|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:34:17   
*m*t*
pišem vam, ker res ne vem več naprej.... ne vem kaj naj naredim... edino, kar vem, da tako ne morem več....
noseča sem 4 mesece, otroka sva bila oba zelo vesela in do prejšenga tedna sva se skupaj veselila njegovega prihoda na sveta in da bo postal najin sonček in zaklad. od prejšega tedna se pa moj fant dobiva z nekim dekletom, ki sicer ve zame in za mojo nosečnost. da sta prijatelja me ne moti, vsak mora imeti udi prijatelje. moti me to, da se mi laže. pravi, da se gre s kolegom voziti z motorjem, v resnici se pa vozi z njo. ker ga že dovolj dolgo poznam in očno, vem kdaj laže, kdaj ne in takoj vedela, da se mi je v petek, ko se je z njo vozil zlagal. seveda ko sem ga nagovorila, se vse skupaj priznal in govoril, da sta le prijatelja in da nimata nič in da se lahko vozi s kom želi. že to me čist razočaralo in sva se še elo sobot kregala. čeprav sva cel vikend skupaj preživela in si je samo zame čas vzel. ker pa vozi špedicijo, je moral iti v nedeljo zvečer naprej in je vse čas govoril, da gre sam na furo. še takrat sem posumila, da nekaj ni vredu in da to ni čista resnica. zvečer sem ga nato peljala do tovornaka, se poslovila in namesto, da bi šla domov, sem obrnila in mu sledila. čez 10 minut sem ga klicala in ga vprašal, kje kje. rekle mi je, da je ravno prišel na avtocesto, tako sem obrnila in se začela vračati proti domu. nato doživim največji šok... na cesti zagledam tovornak, njegov tovornak.... seveda je tudi on videl avto... pokličem ga in ga naderem in on mene kaj za njemu vohunim... vprašam ga, zakaj je šele tel , če je pa rekle da je že na avtocesti in mi končno prizna, da je pobral še njo in da gre z njemu v anglijo... cel teden bosta samo v tovornjaku... in se je lagal... rekel je, da če bi mi povedal po resnici, bi itak pizdila... ampak a se vam zdi to pošteno ali sem res pretiravala? sam amenim, da ne. saj mora biti v odnosu zaupanje. ki ga pa trenutno pri nama ni.... vsaj z moje strani ne.... no, nato sva se na enem parkirišču vsatvila in sem ga samo vparašala, da se naj odloči, ona ali jaz. rekel je sicer, da jaz; vendar ko sem rekla, da če se odloči za mene, naj ona ne gre z njim. a je rekel, da o tem ne odločam jaz in da sta onedva zmenila, da gre z njim, da sta samo prijatelje in take fore.
če ne bi bila noseča, bi a takoj, že v petk, poslal nekam. tako pa je na poti moj sonček, ki ga komaj pričakujem in ne vem, ali bi bilo prav, da pustim očeta mojega otroka. imava še stanovanje in načrtovala sva že skupni prihodnost. zdaj pa to. kaj bi vi naredili na mojem mestu? kako naj odreagiram? če se odločim, da bom samska mamica, bi imela podporo od moje družine in od prijateljev. zadnje dni samo še jočem, to pa tudi ni dobro za mene in mojega dojenčka, ker ne želim, da bi se mu zgodilo, kaj hudega, ker jaz ne morem ne spati, ne jesti, ne piti,.... dobor, da imam lepo službo in dobre sodelavce, da vsaj za nekaj ur pozabim na vse skupaj!!
upam, da sem dokaj razumno napisala mojo situacijo, saj ga ne morem še enkrat prebrati, ker še tako preveč jočem... Hvala, da ste me prebrali in mi svetovali!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:42:06   
blaža
O kriza. Ta tvoj fant, sploh ni resen. Ma kaj ne vidi, da trpiš, pa še noseča si. Če bi mu blo mar zate, bi prekinil stike z njo.

Itak mi pa vsa stvar tam smrdi. Sej logično, da ima tudi prijatelje in prijateljice, ma če vidi, da je zaradi te prijateljice vaš odnos v krizi, bi moral vsaj omejit stike z njo, pa absolutno se ti ne bi smel lagat. Ja logično, da se razburjaš, kateri bi blo pa tole prav?!

Ma kdaj je to punco spoznal? kaj sta že od prej dobra prijatelja, al jo je zdej spoznal. Meni se zdi, da goji simpatijo do nje, upam, da ne še kej več.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:48:36   
filipina
jaz sem najprej pomislila na podoben primer kot je tvoj, ampak takrat smo vsi vedeli, da tale gospodič vara svojo ženo z "prijateljico" ki je tudi samo bila kao prijateljica, za na furo.

vem, da tole ni spodbudno, in si želim, da bi ti lahko napisala kaj lepega in spodbudnega...pošiljam pa ti veliko pozitivne energije in upam da rešiš pozitivno predvsem zate in tvoja sončka, ki ga nosiš.


