Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ma mi je čudno ker se ni začelo z rjavim madežem, in ker se ni razvilo v menstruacijo, ampak je stvar do danes izginila.... 
tudi čakam ne nič, razmišljam tudi ne preveč o tem...me pa vseeno jezi tako obnašanje moje tete, testa ne bom delala še, res da danes že 38 dan, in da po tistih par kapljicah v nedeljo popolnoma iuzginila - če gledam na to, kakšni so bili moji ciklusi še spomladi (21-24 dni) mi že krepko zamuja, ma glede na to da se mi to zdaj že tretjič dogaja, niti ne smatram kot zamujanje....naslednji teden pa imam itak preiskave....sem čisto "presrana" zaradi tega, sploh ne vem kaki so postopki, kaj je najprej, kaj potem, kako dolgo se čaka od ene preiskave do druge - mi zna katera povedat kaj o tem če je imela podobne izkušnje?? Pa še eno vprašanje oz. mnenej....bi bilo možno da to vgnezditvena? 2 tedna nazaj imela izcedke za katere mi G. rekla da možno da okrog ovulacije, zdaj pa to kar zgoraj opisala....recimo ali teoretično možno da od ovulacijske krvavitve do vgnezditve (če seveda najverjetneje ni kaj drugega) poteče cca. 2 tedna? Punce hvala...