|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pograd - pri kateri starosti?
29.9.2008 21:56:49   
hubi
Dva otroka moramo dati v eno sobo, pa žal ni prostora za dve nizki postelji. Obeta se nam en višji pograd s stopničkami, pa me je strah, da ne bi naš tri letnik padel dol, predvsem ponoči. Ali imate kaj izkušenj s pogradi, koliko so bili otroci kaj stari in kolilko spretni, ko ste (če ste jih) postavili?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pograd - pri kateri starosti?
29.9.2008 23:18:04   
glen
Prijateljica je svoji pupi dala na pograd od malega princa pri 3,5(zgoraj)in 1,5(spodaj)

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pograd - pri kateri starosti?
29.9.2008 23:21:40   
Doll
Ima pograd od novolesa.Star je bil 3 leta,ko ga je dobil.Je visok cca 180 cm

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pograd - pri kateri starosti?
30.9.2008 8:41:13   
puncica
Naša dva sta začela spat v pogradu ko je bil tamal star 1 leto tavečja pa 3 leta, nikol ni bilo nobenih problemov je pa pograd tak da ima čez celo stranico leseno ograjo le na začetku je lestev, ki se da odstarnit, tako da čez dan ne hodita gor. Glede na to da zdaj 4 letnica ful laufa po postli (spi nemirno) do zdaj nismo imel nobenih problemov, tamal pa sploh ograjce ne rabi spodaj, ker čist lepo spi se ne premetava.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pograd - pri kateri starosti?
30.9.2008 11:04:27   
lois
Hubi, jaz sem svojemu sončku kupila pograd pri treh letih, ker si ga je tudi sam želel, ker je rekel, da bi rad plezal po lestvi. Naš pograd je bil že kupljen z varovalno ograjic, je pa fino, ker ima lahko spodaj zabojnike z igračami.

Če se boš odločila za pograd in če ga boš kupovala, v trgovini vprašaj za varovalno ograjico, tako boš bolj mirno spala user posted image .

Je pa tudi varianta, da kupiš tako posteljo, kjer se druga postelja povleče iz postelje in tako tudi pridobiš na prostoru, ker jo imaš lahko čez dan pospravljeno.

Proizvajalec teh mladinskih sob oz. postelj je Mali princ.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pograd - pri kateri starosti?
10.6.2022 2:36:18   
Svetovanje
Sicer vidim, da je objava že alo v letih, a glede na to, da smo jo mi našli preko Google, bo morda še kdo bral to v prihodnje. Naši so sicer starejši, 4 in 6, pa smo imeli kljub temu pomisleke, nato smo pa videli, da ima večina pogradov pri temu ponudniku ograjico ( https://www.salonpohistva.si/pogradi ) in smo malo povprašali njihove svetovalce kaj in kako. Šele takrat smo bili zares pomirjeni. Pa še možnost vračila v prvem letu so nam ponudili, če slučajno bi ne bili zadovoljni, ali bi videli, da se otroci ne znajdejo najboljše. No vsaj mi smo sedaj navdušeni tako s pogradom, kot vzmetnicami )tudi kupljene pri njih), kot spletno trgovino, saj smo pri njih nato opremili še vse ostale prostore. Imajo super cece in kvaliteto.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pograd - pri kateri starosti?
28.6.2022 23:32:23   
Lelly28 RR
kateri pograd pa imate? se tudi mi ravno med njihovimi odločamo, pa si želimo res enega masivnega ker niso ravno najbolj mirni otroci in bo veliko skakanja

(odgovor članu Svetovanje)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pograd - pri kateri starosti?
23.2.2024 1:06:26   
rajkoshribov
Kak pograd priporočate za najemniško hišo za študente?


< Sporočilo je popravil rajkoshribov -- 23.2.2024 1:09:51 >

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?