_____________________________

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:48:51   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Meni se zdi, da goji simpatijo do nje, upam, da ne še kej več.


Se podpišem pod tole.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:53:21   
Anonimen
Ma ja za en teden si jo pelje s sabo kar tak,ker mu je prijateljica???Pa dajte no ne ga srat.Marš od njega pa naj ma tole prijateljico in jo vozi s sabo kamor želi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:54:33   
Klemy82
Tegale tvojga malo meče. Ne vem, imam občutek, da pa mogoče le ni tako navdušen, da bo očka...da ni še čisto dojel. Ali pa ga malo panika...
Moj ima tudi prijateljice in jaz prijatelje. In to je normalno. Da greva na pijačko vsak s svojimi tudi. Si pa ne lažemo glede tega. Ker nimamo za kaj lagat.
Kaj storiti? Težko vprašanje.
Poskušaj se lepo pogovorit z njim. O vama. O otročku. In o tem, da si prizadeta, ker ti laže. Bolje zdaj, kot čez 5 let, verjemi mi.

_____________________________

Jst.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:56:29   
ta.nja
Ej, pa kaj si mislijo tele dedci - večni butli in otroci al kaj? user posted image

_____________________________

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:57:15   
rija
vseh teh bedastoč ne gre pripisati niti globalnemu pregrevanjuuser posted image

beži stran...ma izjave, da on lahko dela kar hoče so totalno otročjeuser posted image

lahko že, vendar če te ima rad in te spoštuje, tega ne bo delal.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:57:52   
dajamaja
Tole je pa grda zadeva! Žal! Res. Po moje bi morala zdaj to tudi razčistiti, sicer bo vedno mislil, da lahko pometa s tabo. Ali menjaj ključavnico ali pa se odseli, za kar imaš pogum (druga varianta je definitivno manj stresna). Če te bo hotel nazaj, postavi pogoje, če ne, je bolje, da to takoj razčistiš. Jaz bi ravnala tako, ni pa nujno, da je to tudi zate najboljša poteza. Pa srečno! 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:59:37   
Oceania
Nimam besed. Jaz bi mu pripravila prtljago v tem tednu in ga postavila pred vrata.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 19:59:43   
Anonimen
Jaz pa mislim, da imaš zdaj lepo cel teden mir, da mu spakiraš stvari v kufre, jih postaviš pred vrata in zamenjaš ključavnico.

Na tako dolgo furo vzame žensko, tebi ne pove in potem sta samo prijatelja ... right! user posted image

user posted image in drži se punca! user posted image user posted image user posted image

Pa še to ... ko si mu rekla, al jaz al ona, in če bi on tes tebe izbral, bi ono drugo frajlo brez pomisleka doma pustil ... tako pa mislim da je rekel eno mislil pa drugo.


< Sporočilo je popravil Otika -- 3.8.2009 20:01:55 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:02:01   
*m*t*
poznata se pol leta, sam bolj bežno. ona je kelnarco v enem kafiču, kamor kdaj gremo na pijačo. kao ful prijatelja sta pa šele en teden. sej to me najbolj moti... prej jo še povohaln ni, nato sta pa naenkat najboljša prijatelja.
sej se tud midve poznave in sva do sedaj normalno govorile, ampak zdaj je pa videt ne morem...
sej sem mu že rekla, da me naj pusti, da naj gre z njo, ampak on vztraja, da hoče bit z mano in da me ima rad, ampak da naj mu neham govort, kda je lahko njegov prijatu in kdo ne. da o tem sam odloča.
vprašala sem ga tudi, da če me ne pusti zarad tega ker sem noseča, pa je zatrjeval, da to ni res in da še hoče bit z menoj. tako, da res ne vem, kaj naj.... ga naj pustim in si svoje življenje uredim po svoje? ali naj mu "verjamem"?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:04:44   
gita10
Če bi hotel na pošteno "furo" se nebi lagal. Meni to preveč smrdi, da bi ga čakala doma. Spakiraj kovčke ali pa zamenjaj ključavnico kot je že ena rekla. Enega otroka se vedno da preživeti in ne sikiraj se preveč - saj vem, da je hudo vendar sta tvoje zdravje in tvoj sonček sedaj na prvem mestu.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:05:26   
jolly123
Sorry ampak mislim, da definitivno nista samo prijatelja. Sem bila že pred leti v podobni vezi, nonstop se je lagal, na koncu so vsi vedeli, da me vara samo jaz ne.... pojdi dokler še lahko in ti ne bo prehudo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:05:51   
rija
menim, da bi se vidva morala še malo v peskovniku igrati...igrati se družino pride pozneje....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:06:50   
*Mojca*
Se strinjam s tem da mu ti prijateljev ne boš izbirala, ampak vse ima svoje meje. In to da jo pelje s sabo na furo definitivno presega vse meje dobrega okusa. Verjamem, da ti je težko, ampak mislim da je bolje da spakiraš zdaj kakor potem, ko bo dojenček že na svetu. Če ti tako laže te ni vreden. Pa drži se!!!

