|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povračilo potnih stroškov
6.11.2007 15:06:22   
ally1
Pred 14dnevi sem oddala vlogo za povračilo potnih stroškov na ZZZS, ker mojega sineka vozim 2x na teden na NFTH. In danes sem dobila odgovor , da nisem upravičena do povračila stroškov. Ali mi lahko kdo pove, če je imel kdo podoben primer? In če se je kdo pritožil, ker jaz imam ta namen? Zdi se mi nesmiselno, da nebi izkoristila tega, čeprav vem, da ne pride veliko tega denarja!
hvala za odgovore.....

_____________________________

http://soncekmatic.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povračilo potnih stroškov
6.11.2007 15:50:15   
*pepelka*
Ne vem sicer kako je natančno, a mislim, da je bilo rečeno, da ti stroške povrnejo le v primeru 30 km-ske oddaljenosti. V kolikor imaš do kraja pregleda 30 km, ali več se ti kar pritoži. Moja znanka je imela pred meseci tudi problem s tem, a je vseeno na koncu dobila denar, res pa je da je imela razdaljo v eno smer 32 km.
Upam, da sem ti kaj pomagala, pa veliko uspeha

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: povračilo potnih stroškov
6.11.2007 16:38:28   
Natali07
Ko sem bila na zzzs zaradi potrditve receptov sem vprašala kako je s povračilom stroškov prevoza. Če se ne motim mi je rekla, da moraš v mesecu sam kriti določeno vsoto (mislim da 150 euo - ne me držat za besedo) kar je pa več ti pa povrnejo. Meni se je zdela vsota velika in se mi ni zdelo da bi jo lahko presegl, pa vozim otroka na fizoterapijo in na testiranja za alergijo.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: povračilo potnih stroškov
6.11.2007 18:24:21   
1vrtnica
Odgovor ally1
Prevozni stroški se računajo: skupni seštevek vseh prevozov (kolometrina od 1. v mesecu, do zadnjega) , minus lastna prispevek, ki je 15,66 evrov.
Primer iz mojega obračuna potnih stroškov:
SG-LJ= 202 km v obe smeri, to je 21,13 evra za en prevoz na mesec. Če jih je več na mesec-npr.trije, se računa 21,13 krat tri.
Od skupnega zneska pa se odšteje 15,66 evrov, kar je 3%minimalne plače - ta znesek je tvoj lastni prispevek za prevoz. Za dodatne podrobnosti ali nejasnosti mi piši, lahko na ZS.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: povračilo potnih stroškov
6.11.2007 21:18:31   
Lumpi
Evo odgovor iz prve roke:

Povrne se 10% cene bencina 95 na km - odbije se za lastni prispevek, ki znaša 3% minimalne plače (trenutno 16,16 €). Da si danes dobila odgovor je zanimivo - edino, če si dobila odločbo. Veš kaj - vprašej še 1x, mogoče so se pa zmotili. V vsakem primeru si upravičena do povračila PS - do najbližjega ustreznega izvajalca.

Pozanimaj se še 1x, potem pa napiši pritožbo.

LP

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu 1vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: povračilo potnih stroškov
13.11.2007 11:17:46   
Naty*Taja
Glede na to, kako sramotno vsoto so meni izplačali (po moje bi tole zadostovalo za enkraten pregled iz CE v LJ, ne pa za tolkrat ko smo tam gor zabili cel dan! oz. po moje so več stale kopije izvidov, ki sem jih poslala v LJ da so mi potrdili ) se po moje s tem sploh ne splača ukvarjat in tratit živce, bencin in čas za urejanje!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?