|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   murter
6.3.2006 16:24:57   
mateja 26
Oj!
Mene pa zanima,če kdo ve,koliko časa traja vožnja do Murterja zdaj,ko je avtocesta?
Ali je kdo bil tam in kako ste bili zadovoljni?

Lp
Mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: murter
6.3.2006 17:12:00   
buni1
Vožnja traja približno 4,5 ure. Meni ni bilo všeč in smo se po treh dneh odpravili drugam! Gužva taka, kot v trgovini ob sobotah!! Skratka brez posebnosti!!

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: murter
6.3.2006 17:50:25   
muki1
Uh, meni je pa Murter blAzno lep. Čista voda, mir.......
Murter je manjši otok in razen mesta Murter, če mu lahko tako rečemo, v bistvu je malo večji trg, so naokrog posejane majhne vasice. Tisno je takoj, ko prideš prek mosta. Plaže so bolj divje. Potem zraven Tisna so Jezera, tudi mičkena vasica z par gostilnami, kjer se lahko zelo dobro je. Na Murterju je zelo lepa plaža Slanica, kjer je tudi kamp. Plaža Slanica je peščena, daleč je plitva voda.  Po vsem otoku je več kampov, razglede imaš fantastične. Midva sva najela čolniček in se peljala malo okrog otočkov, ki jih je ogromno. Povsod imaš veliko sence. Lahko si najdeš svoj zalivček, kjer te nihče ne moti. Nisem bila edino v Betinah, kjer se baje še največ dogaja.
Kar se mene tiče, je Murter čista fantazija. Če iščeš večerno dogajanje, pa ti odsvetujem. No, vsaj po mojih izkušnjah sodeč.
Še namig: domov smo šli trije user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu buni1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: murter
6.3.2006 18:36:22   
lutka
Tudi meni na Murterju ni bilo všeč. Bili smo v Tisnem in smo se vozili na plažo. Voda je res čista. Smo šli pa v Slanice in je bila groooozna gužva pa še voda je bila mrzla ko user posted image .

Mi je bilo bolj všeč na Cresu user posted image user posted image

lp

_____________________________

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: murter
6.3.2006 18:55:25   
megge
Nam je bilo všeč. Sicer smo šli konec junija, takoj po počitnicah in še ni bilo gužve. Je pa rekla gazdarica da je v sezoni ful gužva. Do plaže slanice smo imeli ravno lušten sprehod. Peščena plaža mi je OK, sploh pa za letos (če bomo šli) ko bo naša mala ravno dobro hodila, pri straneh pa so skale kjer je globja voda, je pa ravno prav za ta velika dva. l.p.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: murter
6.3.2006 21:45:51   
nana 27
Uf, plaža Slanica je SUPER, ampak ne glavna plaža, kjer je gužva, ampak na koncu kampa, kjer imaš mivko (na začetku malo proda) in zelo dolgo nizko vodo. Meni se je zdelo, da je bilo ogromno apartmajev. Zjutraj smo šli iz kampa po sveže žemljice v supermarket (zelo lepa pot). Počitnice smo končali z obiskom nacionalnega parka izvira reke Krke. Če greš z majhnim otrokom, se prej pozanimaj, kako je z medicinsko oskrbo. Na Murterju je zdravnik, če je pa panika in ga potrbuješe čez vikend ali ponoči, je pa potrebno čez otok do prvega naselja na celini, kar je okrog pol ure vožnje.  Vožnja do Murterja? Takrat še ni bilo avtoceste, tako da ti ne znam povedat.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: murter
6.3.2006 22:10:37   
b.nika
Ko sva se vračala iz Makarske, sva se ustavila še na Murterju, ker so vsi rekli kako je lepo. Ne vem, meni se ni zdelo nič posebnega, plaže kot drugje... Kaj pa vem, je lepo, ampak nič posebnega. user posted image

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: murter
7.3.2006 8:09:18   
viv_
Meni na Murterju ni bilo všeč! Če hočeš do kakšne res lepe plaže rabiš čoln, za videt ni nič pametnega... user posted image

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: murter
7.3.2006 8:14:15   
mateja 26
Oj!

Saj midva sva bila že 3 leta nazaj na poročnem tam in sva se vozila7 ur.Pa me je zanimalo,kako je zdaj,ko je avtocesta,zaradi tamalih dveh(takrat ko gremo bosta stara 1 in 2 leti).Da se ne bi predolgo "cjazl"tja dol.

