|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pravljica za lahko noč
9.8.2005 20:57:35   
daisy



Naš je star dobre pol leta. Po večernem dojenju ga odložim v posteljico, pobožam, grem ven iz sobe in po nekaj minutah sam zaspi. Se mi ne zdi primerno, da bi mu še kaj pripovedovala, ker se potem predrami. Mogoče bo, ko bo starejši, bolj pripravljen na večerne pravljice?

Pri kateri starosti :duda: ste začeli s pripovedovanjem pravljic ali petjem uspavank pred spanjem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pravljica za lahko noč
9.8.2005 21:15:38   
ANAJURIJ
Nas sinko je star stiri mesece in mu ze od rojstva zapojem. Zdaj ze ve kaj bo, ker mu pojem samo eno in isto. Je pa res, da to naredim takoj, ko ga dam v posteljico, potem se malo cvili in se samoemu sebi smili (ne joce) kaksne par minut, ko se malo umiri grem iz sobe, ker se mi zdi, da zadnje case zaspi hitreje, ce me ni zraven. Mislim, da za petje in pravljice ni nikoli prezgodaj. Pri starejsi smo delali enako in je na zavidljivi ravni, kar se tice komunikacije in besednega zaklada (posluha pa zal nima, kljub mojemu prepevanju).:)

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pravljica za lahko noč
9.8.2005 21:31:25   
Abby
Punčki sem jih začela brati pri letu in pol, fantek jih pa že od rojstva posluša poleg nje, pa je videti, da mu je všeč.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pravljica za lahko noč
9.8.2005 21:44:11   
Marogica
Mi smo začeli s pravljicami okrog leta in to tako, da jih nisem brala, temveč sva gledala slikice in mu govorila, kaj je na slikicah. V tem obodobju se mi je zdelo, da ne bi "zdržal" cele pravljice. "moje pravljice" pa je rad poslušal.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pravljica za lahko noč
9.8.2005 22:14:17   
Olivija
Tam okoli osmega meseca sva začela s kratkimi zgodbami. Sicer je res vprašljivo koliko je dejansko razumela. Sem pa brala nekje, da je kakršnokoli branje koristno že v maternici, tako da je mogoče tudi od teh zgodbic kaj odnesla ;).
Okoli enega leta je pa tudi že poslušala celega Pikija ali Minko.

LP

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pravljica za lahko noč
9.8.2005 22:29:29   
ribica.
Če bi se jaz znašla v tako sanjski situaciji kot ti, beri, mali sam zaspi in to v dveh minutah!!, potem na pravljice še pomislila ne bi.

NO, nazaj k realnosti, s pravljicami smo pričeli kr nekaj časa kasneje. Najprej so bile pri nas itak pesmice.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?