imela mir SEVEDA PRED NJIM.
in da nebi moje otroke nadlegoval ces stemi kaj bojo imele prji njih ce bojo znjim zivele ker se bojim da nebi ostala brez mojih lepih sonckoh ker zame so vse kar imam samo rabim nekoga ki bi imel me rad.
ker moj moz je tudi nasilen in se ga se kar bojim in nebi rada dozivela kaj takega zaradi njega.
sedaj sem se ponovno zaljubila v enega in on pravi da sprejme moje otroke k sebi tako da nevem kaj naj recem...
Aja pa se nekaj bi povedala nezelim dobene terapije in nebom in nezelim vec znjim ostat tako da prosim za nasvete in da mi malo vec poveste kako je z skrbnistvom ter otrok ker tudi novi partner nezeli da bo imel oce stike ker si nezeli nakopat kake neumnosti zaradi njega.


Lep pozdrav in hvala za naprej za komentarje

< Sporočilo je popravil tarajemoja -- 27.5.2014 15:55:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj novi partner
27.5.2014 16:24:56   
ronja
Otrok ti ne bojo vzeli, ker imaš novega partnerja. Močno dvomim, da bi jih kdo dosodil očetu, ki popiva, tako da to te nima kaj skrbet. Stike pa seveda ima pravico imet in če jo bo hotel uveljavljat, jih sme videvat (ne sme pa bit takrat pijan, to je seveda jasno). Na csdju poveš, kakšne ima tvoj mož probleme (popivanje in nasilnost) in bodo to upoštevali tudi pri določanju stikov (naj bi). Vendar pa stikov očetu ne moreš in ne smeš preprečiti, če se on normalno obnaša. Če pa bi grozil ali bil nasilen do vas, pa seveda pokliči policijo takoj!

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu tarajemoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moj novi partner
28.5.2014 15:31:29   
majkeljanuar
Tako je, nimaš se česa bat, še posebej, če rečeš, da imaš streho nad glavo zase in za otroke in rečeš, da mož itak skos dela, ga nič ni doma z otroki, pije ... Pri nas otroka dodelijo očetu res tako zelo redko, da ne vem, če imajo kak % možnosti, da jih dobijo.
Glede stikov lahko dosežeš le to, da se dogovorita za točno določen dan in uro, ko je lahko z njimi. Tvoj stik ob tem je le toliko, da odpreš in zapreš vrata. Nima pa kaj težit, govorit ipd., saj samo pokličeš policijo in to je to. Po možnosti bo dobil prepoved približevanja in večkrat kot se bo to zgodilo, večja je možnost, da otrok ne bo več videl.
Človek očitno ne more dojet, da je družina na prvem mestu.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: moj novi partner
5.6.2014 10:26:31   
mojamura
Se strinjam z predhodnicama, vendar bi ti pa rada dala en nasvet. Na tebi je če ga upoštevaš ali ne....

Najprej se loči od moža, se posveti sebi in otrokom. Predelaj stvari in pusti preteklost za sabo. Ne rini kar tako na vrat na nos v novo zvezo, če še prejšnje zveze nisi končala.


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tarajemoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: moj novi partner
9.6.2014 14:55:09   
Balerina
No tudi jaz se pridružujem nasvetu mojamura, daj poskušajte najprej zaživet sami ti in otroci in potem še s kakšnim partnerjem. Moje mnenje je da je bolje eno prekiniti predno acnes nasledno vezo.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?