|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moja zblojena ispoved!!!
23.8.2005 12:27:36   
urši*
ok, punce, ko boste to prebrale, boste najbrž mislile, da sem ena prava nora baba...
ampak nekomu morem povedat...vedno sem raje napisala kar čutim,ker mi je tako lažje...in res znam dobro prkrivati svoja čustva, ker to kar bom zdele napisala je... tega po moje ne ve nihče!

torej, stara sem 21 let , s fantom sva skupaj 7 let, imava prelepega sina , ki ga obožujem - do sem je vse ok.
s fantom se razumeva vredu, le zadnje čase je neka kriza, zato ker js vedno neki pizdim , ker se mi zdi , da on preveč dela, da je preveč obremenjen s tarši itd.nikol mi nč ne paše in sem včasih res prava:pujs:. ja priznam , znam bit res prava nesramnica, pol mi je pa takoj žalko:hudicek:
moj fant je res zlat, božuje najinega sina , se trudi bit z nama, ampak seveda meni spet neki ne bo pasalo, vedno iščem napake , ne vem zakaj!
to me iz dneva v dan bolj jezi, rad bi se spremenila , pa ne vem kako!poskušam se kontrolirat, pa situacijo premislit, ampak na koncu vedno butnem vn vse kar mi ta trenutek pride na pamet, potem pa spet jok in obžalovanje!:(

druga stvar, imam končano poklicno šolo, vpisala sem se v večerno , ki je še nisem končala, lahko bi jo že zdavnaj, če bi se malo zraven dala.delala nisem nikol ne vem kaj,potem sem zanosila in imela pisan cajt delat šolo, ampak se mi pač ni liublo in sem rajš ležala in se redila in pustla , da mi vse k riti prnesejo:ups:
sem edinka in kot vidite precej razvajena , prinam.zelo sem navezana na očeta in ko je lani šel na daljše potovanje sem samo jokala in jokala, namesto , da bi bla srečna , da imam svojega fanta in da bom kmalu rodila:zmeden:
čudna sem , vem ja!!!
no in zdej bi blo treba počasi it v šolo in kaj delat, pa me grabi grozna panika , da bom mogla dat sinkota v vrtec ali kam v varstvo. ne zaupam nobenmu, dam ga samo mojmu, da ga pazi al pa moji mami in atiju.njegovim ne zaupam.
in , če ga hočjo pazit , si r mislim, da bo ne vem kaj z njim , da mi ga hočjo kr vzet in nem kaj še...in res ne maram , če silijo vame , kdaj ga bojo pazli in če bo lahko šel na morje z njimi...ker to ga pa še mojim ne dam!!!
js mislim, da lahk sam js skrbim zanj in nihče drug.
js bi bla najrajš samo mami in nič drugega!!!

verjemte mi , da mi je res hudo , rad bise spremenila pa ne vem kako!? kaj naj naredim?
po moje sem direkt za psihiatra!!

no povedala sem vam kaj mi je ležalo na duši...
kar si boste mislile pa prosim povejte,ker ste edine ki to veste (vas je pa kr neki) tako , da z nasvet na plano

p.s.: na jbrž ste se tud mal nasmejal, ker se včasih še sama sebi zdim smešna, ampak taka sem

lp, :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   moja zblojena ispoved!!!
23.8.2005 13:09:52   
Anonimen
Mislim, da za k psihiatru še nisi, no.

Saj veš, kaj moraš narediti, si sama napisala. Narediti moraš šolo, iti v službo, otrok mora v vrtec. Si pač nezadovoljna sama s sabo, ker točno veš, kje je problem in veš tudi, kako ga rešiti, ampak moraš za to premakniti svojo rit. Ker pa kar naprej odlašaš in odlašaš, veš pa, da lahko svoje probleme rešiš le sama, si nezadovoljna sama s sabo in se posledično znašaš nad druge. Ampak drugi niso ničesar krivi, problem je v tvoji nevolji ali če hočeš, lenobi, da bi kaj spremenila. Vzemi se v roke in dokončaj, kar si začela.

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   moja zblojena ispoved!!!
23.8.2005 13:14:47   
puncica
ej urši poznam to
...moj fant je res zlat, božuje najinega sina , se trudi bit z nama, ampak seveda meni spet neki ne bo pasalo, vedno iščem napake , ne vem zakaj!...

in to
...s fantom se razumeva vredu, le zadnje čase je neka kriza, zato ker js vedno neki pizdim....

Ja no kaj naj rečem, očitno nas res mal luna daje.

Upam da se kej spremeni:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   moja zblojena ispoved!!!
23.8.2005 13:50:59   
nejcko

Se strinjam z Ankico. dejstvo je, da si se "zabubila" v kokon udobja in razumljivo je, da se človek v takem stanju zelo poleni. Ampak dalj časa, ko boš v takem stanju vztrajala, težje bo narediti prvi korak. Začni migati, saj boš videla, da ni težko, le začeti je treba.

In še druga stvar - pišeš, da bi rada bila samo mamica svojemu otroku, da ga nikomur ne zaupaš v varstvo, niti starim staršem ne (tašči in tastu). Po drugi strani pa pišeš, da si tudi sama edinka, zelo navezana na starše in precej razvajena. HALO, punca ... podobna usoda čaka tvojega otroka, če se ne boš "odlepila" od njega. Ali pa si tudi zanj želiš, da bi postal večno nezadovoljni razvajeni nergač?

