|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novembrčice
19.8.2005 20:49:47   
Teni_
Da nas dam malo bolj na vrh. Kako ste kaj? Jaz sem danes full zmučena. Smo celo popoldne skakali po mestu, oz. trgovinah. Teji smo nakupili stvari za vrtec, manjkajo samo še coprati. Pa naš bodoči član :duda: je danes dobil 3 pidzamice. No, to je kupila babica. Končno imamo torej tudi nekaj za njega/njo. Danes sem ponoči celo super spala. Sem šla na wc samo 1X. Ta teden sem ze 2x tako lepo spala. Kako pa kaj ostale? Lp,Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novembrčice
19.8.2005 21:03:23   
NinaŠ
Živjo!

Jaz sem preživela danes - tako kot ponavadi med tednom - večino dneva v službi... ampak grem z veseljem v službo, tako da ni krize ;)
Spim zaenkrat kar v redu (če nima slučajno Anže kakih mohenj :sloncek: ponoči), lulat je pa itak treba it vsaj 2x na noč - takrat sem vesela, če se ne zbudim z hudoooo bolečim hrbtom, da sem vsaj hitro nazaj (lohk pa traja tud 5 minut, da se privlečem do WCja).
Stvari za Anžeta za v vrtec smo hoteli it kupovat jutri, vendar je bogi danes nekaj zbolel - kašlja, smrka in ima vročimo, tako da je stvar prestavljena za nedoločen čas.
Bodoči družinski član :duda: pri nas še ni bil deležen kake nove stvari, saj vedno samo ogledujem in potem pravim bom drugič kupila... pa bo počasi treba nabavit kako novo stvar (sploh če bo :duda::roza: tko kot pravjo), pod nujno pa rabim zimsko vrečo.

Lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novembrčice
20.8.2005 10:28:11   
brianna
Pozdrav vsem nosečkam

Tudi jaz sem novembra, PDP 18.11.2005 in se javljam prvič. Počutje je Ok, malo me je samo strah, ker je :duda: danes ful miren. Tudi ponoči ni bilo ne vem kakšnega pohoda naokoli. Upam samo, da je vse OK in me samo malo straši, da počiva in raste:bravo:

Mene pa tlači nočna mora, zaradi previjalne mizice. Nikjer je ne dobim tako kot bi rada oz. če jo najdem, je cena previsoka:grrr:
Sobico bo treba pobeliti, omare malo prestaviti, kar nekaj dela nas še čaka. Potrebujem tiste zadnje stvari, pa sploh ne vem, kaj je vse to. Kozmtika, banjica, pleničke in še in še....Vedno znova se mi zdi, da bo nekaj premalo kupila:((
Še dobro da so trgovine blizu, da bomo hitro leteli, če se kaj zadnji čas spomnimo.

Voziček smo kupili preko interneta in me že čaka pri pošiljatelju. Samo do včeraj še niso imeli denarja na računu. Upam, da bo le-ta tam v ponedeljek, da mi pošljejo vozek, katerega bom potem lahko po stanovanju furala,:bravo::bravo::bravo:

Bodite pridne in božajte bušije

lp:rozica:
mi2:nosecka::duda:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novembrčice
20.8.2005 16:07:27   
Bauka
Pozdravljene,

mene pa noro boli križ, pa niti ne jamram, ker vem zakaj in da me na koncu čaka najlepše - moj sonček.

Sem brala včeraj v eni nosečniški reviji, kako si proti koncu nosečnosti okorna, da te vse tišči in bi šla rada čimpej rodit. Potem pa piše, da če rodiš kakšen dan čez PDP, moraš to vzeti kot posebno :darilo:, ki ni dano vsaki. Kajti imaš še kakšen dan več možnost božati svoj velik trebuh:nosecka: in čutiti otročka :duda: od znotraj.

Aja, mi imamo pa že kar precej nakupljeno, mislim, da pol preveč. Tašča je nora na otroke in za svojega prvega bodočega vnuka, mi vsak dan kaj luštnega prinese. Od včeraj najin moj sonček krasen nov košek, v katerem bo spal prvih nekaj mesecev. Tašča ga je šla parkrat gledat v Baby center, no včaraj smo ga pripeljali domov. Res je cort.

Sicer pa tudi jaz opažam, da je otročka manj čutiti, kot pred tedni. Ponavadi se zjutraj malo "pocrkljava", no, vsaj toliko časa ostanem v postelji, da ga začutim, potem pa vstanem. Pred dvemi dnevi pa sem morala na hitro vstati in potem se cel dan nisem umirila in ga nisem nič čutila :((. Zvečer, ko sem se ulegla, me je spreletel strah, da ni spet kaj narobe, no, pa se je potem premaknil... :bravo:Kako lepo.
Aja, hotela sem to povedat, da ima sedaj otroček baje že manj prostora, zato ga čutim kot da se preteguje in ne več kot da brca.

Naj bo dovolj, uživajte v času, ko smo še 2 v 1.
Lp, Bauka (28t,3d):muca:


(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novembrčice
21.8.2005 10:15:29   
mauri
Midva sva v petek končno kupila sobico (tridelna omara, previjalna in posteljica) za našega :duda:. V Rutarju imajo točno tako kot je v Toys'R'Us, le da je malo manj kot 20k dražja kot v Avstriji. Za začetek bo. Zdaj bo na vrsti voziček, potem pa počasi še ostale oblekice, saj moram najprej videt kaj vse bom dobila, pa plenice, pa kozmetika....

Jaz zaenkrat hodim na WC samo enkrat na noč, saj se trudim da pred spanjem ne pijem preveč, ker pol je pa res kriza.

Naše dete še vedno kar aktivno igra nogomet po mojem trebuhu, tako da ga je včasih čutiti iz vseh strani.

Ali je katera od vas delala glukozni test? Meni je g. v četrtek dala napotnico za na polikliniko, tako da bom šla v torek ali v sredo.

Lep deževen dan še naprej!

mauri :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novembrčice
21.8.2005 14:46:29   
Teni_
Ta test s glukozo ima vsaka, da pregledajo zaradi sladkorne. Jaz sem ga imela ze nekaj časa nazaj - mislim, da enih 5 tednov nazaj. Fuj!!!! Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novembrčice
21.8.2005 21:04:14   
NinaŠ
Ja naj bi ga imela vsaka... mene verjetno čaka napotnica drugi teden, ko imam spet pregled (čeprav se mi zdi nekam pozno, saj bom že v 30. oz. 31. tednu, v prvo mislim da sem ga delala prej).
Je pa bljak, kot je rekla MojcaH ;)

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novembrčice
21.8.2005 22:34:02   
petarda
Tudi jaz sem imela glukozni test, pa mi niti ni bilo tako bljak...(verjetno sem že navajena sladkorja...). Kakorkoli, mi tudi brcamo, prav tako se trudimo, da zvečer ne pijemo preveč, bolečine v križu pa smo tudi odpravili...masaža definitivno pomaga, pa tudi križni kosmodisk. Meni ga je posodila od :love: babica in moram rečt da sem bila kar malce presenečena nad učinki. Kakorkoli, dnevi minevajo, tedni in meseci tudi in kmalu bomo mamice....:bravo::bravo::bravo::bravo:. Kaj lepšega....

Uživajte in se tipkamo....9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?