|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodnišnica Novo mesto
3.7.2004 11:28:10   
Andreja-9
Opazila, da se že nekaj časa nič ne piše o porodnišnici Novo mesto, zato bom jaz napisala nekaj.
Mene je partner peljal tja rodit urgentno v 39.tednu, ker sem pri rednem pregledu pri gin.grdo zakrvavela.Tam so me lepo sprejeli in namestili v porodno sobo kjer sem ležala dve uri, nato se je stanje umirilo in je rekla babica, da grem lahko na oddelek za en teden lahko pa se odločim in rodim.S partnerjem sva se posvetovala in se odločila za porod, saj sem v porodni že bila in bila pripravljena na najhujše.Tako, da so me našopali s umetnimi popadki in mi predrli mehur.Imela sem srečo, da sem bila sama v porodni tako, da sta babica in porodničar bila sveskozi prisotna.Malo sem bila na žogi pa ne dolgo nisem zdržala.Po eni uri sem prosila za nekaj proti bolečinam in dobila na izbiro Tadol ali Dormicum, odločila sem se za Dormicum(napaka!!!!) bila sem čisto zmešana bolelo pa me je še vedno, pritiskati pa nisem mogla ko bi bilo treba.Tako , da se je porodničar po preteku še ene ure vrgel na trebuh še malo so me porezali in rodila sem .Partner je bil vseskozi prisoten in ni mu bilo treba plačati nič, čeprav naj bi se plačalo 5000 sit.Zelo sem hvaležna porodničarju, da je malo pritisnil ker bi drugače bila v porodni več ur, tako pa sem rodila v dveh urah.Je pa res da sem rezana globoko v ritnico.
Pa tudi na oddelku je bilo vse v redu, sicer mali prvo noč ni bil pri meni ker je imel dihalne stiske in je bil priklopljen na aparate.
So pa bile sestre zelo prijazne.Partner je lahko prihajal na obiske kadar je hotel saj smo lepo razložili, da smo doma iz Litije in da je to daleč od Novega mesta.
Tako da vsaka jim čast.Ratmišljam da bom šla tudi februarja rodit tja, seveda z epiduralno, brez nje nikoli več.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodnišnica Novo mesto
26.12.2006 11:57:58   
moj sonček
Se pridružujem Andreji-9. Tudi jaz sem bila zelo zadovoljna z osebjem v Novomeški porodnišnici user posted image user posted image user posted image . Še posebna hvala babici Jovanki, ki je potegnila službo, čeprav je že dobila zamenjavo. Človek se kar naveže na eno osebo. Pa tudi ginekologinji dr. Gradecki in dr. Koželj sta super. Sama sem rodila brez epiduralne, sem pa jo imela na razpolago. Pa še zastonj je v Nm porodnišnici.

(odgovor članu Andreja-9)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: porodnišnica Novo mesto
26.12.2006 18:17:26   
frufru
V NM so res zelo prijazni od babic, porodničarjev do anestezistov, razen dr.Š. Ta je pa nesramen za vse. EA je ZAKON! Pa oba anastezista, ki jo delata (dr.Maksl in dr. Zupančič) sta zelo prijazna. Dr Zupančič je prišla celo prej v službo samo, da mi je dala EA, pol se je pa še opravičevala, ker sem morala malo počakat, da je prišla v P. Na oddelku je pa samo nekaj mlajših sester nesramnih. Se jim vidi, da še niso mame, pa ne razumejo težav in skrbi, ki tarejo mlade mamice. Ampak gre, saj si v P itak samo 3 dni.

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: porodnišnica Novo mesto
21.3.2007 9:51:59   
MEGi20
Hmmm upam,da se bo tut pri meni obneslo,ker bom prvič mamica in je moja sestrična rekla da so babice zelo uredu razen na oddelku je mela mal problemov z eno od sester...

Vidim, da tu vse priporočate NM porodnišnico....sj bomo vidl po mojm PDP 07.06.2007user posted image


_____________________________

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: porodnišnica Novo mesto
21.3.2007 10:05:23   
Petraa
MEGI da nebova še kje  skupaj v sobi user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: porodnišnica Novo mesto
21.3.2007 11:19:18   
ALEJINAD
Sama sem 2x rodila v porodnišnici NM in imam res samo lepe izkušnje - 1. celo še v ta stari porodnišnici, kjer je bilo skoraj isto osebje kot v ta novi. Tam sem tud v knjigo pohval napisala da še pridem k njim in upam, da se niso poslabšal. Torej punce kar pogumno.

_____________________________

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: porodnišnica Novo mesto
10.4.2007 12:22:12   
MEGi20
Petraa vse je možnouser posted image bom imela vsaj kako družbo, ki bi jo sicer potrebovala že zdaj kajti z dosedanjimi prijateljicami ne morem debtirat o user posted image ker se one menijo o "tipih"...

Daj se kaj javi na privat....da malo počvekavauser posted image


_____________________________

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: porodnišnica Novo mesto
10.4.2007 12:43:40   
HHH
Tudi jaz sem prvič rodila v Porodnišnici NM. Vse lahko samo pohvalim, razen ene pedijatrinje. Ne vem priimka, je pa ena stara blond vešča. Vse ostalo pa je bilo OK. Babica krasna, zdravniki vredu, sestre naj naj prijazne. Letos pridem spet.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: porodnišnica Novo mesto
12.4.2007 16:29:35   
pina colada
Škoda, da jih še jaz ne morem tko pohvalt.... sicer zdravniki vsi po vrsti super in profesionalni, sestre na oddelku pa poden od podna - vsaj tako je blo l.2005. Upam, da so se že kej poboljšale!

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?