Torej, odgovor poznaš, zdaj pa samo stori že končno prvi korak. Pa srečno.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   moja zblojena ispoved!!!
23.8.2005 14:13:11   
Andra
Urši in vse ostale,

jaz pa bom rekla takole. Premlade ste za takšna bremena, kot jih nalaga materinstvo in partnerstvo. Ste v najlepših letih, ko bi moralče še maksimalno uživat, ne pa da se obremenjujete s posranimi plenicami in podobno. Se sploh ne čudim, da je toliko parov ločenih.
Ne bom ti dajala nobene "potuhe" in besed usmiljenja, ker si si sama izbrala takšno pot, v svojih rosnih letih. Razvajenka, ki je mislila, da ji bo do vedno vse k riti peinesli in naredili namesto nje... Ne ljubica, življenje je kruto!
Spravi se k sebi in svojo rit odnesi v šolo in jo dokončaj. Poišči si službo, saj otroci stanejo (razen, če te kdo zalaga z denarjem). Otroka daj v vrtec, tam mu ne bodo nič naredili in ti ga tudi ne bo nihče vzel. Si preveč posesivna mama!

Napisala sem ti realno in brez olepšav. Malo se zamisli sama nad seboj in svojim vedenjem. Stori kaj za druge in bodi do tvojega dragega prijazna. Takšne te ne bo dolgo gledal!

Pa srečno!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   moja zblojena ispoved!!!
23.8.2005 14:38:45   
eva1
Sama sem tudi mlada mamica-ampak tako sem se odločila in ni mi žal zato...zato leta odpadejo, in to ni noben razlog...pomoje je stvar v tem, da nikamor ne greš, nič ne delaš...uglavnem životariš...to pa ni življenje!! V življenju je treba delati, da si ga zapomnemo, ti pa imaš mnogo preveč časa in zato si tečna iščeš napake tam kjer jih ni...
sama imam naporno službo, trenutno sem na porodniški, ampak zaposlena ne samo z otrokom, vendar še s 100 stvarmi zravn, kar mi vzame 25 ur na dan...
glede staršev in varstva-pa kdo ti ga bo vzel no...tut če bi ti ga(recimo) ti ga 100% prinesejo v parih urah nazaj, ker oni so že dali skozi vse to...in jim ni namen še enega h kruhu spravljat...daj jim ga, bodi srečna v življenju, naredi kaj iz sebe...ne smili se sama sebi...delaj in misli pozitivno...zaposli se, naredi nekaj zase in za druge, ne le da drugi zate delajo!!! Življenje zna biti kruto pa tudi zelo lepo...kakor si ga narediš-vsak je svoje sreče kovač!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   moja zblojena ispoved!!!
23.8.2005 15:05:55   
Gina
Se strinjam z ankico in nejcko.:)

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   moja zblojena ispoved!!!
23.8.2005 17:05:22   
Anonimen
Mislim da sama točno vidiš kje je problem in to je že polovca rešena.Samo od tebe pa je odvisno ali se misliš zmigat in končat srednjo šolo in se zaposlit ali ne?A tvojega :love: pa nič ne moti, da ti samo doma posedaš in nergaš?
Tako tečna pa si najverjetneje zato, ker se ti v življenju nič pametnega ne dogaja, cele dneve si doma in edino kar delaš je to, da si mama.Verjetno bi bilo še boljše, če bi tvoj :love: tudi bil cele dneve z vama doma in bi živeli od zraka?
Sicer pa če se ti v šolo ne ljubi in praviš da imaš poklicno pa najdi delo v svojem "fahu" in se loti dela.
V vrtcu pa sigurno ne bo nihče škodil tvojemu otroku, ker tako nebi nihče dal otrok v vrtce, ne pa da se je treba pulit za mesto v njem.
Ti bom čisto odkrito povedala kako je pri meni.Sem študentka, nekje vmes se mi je zalomilo in sem dve leti pavzirala, pravzaprav sem ugotovila da se mi več ne da študirat in da bom raje delala.In tako sem začela delat v eni pizzeriji, od začetka je blo fajn, imela sem sigurno več denarja kot takrat ko sem bila študentka.Ampak čez čas pa se zamisliš ,ali bom celo življenje pice stregla al kaj??In so me pete spet raje odnesle za knjige in nadaljujem s študijem.
Torej če bi morda šla malo delat ti tudi nebi škodlo, morda pa bi ugotovila da hodit v šolo morda le ni tako slaba ideja.
Ej, če pa ti uspeva biti cele dneve doma in se redit in ti vsi vse k riti prinesejo, potem pa kar bodi tako, nekatere so ti morda še fauš.Samo zakaj pol si že tečna ves čas?Morda zato ker sama vidiš da nekaj ni prav in si nesrečna?????Pa očitno imaš veliko preveč časa za razmišljat bedarije in jokat ker gre oče na potovanje????
Srečno, Srček

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   moja zblojena ispoved!!!
23.8.2005 22:57:19   
CatJa
To delajo hormoni in za tiste bolj razvajene sok ob soocenju z realnim zivljenjem, kjer si kar naenkrat odgovoren za svoje in otrokovo zivljenje.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?