|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   shranjevajne svežih sokov
14.12.2006 10:52:08   
Kristjan
Mene pa zanima koliko časa lahko na sobni temperaturi stoji sveže narajen sadni ali zelenjavni sok iz sokovnika?

Mi zdaj našo tamalo navajamo, da preden gre zjutraj v vrtec popije deci ali dva naravnega domačega soka (iz jabolk, hrušk, pomaranč, grozdja, ananasa, korenčka, rdeče pese, skratka različno odvisno od tega kaj imamo doma). Ker pa se nam ponavadi zjutraj mudi (razni napadi trme pri oblačenju ponavadi vso stvar še akompicirajo), je delanje soka navse zgodaj rahla težavica.

A je možno, da ga naredimo zvečer in ga pustimo pokritega (hladilnik ne pride v poštev, ker še jz ne morem zjutraj pit stvari iz hladilnika, kaj šele otrok). Je to kdo že to prakticiral.

Pa še nekaj me zanima. Vem, da sok izgubi nekaj vitaminov, če stoji, ampak ne vem pa koliko in če je potem sploh smisel pitja takšnih sokov.

Se opravičujem, če sem preveč zakompliciral, ampak men res zjutraj, ko se s tamalo odpravljava od doma zmanjkuje časa  (starejša kot je tamala, bolj komplicira pri oblačenju in si zmišljuje vse mogoče igrice sam da mi žre živce user posted image ).  Aja žena je takrat že v službi.

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: shranjevajne svežih sokov
14.12.2006 13:14:20   
nuala
Ne vem no, saj že ime "Svež sadni sok" nekaj pove.
Po moje je edina rešitev, da vstaneš 10 min preden zbudiš otroke, pa na brzino narediš sok. Zvečer si pripravi sokovnik, pa sadje, pa kozarček,...


_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Kristjan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: shranjevajne svežih sokov
14.12.2006 13:16:31   
Petraa
ja,lahko zvečer narediš in sok je še vedno dober zjutraj

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: shranjevajne svežih sokov
14.12.2006 15:11:19   
total
Zjutraj je bolje da narediš,je vsaj frišen,saj veš da postano sadje,ko stoji potemni in milsim da ni tako dobro kot sveže iztisnjen,vsaj men.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Kristjan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?