|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi otrok in pričakovanje drugega
19.10.2005 13:56:10   
bini
Živjo punce..
se ne javljam prav veliko zadnje čase - ni časa :(....
imam pa vprašanjce..
naša 16m deklica je v varstvu, pri očiju, pri starih starših dokaj ubogljiva, razumna in izrazito simpatična ter zelo samostojna,... zadnje čase pa opažam, da kadarkoli sem jaz blizu se ves čas drži samo mene, zelo izrazito trmari (se skoraj meče ob tla), joka in kar je najhuje ves čas bi se nosila - jaz pa sem 17 t noseča in imam že sedaj hude težave s hrbtenico, tako da je prav veliko nosit ne morem...
Ali mislite da otrok čuti, da prihaj nov družinski član?? Kakšne izkušnje imate tiste, ki ste (bile) v podobni situaciji??? meni ni nič jasno, je pa vse skupaj kar naporno, ker če ona ve da sem v sosednjem prostoru, potem ne pomaga nič in nihče - vedno mora splezat do mene in potem na mene user posted image ... sej drugač je ful srček, ampak ne vem kako bo ko bo moj trebuh še večji user posted image ...
kak nasvet prosim..
lp
bini
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi otrok in pričakovanje drugega
19.10.2005 14:13:19   
Anonimen
ti a veš da js tut o tem razmišljam. tisa je bla od nekdaj zelo taka samostojna, nikol se ni cartala, hotla nosit al bit v naročju. zdej pa od kar sem nekak noseča (zdej sem v 13. tednu) ona pa je stara 15 mescov pa kr naprej k men pa v naročje, pa take fore. sploh je nism take navajena??!!

tut od kolegice - pajace je ratala taka mamina maza..jo morm še prašat če je tut od kar je noseča

pomoje res neki čutjo!

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvi otrok in pričakovanje drugega
19.10.2005 16:22:04   
Jančika_
Da ni to mogoče pač takšno obdobje? Vasja me do pred kratkim ni šljivil pet posto, zdaj pa skoz nekaj lazi po meni in tečnari - pa nisem noseča. Je pa malenkost mlajši (14,5 mesecev).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prvi otrok in pričakovanje drugega
19.10.2005 17:40:14   
darja72
Zgleda, da je res tako obdobje. Tudi Maj je kar naenkrat ratal mamina maza. Pa tudi jaz sem v 17t...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prvi otrok in pričakovanje drugega
19.10.2005 17:49:46   
FRAČAFELA
bini zanimivo vprašanje si načela. Tudi naša punčka je sedaj v varstvu (14m) jaz pa sem šele na začetku nosečnosti (8tedn.) in vse bolj in bolj se crklja. Če pa zelo pomislim, se mi zdi da je ravno nekje okoli 2 meseca od kar se zelooooo crklja in stiska k meni. Sicer rada hodi, tako da vsaj s tem, da bi se hotela nositi ni težav.

LARA se vidi, da nisem več dosti na RR...nisem namreč vedela za tvojo user posted image . Čestitke!!!user posted image

Jančika, kaj pa ti? Si že kaj testerja uporabila?user posted image

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prvi otrok in pričakovanje drugega
19.10.2005 18:04:18   
Jančika_
Spagetta, ni še čas, ni še časuser posted image .  Smo šele na začetku! Je pa moj Joe rekel, da mi ni treba nič povedati, ko bom kak test delala, ker bo itak na RR prebraluser posted image .

(odgovor članu FRAČAFELA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prvi otrok in pričakovanje drugega
19.10.2005 19:17:10   
NinaŠ
Jap, otrok pomoje res čuti, da se v kratkem obetajo velike spremembe v družini. Tudi Anže je sorazmerno z velikostjo mojega trebuščka vedno bolj mamina maza (no saj to je bil vedno, samo stvar se zdaj stopnuje). Hkrati smo spet morali privleči na plano voziček, čeprav smo že nekaj časa lepo hodili na sprehode in ga nismo več potrebovali (sem ga tud že oprala in pripravila za drugega, pa bo treba še enkrat). Ves čas bi rad, da ga jaz nosim (čeprav so zraven tudi druge roke, vendar to ne velja) - na srečo nimam kakih posebnih težav in ga kljub že dobrim 37. tednom nos. še vedno lahko prenašam, spet vedno več časa prespi v najini postelji,... pa še kaj bi se našlo.

LP 

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prvi otrok in pričakovanje drugega
20.10.2005 14:01:12   
Bejba
Tudi pri nas je podobno, pa sem jaz to povezovala z odhodom v vrtec. Zdaj pa tudi jaz razmišljam ali je kaj povezano z nosečnostjo (sem v 11. tednu), ker imamo sedaj res pravo mazico doma. Moj user posted image  sploh ne more verjeti, da se tok crklja, sveda pa v tem neizmerno uživamo vsi trije. Naj le dolgo tako ostane, ker se tako rada stiskam z našim sončkom user posted image .

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?