|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa grem tudi jaz...
29.7.2005 7:35:32   
janapan
...jutri končno na dopust...sam da sporočim, da je moja :hudicek: prišla ob napovedanem času. tako da tisti filing, ki sem ga imela cel mesec ni bil pravi...pa drugič;)...no tle u službi sem že fajn štufa, dobila sem novega šefa, ki kar uživa v šefovanju in mi sam nalaga...ampak jutri grem na dopust ...najprej par dni na hladnejše na gorenjsko čeprav je verjetno tam prav tko vroče pol pa na cres.....priprave na poroko so se ustavle ker morva določit najprej datum in pol kakšno poroko so želiva (malo al veliko) pol pa naprej in dobrodošli nasveti...sicer je pa tko jaz sem hči ločenih staršev, ki živita vsak svoje življenje in ko sem povedala da se poročim ni bilo ne vem kakšnega odziva on pa je zadnji od 3 otrok in se mi zdi da so že naveličani teh ceremonij in je njegova mama rekla da naj se greva poročit kar pred matičarja na uradne ure....tako da sem bla kar mal razočarana...pa kaj....rada bi sicer mela domače ob sebi ampak če jim je res tako ravno pol pa se rajš poročim sama z mojim dragim nekje na samotnem romantičnem kraju...mmmm...kako bo lepo...predlogi punce predlogi...lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pa grem tudi jaz...
29.7.2005 7:39:10   
srki
Delajta po svoji vesti, ne se ozirat na druge, kaj mislijo. Sicer pa jaz in moj :love: nisva poročena, imava pa :duda:, pa nama ni nobeden nič težil. Tako da se vidva kar sama odločita, ne druge poslušat :rozica:.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pa grem tudi jaz...
29.7.2005 7:58:17   
IrenaO.
Hojla Janapan...Tudi midva se poročiva čez tri tedne in prvo nisva vedela ali naj delava v ožjem ali širšem krogu, kasneje sva se odločila da kar v širšem, da ne bo prihajalo do kakšnih zamer. Starši so naju spodbujali, čeprav je bila njegova mama malo presenečana, ampak take so tašče. Naredita kar vama paše in se ne ozirajta na druge, kajti ni vredno to je vajin dan,srečno pri organiziranju poroke in :sloncek::sloncek::sloncek:lepo se imejta na dopustu ter pripeljita nazaj, kakšnega novega člana,srečnoooooooo

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pa grem tudi jaz...
29.7.2005 8:51:26   
dolenjka
Hojla!

Veš kaj, nič se ne sekiraj, tudi pri nama (poročiva se čez mesec in pol) je bila reakcija najožjih (razen mojga fotra k sva itak najboljša frenda na svetu) mizerna oz. totalno hladna! Da ti ne pišem še o tem, da svojim sestram sploh vabila še nisem izročila, ker nimajo časa niti za eno kavo (že 14 dni), pa so še vse ledig pa frej!! Tolk o tem, kolk se sekiram!
Povabila sva vse najožje in vse naj prijatelje, odločitev kdo bo prišel inkdo ne pa je njihova. Želiva si prisotnost vseh, ne bova pa dol padla če koga ne bo, bova vsaj vedela komu in koliko kaj pomeniva!
Žurka pa bo vseeno dobra, v to sem prepričana.
Zapomni si, da bo to tvoj oz. vajin dan in, da se poročiš samo enkrat (vsaj jaz se bom 1. in zanjič - tut če se zarečenga kruha največ poje), zato naredi tako, da bo tebi dobro in ne drugim!!:rozica::rozica:
Zdaj pa veselo na dopust in uživajta maksimalno eden ob drugem!! Al pa eden na drugem:)-:)-:)-

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?