|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediater v Medvodah
2.2.2014 18:16:43   
janaž
Hej, mene pa zanima, če ima katera otroka pri pediatrinji Tini Bregant v Medvodah.

Kakšne izkušnje imate?

LP


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediater v Medvodah
2.2.2014 18:38:40   
drejcisu
Zaenkrat dobre,....veliko boljše kot pri prejšnji pediatrinji.

(odgovor članu janaž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pediater v Medvodah
2.2.2014 19:05:41   
_Kepica_
Se strinjam. Zaenkrat imamo dobre izkušnje. Pri prejšnji pediatrinji ni bilo tako.

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pediater v Medvodah
21.2.2014 17:55:00   
dakizoki
MOJ SIN JE STAR 2 LETI IN V TEM ČASU JE V MEDVODAH ZAMENJAL 5 PEDIATRINJ.ZAKAJ SE TOLIKO MENJAVAJO NEVEM.IMAM PA Z OMENJENO PEDIATRINJO ZELO SLABE IZKUŠNJE.SIN JE BRUHAL IN IMEL VROČINO 3 DNI.REKLA JE, DA NAJ BI BILA VIROZA.kO SEM PRIŠLA NA KONTROLO VROČINE NI BILO, BRUHAL IN IZGUBLJAL NA TEŽI PA JE.REKLA JE SAMO, DA ŽE 24h NI IMEL VROČINE IN NAJ GRE V VRTEC,DA PA BO NEHAL BRUHATI, KER PREBOLEVA VIROZO.NASLEDNJI DAN SO ME KLICALI IZ VRTCA, DA BRUHA.KO SEM JI GA PRIPELJALA NAZAJ ME JE NADRLA, DA NISEM FER, DA SEM OTROKA PREJŠNI DAN Z NALEZLJIVO BOLEZNIJO PRIPELJALA K ZDRAVIM OTROKOM V AMBULANTO.( NAROČILA ME JE SESTRA OB KATERI URI NAJ SE OGLASIVA).KO SEM JO VPRAŠALA, ZAKAJ JE POTEM OGROŽALA ZDRAVJE OSTALIH OTROK V VRTCU,ČE JE VIDELA, DA JE NALEZLJIVO MI JE ZAČELA ŽUGATI.REKLA MI JE , DA IMAM PROBLEME.KONČALI SMO NA INFEKCIJSKI.
TO JE MOJA IZKUŠNJA.KOLIKO ČASA BO PA ONA V MEDVODAH PA VPRAŠANJE

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pediater v Medvodah
25.2.2014 12:51:29   
janaž
Hm, ravnokar sem se prijavila za posvetovalnico ob 1 letu. No pa vidim tvoje sporočilo Dakizoki. Če se je zamenjalo 5 pedijatrinj, je to res groza, sploh pa, če ta, ki ostane ni OK.
Ma nič, mi bomo poizkusili, če pa nam ne bo ok, jo bomo prepisali tja, kjer imamo že tavelikega. Samo sem si želela imet pediatrinjo malo bliže..., ampak bolje daleč, kot da ni vredu.

Hvala za mnenja :))

(odgovor članu dakizoki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pediater v Medvodah
25.2.2014 14:26:54   
tetka10
Tolk pediatrinj se je v tem času zamenjalo, ker bi mogla prva jet že zdavnaj v penzijo, pa sta se z eno menjale. Nato je prišla ena, ki se je od zelo daleč vozila. Zdaj pa je ta, ki naj bi bila za nedoločen čas...

(odgovor članu janaž)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pediater v Medvodah
25.2.2014 18:50:44   
janaž
Tetka10 hvala za pojasnilo. Ste vi zadovoljni?

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pediater v Medvodah
27.2.2014 12:18:08   
tetka10
Hvala bogu jo za enkrat še nismo neki ful rabl. Bomo pa čez en tedn vidl če bi lahko kej popravla če bi dala malega že takoj naprej za refluks.

(odgovor članu janaž)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pediater v Medvodah
14.5.2014 11:12:36   
marjetka1975
Jaz nisem zadovoljna.
Moja osebna izkušnja. Otrok je prvo leto v vrtcu. Baje so taki otroci prvo leto precej bolni. No pri nas na srečo ni tako in smo pri pediatru zelo poredko, celo sestra se je začudila kako to. No ja kakorkoli, otrok je dobil vnetje oči, baje je nalezljivo tako da so nam v vrtcu naročili naj bo nekaj dni doma. Šli smo k pediatru, dobili kapljice in 1 dan bolniške. Mojemu je povedala, da gre otrok naslednji dan lahko v vrtec. Sestra zunaj nam je povedala, da naj bo par dni doma ker je nalezljivo.
Danes, ko naj bo otrok šel v vrtec se je zbudil z gnojnimi očmi ( v ponedljek je bil vnet en oček, včeraj že oba), kljub temu, da smo mu dali kapljice kot je bilo naročeno, oči, dokler mu jih nismo sprali ni mogel niti odpreti, eno oko je bilo zatečeno.
Skratka tak otrok naj bi šel po mnenju pediatrinje lahko v vrtec.
Ker sem odgovorna mama, sem otroka pustila doma, nimam srca da bi se še kdo v skupini nalezel, moj pa je vzel dopust, da je skupaj z otrokom doma. Če se stanje ne bo popravilo bom šla nazaj, takega otroka ne mislim pošiljat v vrtec. V kolikor bomo doživeli " sprejem kot ga je doživela dazoki" bo otrok ostal doma, pa četudi moramo koristiti dopust! Je pa res, da se isti trenutek lotim iskanja drugega pediatra pa četudi ga bom morala vozit v Mursko soboto.
Lahko pa rečem, da sem bila s predhodnico dr. Logarjevo zelo zadovoljna, zato sem otroku tudi tukaj izbrala osebnega pediatra.

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pediater v Medvodah
16.5.2014 12:49:12   
janaž
No, jaz sem se potem odločila, da dam tamalo drugam ...


(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pediater v Medvodah
18.5.2014 10:37:21   
marjetka1975
Tudi jaz resno razmišljam v tej smeri. Kam pa si prepisala ta malo? Pa ste zadovoljni?

Lp

(odgovor članu janaž)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pediater v Medvodah
26.5.2014 14:50:08   
Vristanja
Isem pediatra od Siske do Kranja. Za Medvode sem nasla nekaj mnenj, a bolj malo pohval. Ne vem, verjetno bom sla v Sisko. Moram pa reci, da me ne cudi, da v Medvodah ostajate brez pediatra oziroma da se vam toliko menjajo.user posted image

Ker tale vasa dohtarca je kriva samo tega, da vas otrok bruha in ga vi vozite v vrtec. Saj ni ona tista, ki ga zjutraj naslednji dan vidi, da otrok bruha in driska? Pa ce se vrivate med zdrave, ste ze tako rekli sestri, da ste zdravi, al kako? Pa da otroku ne cistite oci s fiziolosko - a se niste slisali, da je treba najprej s fiziolosko ocistit?user posted image

Ce se pa dere na bolnike, vpije in jim grozi, potem se pa to slisi ven iz ambulante, pa lahko zahtevate odprta vrata, da bo slisati na hodnik. Brezskrbi, da dretje dohtarja ni sprejemljivo.user posted image Tudi dretje in groznje starsev niso sprejemljive...



(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?