|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritisk - aparat
19.11.2004 10:51:52   
ČITA
Lani sem rodila 3 tedne prezgodaj in sicer zaradi poečanega pritiska (150/100). Sicer je minilo že leto, ampak še vedno me matra pritisk. In ker menim, da je sedaj pa že res skrajni čas, da nekaj naredim, sem se odločila, da si kupim aparat za merjenje pritiska.
Mi lahko kakšnega priporočite? Kje jih sploh prodajajo? Kakšne so cene?? Za pomoč se zahvaljujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pritisk - aparat
19.11.2004 11:48:12   
Anonimen
Jaz sem pred leti kupila enega v Medisanu, Omron ali kaj je že. Ne vem, jaz sem kar izbrala enega in je O.K.

(odgovor članu ČITA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   pritisk - aparat
19.11.2004 14:50:58   
kimi
moja babi ima enega elektronske za na roko pa nimam pojma kje ga ju kupila sam vem pa da full dobr in lahek za uporabo ga daš na zapestje in pritisneš tipko in to je vse

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pritisk - aparat
19.11.2004 20:39:16   
TARA in MAJ
imajo jih v Big bengu elektronske sam jes ga nebi kupila

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pritisk - aparat
19.11.2004 21:12:26   
taes
Ne kar nekaj kupit! Tuid jaz imam omron in je fajn. Zdravniki zelo odsvetujejo aparate, ki merijo pritisk v zapestju, zato raje kupi tistega, ki je za nad komolec. Je bil pred enim letom nekaj čez 20 tisoč v Sanolaborju. Celo nosečnost sem si vsak dan, včasih tudi po 10x merila pritisk, ker sem imela tudi take probleme s tem, pa še vedno dela. Je pa čisto avtomatski, pa spomina ima 13 ali pa 14, pa pokaže pritisk in pulz. A so ti naredili carski rez? koliko pa si imela na koncu pritiska?Jaz imam zdaj po porodu v redu. Pa še doma sem in s pikico tako uživava! Vem pa, da ko bom šla spet v službo bo spet slabše tudi s pritiskom. Pa svetujem ti, da greš na pregled v bolnico Petra Držaja v LJ: Jaz sem že bila. Tudi zdaj po porodu.
Pa dober nakup in čimboljši pritisk!

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?