|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek...
30.1.2008 9:18:47   
*nina*
prosim če mi pomagate....po abraziji, ki sem jo imela 28.12. bi sedaj mogla dobiti že m ampak sem dobila samo rjav izcedek ki se je ponavljal od nedelje in vse do včeraj....m pa od nikoder????vem da ta tema spada med spontne splave ampak tisto temo si vas ogleda bolj mal...kar je tudi dobro,ker je zelo tezko gledati tisto stran...uglavnem tukaj vas je več in mi bote lahko prej odgovorile!!!ali  ima katera tudi takšne izkušnje???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek...
30.1.2008 9:56:17   
s@nny
Ojla,

Jaz sem imela tudi abrazijo 14.12.07, in 20.12. sem že imela user posted image  je bil tud nekaj dni sam rjav izcedek. Potem 9.1.08 sem pa dobila ful močno user posted image . Ko sem klicala na ginikološko so mi razložili, da ima vsaka drugač. Če bi dobila vročino ali da mi bi blo slabo pa so rekli naj pridem na pregled.

LP

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rjav izcedek...
30.1.2008 11:36:23   
fragola
Jaz sem imela ss 12.12.07, nato so mi naredili še abrazijo, potem sem par dni krvavela  nato sem spet čez 14 dni začela krvavet in spet čez 14 dni in to je blo09.01, vendar ker sem dobila zelo visoko vročino in me je bolelo sem morala v bolnico, tam sem bla pet dni in zdaj je vse vredu. V bolnici sem krvavela vsih pet dni na začetku zelo malo in je bil rjavkast izcedek potem je bla pa sveža kri vendar nisem močno krvavela ko sem pršla domou sem krvavela še ne tri dni. Tako da smaltram da je bla menstruacija, vendar jaz je nisem dobila močne!

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?