|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neurejeno okolje
5.7.2011 13:20:12   
sabrinchy
Hej! Mene ena stvar matra že skoraj od začetka nosečnosti. Kmalu bom rodila, do poroda mi manjka še dober mesec, s partnerjem živiva pri mojih starših, doma imamo psa, ampak imamo hišo vedno urejeno, redno se sesa pospravlja, briše prah in tako naprej...ampak problem nastane kdaj otroka peljati k tašči...živi v majhnem stanovanju z dvema dolgodlakima perzijskima mačkama in psom nemškim ovčarjem (stanovanje je eno in pol sobno)...pa dobro imej mačke pse karkoli že ampak te mačke plezajo čisto vsepovsod, pospravlja se pa....ja takrat ko se že resssss mora...uglavnem problem je ta nered, dlake, prah, mačke...kdaj lahko otrok sploh gre v tako okolje? Najbolj me skrbi vdihavanje teh dlak, ker to je res neznosno dlake so povsod in ko pridem domov jih poberam iz oblek, ust, nosu...nevem mogoče neumno vprašanje ampak bi bilo lepo če bi mi znau kdo povedat...kaj bi ve naredile...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neurejeno okolje
5.7.2011 14:26:27   
janapan
Ja kaj pa vem....s čistočo spet ni treba pretiravat...jaz dojenčka v prvih mesecih verjetno ne bi valjala po mačjih dlakah pa čeprav sem ljubiteljica živali, v končni fazi pa ga takrat tako ali tako imaš po rokah, potem ko bo večji pa ne vidim problema da je v stiku z njimi....če pač ni alergičen na mačjo dlako..

(odgovor članu sabrinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: neurejeno okolje
5.7.2011 15:00:02   
larisa88
Živijo

Naj povem, da moj dojenček je že od prvega dne v hiši z perzijko in nič ne kompliciram. Kadar otroka kam položim, vzamem čisto bombažno plenico, ko cartam muco, si umijem roke preden vzamem sinčka k sebi. Res pa je, da muci ne pustim blizu njega.
Tak da vzami par bombažnih pleničk in jih razgrni, potem pa jih daš naravnost v pralni stroj.
Predvsem pa se ne sekiraj toliko.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: neurejeno okolje
5.7.2011 15:58:24   
ledenka
Doma imamo dve mački, dolgodlaki, ki puščata precej dlake. Sin je od rojstva v tem okolju, nikoli nisem komplicirala. Je pa res, da sta mački samo notranji, torej kake posebne bolezni (garje, gliste, trakulje itd.) ne moreta prinesti.

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu larisa88)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: neurejeno okolje
5.7.2011 20:00:48   
sabrinchy
Ne sej ne da bi bla kak čistun ali kej podobnega...ampak ne vem že mene duši tam...pa imam tud blazno rada živali sploh pse mačke zajce ma use ni da ni...samo če že imaš v stanovanju mačke in psa in ne vem kaj še vse a ni logično da ni dovolj sesanje enkrat na mesec....že če nimaš vsega tega se nabere preveč prahu...za to se gre...
če maš pošlihtano tko kot treba ni problem...no ja vseeno pa hvala vsem za odg.

(odgovor članu sabrinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: neurejeno okolje
5.7.2011 20:28:36   
*miska.mcc*
ja ne vem.....ce res po cel mesec ne sesajo in brisejo prahu ipd. pol enostavno dojencka in malega otroka ne bi vozila tja.
problem resen.


< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 5.7.2011 20:29:26 >


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu sabrinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?