Pa hvala lepa vsem za odgovore.
Mateja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: murter
7.3.2006 8:29:34   
kalbo
Men pa kamp Slanica ni všeč, ker je tako skalnata obala. Za otroke čisto neprimerno. Mi gremo letos na Pag v Straško.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: murter
18.6.2006 16:41:51   
tajana
Midva sva se tudi pogovarjala in u bistvu kar sklenila,da bi šla letos na Murter,ampak šele začetek septembra,ker praj ne dobiva dopusta,itak pa bo po moje super,ker bo sezona mimo.
Malo ma moti to,ker nimam pojma kako sploh murter izgleda,razen teh slikic,ki se jih najde na netu,tako da bi lepo prosila,če mi katera lahko pošlje kako slikico,da bi mi bilo malo bolj jasno.
Pa še nekaj,ali bi bilo pametno preje rezervirat apartma tam dol,ali se ga da tud tko na blef dobit?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: murter
18.6.2006 16:49:59   
digi
Vožnja različno, drugače pa obožujeva Murter.... Res, najin sanjski kraj (no, takšen, ki nama je pač dostopenuser posted image ).... Če ti je preveč gužva greš mal vstran, kam bolj na samo, voda je čista, lepa in to je meni važno.... drugače pa je šibenik relativno blizu pa vodice itd.... slapovi krke, v glavnem obožujem....user posted image

_____________________________

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: murter
19.6.2006 9:33:55   
tajana
Kako se imenuje tisti kraj,kjer je plaža z mivke-je v morju mivka??Sliko sem vidla in se mi zelo dopade,samo ne vem kje to je.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: murter
19.6.2006 13:10:28   
Nattka
Plaža se imenuje Slanica, je pa nabito polna.
Ko sem jaz prvič šla na Murter sem preveč pričakovala in bila potem zelo razočarana.  No, odvisno kaj ti pričakuješ. Mesto Murter se je meni zdelo dolgočasno, je majhno oziroma je malo tistega, kjer bi se kaj dogajalo, v glavnem dolgčas. Tudi ostala manjša mesta na otoku niso nič boljša.
To je samo moje mnenje

(odgovor članu tajana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: murter
20.6.2006 13:39:25   
tajana
Pa je septembra dol ravno tako gužva?Upam da ne.Da pa je dolgčas,se mi pa kar dopade,ker z mojim ravno to hočeva.Želim si mir in vrhunsko plažo!!!!

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: murter
11.5.2014 13:57:32   
kalbo
U ravno googlam po zgodovini Murterja in ugotovim, da sem delal Slanici veliko krivico. Tiste skale smo seveda videli, ker plaže niti od blizu nismo videli, frišno poročeni in brez otrok ha ha. No naslednje leto po tem postu smo prvič preživeli čudovit dopust v prikolici moje tete in strica in naslednje leto tudi, zdaj smo pa že 5. leto pavšalisti tam in preživimo v povprečju 40 dni na leto v prikolici, ravno včeraj ponočo smo nazaj iz prvomajskega dopusta. Za moje pojme je kamp Slanica eden najlepših delov jadranske obale. Plažaslanica je lepa, vendar poleti so ljudje tam ko sardine, dosti bolje je plaža na koncu kampa Podvrške. Mi imamo tako majhno prodnato plažico skoraj za svojo. Murterini so posebni ljudje, pravijo, da so bili to gusarji Jadrana, kar se jim še danes pozna. Ko si enkrat z njimi na ti, si njihov. V glavnem ne predstavljam si več dopusta brez Murterja. Ko se enkrat zaljubiš v razgled na Kornate, vonj po morju in boru, se tja vračaš.

(odgovor članu tajana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: murter
21.5.2014 11:11:32   
Nusika35
Mi smo bili navdušeni, lepo je, tako da se vedno znova radi vračamo. Vožnje ni veliko, tako da ni take panike!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V NARAVI: Z vozičkom okoli Gradiškega jezera
photo
Okoli Gradiškega jezera je speljana široka in udobna sprehajalna pot, kjer bomo ob sončnih dnevih srečali številne mlade...
Tri najlepše pešpoti ob morju
Sprehodite se po najlepših krožnih pešpoteh ob slovenskem morju, ki pohodnikom omogočajo spoznavanje skritih kotičkov Po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?