Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

: tama prespi celo noč v enem kosu, poleg tega se ji je pa takrat tudi dnevni ritem spanja zelo uredil.
no, neuradno: ker to praviloma ni dovolj in ker ne moreš tega več prenašat, otroka vzameš ven in ga nosiš na rokah, ga stiskaš k sebi (meni je bilo to ljubše kot da bi ga dala k sebi v posteljo, ker bi ga še bolj matrala z vonjem po mleku, se mi zdi) in to delaš, dokler ne zaspi nazaj. v roku nekaj noči (pri nas v slabem tednu) se je situacija umirila in je bilo vse ok. nekateri sicer prakticirajo še to, da to nočno odvajanje opravi oče, ker nima mleka (joj, kako se to smešno sliši
držim pesti!
In takrat sem se odločila, da en teden vztrajam in mu ne ponujam drugega, kot vodo. In ta en teden, če je sploh možno, sem spala še manj, kot prej. Po enem tednu sem obupala. AMPAK - tisto noč, ko sem mu spet hotela ponudit dojko, ker nisem več zmogla, je David SPAL celo noč. In tako je od 9 meseca, do 13.meseca spal in se dojil samo še 1x na noč, tu in tam 2x. Aahhh...
). Dojil se je pa do 12. meseca.