_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:09:09   
blaža
kolko časa sta pa skupaj vidva?

Res je otročji, kot je že ena napisala. Mene to spominja na tiste najstniške fore. Kolko je pa star, če smem vprašat?

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:09:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jaz pa mislim, da imaš zdaj lepo cel teden mir, da mu spakiraš stvari v kufre, jih postaviš pred vrata in zamenjaš ključavnico.
se popolnoma strinjam z Otiko!

Poberi šila in kopita oz. postavi ga pred vrata in bodi močna, slej ko prej bo prišel ves skesan nazaj, ampak takrat ga ne vzami nazaj. NI TE VREDEN !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:10:17   
lukec
Odloči se tako kot bi se odločila, če ne bi bila noseča. Kar ni dobro za tebe tudi za tvojega otroka ni in obratno!

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:10:38   
*m*t*
skupaj sva 4 leta in pol. on je pa star 30 let, jaz pa 25.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:10:45   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: *m*t*

poznata se pol leta, sam bolj bežno. ona je kelnarco v enem kafiču, kamor kdaj gremo na pijačo. kao ful prijatelja sta pa šele en teden. sej to me najbolj moti... prej jo še povohaln ni, nato sta pa naenkat najboljša prijatelja.
sej se tud midve poznave in sva do sedaj normalno govorile, ampak zdaj je pa videt ne morem...
sej sem mu že rekla, da me naj pusti, da naj gre z njo, ampak on vztraja, da hoče bit z mano in da me ima rad, ampak da naj mu neham govort, kda je lahko njegov prijatu in kdo ne. da o tem sam odloča.
vprašala sem ga tudi, da če me ne pusti zarad tega ker sem noseča, pa je zatrjeval, da to ni res in da še hoče bit z menoj. tako, da res ne vem, kaj naj.... ga naj pustim- DA in si svoje življenje uredim po svoje?- TOČNO TAKO ali naj mu "verjamem"? - NE VERJEMI MU,  BREZ NJEGA TI BO BOLJE !
SREČNO user posted image  user posted image



_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:10:54   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: *m*t*
kaj bi vi naredili na mojem mestu? kako naj odreagiram? če se odločim, da bom samska mamica, bi imela podporo od moje družine in od prijateljev.



Tako otročjih in bedastih for pa še ne...Njegova prijateljica my ass.

Ma sploh ni dileme, vprašanje kaj storiti in kako odreagirati je za zrelo žensko popolnoma odveč! Odločno ga postavi na realna tla, naj odraste, zaboga, kaj pa drugega?! Saj nisi stara 16 let. ...menda?




_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:15:14   
*m*t*
 zmeraj sem menila, da sem dovolj močna, da takega početja pa še ne bom tolerirala. ampak zdaj pa kar ne najdemte moči... dojenčka pa vem, da se veseli, ker sem lansko leto imela splav v 14 tednu in ga je to kar prizadelo. tudi ko je izvedel za ponovno nosečnost, je bil zelo vesel.

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:15:50   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: *m*t*

skupaj sva 4 leta in pol. on je pa star 30 let, jaz pa 25.


me spominja na enega frenda. je ful v redu frend, samo kot mož je za en k****. Ima " svoje prijatle", pa ljubico in punco s katero imata 3 letno hčerko. nikooooli ne bo odrasel, oz je tak kakršen je. nikoli se ne bo spremenil.

Ne vem zakaj imam občutek, da je tvoj dragi en zelo nezrel človek.

Očitno, da boš morala sama ukrepat, ker, ko se hočeš z njim pogovorit, je pol fint - kot drekec vitaminov.user posted image
vedno neki izgovori in kao v stilu " to je moja pravica, da mam frende, pa da grem ven, pa to in ono"

A ti boš pa zvesti kuža, ki ga čaka doma? E ma da mam keš, bi najela privat detektiva, da mi fotke prinese iz takih in drugačnih srečanj, pa me zanima kako bi zeleno pogledal. ma koga ima za norca. ne se pustit.


_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 20:17:47   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: *m*t*

 zmeraj sem menila, da sem dovolj močna, da takega početja pa še ne bom tolerirala. ampak zdaj pa kar ne najdemte moči... dojenčka pa vem, da se veseli, ker sem lansko leto imela splav v 14 tednu in ga je to kar prizadelo. tudi ko je izvedel za ponovno nosečnost, je bil zelo vesel.




Ok je bil vesel, ma kaj ti, če imaš nekoga rada, kaj ga želiš prizadet? Kaj bi omajala vajin odnos zaradi kao nekega frenda? Bi reskirala, da greš z nekim frendom za en teden proč, da njemu ni prav? Mislim, da ne.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?