|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   november 05
24.5.2006 17:39:18   
ada2
21. 11. 2005 smo dobili nasega fanta. na sreco brez posebnih problemov. bila sem v porodnisnici v slovenj gradcu in kljub temu, da sva bila z mojimuser posted image  kar cel teden v porodnisnici si nisem uspela zamenjati naslova oz. tel. st s cimro. prosim ce kdo pozna Anito iz Radelj, ki je prisla po svojega tretjega soncka naj jo opozori na te vrstice. vesela bi bila, ce bi se ponovno videle ali vsaj kako drugace ohranile stike.Lp, ada
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: november 05
24.5.2006 21:55:07   
petarda
Pozdravljena Ada!

Dobrodošla na forum user posted image user posted image user posted image . Žal ti ne morem pomagati, ker sem novembra 05 rodila v NM, te pa vabim na forum novemberke 05, kjer čvekamo mamice, ki smo novembra postale srečnice.

Lepo vabljena!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?